Nejsi přihlášen
bojové sporty
zajímalo by mě kdo co dělá? koli je tady debilů, keří se nechaj mlátit a místo toho, aby seděli u píva se někde potí. já sem dělával před lety a 20 kg kick box, pak jsem měl nějaký ten rok přestávku a teď jsem se k tomu vrátil. Dnes nám přišel novej trenér, mladý klučina, odhadem tak do 30, maximálně 70 kg. Od mala dělá bojová umění a objíždí celý svět a učí se vše možné od Thajského boxu, Systemy, Krav Magy, Kick boxu,Pankrationu, MMA atd. Jednu dobu bojovával v Rusku v kleci. no takovou nakládačku na tréninku jsem ještě nedostal. Bolí mě celej člověk, ale stálo to za to a budu zkoušet dál. tak co? kdo je stejně pitomej?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
pavel dolínek (Člen) 04.11.2012 11:00:52 Offline |
Re: bojové sporty
já se popral dicky jenom na zábavě když mě někdo napad,tenkrát stačila facka,dělo,židle,stůl a popelník
"una storia italiana"
SLUGI psal:Koldan: 1) čekal jsem jinou pointu, jako žeš dal nakládačku trenérovi ty
2) ... než do sebe nechat mlátit zajdu raděj na to
no šak právě. zrovna ořezávátko nejsu a dyž sem ho viděl, tak sem myslel, že to je nějaký trouba co tam přišel poprvé. no a on pak začal, údery na bicepsy, na zápěstí, žaludek, slabiny, přehozy, páčení, škrcení. kdybych ho potkal na ulici a byl drzej, tak si řeknu, že ho roztrhnu jak žabu. a vono ani hovno máme tam kluka, takého habána, tak 1,9 m určitě. no tento klučina, se svou výškou tak 1,75 m když na něm ukazoval škrcení ze zadu, no tak si za něj stoupl a normálně si na něj vyskočil, strhnul ho k zemi a habán se po chvilce už třepal. byla prdel sledovat jak už mu pak nikdo nechtěl jít dělat figuranta
Honzik8719 (Člen) 04.11.2012 13:26:09 Offline |
já chodil na kick box, pak byli školní pomaturitní prázdniny a po nich už sa mi to nevlezlo do rozvrhu...pak sem si udělal rozvrh abych to stíhal tak mě pro změnu chytli po třech měsících záda že sem je dával půl roku do kupy...no a ted sem se dal na krav magu a posilování s vlastní váhou....jinak sem od prváku na střední docela žral fitko,ale to už mě nějak přešlo tož tak
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 04.11.2012 13:55:37 Offline |
profesionálně rubu krýglistiku a gaučink v obojím jsem kurva dobrej
TO Mr. BSE: za popelník jsem měl podmínku ten už do tlapy nevezmu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mr.BSE psal:pavel dolínek psal:já se popral dicky jenom na zábavě když mě někdo napad,tenkrát stačila facka,dělo,židle,stůl a popelník
popelnik funguje furt
Jo,potvrzuju,funguje. Před nějakejma dvouma rokama mě popelníkem a židlou sundali nějací frajírci ve Vyškově,byla to celkem prdel. Vyfasoval sem 4 štychy na palici,Mara tři,Tukan Ondra naštípnutý žebro a jeli sme dom
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 04.11.2012 18:45:02 Offline |
VikecB12 psal:mr.BSE psal:pavel dolínek psal:já se popral dicky jenom na zábavě když mě někdo napad,tenkrát stačila facka,dělo,židle,stůl a popelník
popelnik funguje furt
Jo,potvrzuju,funguje. Před nějakejma dvouma rokama mě popelníkem a židlou sundali nějací frajírci ve Vyškově,byla to celkem prdel. Vyfasoval sem 4 štychy na palici,Mara tři,Tukan Ondra naštípnutý žebro a jeli sme dom
vidíš a já vyfasoval 14měsíců na tři roky vod tý doby jsem jak beránek
rok kick box..... jendou jsem byl na krav maga...
