Nejsi přihlášen
zavislak81 (Člen) 06.11.2012 13:41:24 Offline |
Držák kufru SW motech (rozměry?)
Ahoj bandiťáci, mám na vás malou prosbu. Kdo máte na B12 z roku 2000-2005 držák horního kufru SW motech a byl by jste ochotný mi udělat pár detailnějších fotek přidělanýho držáku? Potřeboval bych fotku shora, zezadu a z boku. A k tomu napsat pár rozměrů jako šíře a délka horní roviny pro desku a výšku a šířku celého držáku.
Mockráte děkuji.
Editoval osiris (06.11.2012 14:12:47)
Re: Držák kufru SW motech (rozměry?)
mám tohle: http://www.motech.cz/index.php?main_pag … mp;pID=804
a pod tím tohle: http://www.motech.cz/index.php?main_pag … mp;pID=531
nevyužité, možná bych prodal...včetně všech montážních prvků
GSX 1400 K7
používám výhradně tohle http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … oto110.jpg
GSX 1400 K7
Banditatom (Člen) 06.11.2012 19:41:56 Offline |
vendous psal:Někdo chce ušetřit korunky
ale jdi tam kde ani slunko nechodí...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zavislak81 (Člen) 07.11.2012 08:29:20 Offline |
pepa psal:mám tohle: http://www.motech.cz/index.php?main_pag … mp;pID=804
nevyužité, možná bych prodal...včetně všech montážních prvků
Kolik za to?
zavislak81 (Člen) 07.11.2012 08:32:57 Offline |
vendous psal:Někdo chce ušetřit korunky
Přesně tak, když vidím co za ten kus hliníku chtěj, vždyť to není problém nakreslit, vypálit a naohybat. 2500,- za kus hliníkový slitiny se mi zdá docela dost...
Pokud by se to povedlo, není problém to potom někomu za symbolickej peníz za matroš taky udělat...
zavislak81 (Člen) 07.11.2012 11:45:23 Offline |
vendous psal:Jo taky bych řek že je to krapek předražený.
Důležité je aby ti to potom ten kufr bezpečně udrželo
Musí se to udělat ze slitiny, nejlepší by bylo AlMg3, ale to by nikdo neohnul...
taky v tom nebudu vozit nic těžkýho, spíš mi jde o to, aby byla kam schovat helma atd...
nabídni cenu...
podle toho se rozhodnu...
ta redukce je na monokey, ale dá se jednoduše předělat na monolock
zavislak81 psal:pepa psal:mám tohle: http://www.motech.cz/index.php?main_pag … mp;pID=804
nevyužité, možná bych prodal...včetně všech montážních prvkůKolik za to?
GSX 1400 K7
Banditatom (Člen) 07.11.2012 17:09:10 Offline |
pepa psal:nabídni cenu...
ta redukce je na monokey, ale dá se jednoduše předělat na monolockzavislak81 psal:pepa psal:mám tohle: http://www.motech.cz/index.php?main_pag … mp;pID=804
nevyužité, možná bych prodal...včetně všech montážních prvkůKolik za to?
kolik za to? tohle bude krvežíznivej boj
Banditatom psal:pepa psal:nabídni cenu...
ta redukce je na monokey, ale dá se jednoduše předělat na monolockzavislak81 psal:
Kolik za to?kolik za to? tohle bude krvežíznivej boj
ještě že tam mám starý dobrý givi
a tohle nechcete? :
http://aukro.cz/show_item.php?item=2775274762
probandiťáky poštovný zdarma, a když to bude do +-50km, tak přivezu...
já někde slyšel,že tyhle držáky chycený jenom za ty 4 madlošrouby vibrujou tak dlouho až to celý upadne a ztratíš to,vím givi je lešení navíc,ale je to betelně pod stupačkou a vobčas v tom vezu hezkej náklad a zatím
banda1250 psal:já někde slyšel,že tyhle držáky chycený jenom za ty 4 madlošrouby vibrujou tak dlouho až to celý upadne a ztratíš to,vím givi je lešení navíc,ale je to betelně pod stupačkou a vobčas v tom vezu hezkej náklad a zatím
mám SW motech a mám z toho horního bobky, zatím jsem tam dával jen kufr a helmu nebo něco lehčího.
