Nejsi přihlášen
Re: svět se v prdel obrací už doopravdy
Ale neni to ironie? Bejvali nevolnici kolonialistu zdrhaj do zemi svych kolonialnich vladcu od kterych se osvobodili aby si mohli vladnout po svym, coz se jim uz asi 70 let "dari".
K tomu si pridejte Asii, ktera byla taky kolonii Evropy, ale o tom dnes radsi nikdo nemluvi, protoze narody tam zijici o nejakou pomoc slunicek ani v nejmensim nestoji a jedou si po svym, makaj na sobe a o nejaky pomoci od Evropy nechtej ani slyset a delaj dobre.
Jinak rázný řešení tohohle exodu mělo bejt už na počátku, aby se pašerácká mafie nemohla takhle neskonale pakovat. Stačilo, aby EU politici s koulema nechali v zárodku zřídit na nějakejch zbytečnejch ostrovech Řecka, či Itálie mega uprchlický tábory, kam by se dala snáze směřovat humanitární pomoc hromadně za EU. Všichni ilegálně vstoupivší, by skončili povinně tady. Tam mohla v klidu probíhat vstupní procedůra (ověření totožnosti, lékařská prohlídka, bezpečnostní prohlídka, prostě nutná karanténa), nejlépe zase v kooperaci všech zástupců EU, no a pokud by na konci takovejhle běženec vypadl jako uprchlík a né jako ekonomický migrant, tak pak už dle azylového řízení by mu měla být poskytnuta mezinárodní ochrana a mohl by tím pádem využít dočasného azylu v EU. Ostatní co by neprošli, tak hybaj co nejrychleji zpět. Prostě, tak jak to dělá dneska Austrálie.
P.S.: Mě jenom děsí, že ty vnější hranice EU jsou děravý jak řešeto a není vůle v současným politickým systému s tím něco udělat. No a jak už jsem psal dříve, administrativní a teoretická příprava na válku začala, takže po dalším kolečku voleb v Evropě uvidíme jestli toto nebude soumrak demokracie.
Lepší někdy, než nikdy.
Pravě sem se vratil z vejletu po alpach a co sem fčera viděl na Krimelskejch vodopadech mě dost vyděsilo. Bylo tam bez přehaněni černo,samá burka,samej uzenáč,fšichni kolem sebe mrak děcek,řvaní,vodhazovaní ubrousků a petflašek kamkoliv... Děs. Vopravdu si nepřeju,aby takhle evropa vypadala,vy multikulťáci fakt jo? Ste zvrácení...
Hele a byl ten egypt tenkrát muslimskej při tom slavnym vzniku? Asi ne,žeo... A od toho co je,jak dopadl? Hezkej že... A v těch bejvalejch kolonijich je dodnes jedina infrastruktura pravě ta,kterou tam vybudoval evropan,notně vopotřebovaná...proč už ti pracoviti puvodňáci nemaji lepší? Nebo proč ji neměli už před přichodem evropana,když sou tak super?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Drakoxxl psal:P.S.: Mě jenom děsí, že ty vnější hranice EU jsou děravý jak řešeto a není vůle v současným politickým systému s tím něco udělat. No a jak už jsem psal dříve, administrativní a teoretická příprava na válku začala, takže po dalším kolečku voleb v Evropě uvidíme jestli toto nebude soumrak demokracie.
A to neni jen diky tomu, ze EU je nezivotaschopny moloch, rizenych z Brusele bandou posahanych blouznivcu s pokrivenym nahledem na realitu a neschopnych pres prebujelou byrokracii ucinit jakekoliv rychle a ucinne rozhodnuti, tak jen donekonecna schuzujou, rokujou, a vydavaji jedno jalove prohlaseni za druhym, a skutek utek. Horsi je, ze ty darebaci v cele s Merkelici je tady dokonce chteji a lakaji je sem
Merklova je vubec problem EU, tahle babizna uz zvorala spoustu veci, a pritom nikdo se nejezdi zeptat na to co bude v EU do Anglie, Italie, nebo Spanelska, uz se moc neptaji ani Francie, ale jezdi prave za touhle ochechuli. A v Nemecku budou volby az za 2 roky, ostatne skoro ve vsech vetsich statech, takze vyhled je neradostny, a budouci rozesiraci civilizace budou dal proudit sem, a to proudem ktery mesic od mesice sili, a jestli si vorel mysli, ze to skonci u 14 stovek cmoudu, tak se seredne plete.
