![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Re: Tag kdopak dneska vyjel ?
XJelen psal:Jelen včera prvních 150km.
Seznamte se Suzuki Streetracer 3/4
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 05-508.jpg
... na Suzuki "divný" barvy, ale jinak
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:Petr J. psal:Kellyho džíska?
... spíš Filousova nášivkama, krví a asfaltem vytuněná vesta
Takže už mu na ní schází jenom mrdka Tak si vo něho teda někde na srazu utřeme péra no
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:SLUGI psal:Petr J. psal:Kellyho džíska?
... spíš Filousova nášivkama, krví a asfaltem vytuněná vesta
Takže už mu na ní schází jenom mrdka
Tak si vo něho teda někde na srazu utřeme péra no
...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kelly01 psal:Kdybych to uměl tak to "lajknu"
Co další foto a základní info, nebylo by?
Suzuki GSX-R 750 K5 v úpravě pro BBC kategorii naked über 750. Motor zatím bez úprav, pouze KN filtr a Quickshift, přepákování ARP (revers - učím se znova řadit), brzdy monobloky z R1, pumpa originál, desky carbon od Lucasů, tlumič řízení Trible Performance, převody 15/47 s maximálkou na 240kmh. V legal verzi (na foto) originál podsedlák včetně světel, řídítka Accel, hefty a zrcátka Rizoma, enduro maska Polisport LMX. V race verzi podsedlák s pěnovkou Sebimoto, řídítka Kubišracingparts, hefty Renthal medium a vpředu pouze tabulka s číslem.
Fotky dodám po přestavbě do race modu
Jelen - barvy jsou poplatný teamu "krušnohorský strýcfajtr"
Filous - snad to chvíli vydrží
Strýcfajtr !!!
Počkej to chceš říct, že řadíš kvalty obráceně? Jako 1 nahoru a pak vše dolu? Jestli jo, tak už se vidim jak bych si pěkně naflákal hubu při prvním instinktivním řazení . To se vůbec dá přeučit?
Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2014 12:35:10 Offline |
Willy psal:Počkej to chceš říct, že řadíš kvalty obráceně? Jako 1 nahoru a pak vše dolu? Jestli jo, tak už se vidim jak bych si pěkně naflákal hubu při prvním instinktivním řazení
. To se vůbec dá přeučit?
Si nejezdil na fichtlu a starejch Jawkach??ty to tak meli taky..
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Willy psal:Počkej to chceš říct, že řadíš kvalty obráceně? Jako 1 nahoru a pak vše dolu? Jestli jo, tak už se vidim jak bych si pěkně naflákal hubu při prvním instinktivním řazení
. To se vůbec dá přeučit?
Dá se to naučit rychle To takhle jednou dojedeš na konec cílovky v Brně a při pokusu podřadit zjistíš, že nemáš kam. O pět sekund později děkuješ projektantům, že to udělali 15 metrů na šíř
Pak si dáš po zbytek dne pozor a už to umíš
Jelen: Máš to tak moc nepadej
Sem vůbec netušil že na závodech maj vobrácený řazení, ale v náklonu to fakt dává smysl.
A že to měl fichtl a jawiny taky tak si vůbec nevybavuju, asi mi to tenkrát přišlo normální . Pravděpodobně bych vážně na okruhu děkoval za únikový zóny a to nejenom kvůli tomu řazení
. Cestovat s obráceným řazením pěkně v klídku, dokud bych na to myslel by asi šlo, ale jsem si jistej že první instinkt a sem kouslej.
..mají to pěkné,pane řídící..
..jen tu germánskou prdel nemusím..
..a k tomu reverzu..na mojí kozu nic takového kupovat netřeba..
..má to už v základní výbavě..otázka 30-i vteřin..
..stačí kloubek řazení na tisícihranu otočit o 180° a jak to fachá..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Willy psal:Sem vůbec netušil že na závodech maj vobrácený řazení, ale v náklonu to fakt dává smysl.
