Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 29.05.2013 20:27:17 Offline |
Re: Tag kdopak dneska vyjel ?
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Jo jo já dneska taky vyjel i s rodinkou...prej to je dost táto ,žes nás taky vyvez,žes udělal něco pro rodinu
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_pf62.jpg[/IMG]a kolik ten kosmostroj tak udělá?
kolik udělá čeho?
počet válců:1
obsah 317 ccm
výkon 5 koní při 2300 ot/min ;startování řemenem
nosnost 800 kg plus obsluha,ale mám vyzkoušený v pohodě přes tunu
spotřeba je trochu rébus 200 gramů benzinu za hodinu na koně,ale v praxi něco kolem litru až dvou na hodinu podle zatížení.
max rychlost na trojku cca 10 km/h.
ještě nějaký info??
pokud by tě to zajímalo víc tak tady jsou návody...http://www.pfmotorobot.unas.cz/technika.html ..jde k tomu dát hooodně příslušenství...v podstatě je to sice starší,ale mnohem výkonější Vari systém nebo Tera záleží na úhlu pohledu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Jo jo já dneska taky vyjel i s rodinkou...prej to je dost táto ,žes nás taky vyvez,žes udělal něco pro rodinu
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_pf62.jpg[/IMG]
dobrej vzorek na gumách, pár let eště vydrží
K.a.s.y.m. (Člen) 02.06.2013 09:44:12 Offline |
WenzelB6 psal:K.a.s.y.m. psal:Jo jo já dneska taky vyjel i s rodinkou...prej to je dost táto ,žes nás taky vyvez,žes udělal něco pro rodinu
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_pf62.jpg[/IMG]dobrej vzorek na gumách, pár let eště vydrží
typnu si že je i původní z výroby
K.a.s.y.m. psal:WenzelB6 psal:K.a.s.y.m. psal:Jo jo já dneska taky vyjel i s rodinkou...prej to je dost táto ,žes nás taky vyvez,žes udělal něco pro rodinu
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_pf62.jpg[/IMG]dobrej vzorek na gumách, pár let eště vydrží
typnu si že je i původní z výroby
To není.Původní gumy byly holé.Šípy se tam dávaly dodatečně.Přesně tu samou mám v garáži u rodičů.
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2013 18:59:36 Offline |
4Fun.cz psal:K.a.s.y.m. psal:WenzelB6 psal:
dobrej vzorek na gumách, pár let eště vydržítypnu si že je i původní z výroby
To není.Původní gumy byly holé.Šípy se tam dávaly dodatečně.Přesně tu samou mám v garáži u rodičů.
Hmm tak to se schválně kouknu do manuálů
Petr J. psal:...tak tady to dnes na moto není....ale za chvíli to bude v ulicích na kajak....
Dneska mě zrovna u jílovýho míjel nějakej dobrodruh na bramboře...tak sem si říkal jestli to nejsi ty, že se třeba jedeš brodit do Davle...
My sice máme chajdu dost nad vodou, ale i tak sem celej den čerpal ze sklepa abych aspoň vylovil sekačku, nářadí atd... bo jinej význam to nemá, než sem ty krámy vytahal zas tam bylo do půl lejtek vody...takže čekám že ve čtvtrek nebo v pátek bude repete
I když doufám, že to už nebude vody do půli futer...
Lihy psal:Dneska mě zrovna u jílovýho míjel nějakej dobrodruh na bramboře...tak sem si říkal jestli to nejsi ty, že se třeba jedeš brodit do Davle....
...ne, ne....já byl dnes autem na stavbách v Rokytnici, tam jsem málem utopil auto, jak je to tam všechno podmáčené, nemít 4x4, jsem tam ještě teď ...bahno mám až na střeše...
Chajda v Davli je určitě pod vodou, včera to bylo tři schody nad vodou, dnes je určitě pod...2002 bylo uvnitř 1,5 metru, teď to bude možná o metr méně, ale na tom už asi nesejde...
Kim psal:dneska odpo,kdesi na Šumavě,po klikatejch silničkách s kvalitním povrchem,bez plechovek a pumpiček,turistickym tempem...prostě paráda
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 00x449.jpg
krasavec Ale zaclání Co je to za banditem?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kim psal:dneska odpo,kdesi na Šumavě,po klikatejch silničkách s kvalitním povrchem,bez plechovek a pumpiček,turistickym tempem...prostě paráda
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 00x449.jpgkrasavec Ale zaclání Co je to za banditem?