Parada, ja fakt nechapu jak nekdo muze vubec oslavovat prichod takove svoloce, budem to jenom zivit a branit se proti nim dle zakona nemuzem. Ti co je chteji tak at si je nastehuji dom ale neotravujte nas takovou verbezi.
Za názory už si díky pojebané korektnosti a strachu z Bruselu a té Merklové vrchnost vylučuje ze stran členy, aspoň nějaké pozitivum
Ale divím se, že vás ještě sluníčkoví správci webu a pravdoláskařští admini nezařízli
Za chvíli tu už možná bude jen "korektní" sbírka na další lavičku vlastizrádce koktala pod vedením místních lidových umělců....
God Save The Queen!
Kelly nemel hovadiny! Bandiťáckej web má za sebou co? Kurvadoprdele tečku cézet. Jsi tu v cz veřejným prostoru, kde je svoboda slova, ale jen vocaď pocaď. S tím nemá správce webu tím méně admin zbla společnýho.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
A jsme u toho..
Horší než za komoušů
https://www.facebook.com/czechfreepress … 48/?type=1
Jdu k vodě na vesnickej bazén, tam ty svině zatím nelezou
God Save The Queen!
Drakoxxl psal:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp … e=56672E4C
Jinak rázný řešení tohohle exodu mělo bejt už na počátku, aby se pašerácká mafie nemohla takhle neskonale pakovat. Stačilo, aby EU politici s koulema nechali v zárodku zřídit na nějakejch zbytečnejch ostrovech Řecka, či Itálie mega uprchlický tábory, kam by se dala snáze směřovat humanitární pomoc hromadně za EU. Všichni ilegálně vstoupivší, by skončili povinně tady. Tam mohla v klidu probíhat vstupní procedůra (ověření totožnosti, lékařská prohlídka, bezpečnostní prohlídka, prostě nutná karanténa), nejlépe zase v kooperaci všech zástupců EU, no a pokud by na konci takovejhle běženec vypadl jako uprchlík a né jako ekonomický migrant, tak pak už dle azylového řízení by mu měla být poskytnuta mezinárodní ochrana a mohl by tím pádem využít dočasného azylu v EU. Ostatní co by neprošli, tak hybaj co nejrychleji zpět. Prostě, tak jak to dělá dneska Austrálie.
P.S.: Mě jenom děsí, že ty vnější hranice EU jsou děravý jak řešeto a není vůle v současným politickým systému s tím něco udělat. No a jak už jsem psal dříve, administrativní a teoretická příprava na válku začala, takže po dalším kolečku voleb v Evropě uvidíme jestli toto nebude soumrak demokracie.
Až na ten obrázek, jeden z mála příspěvků za poslední dobu co má hlavu a patu....tak nějak bych to taky viděl.
ps. holt když to tu začne bejt tak strašný a nesnesitlný, furt je kam jít bo svět je velikej a třeba se uvolněj krásný místa odkud vypadne všechna pakáž do evropy a bude tam fajn žití (holt to tu obětujem pro naše nepřizpůsobivý, s kterejma stejně nehnem, a nově příchozí a přesunem se do čistýho
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
no tohle je taky dobrý, ukázka svobody slova v praxi....
soudkyně prej" Vražda je vražda a vražda vždy vraždou bude" ..by mě zajímalo odkdy se vzájemný zabíjení se ve válečným konfliktu nazývá vraždou, to by je tam mohla pěkně po jednom probírat a začít je za ty vraždy soudit, nebo pobíjení místňáků je něco jinýho?
http://www.novinky.cz/krimi/379159-za-s … minku.html
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
První krok má být uzavření hranic a nasazení kilometů s gumovými projektily, tedy humánní ale varovný přístup...
No a když to nepomůže tak každý desátý ostrý, to jako projev demokracie v rozumných mezích..