A že to měl fichtl a jawiny taky tak si vůbec nevybavuju, asi mi to tenkrát přišlo normální. Pravděpodobně bych vážně na okruhu děkoval za únikový zóny a to nejenom kvůli tomu řazení
. Cestovat s obráceným řazením pěkně v klídku, dokud bych na to myslel by asi šlo, ale jsem si jistej že první instinkt a sem kouslej.
...svez se něgdy na starší anglický motorce s řazenim na pravou nohu a brzdou vlevo, to je teprf prdel, reverzní řazení je proti tomu machrovinka pro holky
Tuhle variantu jsem měl možnost vyzkoušet (řazení vpravo) a nebylo to tak moc strašný, protože tam na to fakt myslíš a nedovolíš si to moc pustit, teda alespoň já. Zkusil jsem i starý řazení na bandě a to bylo docela doooost zvláštní. Řadička na bandě fakt neni na rychlý ježdění, prostě to koordinace nějak nestíhá .
XJelen psal:růžovej - ten podsedlák je originál gsx-r a racing je to samý, jenom bez světel a sedátka řidiče
germánskou dával druhej Jelen
..jj,chyba je mém příjímači..
..každopádně uděláno gut..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
yoby psal:Kterej pepík z čurákova (5A...) na černým s-kovým vodníkovi stál dneska po 14.hod přede mnou na světlech v Tejně směrem od Milevska?Sem si pozdě fšim "bandit pičo" nálepky u SPZ.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:yoby psal:Kterej pepík z čurákova (5A...) na černým s-kovým vodníkovi stál dneska po 14.hod přede mnou na světlech v Tejně směrem od Milevska?Sem si pozdě fšim "bandit pičo" nálepky u SPZ.
Nevěř mu. Byl to Osiris.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tak co zmrzlíci,dneska nikdo nikam? Já sem vyrazil dopoledne a ve dvě sem byl nazpět,nějakejch 160km tady našim jihem a naprostá paráda 13stupňů a nikde ani živáčka
A zitra asi pojedu do Slavkova,je tam v 11náct tradiční vánočka,loni se tam sjelo nějakejch 100mašin,tak se tam mrknu a někde se povozím po okolí
Mokrá až na dno
A to sem tam potkal borca se serfem,šel na vodu Krásně jim dneska na Mlýnech foukalo. Taky sem jako puberťák serfoval,ale pak mě nějaká mrdka ukradla plovák a doma zustala jen plachta,kerá stála stejnak za hovno, tak sem se na to vysral.
![]() |
Banditatom (Člen) 23.12.2014 19:07:34 Offline |
VikecB12 psal:Mokrá až na dno
A to sem tam potkal borca se serfem,šel na voduKrásně jim dneska na Mlýnech foukalo. Taky sem jako puberťák serfoval,ale pak mě nějaká mrdka ukradla plovák a doma zustala jen plachta,kerá stála stejnak za hovno, tak sem se na to vysral.
S jake plachetnice jste tu plachtu ukradli?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.12.2014 23:01:42 Offline |
jdu zejtra...teda jestli natočim...dneska se ji nechtělo..byť je baterka na nabíječce asi už má po letech doslouženo.
![]() |
Banditatom (Člen) 24.12.2014 08:32:33 Offline |
K.a.s.y.m. psal:jdu zejtra...teda jestli natočim...dneska se ji nechtělo..byť je baterka na nabíječce asi už má po letech doslouženo.
CHtel jsem jet dneska.....stejnej problem
![]() |
Banditatom (Člen) 24.12.2014 08:56:52 Offline |
VikecB12 psal:Co to máte za mrtky,kerý po měsícu nechytnou
abyses s tej polamane vrtule neposrals....
baterka v
musim tvrdnout doma
Banditatom psal:VikecB12 psal:Co to máte za mrtky,kerý po měsícu nechytnou
abyses s tej polamane vrtule neposrals....
