Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 11.03.2014 17:45:35 Offline |
Re: Tag kdopak dneska vyjel ?
Kukii psal:hlemejzd999 psal:dneska je krásně , mam volno , takže bych i moh , ale mrdam to ...jsem doma sám , tak si sednu na verandu , votevřu lahváče z vánoc , zapálim a budu rozjímat vo
taky krásný plán nechceš nám přijet pomoct vymalovat a položit podlahu? aby ses moc nenudil
Hele ja vam prijedu polozit podlahu a vy me oskrabat paru zdi
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 11.03.2014 18:54:26 Offline |
Honza psal:Joo, dneska se dalo i do "hor" Žádný švestky ani krutostřelci, žádná fronta na polívku a cigáro
http://resize.like.cz/images/94_113_109 … 625561.jpg
uplně vidim , jak je ta polivka studená
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Honza psal:Joo, dneska se dalo i do "hor" Žádný švestky ani krutostřelci, žádná fronta na polívku a cigáro
škoda že sem musel tvrdnout ve škole příště pojedu taky
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Sem na tom stejným místě seděl v sobotu v poledne a tlačil do hlavy stejnou pochutinu a seděli sme tam dva,jinak mrtvo Pak sem povoral pár okolních polňaček a mazal nachalupu do Orlovic na pívo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom psal:Kukii psal:hlemejzd999 psal:dneska je krásně , mam volno , takže bych i moh , ale mrdam to ...jsem doma sám , tak si sednu na verandu , votevřu lahváče z vánoc , zapálim a budu rozjímat vo
taky krásný plán nechceš nám přijet pomoct vymalovat a položit podlahu? aby ses moc nenudil
Hele ja vam prijedu polozit podlahu a vy me oskrabat paru zdi
to neberu.. mi stačila kuchyň.. Rendy vzal strop a já stěny, řeknu ti v 8.měsíci nic moc až bude boban na světě, tak možná, teď už ne
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 12.03.2014 18:17:00 Offline |
VikecB12 psal:A už máš aspoň pupek jak já?
...jenze ty jsi slonice voe ta je brezi 2roky a nez se to naroti tak z ni trci chobot
Banditatom (Člen) 12.03.2014 18:33:14 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:...jenze ty jsi slonice voe ta je brezi 2roky a nez se to naroti tak z ni trci chobot
...zastydlá slonice, co 10 let přenáší...
...njn slonice jihomoravska
Kim psal:Filous psal:Kim psal:po obědě jsme jeli projet krušnohorskou bestii a dopadlo to tak,že jsem mazal domu pro trandla...druhý Ká...fláknul s tím u Neznašova...páčky,blinkry,stupačka,vejfuk a vodřeniny...bejkovi se nic nestalo...
osi,napiš ho do padavek,ať si tu "slávu"taky užije...cožéééé??? ...mladej???
druhý Ká=Kuřan...v tej hořejší,pravej...jeli jsme pomalu,silnice čistá,suchá,v tu ránu ležel a motorka šla přes silnici do svodidel...
......tag ho pozdravuj
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom psal:VikecB12 psal:A už máš aspoň pupek jak já?
...jenze ty jsi slonice voe ta je brezi 2roky a nez se to naroti tak z ni trci chobot
howada
dyť se koukněte na Rendyho,když to má dorust tatu,
chce to holt čas
...a bude hůř!
hlemejzd999 (Člen) 23.03.2014 21:55:33 Offline |
Bedřich psal:Tak jsem konečně letos vyjel.... v pátek směr na Benešov/Tejn/Klatovy/Sušice s obídkem u Štěpána/ Srní/Modrava/ Lipno/Tábor .... celekem 500km za 6h
to by mě mrdlo ...já dal ve středu 250 a už po 40 km mě bolely záda jaxvině
hlemejzd999 psal:Bedřich psal:Tak jsem konečně letos vyjel.... v pátek směr na Benešov/Tejn/Klatovy/Sušice s obídkem u Štěpána/ Srní/Modrava/ Lipno/Tábor .... celekem 500km za 6h
to by mě mrdlo ...já dal ve středu 250 a už po 40 km mě bolely záda jaxvině
... byl jsem večer K.O. ale najel jsem 1/3 loňský sezony :- )
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2014 07:25:23 Offline |
Ted by byla krasna vyjizdka...od rana tu docela vydatne snezi
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 24.03.2014 08:23:51 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 24.03.2014 08:59:16 Offline |
Pšán psal:..na Malou Stranu to není zlé..