W800
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:VikecB12 psal:Kim psal:dneska odpo,kdesi na Šumavě,po klikatejch silničkách s kvalitním povrchem,bez plechovek a pumpiček,turistickym tempem...prostě paráda
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 00x449.jpgkrasavec Ale zaclání Co je to za banditem?
W800
to Vikec ještě neměl
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Sem se dneska šťáral ve starcovi,měnil sem ventilky na plovákách,aby mě to už nepochcávalo nohy za jízdy a když už sem to měl venku nakopnutý,tak sem to teda aspoň protáhl unás pofsi a musím říct,že by mě to mohlo prdel políbit. Ale je fakt,že dneska je tady hnusně. Zítra má byt líp,tak toho možná využiju a zajedu s tím na STK,protože mě za 14dní končí,tak abych nemusel v dubnu na ilegála,kdyby jako ještě přišla zima,což myslím že tady na jihu se už nestane. Snad
Banditatom (Člen) 17.02.2014 16:37:44 Offline |
tak jsem to taky dneska nevydržel a prvních 40km je letos na sfjetě ale ještě to kluže herdek
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2014 19:02:14 Offline |
z toho naděláte..my co dráždíme i menší kubatůry tak řídítka nepouštíme z ruky celej rok
Banditatom (Člen) 17.02.2014 19:36:50 Offline |
K.a.s.y.m. psal:z toho naděláte..my co dráždíme i menší kubatůry tak řídítka nepouštíme z ruky celej rok
Hale kdybych pocital ctyrkulu tak jsem vlastne letos taky nezazimoval dokonce bych byl adept na jednu s prvnich padavek roku
hlemejzd999 (Člen) 17.02.2014 21:24:26 Offline |
ja chtel dneska udelat zkusebni jizdu s nove utesnenym vyfukem , ale za benzinkou se mi chtelo tak srat , ze sem se musel vratit, a kdyz jsem dorazil , tak tu cekala navsteva ,takze asi jeden kilometr .
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2014 21:44:29 Offline |
Petr J. psal:Také jsem dnes drandil na mopedu...konečně zase pohodová doprava přes město
jak říkáš
Banditatom (Člen) 17.02.2014 22:03:49 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:Také jsem dnes drandil na mopedu...konečně zase pohodová doprava přes město
jak říkáš
Nojo ale kdyz doma byl skutrik tak sel z ruky do ruky po roce mu moja utrhla kliku
VikecB12 psal:
...hezká fotka, na to, žes to fotil Ty....
Petr J. psal:VikecB12 psal:...hezká fotka, na to, žes to fotil Ty....
No hlavně je to focený kalkulačkou
Jinak samozřejmě fotím jenom kvalitu,která teda končí v kalendářích,třeba s GSama že (září 2014 v BMWGSkalendáři)
Ale já blbec su lenošnej sebou vozit aji ten posranej kompakt
Petr J. psal:VikecB12 psal:...hezká fotka, na to, žes to fotil Ty....
jediný co je tam hezký je to nebe
MRDAT!!!
Petr J. psal:Kožak psal:jediný co je tam hezký je to nebe
...náhodou...ještě tam mohlo stát S-ko....a to by byla už úplně zkažená fotka...
Proč, na Pálavu brouci přece patřej...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Banditatom (Člen) 18.02.2014 11:46:18 Offline |
Petr J. psal:Kožak psal:jediný co je tam hezký je to nebe
...náhodou...ještě tam mohlo stát S-ko....a to by byla už úplně zkažená fotka...