baterka v
musim tvrdnout doma
Kdybys nebydlel kdesi v cypsku,pučil bych ti některou z normálních,fungujících motorek
Jó,staříkovi se to startuje,když má 29Ah baterku
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.12.2014 10:31:30 Offline |
VikecB12 psal:Co to máte za mrtky,kerý po měsícu nechytnou
no abych to upřesnil tak motorka vrčela naposled 1.října.baterku tam mám já 4 roky a koupil jsem jí s motorkou takže je kdoví jak stará...ale přes noc na nabiječce vyčištěný usušený svíčky a radši přes kabely na auto baterku a chytla na cvrnknutí...takže v 11 odjezd asi směr motorkářský doupě
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.12.2014 10:36:03 Offline |
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Co to máte za mrtky,kerý po měsícu nechytnou
no abych to upřesnil tak motorka vrčela naposled 1.října.baterku tam mám já 4 roky a koupil jsem jí s motorkou takže je kdoví jak stará...ale přes noc na nabiječce vyčištěný usušený svíčky a radši přes kabely na auto baterku a chytla na cvrnknutí...takže v 11 odjezd asi směr motorkářský doupě
bych jel taky , ale mam v chlivku pred motorkou složenejch 50 dřevotřískových desek a prerovnavat se mi to zrovna dneska nechce
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.12.2014 13:11:05 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Co to máte za mrtky,kerý po měsícu nechytnou
bych jel taky , ale mam v chlivku pred motorkou složenejch 50 dřevotřískových desek a prerovnavat se mi to zrovna dneska nechce
vzpomněl jsem si na tebe když jsme jeli kolem.stejně bylo doupě zavřený...ale příjemných 100 jsme dali.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.12.2014 14:32:24 Offline |
sem ted sel jen 100 m do obchodu pro lahvace a zima jak prase ... jeste , ze sem nejel
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.12.2014 15:34:50 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:sem ted sel jen 100 m do obchodu pro lahvace a zima jak prase ... jeste , ze sem nejel
...páč uš nejsi žádnej mladej rybízek a máš rozum
zima sice trošku jo,ale takhle čistý silnice nebejvaj ani v létě
Dneska jen necelejch 100km,ale bylo hezky. Silnice čistý,suchý a nějakejch 9stupňů.
Ve Slavkově na vánočce bylo motorek jak nasranejch. a pak sme to švihli dolů na Kyjov a dom.
Letos asi poslední tankování Ale su spokojenej parchant,povozil sem se letos do sytosti, pěknejch 16500km bez nějakejch zádrhelů,poruch nebo bouraček
![]() |
Banditatom (Člen) 24.12.2014 16:39:27 Offline |
A kde mas jako vyfocene ty motorky?
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.12.2014 17:23:53 Offline |
VikecB12 psal:Dneska jen necelejch 100km,ale bylo hezky. Silnice čistý,suchý a nějakejch 9stupňů.
Ve Slavkově na vánočce bylo motorek jak nasranejch.a pak sme to švihli dolů na Kyjov a dom.
Letos asi poslední tankováníAle su spokojenej parchant,povozil sem se letos do sytosti, pěknejch 16500km bez nějakejch zádrhelů,poruch nebo bouraček
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 100495.jpg
starocha máš pěkně vymazlenýho..jen jezdit bych na tom nechtěl
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.12.2014 18:04:26 Offline |
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.12.2014 21:48:32 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:sem ted sel jen 100 m do obchodu pro lahvace a zima jak prase ... jeste , ze sem nejel
zima sice trošku jo,ale takhle čistý silnice nebejvaj ani v létě
Prave proto sem si hezky zatopil v krbacich...vodevrel pivo... a parim hry na PC ,ktery jsem si letos upgradoval. Koupil jsem ctyrjadro, pameti, novou grafiku a novej ssd a hdd.
V lete kupuju benzin do motorky a v zime soucastky do pocitace a hrabu se v tom 😃, takze venku muze klidne celou zimu chcat 😃
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.12.2014 21:50:56 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:sem ted sel jen 100 m do obchodu pro lahvace a zima jak prase ... jeste , ze sem nejel
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 25.12.2014 00:28:06 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...páč uš nejsi žádnej mladej rybízek a máš rozumzima sice trošku jo,ale takhle čistý silnice nebejvaj ani v létě
Prave proto sem si hezky zatopil v krbacich...vodevrel pivo... a parim hry na PC ,ktery jsem si letos upgradoval. Koupil jsem ctyrjadro, pameti, novou grafiku a novej ssd a hdd.