..furt to není jako loňské Velikonoce..
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/88_070.jpg
no doufám , že to přejde , ž eje to jen takovej úlet
Pšán psal:..na Malou Stranu to není zlé..
..furt to není jako loňské Velikonoce..
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/88_070.jpg
...tak do velikonoc ještě může napadnout
SNAD NE...
Progear 650 (Člen) 24.03.2014 09:46:27 Offline |
V sobotu krásnejch 170km na skůteru...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
barynek psal:osiris psal:...chodíš do školy a už máš motorku? ...a nebo učíš
mám zkušenost s oběma variantama a ta první je mnohem lepší
a nediv se, teď jsou na tom študáci líp něž když bylo 20 tobě
no nevím, když vidím absolventskou nezaměstnanost a uplatnění v některých oborech....
bez praxe, dvou jazyků (C1 a B2) a další mimoškolní činnosti v životopise se může jít člověk klouzat
richie psal:nezaměstnanost a uplatnění v některých oborech....
bez praxe, dvou jazyků (C1 a B2) a další mimoškolní činnosti v životopise se může jít člověk klouzat
nene woe , koupi si takovy debil horneta, skoda werk(nebo to byl prasat?) , ucitelku a kolo
kolo woe to je nejvic
jardagsf vzpominajici
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf psal:richie psal:nezaměstnanost a uplatnění v některých oborech....
bez praxe, dvou jazyků (C1 a B2) a další mimoškolní činnosti v životopise se může jít člověk klouzatnene woe , koupi si takovy debil horneta, skoda werk(nebo to byl prasat?) , ucitelku a kolo
kolo woe to je nejvic
jardagsf vzpominajici
byl to passat
richie psal:jardagsf psal:richie psal:nezaměstnanost a uplatnění v některých oborech....
bez praxe, dvou jazyků (C1 a B2) a další mimoškolní činnosti v životopise se může jít člověk klouzatnene woe , koupi si takovy debil horneta, skoda werk(nebo to byl prasat?) , ucitelku a kolo
kolo woe to je nejvic
jardagsf vzpominajicibyl to passat
jj Tommy s Evkou a kolem
richie psal:jardagsf psal:richie psal:nezaměstnanost a uplatnění v některých oborech....
kolo woe to je nejvic
a bílej!!!
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:richie psal:jardagsf psal:
nene woe , koupi si takovy debil horneta, skoda werk(nebo to byl prasat?) , ucitelku a kolo
kolo woe to je nejvic
a bílej!!!
jenže s bílým passatem byl marcus...a měl sestřičku, nebo dochtorku...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:jenže s bílým passatem byl marcus...a měl sestřičku, nebo dochtorku...
...ale expert to byl obdobný....
Jinak dneska ráno bylo v mlze +2, když jsem jel k Halbichovi...odpoledne už krásných +12....moped vyfasoval komplet BITUBO....a je to BOŽÍ, je to BOŽÍ, je to BOŽÍ...
richie psal:barynek psal:osiris psal:...chodíš do školy a už máš motorku? ...a nebo učíš
mám zkušenost s oběma variantama a ta první je mnohem lepší
a nediv se, teď jsou na tom študáci líp něž když bylo 20 toběno nevím, když vidím absolventskou nezaměstnanost a uplatnění v některých oborech....
já ti to povím takhle - když jsem byl na vejšce, tak jsem si koupil béčko (kámoš mi sice půjčil, páč banka by mě vyfakovala, ale měl jsem příjem, s kterým jsem mohl každej měsíc splácet prachy), zajel na okruh nebo vyjížďku kdy jsem chtěl, vydělával jsem (v posledních dvou ročnících) víc než teď po cca 8 letech praxe. Neříkám, že si teď stěžuju, to vůbec, ale bylo to z tohohle pohledu o něco lepší.
