Nejsi přihlášen
Zhasni, pyčo...
Re: Zhasni, pyčo...
maňas psal:Teryna psal:jo, uz micham sadru na formu na vodlitky
limited edition bude i s chlupem prodejni nazezv zvazuju "kundivac"dost dobrý
pro fajnsmekry bude ten bazmek uprostred umisteny na prst hluboko
akorat dumam, jestli zahajit jednani vo exkluzivite prodeje s OBI nebo Erotic City
maňas psal:pro pány velmi lákavé,no proč né,není od věci mít doma nějakou tu pí..vinu
a klasická opilecká hláška, když člověk přileze potmě domů "pyču vidim!" by získala novej obsah. Jeví se mi to jako ideální reklamní slogan...
huskyb12 psal:Teryna psal:jo, uz micham sadru na formu na vodlitky
limited edition bude i s chlupem prodejni nazezv zvazuju "kundivac"udělej z toho vodlejvání pěkný video - uděláš nám radost :)))
při mejch proporcích by to muselo bejt na makro a voříznutý
zas ale vo něco šťavnatější než by byl třeba dokument z vodlejvání Palachovy posmrtný masky
PALOUS psal:Bych jeden bral ale se bojím že vod toho dostanu mrdu do xiftubude aj izolovaná verze?
do xichtu? bych to viděla spíš na elektrickýho úhoře
Představuju si toho elektrikáře "a jak hluboko do zdi chcete zasekat tu krabici?"
Teryna psal:PALOUS psal:Bych jeden bral ale se bojím že vod toho dostanu mrdu do xiftubude aj izolovaná verze?
Představuju si toho elektrikáře "a jak hluboko do zdi chcete zasekat tu krabici?"
F tomhle případě by musel bejt elektrikář trochu magor páč si nedovedu představit že mu řeknu chvilku počkejte já si ho du voloupat abych vám dal míru jak hluboko
Jebat motorky :-)
Teryna psal:PALOUS psal:Bych jeden bral ale se bojím že vod toho dostanu mrdu do xiftubude aj izolovaná verze?
odpověd : asi na prostředníček
elektrikář :
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
PALOUS psal:Teryna psal:PALOUS psal:Bych jeden bral ale se bojím že vod toho dostanu mrdu do xiftubude aj izolovaná verze?
Představuju si toho elektrikáře "a jak hluboko do zdi chcete zasekat tu krabici?"F tomhle případě by musel bejt elektrikář trochu magor páč si nedovedu představit že mu řeknu chvilku počkejte já si ho du voloupat abych vám dal míru jak hluboko
vodhadem, ne? bys to mel jak prvničku..
maňas psal:Teryna psal:PALOUS psal:Bych jeden bral ale se bojím že vod toho dostanu mrdu do xiftubude aj izolovaná verze?
Představuju si toho elektrikáře "a jak hluboko do zdi chcete zasekat tu krabici?"odpověd : asi na prostředníček
elektrikář :
a rezervoár s výpustnym ventilem k tomu
Cák já vím jak to dneska chodíjo za mlada děučata vypadaly f 18ti na 16 a dnes v 16ti na 25 a podle toho soudím že to bude dnes jak když slon zývnea jestli ne tak mě voprafa vůbec stejně sem prej mtrvej na spodek tak mě vodlej jeden bez chlupů ať se f tom dlouho nehrabu
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Cák já vím jak to dneska chodíjo za mlada děučata vypadaly f 18ti na 16 a dnes v 16ti na 25 a podle toho soudím že to bude dnes jak když slon zývnea jestli ne tak mě voprafa vůbec stejně sem prej mtrvej na spodek tak mě vodlej jeden bez chlupů ať se f tom dlouho nehrabu
to mě poser zase poprskanej monitor
PALOUS psal:Cák já vím jak to dneska chodíjo za mlada děučata vypadaly f 18ti na 16 a dnes v 16ti na 25 a podle toho soudím že to bude dnes jak když slon zývnea jestli ne tak mě voprafa vůbec stejně sem prej mtrvej na spodek tak mě vodlej jeden bez chlupů ať se f tom dlouho nehrabu
Palousi ty si vůl
to jebu
tak pro tebe želatinovou, na žužlání
Haribo Adult
založim podnik and Co. !
Teryna psal:maňas psal:Teryna psal:hm a když bude rozsvěcet ženská, bude to super lesbišou
pro ženský se třeba najde nějakej tahací
"tahem zapni, stiskem zpomal" ?
tak to bych neřek že se takhle pozdě ještě takhle zasměju,alespoň jdu spát veselej
CO VŠECHNO NEZPŮSOBÍ JEDNA PYČAVYPÍNAČ
maňas psal:Teryna psal:maňas psal:
pro ženský se třeba najde nějakej tahací"tahem zapni, stiskem zpomal" ?
tak to bych neřek že se takhle pozdě ještě takhle zasměju,alespoň jdu spát veselej
CO VŠECHNO NEZPŮSOBÍ JEDNA PYČAVYPÍNAČ
..se bavim představou, jak tu dámskou verzi naroubuju na chalupě k cirulárce, kde tenhle vypičinač je. Pánskou část rodiny jebne, dámskou budu vodlepovat ze zdi
PALOUS psal:A sem v hajzlu sem vodhalenzrovna tady do sebe láduju Haribo Tropifrutti z lídlutak já je radši dojedu ať je nemám moc voblemcaný a slibuju,že pytlík si nechám na ažpak
chlap, kterej si volízne pytlik, nepotřebuje ani vypičinač ani Pičharibo !
PALOUS psal:Jo seš kuspo dlouhej době sem se bavilsakra mět takovou cérenku tak se nemám čeho bátale von by jeden moh povědět,že ji taky vychovávám k vobrazu svému holt život je sviňa a tak ji na to připravuju
hm, dám pantátovi link, zaručeně na mě bude děsne hrdej
což mě přivádí k myšlence rodinnejch balíčků - vypičínač, Pičharibo a penisčínač ve výhodným balení
Filous psal:...Teryno, já furt votkunda tě znám ...uš viiiim............ ...toš teda vitaj z5...jo a musim ti vyseknout poklonu, fuck sem se bavil
mimo jiný z Dřepíče, že
mno, z5, já sem lezu celou dobu, ale decentně mlčim Vo vypičínač jsem se ovšem podělit musela
Filous psal:...jasný i votamtuť...a taky se umíš skvjele povalovat na zadnim platě Felícije ...akorát to vokno tam trochu překáželo
jo, dodneška na to ohromně ráda vzpomínám, když mě bolí blbě srostlá klíční kost
sem se holt snažila vo sexy pózu v luxusnim vozě, ale to voko mi to zkazilo
Petr J. psal:to Tery: ...tož dlouho jsem Tě neviděl......děláš ještě tam u té slepičárny? že bych se někdy zastavil na kafe....
u slepičárny sedí nejaký ťongové, Proca/AAC veleslavně zkrachovala předloni v listopadu
(heh, vzpomeneš si na toho debílka s tkaničkama v řazení? )
ale když budeš mít cestu přes Jesenici, dej vědět, budeš tu mít spešl kafe vod žida
Petr J. psal:ta prsatá domina to vytunelovala?
dám vědět, až pojedu kolem....
Patty ne, ta teď sedí v Asbisu
Tunel úspěšně razili jiný borci. každopádně nás vyházeli ke konci února 2006, takže když pojedeš na Benešov, ráda tě spatřím
Stránky: 1