V lete kupuju benzin do motorky a v zime soucastky do pocitace a hrabu se v tom 😃, takze venku muze klidne celou zimu chcat 😃
na hry mám víc jak rok Xbox a hrál jsem to asi trikrát..nebere mě to..radši se svezu v reálnym provozu
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 25.12.2014 02:05:53 Offline |
K.a.s.y.m. psal:na hry mám víc jak rok Xbox a hrál jsem to asi trikrát..nebere mě to..radši se svezu v reálnym provozu
ják svezu ? já nejezdim, já střílim němce v call of dutty ... v wolfenstein new order - ( tu jsem právě teď v 1:45 dohrál ), sniper elite 3 ...všude samej nácek , tak co s nima ?
a pak tu mám Far Cry 4 a tam střílim všechno
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 25.12.2014 09:28:40 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:na hry mám víc jak rok Xbox a hrál jsem to asi trikrát..nebere mě to..radši se svezu v reálnym provozu
ják svezu ? já nejezdim, já střílim němce
v call of dutty ... v wolfenstein new order - ( tu jsem právě teď v 1:45 dohrál ), sniper elite 3 ...všude samej nácek , tak co s nima ?
to mě nebaví
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:na hry mám víc jak rok Xbox a hrál jsem to asi trikrát..nebere mě to..radši se svezu v reálnym provozu
v call of dutty ... v wolfenstein new order - ( tu jsem právě teď v 1:45 dohrál ), sniper elite 3 ...všude samej nácek , tak co s nima ?
Ty vole,to by mě nebavilo,mordovat svoje spojence
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 25.12.2014 10:32:15 Offline |
VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:na hry mám víc jak rok Xbox a hrál jsem to asi trikrát..nebere mě to..radši se svezu v reálnym provozu
a pak tu mám Far Cry 4 a tam střílim všechnoTy vole,to by mě nebavilo,mordovat svoje spojence
Tak mám zahájeno Fčera sluníčko a teploměr ukázal 10stupínků,tak se to byl vyvenčit
100km,silnice suchý,lidi nikde... Poprvé vživotě sem nechal přes ztimu motorku lehce špinavou vod much a dost mě to tížilo
při pohledu na ni,ale po fčerejšku sem řekl jebat to do ucha,zbytečný máčení,protože to po prvním vejletu na polňačku vypadalo následovně
Filousovi by se kousla pumpa Ale už je to napraveno
![]() |
Banditatom (Člen) 22.02.2015 09:39:14 Offline |
Vcera jsem taky takovyho magora potkal...sest celsiku pet hodin odpoledne vetr ledovej ze by clovek psa nevyhnal....no proste revmagang
![]() |
nicola.foxx (Člen) 22.02.2015 12:21:47 Offline |
Klidně si počkám až bude aspoň 15 stupňů. To můžu mrdat se na tom klepat jak drahej pes.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Filous psal:nicola.foxx psal:Klidně si počkám až bude aspoň 15 stupňů. To můžu mrdat se na tom klepat jak drahej pes.
...a máš recht
Já se teda fčera fakt neklepal. Sluníčko,sucho,jegry,termotričko,triko normální a bunda s vložkou za 16stovek,ve které se nedá v létě vydržet a naprosto ideální
Jo a teplejší rukavice. Rozhodně nejezdím nabalenej jak sněhulák,v podstatě oproti létu se to u mě liší jen těma termo spodníma hadrama a v teple jezdím v baworácké bundě,kerá je pěkně "děravá" a luftuje,jinak nic.
VikecB12 psal:Já se teda fčera fakt neklepal. Sluníčko,sucho,jegry,termotričko,triko normální a bunda s vložkou za 16stovek,ve které se nedá v létě vydržet
a naprosto ideální
Jo a teplejší rukavice. Rozhodně nejezdím nabalenej jak sněhulák,v podstatě oproti létu se to u mě liší jen těma termo spodníma hadrama a v teple jezdím v baworácké bundě,kerá je pěkně "děravá" a luftuje,jinak nic.