A jako poslední otevřít Terezín..
Toť moje chápaní svobody slova.....
God Save The Queen!
bubák psal:no tohle je taky dobrý, ukázka svobody slova v praxi....
soudkyně prej" Vražda je vražda a vražda vždy vraždou bude" ..by mě zajímalo odkdy se vzájemný zabíjení se ve válečným konfliktu nazývá vraždou, to by je tam mohla pěkně po jednom probírat a začít je za ty vraždy soudit, nebo pobíjení místňáků je něco jinýho?
http://www.novinky.cz/krimi/379159-za-s … minku.html
tohle mi taky hlava nebere....
Kelly01 psal:První krok má být uzavření hranic a nasazení kilometů s gumovými projektily, tedy humánní ale varovný přístup...
No a když to nepomůže tak každý desátý ostrý, to jako projev demokracie v rozumných mezích..
A jako poslední otevřít Terezín..
Toť moje chápaní svobody slova.....
Co tam? Vždyť tam nic není a nikdá nebylo
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Vorel je pro spoustu nazorovy exot. Jsem rad, ze jsem take nezapadl do vetsinoveho mineni.
Je pravda, ze ani majoritni, ni minoritni nazor stejne nic nezmeni, protoze za nitky tahaji neurciti a take Merkelova je pouze jedna z marionet. Pro tech par neurcitych neni podstatne, co se deje, co se stane. Oni vzdy na vsem vydelaji.
Asi jsem jiz prestarly, protoze se snazim nejak poucit jak z blizke, tak vzdalenejsi minulosti. Pochopil jsem, ze plotna pali, kdyz mi nekdo ukaze puchyre. Pro spoustu jiste blby nazor. Vetsina zije z budoucnosti, aniz by vedeli, jaka bude za den, nebo za rok. Ja bych se vsadil, ze Recko jiz letos v eurounii nebude a ejhle. Sekl jsem se, protoze nekomu vyhovuje, ze bude a netroufam si tvrdit, co je spravne. Protoze nejsem sarlatan, nevim co prinese budoucnost. Kdybych vedel, tak jsem mel ja vyhru 2,5 miliardy a mel bych vsechny v ....
Z pracovnich zkusenosti z Maroka musim uznat, ze Arabi a cernosi, se kteryma jsem se tam setkal, moc schopni nebyly. Bylo problem se s nemi seriozne domluvit a neochota pochopit nasi jedinecnou evropskou mentalitu, byly pro nadcloveka ubijejici. Ubozaci se na me obraceli vetsinou pouze arabsky, francouzsky, anglicky, spousta spanelsky a ani jeden nevladl cesky a pouze par nemecky. Jeste stesti, ze jsem tam nasel jednoho skladníka, ktery studoval v Moskve jadernou fyziku a umel neco rusky. Diky okupantskému jazyku jsem ji vsak dost ignoroval a maturoval rusko-slovensky.
Tuto zkusenost jsem ziskal pred osumnacti lety a pri otevreni závodu v Tunisu jsem jiz byl jinak pokorny k jejich schopnostem. Nebyt "demokratizacniho procesu" slapali by i tito Arabove, jako hodinky.
Na Slovensku bydlim 31 let. Do rozdeleni republiky jsem byl ten, co byl vlastne vnitrnim nepritelem. Proto jsem si take tvrdohlave udrzel cestinu. Po rozdeleni jsem byl omilosten a meli nepritele Madara. Po dalsich dvaceti letech se fasista Kotleba spojuje s fasisty Madary.
Zadny z africanu mi nikdo z tech, s kterymi jsem se, za skoro dvacet let setkavall, mi neublizil ani tam, ani u nas. Kolegovi ukradli sluzebni arabske auto az v Bratislave.
Ja mam vetsi obavy, co se stane s vychodem. Cinane a vsichni sikmooci jsou opraoti nam zase s mentalitou jinde a jejich pracovni nasazeni je uuuuplne nekde jinde. Nemame na ne. A tito Cinane vlastbi kus Afriky a stale svuj vliv upevnuji.
Čigi psal:.... A tito Cinane vlastbi kus Afriky a stale svuj vliv upevnuji.