A jazyky se vyplatí študovat, já to říkám pořád, jen ty moje trubky to prostě občas nechápou...
Bandit 4EVER!!!
tomasNJ psal:XJelen psal:richie psal:
byl to passata bílej!!!
jenže s bílým passatem byl marcus...a měl sestřičku, nebo dochtorku...
dochtorku a ta mu řekla, že je motorka nebezpečná, tak si koupil bílýho passata na hlínách v naftě, páč ten je nejvíc nejbezpečnější. Byla to milá holka, ta budoucí dochtorka
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 26.03.2014 20:22:20 Offline |
barynek psal:tomasNJ psal:XJelen psal:
a bílej!!!jenže s bílým passatem byl marcus...a měl sestřičku, nebo dochtorku...
dochtorku a ta mu řekla, že je motorka nebezpečná, tak si koupil bílýho passata na hlínách v naftě, páč ten je nejvíc nejbezpečnější. Byla to milá holka, ta budoucí dochtorka
no ale to uďál blbost , páč nejvíc uplně nejbezpečnější je Volvo , takže se teď nekde určitě válí vomotanej vo strom
hlemejzd999 psal:barynek psal:tomasNJ psal:
jenže s bílým passatem byl marcus...a měl sestřičku, nebo dochtorku...dochtorku a ta mu řekla, že je motorka nebezpečná, tak si koupil bílýho passata na hlínách v naftě, páč ten je nejvíc nejbezpečnější. Byla to milá holka, ta budoucí dochtorka
no ale to uďál blbost , páč nejvíc uplně nejbezpečnější je Volvo , takže se teď nekde určitě válí vomotanej vo strom
ale jen do roku cca. 98
Second Class Citizen
1130 Café Racer
hlemejzd999 psal:barynek psal:tomasNJ psal:
jenže s bílým passatem byl marcus...a měl sestřičku, nebo dochtorku...dochtorku a ta mu řekla, že je motorka nebezpečná, tak si koupil bílýho passata na hlínách v naftě, páč ten je nejvíc nejbezpečnější. Byla to milá holka, ta budoucí dochtorka
tak mu to hlavně neříkej, ať mu nezkurvíš celej život s dochtorkou
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:hlemejzd999 psal:barynek psal:
dochtorku a ta mu řekla, že je motorka nebezpečná, tak si koupil bílýho passata na hlínách v naftě, páč ten je nejvíc nejbezpečnější. Byla to milá holka, ta budoucí dochtorkano ale to uďál blbost , páč nejvíc uplně nejbezpečnější je Volvo , takže se teď nekde určitě válí vomotanej vo strom
tak mu to hlavně neříkej, ať mu nezkurvíš celej život s dochtorkou
__________________________________________________________________________________
jaryn psal:kdopak jel dnes kolem 16.hod z Varnsdorfu? R1 s nápisem FIAT a ten druhej měl Béčko, džísku s nášivkou BanditPičo vzadu dole...
to sem byl já s osirisem...
Kim psal:dneska na otočku k Arbersee,jestli už nám zbourali "štrůdlovnu"
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 00x600.jpg
voni to maj bourat?? Jsem tam bohužel nikdá nebyl... musítě mi tam vzít taky kurde!
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2014 21:57:09 Offline |
K.a.s.y.m. psal:já dneska takhle
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/760_05.jpg
coto je za brúka ? Nezapomeň přepínat nádrže
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2014 21:06:40 Offline |
co to je netušim..je to prej ultralight a asi i ultraslim bo jsem si v tom připadal jak sardinka a to si myslim,že jsem hubenej.Motor Rotax.Dostal jsem nabídku se za pár peněz svézt tak jsem neváhal .Nikdy jsem v letadle neletěl jen ve vzducholodi..Bylo to moc pěkný i jsem to měl chvíli půjčený v ruce a překvapilo mě jak je to citlivý a hlavně jak to ve vzduchu poskakuje ale to prej bylo větrem..prostě jsem si to užil a někdy to zopakuju...ještě bych se chtěl svézt ve větroni..to muže bejt taky pěkný.