Jenže voni jsou jak za groš kudla... Ty máš mimo vrstev na kůži ještě jednu silnou pod kůží.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:VikecB12 psal:Já se teda fčera fakt neklepal. Sluníčko,sucho,jegry,termotričko,triko normální a bunda s vložkou za 16stovek,ve které se nedá v létě vydržet
a naprosto ideální
Jenže voni jsou jak za groš kudla... Ty máš mimo vrstev na kůži ještě jednu silnou pod kůží.
... ...a pot kombi se mi vejde akurát bavlněný triko s krátkym rukávem
![]() |
Banditatom (Člen) 22.02.2015 19:00:03 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:VikecB12 psal:Já se teda fčera fakt neklepal. Sluníčko,sucho,jegry,termotričko,triko normální a bunda s vložkou za 16stovek,ve které se nedá v létě vydržet
a naprosto ideální
...
...a pot kombi se mi vejde akurát bavlněný triko s krátkym rukávem
...bud rad...me sotva pupek
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.02.2015 19:00:53 Offline |
Na zimu mám starou bundu vod Nokamota ještě když jsem jezdil na Jawce..pod tu se vejdu spolehlivě i ve dvou mikinách
Ale já nejsem šampónek tak si to můžu dovolit
K.a.s.y.m. psal:Na zimu mám starou bundu vod Nokamota ještě když jsem jezdil na Jawce..pod tu se vejdu spolehlivě i ve dvou mikinách
Ale já nejsem šampónek tak si to můžu dovolit
...to si jako mam jít někam koupit starou velkou bundu, abych moch jít jezdit f plus třech??? ...nééé, děkuju, já si počkam ...bych potřeboval novou kombi, ale dyš mě je tý starý umolousaný, podřený a smradlavý líto, bo k ní mam asi ňákej citovej fstach nebo co
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.02.2015 19:28:54 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Na zimu mám starou bundu vod Nokamota ještě když jsem jezdil na Jawce..pod tu se vejdu spolehlivě i ve dvou mikinách
Ale já nejsem šampónek tak si to můžu dovolit...to si jako mam jít někam koupit starou velkou bundu, abych moch jít jezdit f plus třech??? ...nééé, děkuju, já si počkam
...bych potřeboval novou kombi, ale dyš mě je tý starý umolousaný, podřený a smradlavý líto, bo k ní mam asi ňákej citovej fstach nebo co
šak jasně ,že nééé já jí loni vytáh po spoustě let když jsme se dohodli s kámošem že se na štědrej den svezeme..už má za sebou tak pár pádu tak podle toho vypadá ..já si taky v klidu počkam aspoň na 15 stupínků..ve větší zimě ten dynojet moc nejede
Filous psal:Ondráš psal:VikecB12 psal:Já se teda fčera fakt neklepal. Sluníčko,sucho,jegry,termotričko,triko normální a bunda s vložkou za 16stovek,ve které se nedá v létě vydržet
a naprosto ideální
...
...a pot kombi se mi vejde akurát bavlněný triko s krátkym rukávem
Já budu rád jestli se do kombi vůbec vlezu sám osobě.
VikecB12 psal:Jo a hlavně co je základ,vysrat se na podělanou kůžu,ve keré je zima snad aji v létě kdyš zaleze slunko
...a koupit si plandavej tekstil...né děkuju ...a taky si nehodlam po každym kreši kupovat novej, kůže dostane enem patinu
![]() |
Banditatom (Člen) 22.02.2015 21:03:01 Offline |
Ondráš psal:Filous psal:...a koupit si plandavej tekstil...né děkuju
Kdyby si Vikec koupil klokana, tak by se ten druh ocitl na pokraji vyhubení. Tak holt jezdí v petflaškách.
....tolik klokanu nezije a nikdy nezilo
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 22.02.2015 21:09:28 Offline |
Banditatom psal:Ondráš psal:Filous psal:...a koupit si plandavej tekstil...né děkuju
Kdyby si Vikec koupil klokana, tak by se ten druh ocitl na pokraji vyhubení. Tak holt jezdí v petflaškách.