Když někam jedu, tak nasadím boční lešení od SW a je to
GSX 1400 K7
pepa psal:banda1250 psal:já někde slyšel,že tyhle držáky chycený jenom za ty 4 madlošrouby vibrujou tak dlouho až to celý upadne a ztratíš to,vím givi je lešení navíc,ale je to betelně pod stupačkou a vobčas v tom vezu hezkej náklad a zatím
mám SW motech a mám z toho horního bobky, zatím jsem tam dával jen kufr a helmu nebo něco lehčího.
Když někam jedu, tak nasadím boční lešení od SW a je to
jo,jo,jak říkáš chystám se taky pořídit lešení boční nebo spáchat podpěry pod brašny
Taky jsem to tu čet, a jako placebo to na mě fungovalo výborně... každou chvíli jsem se otáčel a koukal, jestli to ještě vezu, nebo ne... ale ten kufr jsem tam dával, jenom když bylo potřeba a no problem... :) naložit se do toho dá celkem ranec... trošku to rozhodi težiště ale i ve dvou nebyl problém 200... (i s narvanym tankvakem)...
za pár hodin končí aukce na krásnej kufr...
http://aukro.cz/kufr-hepcobacker-junior … 74762.html
(seru to sem, páč furt nejde ta inzerce... )
tiez som zacinal s prototypovanim a po dvoch pokusoch obybania a zvarania som kupil kompletne lesenie na tri kufre a s tym jazdim...
So sa tyka strachu a placeba, tak casom som sa vysral aj na ten. Pokial kufor nepretazujem tak sa nebojim a pri troch jazdach v roku je to nemozne
No treba priznat, ze vyrobcom udana nosnost je na givi vacsia ako na sw motechu
zavislak81 (Člen) 07.02.2013 14:03:10 Offline |
Měl bych ještě jednu prosbu, mohl by jste mi někdo, kdo máte držák SW motech udělat fotku přímo ze zadu motorky a zhora na držák? Chci to zkusit ho udělat, ale je to výzva ho nakreslit
Mockrát díkes...
co je na tom výzva?
Vem kus kartonu, navohýbej to zhruba, vostříhej do požadovanýho tvaru a když to pak narovnáš máš rozvinutej tvar kterej snad už do CADu načmáráš, ne?
There's a pie in the sky when you die.
zavislak81 (Člen) 08.02.2013 06:27:52 Offline |
Antihero psal:co je na tom výzva?
Vem kus kartonu, navohýbej to zhruba, vostříhej do požadovanýho tvaru a když to pak narovnáš máš rozvinutej tvar kterej snad už do CADu načmáráš, ne?
Zdá se to jednoduchý, ale na tom držáku je dohromady 8 ohybů. Udělat z kartonu šablonu mě samo taky napadlo, ale není to ono. Jinak budu to kreslit v Inventoru a z něho si udělám rozvin a rovnou se to vypálí.
Ale už jsem to pořešil jinak, až budu mít hotovej finál. výrobek hodím sem fotku.
Díky všem
Banditatom (Člen) 08.02.2013 09:00:54 Offline |
nechceš vyrobit dva kusy a já tam vidím 6 ohybů
A stejnou funkci bude mit s dvěma ohyby Ste jak jantaři,furt s těma fotkama,plánkama a nákresama na nosiče. Koho to nenapadne samotnýho,jak to udělat,tak to stejně kloudně nevyrobí,protože je tele
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 08.02.2013 09:24:43 Offline |
VikecB12 psal:A stejnou funkci bude mit s dvěma ohyby Ste jak jantaři,furt s těma fotkama,plánkama a nákresama na nosiče. Koho to nenapadne samotnýho,jak to udělat,tak to stejně kloudně nevyrobí,protože je tele
trdlo dvouohybové
zavislak81 (Člen) 08.02.2013 11:46:51 Offline |
A víš jak to s těma dvouma ohybama bude vypadat???