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2014 21:08:22 Offline |
Willy psal:Jestli se nepletu tak je to Sova a nádrže má zrovna přepnutý správně, což nemusí být vždycky pravidlem
vono to prej v pohodě doplachtí takže z nedostatku paliva jsem ztrach neměl. navíc místa na přistání bylo tam kde jsme litali dost
K.a.s.y.m. psal:................ještě bych se chtěl svézt ve větroni..to muže bejt taky pěkný.
...mnohem lepší , a akrobacie v plachťáku je nepopsatelná ...a ze všeho nej je když tě "veze" tvoje manželka
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Svýho času jsme měli na letišti UL Star a to byla potvora vysloveně na nácvik nouzáků. Mělo to laminátovou nádrž a výrobce jí zapomněl vystříkat nějakým sajratem proti rozežírání benzínem, takže se z toho furt uvolňovaly skelný vlákna do palivový soustavy. Každej na letišti jsme s tím měli několik nouzáčků. Já osobně 5 z toho mi vyšly 3 zpátky na letiště a 2 do pole. To byl ten správnej adrenalínek .
Jinak větroň je naprosto dokonalej jak na přelety tak na akro. Je to jedno z nejlepčích a nejhezčích lítání . Doporučuju to zkusit a ani to neni tak drahý, hoďka stojí většinou něco kolem 500,- + něco za vyvlekání (+/- 500,-).
Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2014 06:42:54 Offline |
No nekdy do vetrone urcite pujdu..laka me to.za 500 jsem mel tohle motorovy litani takze to by me nezrujnovalo ani na vetroni..skoda ze uz nelitaj ve vlasimi..tam zvedali navijakem z nemeckyho tygra
to Osi:tak to ze by me vezla manzelka mi nehrozi..jednak zadnou nemam a hlavne Ivca tyhle maly litaci veci nemusi
Kim psal:barynek psal:voni to maj bourat?? Jsem tam bohužel nikdá nebyl... musítě mi tam vzít taky kurde!
jj,bourat a stavět novota od základu,snad 2015 by se mělo otevírat...
takže tenhle rok nebude žádnej apfel štrůdl mit vanilla sauce?
Bandit 4EVER!!!
yebat psal:tak dneska konečně přezuto a samo že jsem to projel... a něják mě to nebavilo... asi sem divnej
já sem měl takhle loňskou sezonu...hodilo to na konci neuvěřitelných 200km
Second Class Citizen
1130 Café Racer
čočkin psal:Tak dnes lehká vyjíždka na ždákovák
a eště jsem pak zajel ke Kimovi na výborný presíčko je z něj tedˇ stavitel nový garáže před garáží
kdybych dneska skončil dřív, tak bych se projel znova, včera mi to fakt sedlo
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
mr.BSE psal:yebat psal:tak dneska konečně přezuto a samo že jsem to projel... a něják mě to nebavilo... asi sem divnej
Dostával sem se pomalu do tohoto stádia taky a pomohla mě výměna stroje,opět mě to neskutečně baví a mužu na tom sedět furt
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
SO 545 psal:bud v klude ja mam takto ro.bany dom... a este v nom byvam
Kluce od motorky ma polovicka a dostanem ich az po kolavdacii.
Dufam ze v juni sa povozim.
takový nesmysl dávat klíče od motorky z ruky...
doufej, že se v juni povozíš
Život je boj-mašina je nej!!!
hlemejzd999 (Člen) 03.04.2014 21:47:09 Offline |
Kožak psal:letos asi už nevijedu ...dělaj na tom dvá ...jeden dřepí v bagru porát svačí ,druhej v Tatře hulí a po 4tý sou v prdeli
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 304201.jpg
kup ňáký enduro - naseres je
Tak já letos možná taky vyjedu - povedlo se mně vyhrabat motorku z totálně zabordelené stodoly - ale že to dalo práce...