obojí by mě bavilo, ale satanužel se u nás tyhle sporty dělaj hlavně pro prachy, takže mačkat se se 30-40 lidma v malý tělocvičně s jedním instruktorem mě neba...
na kick box jsme měli za trenérku holku.... neskutečně nám dávala na prdel
mr.BSE psal:pavel dolínek psal:já se popral dicky jenom na zábavě když mě někdo napad,tenkrát stačila facka,dělo,židle,stůl a popelník
popelnik funguje furt
"..a že si slabší, tak na to ser, předměty různý do ruky ber.."
http://www.youtube.com/watch?v=yry1IQgO … ure=fvwrel
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Honzik8719 (Člen) 04.11.2012 23:22:03 Offline |
barynek psal:faitík psal:...s netym chodíme na krav maga
pak to předváděj jak kolotočáři u piva a kopou se při tom do kulí
tak ono s kopancem do kulí máš skoro půlku technik třeba na tý krav maze je dobře vidět podle stylu provedení těch technik jakou maj lidi povahu...těm "vychcanejm" vyhovuje co nejzákeřnější a nejlehčí technika...já sem zase z tý jiný sorty a jedu to na silový údery, pořádný mrdy kolenama atd. neni to sice nejšťastnější ale nejpřirozenější, asi zvyky z kickboxu
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:barynek psal:faitík psal:...s netym chodíme na krav maga
tak ono s kopancem do kulí máš skoro půlku technik třeba na tý krav maze je dobře vidět podle stylu provedení těch technik jakou maj lidi povahu...těm "vychcanejm" vyhovuje co nejzákeřnější a nejlehčí technika...já sem zase z tý jiný sorty a jedu to na silový údery, pořádný mrdy kolenama atd. neni to sice nejšťastnější ale nejpřirozenější, asi zvyky z kickboxu
Přesně, kop na gule je tam skoro všude
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
hans psal:rok kick box..... jendou jsem byl na krav maga...
obojí by mě bavilo, ale satanužel se u nás tyhle sporty dělaj hlavně pro prachy, takže mačkat se se 30-40 lidma v malý tělocvičně s jedním instruktorem mě neba...
na kick box jsme měli za trenérku holku.... neskutečně nám dávala na prdel
v Brně nás bývalo asi 30 na tréninkoch, i když i tak musím říct, že to pořád od věci nebylo. Tady jak chodím teď nás bývá tak 12, takže na každého se dostane ináč s těma babama je to nejhorší. člověk se bojí jim natáhnout, zatímco ony do vás buší hlava nehlava a když ta holka už trošku umí, tak to bolí úplně stejně jako od chlapa
pavel dolínek psal:já se popral dicky jenom na zábavě když mě někdo napad,tenkrát stačila facka,dělo,židle,stůl a popelník
kecáš... a nebo si to myslel tak, že po facka, dělo si si dřepnul zase na prdel, opřel si lokty o stůl a vzal si cígo z popelníku.... nemyslim že by po tvim dělu měl ještě někdo elán na židli, stůl a nebo popelník
VikecB12 psal:mr.BSE psal:pavel dolínek psal:já se popral dicky jenom na zábavě když mě někdo napad,tenkrát stačila facka,dělo,židle,stůl a popelník
popelnik funguje furt
to koukám musel bejt dobrej mejdan
kámoš má vod popelníku sedumadvacet štychů na xichtě,borec ho vo jeho
tlamu rozlousknul,já u toho nebyl,bejval bych měl nejspíš taky buď památku
na xichtě nebo podmínku,podle toho,jak by se to vyvinulo
jinak,dělávali kdysi dobrý půlitry,těma to taky dost bolelo
...a bude hůř!
hlemejzd999 (Člen) 05.11.2012 10:41:57 Offline |
já jezdim občas jen na kole ... http://www.youtube.com/watch?feature=pl … fX7Gdw5g#!
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:já jezdim občas jen na kole ... http://www.youtube.com/watch?feature=pl … fX7Gdw5g#!