Nene, je tam opravdu osum ohybů, on se ten držák totiž směrem dozadu ještě zůžuje. Jinak klidně udělám dva, to už nebude problém
Banditatom (Člen) 08.02.2013 11:50:02 Offline |
zavislak81 psal:A víš jak to s těma dvouma ohybama bude vypadat???
Nene, je tam opravdu osum ohybů, on se ten držák totiž směrem dozadu ještě zůžuje. Jinak klidně udělám dva, to už nebude problém
su buď slepej nebo nevím ale já jich prostě vidím šest...
zavislak81 psal:A víš jak to s těma dvouma ohybama bude vypadat???
Pokud tam chceš mít trvale plotnu na jakejkoliv kufr,tak bych to udělal klidně jen s dvěma ohyby,protože ta plotna je zhruba stejně široká jako madlo a ten plechovej nosič pod ní není vidět,navíc by seděla na nosiči věčí plochou,takže by se na tom kufr nemusel nijak kejvat při naložení-plotna by nepružila. Krásně kejvat se začne až po naprasknutí zadní výztuhy na rámu,kde je madlo upevněný,je na to pak zezadu komickej pohled a zároveň adrenalin,protože nevíš,kdy to kolegovi před tebou upadne a bude se ti to válet pod kolama
zavislak81 (Člen) 08.02.2013 13:34:35 Offline |
pokud bych tam nechával kufr natrvalo, tak bych to neřešil a udělal to opravdu jenna 2-4 ohyby, ale nechci ho tam tahat furt, tak chci aby to trošku vypadalo
To Banditatom: on je ještě jeden ohyb když se podíváš z boku, právě proto, že se ten držák dozadu zužuje...
Banditatom (Člen) 08.02.2013 15:55:48 Offline |
no tak nebudem řešit počty ohybů heleď mám možnost pálit nerez tak kdybys měl zájem
zavislak81 (Člen) 11.02.2013 06:38:23 Offline |
Banditatom psal:no tak nebudem řešit počty ohybů heleď mám možnost pálit nerez tak kdybys měl zájem
díkes, ale pálení nebude problém. Buď mi to vypálí v práci, nebo to nechám udělat na pejzru
Až udělám první a zkušební kus, tak hodím fotku jak vypadá a řekněš si jestli ho budeě chtít.
Panove, nechci se Vam sem primotavat, ale az budes mit hotovej nejakej ten testovaci kousek, mohl bych mit potom taky pripadne zajem?? :)
- "Povinnou výbavu máš?? Jako lékárničku a tak..."
- "Co já vim??"
zavislak81 (Člen) 07.03.2013 06:26:12 Offline |
jasné, už se na to snad dostanu. Mám teď nějaký fofry, tak až bude chvilka tak to dokreslím a půjde do výroby
Banditatom (Člen) 08.03.2013 13:21:47 Offline |
zavislak81 psal:jasné, už se na to snad dostanu. Mám teď nějaký fofry, tak až bude chvilka tak to dokreslím a půjde do výroby
taky čekám
Banditatom (Člen) 08.03.2013 16:06:51 Offline |
VikecB12 psal:Než se kokoti vodhodláte vohnout ve svěráku kus plechu,tak ten originál budou prodávat za vosum stovek
až to budou prodávat za vosumstováčů nebudu nic ohýbat ale za ty prachy co ten kus hliníkového plechu stojí aŤ si to strčí do prdele
zavislak81 (Člen) 11.03.2013 06:40:28 Offline |
Banditatom psal:VikecB12 psal:Než se kokoti vodhodláte vohnout ve svěráku kus plechu,tak ten originál budou prodávat za vosum stovek
až to budou prodávat za vosumstováčů nebudu nic ohýbat ale za ty prachy co ten kus hliníkového plechu stojí aŤ si to strčí do prdele
přesně tak
Banditatom (Člen) 11.03.2013 16:48:30 Offline |
karlos100 psal:hoši,tady je to samej kutil-škudlil
jeden černej SW motech na bandasku 01-05??
se mi válí u šváry v garáži,teda doufám
tak nahoďte kdo by ho chtěl a za co
za tašku hrušek plus tekutý jablko to klidně vezmu
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2013 17:28:55 Offline |
karlos100 psal:hoši,tady je to samej kutil-škudlil
tak nahoďte kdo by ho chtěl a za co
Bude ti stačit Pěkně poděkovat??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:hoši,tady je to samej kutil-škudlil
tak nahoďte kdo by ho chtěl a za coBude ti stačit Pěkně poděkovat??
je to dobrák, dyk ho znáš!