Nechce někdo starý (ne starožitný - stáří cca 60/70 let) nábytek v relativně dobrém stavu za tašku hrušek - jde o nábytek do obýváku, 3x skříňky, rozkládací sedačka, rozkládací jídelní stůl, 4x židle. Je to masiv + dýha - mořená na černo...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Petr J. psal:Kelly01 psal:Tak já mám zatím na motorce 200 a na horským kole 1200
Nějak mne nenapadá kam jet...stáří není pěkné...
Ještě může jet do Pejhřimova a cestou se stavit za hlemejžděm Ale to má dál než kolem komína...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
VikecB12 psal:mr.BSE psal:yebat psal:tak dneska konečně přezuto a samo že jsem to projel... a něják mě to nebavilo... asi sem divnej
Dostával sem se pomalu do tohoto stádia taky a pomohla mě výměna stroje,opět mě to neskutečně baví a mužu na tom sedět furt
obávám se, že výměna stroje mě nepomůže k tomu, abych měl víc času
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kukii psal:SO 545 psal:bud v klude ja mam takto ro.bany dom... a este v nom byvam
Kluce od motorky ma polovicka a dostanem ich az po kolavdacii.
Dufam ze v juni sa povozim.takový nesmysl dávat klíče od motorky z ruky...
doufej, že se v juni povozíš
V podstate u mna vladne spokojnost. V pohode sa najem pri TV chladnicka tiez v obyvaku co viac chciet.
ale boli ma vsetko ako keby so mnou jeblo na motke.
K.a.s.y.m. (Člen) 04.04.2014 18:35:29 Offline |
mr.BSE psal:VikecB12 psal:mr.BSE psal:
já sem měl takhle loňskou sezonu...hodilo to na konci neuvěřitelných 200kmDostával sem se pomalu do tohoto stádia taky a pomohla mě výměna stroje,opět mě to neskutečně baví a mužu na tom sedět furt
Zmen zamestnavatele
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Dostával sem se pomalu do tohoto stádia taky a pomohla mě výměna stroje,opět mě to neskutečně baví a mužu na tom sedět furt
Zmen zamestnavatele
Náhodou už jsem ho letos vzal i na okruh. Fotodokumentaci dodá sám
K.a.s.y.m. (Člen) 04.04.2014 21:15:30 Offline |
ABik psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:
obávám se, že výměna stroje mě nepomůže k tomu, abych měl víc časuZmen zamestnavatele
Náhodou už jsem ho letos vzal i na okruh. Fotodokumentaci dodá sám
se hned nečil..já to nepsal tak ,že jsi špatnej zaměstnavatel...když má tolik práce určitě ho zásobuješ dobře..jen si nemá stěžovat..a pokud mu to vadí ať jde jinam
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2014 09:37:09 Offline |
mr.BSE psal:práce není jedinej důvod, proč nemám čas
já prostě nejak obecně nemám čas
a výlet na okruh byl vskutku epesní
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 181022.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 3311-2.jpg
To bych si snad i nechal ujit
a časy?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:mr.BSE psal:práce není jedinej důvod, proč nemám čas
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 3311-2.jpga časy?
jako autobus, dyť víš kolik sem přibližně jezdil nééé
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
...koukám, že byl vejlet s Toshibou
XJelen psal:mr.BSE psal:práce není jedinej důvod, proč nemám čas
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 3311-2.jpga časy?
První kolo musel ohřát gumy, ale v dalším to už rozpálil co to šlo Odhadoval bych něco kolem šesti minut
Mour psal:mr.BSE psal:práce není jedinej důvod, proč nemám čas
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 3311-2.jpg...koukám, že byl vejlet s Toshibou
Že tys byl ve středu
ABik psal:Mour psal:mr.BSE psal:práce není jedinej důvod, proč nemám čas
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 3311-2.jpg...koukám, že byl vejlet s Toshibou
Že tys byl ve středu
...ne, my to všichni odmítli ....že prej si vemte na to dovolenou a tak
...a bylo jinak dobřé?