A to jsou pane kolonizátoři....po těch kurvách zbyde jen poušť (sorry ale jejich mentalitu ve vztahu k přírodě a čemukoli živýmu opravdu nesnášim), už si tam stavěj pořádný cesty aby se z do teť nedostupných oblastí dalo začít těžit ve velkym...
ps. Rozdělení lidí dle afričanů (černejch):
respekt/strach mají z Číňanů, Indů, pak dlouho nic, Arabů.....a bílí jsou akorát chodící kasičky který se nechaj a musej dojit....ale to asi bude právě tou naší skvělou kultůrou...pro ně jsme slaboši. Jsou prostě národy a kultury kde to jinak než bičem nefunguje, takže ač si tu o mně asi dost lidí myslí že sem sluníčkář, myslim že pustit kolonie bylo největšim omylem Evropy a ta na to dojede.
Lihy psal:Drakoxxl psal:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp … e=56672E4C
P.S.: Mě jenom děsí, že ty vnější hranice EU jsou děravý jak řešeto a není vůle v současným politickým systému s tím něco udělat. No a jak už jsem psal dříve, administrativní a teoretická příprava na válku začala, takže po dalším kolečku voleb v Evropě uvidíme jestli toto nebude soumrak demokracie.Až na ten obrázek, jeden z mála příspěvků za poslední dobu co má hlavu a patu....tak nějak bych to taky viděl.
ps. holt když to tu začne bejt tak strašný a nesnesitlný, furt je kam jít bo svět je velikej a třeba se uvolněj krásný místa odkud vypadne všechna pakáž do evropy a bude tam fajn žití (holt to tu obětujem pro naše nepřizpůsobivý, s kterejma stejně nehnem, a nově příchozí a přesunem se do čistýho
...vono už se bude dát běžně lítat na mars?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ten Cigi mi pripada jak clovek z jine planety. Fakt nechapu co do toho vsechno nesouvisle dokaze zamichat.
Pokud nevidi co se v Evrope deje, tak je ranen sneznou slepotou. Mnozstvi muslimu uz davno pred tihle pruserem prekrocilo mez, kdy se daji integrovat. Ted navic se fanatizuji jednotlivci diky sponzorovani mesit a imamu ze Saudske arabie, coz je nositel toho nejnenavistnejsiho islamu proti zapadu - wahhabismu. Organizovany terorismus jako bomby v Londyne, Madridu a podobne vystridaly utoky jednotlivcu, kdy uz prakticky denne nejaky muslimsky fanatik strili po lidech ve vlaku, najizdi do nich autem, reze sefovi hlavu a vesi ji na plot, pak najizdi autem do plynovych bomb s umyslem se odpalit, je toho hodne, a to zdaleka ne vse je v mediich. A pokazdy se okoli toho magora divi, ze to byl slusny hoch, a nikdy by to do nej nerekli. Takze potencial a vyhled do budoucnosti je jasny, a proto je tu vetsina lidi nechce. Nevim o cem se tady vubec bavime.
Francouz psal:Nevim o cem se tady vubec bavime.
O tom ze existuje i jiny nazor nez proklamovany vetsinou, ktery je zalozen i na necem jinem nez jen zpravach z televize.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Francouz psal:Nevim o cem se tady vubec bavime.
O tom ze existuje i jiny nazor nez proklamovany vetsinou, ktery je zalozen i na necem jinem nez jen zpravach z televize.
No já ani nemusím čučet na zprávy já o mám za barákem.
Banditatom (Člen) 02.09.2015 13:55:47 Offline |
Libor nx psal:Ondráš psal:Francouz psal:Nevim o cem se tady vubec bavime.
....co si stezujes?jen malo lidi ma vlastni honitbu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Libor nx psal:Ondráš psal:Francouz psal:Nevim o cem se tady vubec bavime.
hm ...já byl tady u nás v sámošce a mezi regáláma se těch bubáků motalo asi 15 ...je to v hajzlu sou už všude ...ten důchodec co tam hlídá lapky byl chudák pěkně vykulenej
MRDAT!!!
...tohodle pičuse bych rád dostal do ruky.....
http://www.novinky.cz/domaci/379447-pra … rodin.html
...debil...