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 11.03.2013 17:44:48 Offline |
ty voe vy si tam furt dáváte nejaký takový držáčky na hovno...dyk to nic neunese , malý to je , křehký
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2013 17:45:07 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:hoši,tady je to samej kutil-škudlil
tak nahoďte kdo by ho chtěl a za coBude ti stačit Pěkně poděkovat??
je to dobrák, dyk ho znáš!
no právě..proto jsem hodil takhle vysokou cenu
Banditatom (Člen) 11.03.2013 17:57:31 Offline |
hlemejzd999 psal:ty voe vy si tam furt dáváte nejaký takový držáčky na hovno...dyk to nic neunese , malý to je , křehký
nám co ještě zůstal nějakej vkus se motorka musí i líbit a nespokojíme se s nějakou trubkovou příšerou což se o tobě íct nedá
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:ty voe vy si tam furt dáváte nejaký takový držáčky na hovno...dyk to nic neunese , malý to je , křehký
nám co ještě zůstal nějakej vkus se motorka musí i líbit a nespokojíme se s nějakou trubkovou příšerou což se o tobě íct nedá
Co se divíš....když si vystačí s kozou
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2013 10:39:08 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
je to dobrák, dyk ho znáš!no právě..proto jsem hodil takhle vysokou cenu
na vás, kokotí vobá, jsem tu čekal
zdravim do krusnejch hor ja bych to na zabaka nejak upravil
K.a.s.y.m. (Člen) 30.05.2015 09:21:04 Offline |
když ho někdo půjčí jsem ochotnej ho překreslit do výrobního výkresu a dát ho sem do placu..i vyrobit by se pár kusů dalo.
Já ho měl teď pučenej a kámoš podle toho něco zbastlil z 5 duralu. Je to takový na dodělání, mírně dovohnout a dodělat naznačený díry tak uvidim jak se stim poperu a jak to bude sedět.
Smrt je ze všeho to poslední.
Banditatom (Člen) 31.05.2015 18:06:39 Offline |
Hele ombre umel bys jeste jeden kousek?
Zdravim když tu máte vlákno na ty SWmotech
Tato společnost děla další zajímavou věcičku. podpěry brašen. Máte někdo zkušenost?
http://www.motokufry-am.cz/motokufry/es … 0250502090
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
hlemejzd999 (Člen) 31.05.2015 19:06:45 Offline |
vendous psal:Tak prototip hotovej
http://vendous.1.sweb.cz/Suzuki%20GSX%201400/plotna.JPG
hele Vendous to je pěkný - jak z výroby ... a udrží to něco ? ... aby se ti to neulomilo pak v tom uchycení
Banditatom psal:Hele ombre umel bys jeste jeden kousek?
Myslim že bude k mání tenhle prototip ale bude potřeba ho přebrousit a dát mu ňákou barvu, tohle je jen tak stříknutý spejem a eště mizerně. Já jen abych vyděl jak to bude vypadat.
Smrt je ze všeho to poslední.
vendous psal:Tak prototip hotovej
http://vendous.1.sweb.cz/Suzuki%20GSX%201400/plotna.JPG
...Vendo, neměl by ten kámoš ňákej výkres??? ...nebo to ďál vod voka???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 01.11.2017 08:32:07 Offline |
Filous psal:vendous psal:Tak prototip hotovej
http://vendous.1.sweb.cz/Suzuki%20GSX%201400/plotna.JPG...Vendo, neměl by ten kámoš ňákej výkres??? ...nebo to ďál vod voka???