Nesmíš jezdit moc rychle,pak ti vlajou oči
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Asi s vama přestanu kamošit,jedna půlka z vás má v kapce bouchačku a druhá pulka zase prozměnu čeká na to,jak někoho sejmout hájkikem
ale piču. vono je to přesně naopak. až člověk vyzkůšá tyto sporty a zistí jak moc se mýlil, když si myslel jaký není bouchač, tak teprve získá respekt a do ničeho se nehrne. páč nikdy neví, estli ten dotyčnej zrovna nemá těch tréninků za sebou víc než ty sám. druhá věc je strach z toho, že někomu ublížíš. dokud člověk neví jak praštit, tak z toho je třeba monokl, jakmile už ví, tak jsou z toho v lepším případě zlomeniny. já osobně to beru jen na odreagování k fitku, které mě už po těch letech občas těžce nudí. konflikty nevyhledávám a spíš sa jim vyhýbám a i díky postavě sa mi to daří, že do mě nikdo nereje:o) horší to maj týpci jako můj mladší brašule. vyloženě ksicht na ranu, navíc přestože vysoký a ramenatý, tak bez hmoty, takový ten šlachoun. co je na párty, tak furt se s někým mele, prostě po něm maníci jdou páč má drzej ksicht a vypadá, že ho zvládnou, opak je většinou pravdou:o)))
Honzik8719 psal:barynek psal:faitík psal:...s netym chodíme na krav maga
... No vono je to takle. Když tě napadne jeden a nebo víc lidí (cikánů),mají nuz,nebo jinou zbraň,tak se k němu, k nim budeš chovat férplej? Ne,co nejrychlejším způsobem Ho pošleš k zemi....
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Honzik8719 psal:barynek psal:pak to předváděj jak kolotočáři u piva a kopou se při tom do kulí
... No vono je to takle. Když tě napadne jeden a nebo víc lidí (cikánů),mají nuz,nebo jinou zbraň,tak se k němu, k nim budeš chovat férplej? Ne,co nejrychlejším způsobem Ho pošleš k zemi....
Já co nejrychlejším způsobem uteču, protože kdo uteče ten vyhraje
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Nevím já dělal 6 let (od 15 do 21) vrcholově karate za uhelný sklady Praha, ale tvrdím že v tělocvičně se nikdy prát nenaučíš.Všechny ty musada a krav kraviny) je dobrý dělat jako kondiční sporty a i kvůli kebuli, jseš klidnější a nenecháš se tak rychle vytočit a máš pocit že něco umíš. Ale hlavně si nikdy nemyslet že se ze mě stal rváč na palubovce.
Pokud se chceš umět vopravdu rvát tak jezdi z dobytkama vot huligens a tam se naučíš co je boj,uslišiš praskat žebra a křupavky a to jak druhejch tak tvoje a to je důležitý bejt připravenej na extrémní bolest a zůstat při sobě a bojovat dál dávat rány se naučí každej ale pár jich inkasovat a zůstat při sobě to už chce bejt trošku HOVADO.To jsou skutečný rváči,pošli mezi ně ty velmistry co se tahaj za kimona v tělocvičně a uvidíš co z nich zůstane,rozeberou si je na orgány.
JE JEN JEDEN SKUTEČNEJ VELMISTR A TO JE CHUCK
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
pulmotor psal:...
Pokud se chceš umět vopravdu rvát tak jezdi z dobytkama vot huligens a tam se naučíš co je boj,uslišiš praskat žebra a křupavky a to jak druhejch tak tvoje a to je důležitý bejt připravenej na extrémní bolest a zůstat při sobě a bojovat dál dávat rány se naučí každej ale pár jich inkasovat a zůstat při sobě to už chce bejt trošku HOVADO.To jsou skutečný rváči,pošli mezi ně ty velmistry co se tahaj za kimona v tělocvičně a uvidíš co z nich zůstane,rozeberou si je na orgány.
....ještě to ale vyžaduje mít totálně nasráno v palici...
faitík psal:...s netym chodíme na krav maga
se na to snad budu muset přiject podívat. Vogo to bude něco na způsob Lauera a Hardyho ne?