No to by aj mohla prasknou tsocka na tem fotoaparatu
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2014 12:51:41 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:Také jsem dnes drandil na mopedu...konečně zase pohodová doprava přes město
jak říkáš
Nojo ale kdyz doma byl skutrik tak sel z ruky do ruky po roce mu moja utrhla kliku
Tos ho musel mit v peknym bordelu
zzzmrzlinar (Člen) 18.02.2014 15:37:27 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:Také jsem dnes drandil na mopedu...konečně zase pohodová doprava přes město
jak říkáš
ty woe, ta musí mět ukrutnou sílu. Takovej kus železa urvat (tři vykulený smajlové)
zzzmrzlinar psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
jak říkášNojo ale kdyz doma byl skutrik tak sel z ruky do ruky po roce mu moja utrhla kliku
ty woe, ta musí mět ukrutnou sílu. Takovej kus železa urvat (tři vykulený smajlové)
...no když utáhne i vola
Mour psal:zzzmrzlinar psal:Banditatom psal:Nojo ale kdyz doma byl skutrik tak sel z ruky do ruky po roce mu moja utrhla kliku
...no když utáhne i vola
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 18.02.2014 16:33:59 Offline |
Mour und Ondráš: dejte si oba do přesdržky náhodou v té době jsem byl jak proutek
Banditatom (Člen) 19.02.2014 13:59:36 Offline |
Petr J. psal:Nechtěl jsem, ale asi budu muset jít jezdit......když je tam tak hezky
leje jak s konve kossa jak v ruském filmu
hlemejzd999 (Člen) 19.02.2014 15:36:12 Offline |
my tady máme krásně ...uzený s br. knedlíkem , kamna pěkně hřejou - oheň sálá ..ještě si votevřu pivo
Banditatom (Člen) 19.02.2014 15:56:24 Offline |
Mour psal:Já budu v šest odpoledne dělat toto:
Tvaroh, romadur a máslo umíchám s pivem dohladka, osolím, okořením a přidám jemně nakrájenou cibuli. Tuto směs na topinky a k tomu Primátora 11°
...jezdí se až od 21. března
...nejseš náááhodou na dietě?
VikecB12 psal:Já dneska vytáhl Advíka a dal první kilečko po jihu,krásně slunečno,celkem teplo (11stupínků),sucho a vpodstatě čistý silnice Škoda že sem se dostal do sedla až ve dvě,protože by dneska šlo projezdit celej den...http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 014352.jpg
...proč vám tam na póli rostou klacky??? ...proč si tam nezasázíte třeba já nevim, kukuřici???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2014 14:56:03 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2014 16:29:31 Offline |
Petr J. psal:hlemejzd999 psal:...50 km a zmrzlej jak hovno
...není špatného počasí, je jen špatného oblečení...
Nemáš jezdit nahatý, mě se dnes jezdilo dobře....
ja si nekdy ty zimmni rukavice koupim no... dyk sem to vloni uz rikal...a predloni...a predtim taky
Banditatom (Člen) 20.02.2014 16:55:11 Offline |
provokujete chudáka stavitele
Co máš z toho,já sem se dneska flákal,ale samozřejmě vyrážím zítra ráno do říše,takže z výkendu bude hovno. Ale je mě to jedno,má tady chcat a v týdnu má byt potom pěkně a to budu mít zase volno
Banditatom (Člen) 20.02.2014 18:22:49 Offline |
VikecB12 psal:Co máš z toho,já sem se dneska flákal,ale samozřejmě vyrážím zítra ráno do říše,takže z výkendu bude hovno. Ale je mě to jedno,má tady chcat a v týdnu má byt potom pěkně a to budu mít zase volno
Neser...v sobotu delame elektriku v nedeli nahazuju omitky a f pondeli jdu zas makat
Letoa to bude bida
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2014 18:36:03 Offline |
Banditatom psal:VikecB12 psal:Co máš z toho,já sem se dneska flákal,ale samozřejmě vyrážím zítra ráno do říše,takže z výkendu bude hovno. Ale je mě to jedno,má tady chcat a v týdnu má byt potom pěkně a to budu mít zase volno
Neser...v sobotu delame elektriku v nedeli nahazuju omitky a f pondeli jdu zas makat
Letoa to bude bida
máš se víc snažit v práci a práci na baráku nechat řemesníkum...pokud to takhle děláš dobrovolně tak si neštěžuj ..já za lonské léto najel taky asi 1500 km
Banditatom (Člen) 20.02.2014 18:51:57 Offline |
Kasymoj maj sice recht ale trebas elektriku me firma spocitala na vosumdesat tycek... Kamos s moji pomoci blbeho asistenta me ji zbouhne za 25toustu.tak samo sadrose vodu omitky no buch a hnedle je ctvrt mega doma
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2014 19:08:19 Offline |
Banditatom psal:Kasymoj maj sice recht ale trebas elektriku me firma spocitala na vosumdesat tycek... Kamos s moji pomoci blbeho asistenta me ji zbouhne za 25toustu.tak samo sadrose vodu omitky no buch a hnedle je ctvrt mega doma
Já měl zatim lidi jen na střechu bo jsem na to neměl čas a chtěl jsem to mít do sněhu pod střechnou.což se povedlo.ostatní už zase sám nebo s kámošema.