....tolik klokanu nezije a nikdy nezilo
hlavně vopatrně s těma zvířatama ...neni první
Kůžu samozřejmě mám,psíčko,ale je to tak na ježdění kolem komína za hezkýho počasí,jinak uplně k hounu A v mé stoleté textilní bundě,taky od psíčka z kordury,sem se válel několikrát a vždycky se jen jakoby zatřela,zašpinila,ale nikdy se neroztrhla a je dodnes i po nějakejch 13ti letech plně funkční
Samože to nebyl kreš a klouzání ve stopadesáti.
Kůža byla dobrá někam na sraz,kde se v tom čék válel celej den někde po stole a posléze někde v trávě a spávalo se v ní taky dobře
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2015 06:21:33 Offline |
Filous psal:VikecB12 psal:Jo a hlavně co je základ,vysrat se na podělanou kůžu,ve keré je zima snad aji v létě kdyš zaleze slunko
...a koupit si plandavej tekstil...né děkuju
...a taky si nehodlam po každym kreši kupovat novej, kůže dostane enem patinu
hele já mám vod 4SR budu která vypadá a má střih jak kožená ke kombinéze.Stará textilka ve který už nejezdim je taky po několika pádech a klouznutí porád v celku ,ale jak psal Vikec nic nad kilo
Mě kůže prostě nějak nesedí no
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2015 21:59:04 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:hele já mám vod 4SR budu ....
...letos začali dělat kevlarovou džísku, tak si od nich asi pořídím také bundu...jen to musím někde vyzkoušet...
http://www.4sr.cz/files/4sr/images/esho … cket-1.jpg
v Motojomaxu v Kutný hoře maj hodně 4SR,ale to je pro tebe asi z ruky.
tu mojí už v nabídce nemaj..je to prostě bunda od kožený kombinézy jen z textilu.
![]() |
Progear 650 (Člen) 23.02.2015 22:26:37 Offline |
VikecB12 psal:Kůžu samozřejmě mám,psíčko,ale je to tak na ježdění kolem komína za hezkýho počasí,jinak uplně k hounu
A v mé stoleté textilní bundě,taky od psíčka z kordury,sem se válel několikrát a vždycky se jen jakoby zatřela,zašpinila,ale nikdy se neroztrhla a je dodnes i po nějakejch 13ti letech plně funkční
Kůža byla dobrá někam na sraz,kde se v tom čék válel celej den někde po stole a posléze někde v trávě a spávalo se v ní taky dobře
Taky sem jednou chrapal i s paterakem a pecka
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:VikecB12 psal:Kůžu samozřejmě mám,psíčko,ale je to tak na ježdění kolem komína za hezkýho počasí,jinak uplně k hounu
A v mé stoleté textilní bundě,taky od psíčka z kordury,sem se válel několikrát a vždycky se jen jakoby zatřela,zašpinila,ale nikdy se neroztrhla a je dodnes i po nějakejch 13ti letech plně funkční
Kůža byla dobrá někam na sraz,kde se v tom čék válel celej den někde po stole a posléze někde v trávě a spávalo se v ní taky dobřeTaky sem jednou chrapal i s paterakem a pecka
páteřák jako karimatka
K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:hele já mám vod 4SR budu ....
...letos začali dělat kevlarovou džísku, tak si od nich asi pořídím také bundu...jen to musím někde vyzkoušet...
http://www.4sr.cz/files/4sr/images/esho … cket-1.jpgv Motojomaxu v Kutný hoře maj hodně 4SR,ale to je pro tebe asi z ruky.
tu mojí už v nabídce nemaj..je to prostě bunda od kožený kombinézy jen z textilu.
technologi Praha 4 Türkova - křižovatka po sjezdu z D1 směr spořilov
honza1977 psal:K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:
http://www.4sr.cz/files/4sr/images/esho … cket-1.jpgv Motojomaxu v Kutný hoře maj hodně 4SR,ale to je pro tebe asi z ruky.
tu mojí už v nabídce nemaj..je to prostě bunda od kožený kombinézy jen z textilu.technologi Praha 4 Türkova - křižovatka po sjezdu z D1 směr spořilov
...Vám se to líbí?