Já zkoušel kde co, ale nakonec sem stejně v 50% případů byl tak vožralej, že by mi nafackovala i moje mladá a ani bych vo tom nevěděl
Teď mam + 20-30kg, většina šmejdů se se mnou prát nechce, míň chlastam a 9mm mi dodává duševní klid
viz avatar:)
Honzik8719 (Člen) 05.11.2012 15:43:41 Offline |
faitík psal:Honzik8719 psal:barynek psal:
pak to předváděj jak kolotočáři u piva a kopou se při tom do kulítak ono s kopancem do kulí máš skoro půlku technik třeba na tý krav maze je dobře vidět podle stylu provedení těch technik jakou maj lidi povahu...těm "vychcanejm" vyhovuje co nejzákeřnější a nejlehčí technika...já sem zase z tý jiný sorty a jedu to na silový údery, pořádný mrdy kolenama atd. neni to sice nejšťastnější ale nejpřirozenější, asi zvyky z kickboxu
boj proti víc útočníkum jsme ještě nedělali...na to se docela těšim
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:faitík psal:Honzik8719 psal:
tak ono s kopancem do kulí máš skoro půlku technik třeba na tý krav maze je dobře vidět podle stylu provedení těch technik jakou maj lidi povahu...těm "vychcanejm" vyhovuje co nejzákeřnější a nejlehčí technika...já sem zase z tý jiný sorty a jedu to na silový údery, pořádný mrdy kolenama atd. neni to sice nejšťastnější ale nejpřirozenější, asi zvyky z kickboxu... No vono je to takle. Když tě napadne jeden a nebo víc lidí (cikánů),mají nuz,nebo jinou zbraň,tak se k němu, k nim budeš chovat férplej? Ne,co nejrychlejším způsobem Ho pošleš k zemi....
boj proti víc útočníkum jsme ještě nedělali...na to se docela těšim
Netěš, hrozně to bolí a nevíš co dělat dřív
Koldan psal:hans psal:rok kick box..... jendou jsem byl na krav maga...
na kick box jsme měli za trenérku holku.... neskutečně nám dávala na prdelv Brně nás bývalo asi 30 na tréninkoch, i když i tak musím říct, že to pořád od věci nebylo. Tady jak chodím teď nás bývá tak 12, takže na každého se dostane ináč s těma babama je to nejhorší. člověk se bojí jim natáhnout, zatímco ony do vás buší hlava nehlava a když ta holka už trošku umí, tak to bolí úplně stejně jako od chlapa
já jsem se ale nebál jí jednu dát, že jí ublížím, ale že ublíží pak ona mě ....
ta by si mejch 90 kg namazala na prsa jak nic....
a to jsem 4 roky závodně vzpíral
pulmotor psal:Nevím já dělal 6 let (od 15 do 21) vrcholově karate za uhelný sklady Praha, ale tvrdím že v tělocvičně se nikdy prát nenaučíš.Všechny ty musada a krav kraviny) je dobrý dělat jako kondiční sporty a i kvůli kebuli, jseš klidnější a nenecháš se tak rychle vytočit a máš pocit že něco umíš. Ale hlavně si nikdy nemyslet že se ze mě stal rváč na palubovce.
JE JEN JEDEN SKUTEČNEJ VELMISTR A TO JE CHUCK
Jenze ty pitomci vsichni delaj taky nakej ten tajbox nebo co to je a zivej se tim ze stojej nekde na dverich na dydzine. Minule se me Robinovi kamosi ptaly kde delam na dverich me Tak sem rek ze v Alcronu dvernika
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Lihy psal:pulmotor psal:...