Banditatom (Člen) 20.02.2014 19:18:21 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Kasymoj maj sice recht ale trebas elektriku me firma spocitala na vosumdesat tycek... Kamos s moji pomoci blbeho asistenta me ji zbouhne za 25toustu.tak samo sadrose vodu omitky no buch a hnedle je ctvrt mega doma
Já měl zatim lidi jen na střechu bo jsem na to neměl čas a chtěl jsem to mít do sněhu pod střechnou.což se povedlo.ostatní už zase sám nebo s kámošema.
Presne tak to funguju ja strechu jsem resit nemusel ta uz tam nejakej patek je ale povim ti rubat do pjeti v praci a pak si hrat z hausem je taky pjeknej konikale ja zas nespecham neminim se uhnat
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2014 19:25:27 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Kasymoj maj sice recht ale trebas elektriku me firma spocitala na vosumdesat tycek... Kamos s moji pomoci blbeho asistenta me ji zbouhne za 25toustu.tak samo sadrose vodu omitky no buch a hnedle je ctvrt mega doma
Presne tak to funguju ja strechu jsem resit nemusel ta uz tam nejakej patek je ale povim ti rubat do pjeti v praci a pak si hrat z hausem je taky pjeknej konikale ja zas nespecham neminim se uhnat
Jo jo to znám
Banditatom (Člen) 20.02.2014 21:29:58 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:....... a hnedle je ctvrt mega doma
...takže za to bude nová motorka, jo?
...autobus nevymenim! ten se mnou umre na zivnostejnskej duchod ale pani by si prala novou karu teda...
Banditatom psal:Petr J. psal:Banditatom psal:....... a hnedle je ctvrt mega doma
...autobus nevymenim! ten se mnou umre na zivnostejnskej duchod ale pani by si prala novou karu teda...
všechno mé ženě Filoméně:D
Vzdy muze byt hur :-)
hlemejzd999 psal:tak už to chrastí , už to mastí pičóóó
ale že sem mu dal čočku
...50 km a zmrzlej jak hovno
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 141241.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 140644.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 140629.jpg
To jsi zahříval na místě tak půl hodiny se zapnutým sytičem, ne? Soudě podle těch nazlátlých svodů
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:Co máš z toho,já sem se dneska flákal,ale samozřejmě vyrážím zítra ráno do říše,takže z výkendu bude hovno. Ale je mě to jedno,má tady chcat a v týdnu má byt potom pěkně a to budu mít zase volno
Letoa to bude bidamáš se víc snažit v práci a práci na baráku nechat řemesníkum...pokud to takhle děláš dobrovolně tak si neštěžuj ..já za lonské léto najel taky asi 1500 km
Tos to ses dobrej ja mel minulej rok 300km a v roce 2012 sem mel 2100 km to sem rupl chorvatsko s kamosama na otocku .