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.02.2015 10:48:22 Offline |
Mour psal:...Vám se to líbí?
no..kdyby to bylo celý v cernej kuzi , tak jo
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.02.2015 10:54:34 Offline |
Mour psal:honza1977 psal:K.a.s.y.m. psal:
v Motojomaxu v Kutný hoře maj hodně 4SR,ale to je pro tebe asi z ruky.
tu mojí už v nabídce nemaj..je to prostě bunda od kožený kombinézy jen z textilu.technologi Praha 4 Türkova - křižovatka po sjezdu z D1 směr spořilov
...Vám se to líbí?
hele v kombinaci s otevřenou helmou potaženou jeansovinou je to na skůtra stylový..jasně že na motorce zvlášt na odschoolu budeš vypadat jak blbec
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.02.2015 10:58:35 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:...Vám se to líbí?
no..kdyby to bylo celý v cernej kuzi , tak jo
Ja si nejsem jistej jestli se nahodou neptal jak se nam libi ta prazska adresa.
tak ta ne
Jezdím v otevřené Blauerce a kevlarovém džínovém kompletu většinu času (i dneska na skůtru)...a poslední dobou už i na GS, když jedu někam na kafe, jen na FZ1 nárazy hmyzu dost bolí na tváři...
Koženou bundu, co by mi seděla jsem zatím neobjevil a u Hubíků na míru se mi také nic moc nelíbí...tak co jiného?
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.02.2015 11:04:19 Offline |
Petr J. psal:Jezdím v otevřené Blauerce a kevlarovém džínovém kompletu většinu času (i dneska na skůtru)...a poslední dobou už i na GS, když jedu někam na kafe, jen na FZ1 nárazy hmyzu dost bolí na tváři...
Koženou bundu, co by mi seděla jsem zatím neobjevil a u Hubíků na míru se mi také nic moc nelíbí...tak co jiného?
mě ta bunda od nich sedí..není to plandavej hadr a já jí mám navíc se spoustou pásek ještě na dotažení..další budu vezmu taky od nich..navíc tahle stála po povinné slevě 2000,-
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.02.2015 11:10:30 Offline |
Petr J. psal:Jezdím v otevřené Blauerce a kevlarovém džínovém kompletu většinu času (i dneska na skůtru)...a poslední dobou už i na GS, když jedu někam na kafe, jen na FZ1 nárazy hmyzu dost bolí na tváři...
tebe to jen bolí na tváři, ale co ten hmyz ?
jinak hezký jsou bundy tohodle typu.. s tim se dá myslim i na skůtru i na všem
teda mě se líbí takový bundy
... ta džínová nahoře je asi stejná, jako ta jejich kožená
hlemejzd999 psal:...jinak hezký jsou bundy tohodle typu.. s tim se dá myslim i na skůtru i na všem ....
...jen mám problém s tím, že co mi u nich bylo přes ramena, u toho bych si mohl dát v pase ještě polštář...
...jak někdy pojedu přes Prahu 4, tak se tam zastavím...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.02.2015 11:24:36 Offline |
Petr J. psal:hlemejzd999 psal:...jinak hezký jsou bundy tohodle typu.. s tim se dá myslim i na skůtru i na všem ....
...jen mám problém s tím, že co mi u nich bylo přes ramena, u toho bych si mohl dát v pase ještě polštář...
musíš vybrat o něco kratši a stahování v pase
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.02.2015 11:30:31 Offline |
Petr J. psal:hlemejzd999 psal:...jinak hezký jsou bundy tohodle typu.. s tim se dá myslim i na skůtru i na všem ....
já si zas zkoušel pěknou vot 4SR a když mě byla v pase tak sem ji zas nezap přes kozy a níž
a větší už vyprodali ...maj ji tam už snad rok ..ta se mi líbí
http://www.4sr.cz/katalog/moto-bundy/roadster-blue.html