To je vod voka z laseru..to musi nekdo zkreslit a nacpat do masiny..a predpokladam ze to ohybal ohranovak takze urcite to neni rucni prace.kdyz ho nekdo omeri i s ohybama.jsem schopnej ho taky nechat udelat
K.a.s.y.m. (Člen) 03.11.2017 06:37:15 Offline |
Bedřich psal:Umíš na ohraňováku 6m v síle 2-3mm??
Abych ti rek pravdu tak nevim..ve firme ho nemame nechavame si veci delat na ruznych mistech a co tam maj netusim.
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:vendous psal:Tak prototip hotovej
http://vendous.1.sweb.cz/Suzuki%20GSX%201400/plotna.JPG...Vendo, neměl by ten kámoš ňákej výkres??? ...nebo to ďál vod voka???
To je vod voka z laseru..to musi nekdo zkreslit a nacpat do masiny..a predpokladam ze to ohybal ohranovak takze urcite to neni rucni prace.kdyz ho nekdo omeri i s ohybama.jsem schopnej ho taky nechat udelat
...noa proto se ptam, esivá třeba ten výkres Vendovo kámoš nemá...ánebo jináč...dyby mi ten bazmeg něgdo pučil, ty si schopnej to voměřit a pro tu mašinu namalovat recepis a pag to navohejbat???
K.a.s.y.m. (Člen) 03.11.2017 18:14:31 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...Vendo, neměl by ten kámoš ňákej výkres??? ...nebo to ďál vod voka???To je vod voka z laseru..to musi nekdo zkreslit a nacpat do masiny..a predpokladam ze to ohybal ohranovak takze urcite to neni rucni prace.kdyz ho nekdo omeri i s ohybama.jsem schopnej ho taky nechat udelat
...noa proto se ptam, esivá třeba ten výkres Vendovo kámoš nemá...ánebo jináč...dyby mi ten bazmeg něgdo pučil, ty si schopnej to voměřit a pro tu mašinu namalovat recepis a pag to navohejbat???
Kdyz bude kus a nebo pouzitelnej nacrtek jsem schopnej a ochotnej to prekresli a klidne jich nechat par udelat jen za cenu vypalku ohybu a postovnyho..material by sel jak cerny tak nerez..dural si netroufnu tvrdit ze bych zaridil.
I bych nejdriv poptal cenu jestli by to melo vubec smysl.. I kdyz podle zkusenosti to bude tak za tretinu koupenyho na krame
K.a.s.y.m. (Člen) 03.11.2017 19:21:50 Offline |
No i dural by šel,ale to bych musel zjistit..černý a nerez vim na 100%.
Mám jeden nápad..zkusim něco zkreslit podle fotky od Vendy. Ty si ten obrázek pak vezmeš do garáže a doplníš tam rozměry podle motorky.
Jedná se v podstatě o rozteč děr na uchycení,šírku okolo madla..výšku nad krovkou od těch děr a ted jestli se to má zužovat směrem dozadu nebo ne a hlavně o kolik,ale já bych byl spíš proto aby jo..bude to stylovějši.Pak jestli budeš chtít nějaký díry na plotnu a nějaky odlehčovací otvor v té nosné části jako je na foto.Pak až budou rozměry je ideální to vytisknout někde 1:1 na papír a vystřihnout a přibližně vyzkoušet.
Nebo jestli si na to troufneš tak to vyrež z kartonu jak by se ti to libilo dej tomu nějaký rozměry a já to zkreslim pro Laser
Seš zručnej mechanik tak myslim,že s metrem vládneš dobře aby jsi něco změřil,ne??