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Kasymoj maj sice recht ale trebas elektriku me firma spocitala na vosumdesat tycek... Kamos s moji pomoci blbeho asistenta me ji zbouhne za 25toustu.tak samo sadrose vodu omitky no buch a hnedle je ctvrt mega doma
Ja uz to mam za sebou, tedkon prijdu dom a hovno co delat divnej pocit po 2 letech staveni . Mam met nejakou praci bokem na prilepsenou, at muzu jeste dom neco koupit. Jinak fitko 3x tydne a tak
Banditatom psal:Petr J. psal:Banditatom psal:....... a hnedle je ctvrt mega doma
Ty voe to prodej autobus a udelej za to treba doma topeni
Billy psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
Já měl zatim lidi jen na střechu bo jsem na to neměl čas a chtěl jsem to mít do sněhu pod střechnou.což se povedlo.ostatní už zase sám nebo s kámošema.Presne tak to funguju ja strechu jsem resit nemusel ta uz tam nejakej patek je ale povim ti rubat do pjeti v praci a pak si hrat z hausem je taky pjeknej konikale ja zas nespecham neminim se uhnat
Ja uz to mam za sebou, tedkon prijdu dom a hovno co delat divnej pocit po 2 letech staveni . Mam met nejakou praci bokem na prilepsenou, at muzu jeste dom neco koupit. Jinak fitko 3x tydne a tak
...máš to udělat tak, aby to nebylo hotový hned
Banditatom (Člen) 21.02.2014 13:31:38 Offline |
Billy psal:Banditatom psal:Petr J. psal:
...takže za to bude nová motorka, jo?...autobus nevymenim! ten se mnou umre na zivnostejnskej duchod ale pani by si prala novou karu teda...
Ty voe to prodej autobus a udelej za to treba doma topeni
Ty si spadl z jahody na znak ne?
Filous psal:...že bych se na to nevysral f tomdle počasí
No u vás možná panuje zima,ale tady kdyš se vyloupne pupen,tak to solidně šajnuje a odpoledne je fakt teplo. Normálně jenom termovložku v bundě a pod tym tričko a zima mě nebyla. Zitra by mohlo byt slušně,tak to zase možná protáhnu
VikecB12 psal:Filous psal:...že bych se na to nevysral f tomdle počasí
No u vás možná panuje zima,ale tady kdyš se vyloupne pupen,tak to solidně šajnuje a odpoledne je fakt teplo. Normálně jenom termovložku v bundě a pod tym tričko a zima mě nebyla. Zitra by mohlo byt slušně,tak to zase možná protáhnu
...na teploměru na sluníčku deset-dvanáct, ale v lese mokrej asfalt, na silnicích bordel, za jízdy stuhlej, zmrzlý ruce, no jag řikam, že bych se na to nevysral, pojedu se svíst aš bude vopravdu motorkový počasí a bude to stát za to, jezdit f tomdle po asfaltu je škoda benzínu...f terénu to je jiná písnička, tam je to paráda...
Les tady nikde není,nesněžilo,takže žádnej štěrk ani písek,sucho
Ale je fakt,že na silniční motorku by se mě taky nechtělo,takhle si hopsám po zapadlejch silničkách a z nich utíkám na polňačky
Banditatom (Člen) 22.02.2014 20:59:16 Offline |
VikecB12 psal:Les tady nikde není,nesněžilo,takže žádnej štěrk ani písek,sucho
Ale je fakt,že na silniční motorku by se mě taky nechtělo,takhle si hopsám po zapadlejch silničkách a z nich utíkám na polňačky
To utikani do pole jsem kdysi taky z autobusem zkousel a musim ti rict ze nic moc
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2014 08:40:27 Offline |
VikecB12 psal:Les tady nikde není,nesněžilo,takže žádnej štěrk ani písek,sucho
u nás je to taky čistý..tady jen solej
Banditatom psal:To utikani do pole jsem kdysi taky z autobusem zkousel a musim ti rict ze nic moc
...já utíkal do pole, resp. do louky včera...nějaký kokot ve Fabii se neuměl vejít do svého pruhu...naštěstí to odnesla jen louka brázdou od kol Nissana
Na Železňáku jsem potkal prvního blázna na motorce, klouzalo to ale i v autě
tady u nás se jezdí vesele...
já na to seru, z výše uvedených důvodů které psal filouš, ale skutera už pomalu ale jistě trápim zodpovědně
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2014 16:11:18 Offline |
tomasNJ psal:tady u nás se jezdí vesele...