Ondráš psal:Francouz psal:Nevim o cem se tady vubec bavime.
Tady mě ale něco nesedí Média nám právě servírujou jako sou super,že k nám míří nas obohatit,tak nějak nevím,kdo tady má názor postavenej na sledování televize...
A jestli se naši předci dopustili nějaké křivdy na zbytku světa mě absolutně nezajímá,svět je krutej a fšichni se nemůžou mít dobře,takže budu hledět,aby to takhle zustalo i nadále a dobrovolně si se zbytkem světa role nevyměním. Nevidím k tomu jedinej racionální důvod. A kdo jo,tak se staví proti přírodním pudům a nemůže to dlouhodobě udržet...
Kdybysme je vubec na evropskou pudu nevpustili,nechali je měsíc na moři,tak by semka nikdo nelezl. Jenže když tak kunda Merklica prohlásí do televize,že je přijme třeba fšechny,tak mě to normální nepřipadá je semka takhle zvat
Taky musím doplnit zásobu pětaštyrycítek a ještě mám doma nákupní povolení na druhej kvér,kerej bych chtěl a to waltra PPK,kerej se mě moc líbí a ještě líp se mě s nim střílí a že je to jen 7,65 mě vubec nesere,protože i tym to zřejmě dost bolí a dá se nosit jen tak v kapse
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 02.09.2015 22:03:07 Offline |
Kelly01 psal:Ne, a sluníčkáře vyházet jako okvětní lístky
Hovno jak okvetni listky spalit je jak plevel
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris psal:
to je nechutně zvrácený
Pro mě překousnutelná varianta by byla postavit islám u nás mimo zákon,stejně jako fašizmus,zakázat jakýkoliv veřejný používání znaků a oblečení s tým spojený,tak jako s hakenkrojcem a podobnejma prkotinama a kdo chce,nechť přijde. Ale ať si nechají alláha za hranicama,tady se žerou řízky a pije pivo,ale aby na to bylo,tak se kulivá tomu chodí do práce.... Nelíbí se vám to,tak táhněte a víckrát se nevracejte
Stejně to není náboženství,ale zvrácená sekta
VikecB12 psal:.... překousnutelná varianta by byla postavit islám u nás mimo zákon,stejně jako fašizmus,zakázat jakýkoliv veřejný používání znaků a oblečení s tým spojený,tak jako s hakenkrojcem a podobnejma prkotinama a kdo chce,nechť přijde. Ale ať si nechají alláha za hranicama,tady se žerou řízky a pije pivo,ale aby na to bylo,tak se kulivá tomu chodí do práce.... Nelíbí se vám to,tak táhněte a víckrát se nevracejte....
...kdo si to dá do voleb jako svůj program, má můj hlas...
Kelly01 psal:Tak nám popiš názor občana který je přímým účastníkem, to by mne fakt zajímalo
Možná i místní "sluníčkáře" a "vítače"
No mit kousek za městem plnej tábor,kde tihle bubáci se snažej z tábora utéct a taky občas se jim to daří,není žádné terno.To jak říkali v tv,že některé propouštěj a pod dohledem opouštěji ČR,naopak odvezou je na vlakáč a tam je nechaj,ať se staraj sami.Tudle si koupili chlast a dělali na náměstí pěknej bordel,tak si znova pro ně přijeli benga a vezli je zpátky.Většina lidí co dělá v táboře je od nás a pomalu každej si hledá jinou práci,nikdo už tam nechce s nima dělat.Každej má z nich strach,pak není divu,že ženský už pomalu nechtějí pouštět děti samotné ven.V táboře dělá kámoš a říkal, že to je prostě zvěř.Ničeho si neváží,žádnej vděk,makat se jim taky nechce,dodržování nějakech pravidel ani nemluvě.Umějí si akorád na všechno stěžovat,jak není po jejich je zle.Opravdu nechápu,jak někteří je vítají s otevřenou náručí.Předtím byl tábor vlastně takové polovězení,kde čekali adepti na vyhoštění z ČR a nebyl žádnej trabl.