Pokud se chceš umět vopravdu rvát tak jezdi z dobytkama vot huligens a tam se naučíš co je boj,uslišiš praskat žebra a křupavky a to jak druhejch tak tvoje a to je důležitý bejt připravenej na extrémní bolest a zůstat při sobě a bojovat dál dávat rány se naučí každej ale pár jich inkasovat a zůstat při sobě to už chce bejt trošku HOVADO.To jsou skutečný rváči,pošli mezi ně ty velmistry co se tahaj za kimona v tělocvičně a uvidíš co z nich zůstane,rozeberou si je na orgány.....ještě to ale vyžaduje mít totálně nasráno v palici...
to neni vzdy tak uplne pravda. znam par takovejch,ktery sundaj manazersky sako a jdou "na fotbal"
Second Class Citizen
1130 Café Racer
hlemejzd999 (Člen) 06.11.2012 12:04:17 Offline |
mr.BSE psal:Lihy psal:pulmotor psal:...
Pokud se chceš umět vopravdu rvát tak jezdi z dobytkama vot huligens a tam se naučíš co je boj,uslišiš praskat žebra a křupavky a to jak druhejch tak tvoje a to je důležitý bejt připravenej na extrémní bolest a zůstat při sobě a bojovat dál dávat rány se naučí každej ale pár jich inkasovat a zůstat při sobě to už chce bejt trošku HOVADO.To jsou skutečný rváči,pošli mezi ně ty velmistry co se tahaj za kimona v tělocvičně a uvidíš co z nich zůstane,rozeberou si je na orgány.....ještě to ale vyžaduje mít totálně nasráno v palici...
to neni vzdy tak uplne pravda. znam par takovejch,ktery sundaj manazersky sako a jdou "na fotbal"
k tomu manažerskýmu saku musí mít taky trochu vystěhováno v makovici
hlemejzd999 (Člen) 06.11.2012 12:47:05 Offline |
Kelly01 psal:To je snad předpoklad "managera" ne
no dyk...
Jo a RUGBY to je taky celkem slušná průprava pro vopravdickej pouliční či hospodskej boj..Dostat pořádnou pumelici v běhu až vidíš hvězdičky a za 3 sekundy běžet dál to je teda něco,ty chlapy jsou jak vylisovaný z rozemletejch pneumatik.
ALL BLACKS DO TOHO.
Kurnik jak to tak ctu, tak asi pomenim plan sjet si napresrok konecne na nejaky ten picosraz, to budto dostanu hned ve dverach po kulach, nebo vecir popelnikem
No nic, pujdu si vecer zabehat, delsi dobu to flinkam, tak snad aspon zablesk nadeje
Jo a k tematu, nervu se, dycky se z toho vykecam, ani utekat sem zatim nepotreboval ..
jioolk psal:Kurnik jak to tak ctu, tak asi pomenim plan sjet si napresrok konecne na nejaky ten picosraz, to budto dostanu hned ve dverach po kulach, nebo vecir popelnikem
No nic, pujdu si vecer zabehat, delsi dobu to flinkam, tak snad aspon zablesk nadeje
Jo a k tematu, nervu se, dycky se z toho vykecam, ani utekat sem zatim nepotreboval ..
základ je, nechodit na Páju Dolínka pouze ve dvouch. Jinak na srazech nuda.
Amen. . .
pulmotor psal:Jo a RUGBY to je taky celkem slušná průprava pro vopravdickej pouliční či hospodskej boj..Dostat pořádnou pumelici v běhu až vidíš hvězdičky a za 3 sekundy běžet dál to je teda něco,ty chlapy jsou jak vylisovaný z rozemletejch pneumatik.
ALL BLACKS DO TOHO.
...skoro jako fotbalisti
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 06.11.2012 17:04:08 Offline |
Ondráš psal:svatej psal:základ je, nechodit na Páju Dolínka pouze ve dvouch. Jinak na srazech nuda.