já na to seru, z výše uvedených důvodů které psal filouš, ale skutera už pomalu ale jistě trápim zodpovědně
ty voe prej ,,Filouš'' .. ja se poseru - s vama je prdel
Banditatom (Člen) 23.02.2014 17:49:39 Offline |
VikecB12 psal:Tak dneska opět nádhera Hustopeče,Břeclav,Ostrožská nová Ves,Uh. Hradiště,Buchláky(gulášek u trampa),Litenčice,Vyškov a dom Krásnejch 310km,mašina celá vod blata a já utahané jak kotě
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 090254.jpg
...dneska jse zahazoval drážky po elektrice, řezal vodovodní trubky, rozbíjel na zahradě betonové přeniště takže jediné co máme společného, že jsme oba utahaní jak koťata no dneska to tu pěkně lítalo
VikecB12 psal:Tak dneska opět nádhera Hustopeče,Břeclav,Ostrožská nová Ves,Uh. Hradiště,Buchláky(gulášek u trampa),Litenčice,Vyškov a dom Krásnejch 310km,mašina celá vod blata a já utahané jak kotě
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 090254.jpg
...ty vole, co to máte f tý Áziji za pomníky??? ...todleto sme tady v devadesátym roce minulýho století vodváželi do šrotu
hlemejzd999 psal:tomasNJ psal:tady u nás se jezdí vesele...
já na to seru, z výše uvedených důvodů které psal filouš, ale skutera už pomalu ale jistě trápim zodpovědněty voe prej ,,Filouš'' .. ja se poseru - s vama je prdel
...ja mu dam lepáka, pankáčoj
Filous psal:VikecB12 psal:Tak dneska opět nádhera Hustopeče,Břeclav,Ostrožská nová Ves,Uh. Hradiště,Buchláky(gulášek u trampa),Litenčice,Vyškov a dom Krásnejch 310km,mašina celá vod blata a já utahané jak kotě
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 090254.jpg...ty vole, co to máte f tý Áziji za pomníky??? ...todleto sme tady v devadesátym roce minulýho století vodváželi do šrotu
...vrána k vráně ....
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2014 18:33:54 Offline |
Mour psal:Filous psal:VikecB12 psal:Tak dneska opět nádhera Hustopeče,Břeclav,Ostrožská nová Ves,Uh. Hradiště,Buchláky(gulášek u trampa),Litenčice,Vyškov a dom Krásnejch 310km,mašina celá vod blata a já utahané jak kotě
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 090254.jpg...ty vole, co to máte f tý Áziji za pomníky??? ...todleto sme tady v devadesátym roce minulýho století vodváželi do šrotu
...vrána k vráně ....
...sem se divil , že to vyjelo do tech schodů
Banditatom psal:VikecB12 psal:Tak dneska opět nádhera Hustopeče,Břeclav,Ostrožská nová Ves,Uh. Hradiště,Buchláky(gulášek u trampa),Litenčice,Vyškov a dom Krásnejch 310km,mašina celá vod blata a já utahané jak kotě
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 090254.jpg...dneska jse zahazoval drážky po elektrice, řezal vodovodní trubky, rozbíjel na zahradě betonové přeniště takže jediné co máme společného, že jsme oba utahaní jak koťata no dneska to tu pěkně lítalo
Já měl takhle "motorkově mrtvej" rok 2011,když sem to hrnul do štoku
hlemejzd999 psal:Mour psal:Filous psal:
...ty vole, co to máte f tý Áziji za pomníky??? ...todleto sme tady v devadesátym roce minulýho století vodváželi do šrotu...vrána k vráně ....
...sem se divil , že to vyjelo do tech schodů
Blbečci z ustavu Je fakt,že nebejt tam ten šusplech pod motorem,tak sem tam nechal vanu Co schod to "ťuk,ťuk,ťuk Jinak začínám vážně uvažovat vo KTM990Adventure,na moje ježdění by byla asi vhodnější
Banditatom (Člen) 23.02.2014 18:59:05 Offline |
VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:
...vrána k vráně .......sem se divil , že to vyjelo do tech schodů
Blbečci z ustavu Je fakt,že nebejt tam ten šusplech pod motorem,tak sem tam nechal vanu Co schod to "ťuk,ťuk,ťuk Jinak začínám vážně uvažovat vo KTM990Adventure,na moje ježdění by byla asi vhodnější
ktm=víš snad čemu se to rovná co?
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2014 19:13:54 Offline |
Banditatom (Člen) 23.02.2014 19:18:30 Offline |
Slimak s domkem: cos kuva delal u hanky to je mimo tvuj revir moh ses ozvat pycaku a stavit se na kofi zdarma