K.a.s.y.m. (Člen) 03.11.2017 19:30:33 Offline |
ty vole voni za ten plech chtěj 3,5 litru???? to asi bude míň jak za třetinu
K.a.s.y.m. (Člen) 03.11.2017 19:39:59 Offline |
v tomhle manualu jsou ještě jaky podložky a jaký šrouby..tak aby jsi s tím při zaměřování počítal
http://shop.sw-motech.com/cosmoshop/art … 5000_b.pdf
...tak neco asi zmerim, ale nejsem si ouplne jistej, esi dokazu jen tak fonvok vodmerit uhly a ukosy, kery na tom sou...chtel bych aby to nak vypadalo, jednu hruzu us povjesenou f garazi mam...jako neylepci varijanta mi pride sehnat origo nebo klidne kopiji a tu vomerit...ukecat nekoho za flasku koralky, aby povolil styry srouby snat nebude takovej trabl...akurat teda krom Vendy nevim vo nikom, ze by ten kram mel...a nebo se pret dofcou proste naseru, prestanu bejt lakomej a holt to koupim...no a pag to vomerim, sezenu plech, ty to vypalis a navohejbas a rozjedem byznys
Filous psal:...tak neco asi zmerim, ale nejsem si ouplne jistej, esi dokazu jen tak fonvok vodmerit uhly a ukosy, kery na tom sou...chtel bych aby to nak vypadalo, jednu hruzu us povjesenou f garazi mam...jako neylepci varijanta mi pride sehnat origo nebo klidne kopiji a tu vomerit...ukecat nekoho za flasku koralky, aby povolil styry srouby snat nebude takovej trabl...akurat teda krom Vendy nevim vo nikom, ze by ten kram mel...a nebo se pret dofcou proste naseru, prestanu bejt lakomej a holt to koupim...no a pag to vomerim, sezenu plech, ty to vypalis a navohejbas a rozjedem byznys
čus, já ten krám mám. Na K6
4 šrouby asi povolit zvládnu...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:Filous psal:...tak neco asi zmerim, ale nejsem si ouplne jistej, esi dokazu jen tak fonvok vodmerit uhly a ukosy, kery na tom sou...chtel bych aby to nak vypadalo, jednu hruzu us povjesenou f garazi mam...jako neylepci varijanta mi pride sehnat origo nebo klidne kopiji a tu vomerit...ukecat nekoho za flasku koralky, aby povolil styry srouby snat nebude takovej trabl...akurat teda krom Vendy nevim vo nikom, ze by ten kram mel...a nebo se pret dofcou proste naseru, prestanu bejt lakomej a holt to koupim...no a pag to vomerim, sezenu plech, ty to vypalis a navohejbas a rozjedem byznys
čus, já ten krám mám. Na K6
4 šrouby asi povolit zvládnu...
...kurva Luku, to zní jako nabídka??? ...budu ti volat
K.a.s.y.m. (Člen) 10.11.2017 11:21:22 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 10.11.2017 11:26:51 Offline |
Poptal jsem predbezne i dural a netusim z jaky to bude sily ale 4 ,5 a i treba sestka by se dala vyrezat i na vodou(rez vypada lepe) a i naohybat by to nebyl problem.cenu budu resit az budou konecny rozmery.
Honzik8719 (Člen) 10.11.2017 14:36:35 Offline |
K.a.s.y.m. psal:No tak se snazte..ja to mam pripraveny..jen tomu potrebuju dat rozmery😁😁
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 112007.jpg
možná i trochu toho designu jauvajs
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 10.11.2017 14:45:18 Offline |
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:No tak se snazte..ja to mam pripraveny..jen tomu potrebuju dat rozmery😁😁
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 112007.jpgmožná i trochu toho designu jauvajs
Desing vypline z rozmeru..tohle jen zkresleny podle fotky..navic obrazek neni v perspektive takze to celkove dost klame🙂
hlemejzd999 (Člen) 10.11.2017 16:27:54 Offline |
Kdyby z toho vylezlo to, co má Vendous na tej fotce, tak je to pěkný... Takle na tom PC je to divný.
K.a.s.y.m. (Člen) 10.11.2017 18:17:39 Offline |
Já bych taky potřeboval vzorek..nemám se čeho chytit..na Žabákovi to tak nějak neoměřim..ani šířku ani výšku madla natože délku od madla ke světlu pujčte někdo origo a budou za lepši cenu
....tak já bych to viděl takto, jelikož to také potřebuji.