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … itiku.html
Tak němci nejdřív prohlásí, že přijmou klidně 800.000 uprchlíků a už řeší, že by to chtělo je spravedlivě rozdělit mezi všechny země EU - to je logika
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Ani piču! Ať se z nich třeba poserou. Predevčírem sem frčel opět prez Horu sv. Šeb. A němci si zavedli hraniční kontroly,pěkně veškerej provoz svedenej prez parkoviště,poldu jak much a berou fšechno co jede. A vubec si nelámou hlavu s nějakym šengenem. Hold fšichni sme si v eu rovni,jen někeří sou si rovnější...
Je na čase eu opustit,už je to stejně jen potápějící se loď a snažit se udržet dobré vztahy se zeměmi Vyšegradské čtyřky,ke kterejm máme přirozeně nejblíž a poslední dobou i podobnej postoj k přivandrovalcum a sme i na podobně vyspělé urovni. Mezi nama a západem je propast jak ekonomická,tak v myšlení,kerou zřejmě nikdy nepřekonáme-možná bohudík a je načase se probudit a nalejt si čistého vína.
Libor nx psal:Kelly01 psal:Tak nám popiš názor občana který je přímým účastníkem, to by mne fakt zajímalo
Možná i místní "sluníčkáře" a "vítače"No mit kousek za městem plnej tábor,kde tihle bubáci se snažej z tábora utéct a taky občas se jim to daří,není žádné terno.To jak říkali v tv,že některé propouštěj a pod dohledem opouštěji ČR,naopak odvezou je na vlakáč a tam je nechaj,ať se staraj sami.Tudle si koupili chlast a dělali na náměstí pěknej bordel,tak si znova pro ně přijeli benga a vezli je zpátky.Většina lidí co dělá v táboře je od nás a pomalu každej si hledá jinou práci,nikdo už tam nechce s nima dělat.Každej má z nich strach,pak není divu,že ženský už pomalu nechtějí pouštět děti samotné ven.V táboře dělá kámoš a říkal, že to je prostě zvěř.Ničeho si neváží,žádnej vděk,makat se jim taky nechce,dodržování nějakech pravidel ani nemluvě.Umějí si akorád na všechno stěžovat,jak není po jejich je zle.Opravdu nechápu,jak někteří je vítají s otevřenou náručí.Předtím byl tábor vlastně takové polovězení,kde čekali adepti na vyhoštění z ČR a nebyl žádnej trabl.
Věřím tomu že některé ani tohle nepřesvědčí a o víkendu jim dovezou nějakou humanitárku z vlastních zásob a peníze na přilepšenou získané nějakým happeniningem v rodině, co Vorle
God Save The Queen!
VikecB12 psal:Tady mě ale něco nesedí Média nám právě servírujou jako sou super,že k nám míří nas obohatit,tak nějak nevím,kdo tady má názor postavenej na sledování televize...
Já televizi nemam, ale podle těch odkazů které sem dáváte mi přijde, že je teda víc těch negativních oznámení je víc než pozitivních. Nebo snad ne?
O tom to ale nebylo.
Čigi napsal svojí přímou osobní zkušenost a ne zkušenost zprostředkovanou (mediama nebo já nevím čím). To je celé co to mělo říct.
Ty máš podobně blízkou zkušenost jako on? Odkud čerpáš informace?
Ondráš psal:VikecB12 psal:Tady mě ale něco nesedí Média nám právě servírujou jako sou super,že k nám míří nas obohatit,tak nějak nevím,kdo tady má názor postavenej na sledování televize...
Já televizi nemam, ale podle těch odkazů které sem dáváte mi přijde, že je teda víc těch negativních oznámení je víc než pozitivních. Nebo snad ne?
O tom to ale nebylo.
Čigi napsal svojí přímou osobní zkušenost a ne zkušenost zprostředkovanou (mediama nebo já nevím
čím). To je celé co to mělo říct.