Když ve dvou, tak jedině s Progearem...
a rohlíkem...suchým
svatej psal:jioolk psal:Kurnik jak to tak ctu, tak asi pomenim plan sjet si napresrok konecne na nejaky ten picosraz, to budto dostanu hned ve dverach po kulach, nebo vecir popelnikem
Jo a k tematu, nervu se, dycky se z toho vykecam, ani utekat sem zatim nepotreboval ..základ je, nechodit na Páju Dolínka pouze ve dvouch. Jinak na srazech nuda.
máš tam chybu. Mělo bejt: "základ je, nehučet do dcery Páji Dolínka" a je asi jedno v kolika lidech
svatej psal:jioolk psal:Kurnik jak to tak ctu, tak asi pomenim plan sjet si napresrok konecne na nejaky ten picosraz, to budto dostanu hned ve dverach po kulach, nebo vecir popelnikem
Jo a k tematu, nervu se, dycky se z toho vykecam, ani utekat sem zatim nepotreboval ..základ je, nechodit na Páju Dolínka pouze ve dvouch. Jinak na srazech nuda.
..no já si tenkrát na koňosraze myslel,že předvádíš capoeiru..
..kupodivu tomu tak nebylo..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Banditatom (Člen) 06.11.2012 20:33:39 Offline |
mi psal:na vojně musado...
na jakoževojně motory
barynek psal:honzík a faťák - mě je jasný, že se s nima nebudete mazlit Jen jsem poukazoval na to, že to mělo bejt demonstrativní, ale nety to holt maličko přepískl
to víš, sem se vžil do role
Jo u toho jsem byl taktéž. Plán zněl jasně já se Svatouškem odpoutáme Dolínkovu pozornost a bratr Fresh zatím zařízne Dolínka,vše se se zhatilo když se Fresh přikradl ze zadu a Pavík ho zahlédl.NO co dodat,jaký byli karatisti najednou jsme byli neseni ven před lokál a to všichni 3 najednouJá a fresh pravou rukou, Svaťoch levačkou a po té nás Pavel odhodil jak vodpadky na trávník před lokálem.
Z toho plyne až budete někdo umět nějaký to tahání za ruce, páčení na palec a tak, podobně doporučuju požádat Pavla a otestovat účinnost těchto technik na jeho figuřeHodně štěstí
JÁ SÁZÍM NA DOLÍNKA
osiris psal:pulmotor psal:Jo u toho jsem byl taktéž. ...................
...někdy před půlnocí, na zahrádce neznámýho domu ..."zalez babo, nebo ti uříznu hlavu"
..kde taky ,v tuto nekřesťanskou hodinu,sehnat pugét ke jmeninám..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:osiris psal:pulmotor psal:Jo u toho jsem byl taktéž. ...................
...někdy před půlnocí, na zahrádce neznámýho domu ..."zalez babo, nebo ti uříznu hlavu"
..kde taky ,v tuto nekřesťanskou hodinu,sehnat pugét ke jmeninám..
Amen. . .
no na Dolínkojc sem byli jeden a půl :) já a svatej že mu zaříznem trencle :) hehee Svatej letel asi 3m a mně si Dolinek ani nefšim a nes si mně jako kabelku v "ruce" aby zvednul svatýho co přistál na nejakym bílim faboritu :)esi mu nic nejni :) jooo a to Svatej použil kraf magna
Bandit pičo
pulmotor psal:Jo a RUGBY to je taky celkem slušná průprava pro vopravdickej pouliční či hospodskej boj..Dostat pořádnou pumelici v běhu až vidíš hvězdičky a za 3 sekundy běžet dál to je teda něco,ty chlapy jsou jak vylisovaný z rozemletejch pneumatik.
ALL BLACKS DO TOHO.
jooo a rugby sem taky hrál :l heheheheh velice ftipnej sport :) ale složitý pravidla ... esi chcete zkusit ve zkratce hrát proti nejakejm z tech co to hráli dovopravdicky tak stačí běžet proti autobusu mín to bolí a mužete si vzít aspon helmu
Bandit pičo
Fresh Man psal:no na Dolínkojc sem byli jeden a půl :) já a svatej že mu zaříznem trencle :) hehee Svatej letel asi 3m a mně si Dolinek ani nefšim a nes si mně jako kabelku v "ruce" aby zvednul svatýho co přistál na nejakym bílim faboritu :)esi mu nic nejni :) jooo a to Svatej použil kraf magna
Amen. . .
Stránky: 1