Luk to sundá, předá v Plzni Mácovi, ten to přiveze do Prahy, tady to dáme Honzíkovi, ten tomu dá rozměry a design....no a smahnout to už může ten kde to vyjde levněji
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Honzik8719 (Člen) 11.11.2017 08:47:49 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Já bych taky potřeboval vzorek..nemám se čeho chytit..na Žabákovi to tak nějak neoměřim..ani šířku ani výšku madla natože délku od madla ke světlu pujčte někdo origo a budou za lepši cenu
Posli mi vykres bez kot a omerim ti co potrebujes na kojak eNku
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 11.11.2017 11:05:20 Offline |
Smahnout muzu nerez.....
kojaksro psal:....tak já bych to viděl takto, jelikož to také potřebuji.
Luk to sundá, předá v Plzni Mácovi, ten to přiveze do Prahy, tady to dáme Honzíkovi, ten tomu dá rozměry a design....no a smahnout to už může ten kde to vyjde levněji
...vy ste hlava pane vachmajstr
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2017 12:44:13 Offline |
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:Já bych taky potřeboval vzorek..nemám se čeho chytit..na Žabákovi to tak nějak neoměřim..ani šířku ani výšku madla natože délku od madla ke světlu pujčte někdo origo a budou za lepši cenu
Posli mi vykres bez kot a omerim ti co potrebujes na kojak eNku
Ok v pondeli z toho udelam vykres a poslu.
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2017 20:58:14 Offline |
To ny bylo lepsi lakovany na cerno,ne?? Na to je pak skoda nerezu..stacil by i obyc plech 😂😂
Zdravím vespolek.....jedného času som pár nosičov robil,tak pokial sa niekomu hodí nákres...rozteč dier je na uchytenie platne GIVI monokey....montážne diery na platnu a odlahčovacie otvory je samozrejme možné upravovať podla potreby.
Pokud to chcete na kufry givi,tak je nejlepší varianta si tam rovnou vyvrtat/vypálit díry na upevňovací sadu od givi(ten zadní výstupek do kterého se zacvakává zámek kufru a vepředu dva čepy,na kerý je kufr nasunutej) a nemusite tam montit žádnou plastovou plotnu. Ta sada na givi se prodává za pár kaček.
K.a.s.y.m. (Člen) 13.11.2017 08:34:56 Offline |
kojaksro psal:....tak já bych to viděl takto, jelikož to také potřebuji.
dobře ty naše myšlenkový pochody šly stejným směrem...
pokud tedy nestačí ten výkres co hodil Pepek námořník
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Honzik8719 (Člen) 13.11.2017 12:05:14 Offline |
Luk psal:kojaksro psal:....tak já bych to viděl takto, jelikož to také potřebuji.
Luk to sundá, předá v Plzni Mácovi, ten to přiveze do Prahy, tady to dáme Honzíkovi, ten tomu dá rozměry a design....no a smahnout to už může ten kde to vyjde levnějidobře ty naše myšlenkový pochody šly stejným směrem...
pokud tedy nestačí ten výkres co hodil Pepek námořník
Roztazeny nohy jsou taky lepsi na zivo
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 13.11.2017 12:38:43 Offline |
Honzik8719 psal:Luk psal:kojaksro psal:....tak já bych to viděl takto, jelikož to také potřebuji.
Luk to sundá, předá v Plzni Mácovi, ten to přiveze do Prahy, tady to dáme Honzíkovi, ten tomu dá rozměry a design....no a smahnout to už může ten kde to vyjde levnějidobře ty naše myšlenkový pochody šly stejným směrem...
pokud tedy nestačí ten výkres co hodil Pepek námořníkRoztazeny nohy jsou taky lepsi na zivo
Z obrazku a bez motorky neco takovyho kreslit je jak vesteni z kristalovy koule..i kdyz ten vykres od pepka lecos napovedel..idealni by to bylo mit to na stole kdyz to kreslim,ale ono to pujde i takhle😉
K.a.s.y.m. (Člen) 25.11.2017 12:52:48 Offline |
Poslal jsem Honzovi vykres bez kot a cekam na vysledek..az to posle zpatky budu pokracovat..do jara to bude neboj😂😂😂
Stránky: 1 2