Jesi nemáš televizi a čerpaš "pouze " z odkazu tady, tak se raci už k tomu nevyjadruj.. Bo mas příliš mnoho informací
Bandit pičo
...ani nevim, esi stojim vo osobní zkušenost, teda vim, nestojim, machometán nigdy nebyl f Evropje vítanej a nigdy nepřicházel v míru a jejich náboženství a přístup k životu se nezměnil, prostě ne...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš psal:VikecB12 psal:Tady mě ale něco nesedí Média nám právě servírujou jako sou super,že k nám míří nas obohatit,tak nějak nevím,kdo tady má názor postavenej na sledování televize...
O tom to ale nebylo.
Čigi napsal svojí přímou osobní zkušenost a ne zkušenost zprostředkovanou (mediama nebo já nevím čím). To je celé co to mělo říct.
Čigi psal svou zkušenost s nima na jejich půdě... Né tady v evropě. Já psal svou poslední zkušenost z rakouska,dělají tam bordel,chovají se arogantně a to se mě nelíbí. Jak je možný,že v Turecku sme neviděli jedinou ženskou někde pořvávat a halekat na fagany,při míjení se s ní nekde na benzínce klopí oči do země,je v tichosti a jakoby tam ani nebyla a jak dojedou sem,tak sou stejní,jako cigáni
Nene,ať táhnou doprdele
A kdybys sledoval i televizu,tak bys tam viděl každej den tu masáž,jak sou ti chudáci beznadějní,nic nemají jenom svoje děcka atd a přesto to na českou společnost nezabírá(krom Vorla) a to je jediný naše štěstí
VikecB12 psal:Ondráš psal:VikecB12 psal:Tady mě ale něco nesedí Média nám právě servírujou jako sou super,že k nám míří nas obohatit,tak nějak nevím,kdo tady má názor postavenej na sledování televize...
O tom to ale nebylo.
Ty máš podobně blízkou zkušenost jako on? Odkud čerpáš informace?Čigi psal svou zkušenost s nima na jejich půdě... Né tady v evropě. Já psal svou poslední zkušenost z rakouska,dělají tam bordel,chovají se arogantně a to se mě nelíbí. Jak je možný,že v Turecku sme neviděli jedinou ženskou někde pořvávat a halekat na fagany,při míjení se s ní nekde na benzínce klopí oči do země,je v tichosti a jakoby tam ani nebyla a jak dojedou sem,tak sou stejní,jako cigáni
Nene,ať táhnou doprdele
A kdybys sledoval i televizu,tak bys tam viděl každej den tu masáž,jak sou ti chudáci beznadějní,nic nemají jenom svoje děcka atd a přesto to na českou společnost nezabírá(krom Vorla) a to je jediný naše štěstí
Na další akci dojede Vorel s ubytovaným čmoudem v sajdě a paní v burce
Ale z druhé strany: včera přijel kámoš z policejní zásahovky ze služby v Bělé a nemám důvod mu nevěřit zkušenosti od tama a od jinud, kde je kvůli nim posílají, to co napsal Libor nx byla podle jeho vyprávění korektní sluníčkářská masáž(musí být maličké negativa), jeho názory jsou podle dnešních měřítek nepublikovatelné, na kriminál a okamžitou degradaci bez výsluh
Co s tím
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Jdu běhat a získávat kondici, jak dorazí běženci v čele s Ondrášem musím být v pohotovosti
... to jako abys stačil utéct, nebo abys s nima běžel do NDR pro ty sociální dávky
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Fresh Man psal:At zůstanou doma a bojujou si za jejich zem! A umírají pro jejich svobodu a svobodu jejich děti, ne ať se topí pro sociální dávky v moři..
Stejně si říkám že se decimují v moři schválně v rámci propagandy nějakým druhem losování v rámci vyvolání soucitu
God Save The Queen!
Nechápu proč se s nima nejedná jako v AustráliiVždyť oni si tady dělají co chtějí a s nějakýma zákonama si vytíraj prdel.Když jsem kdysi bydlel ve Stráži pod Ralskem,byli tam tehdy utečenci z Jugošky a bylo úplně stejný.Ta jejich omladina dělala bordel,nebáli ani dát někomu přes No prostě něco jako Jugoslávská mafie.Volali na ně policajty,ale vůbec to neřešili.Řekli prostě,že to jsou utečenci a vlastně chudáci a že s tím nemůžou nic dělat.
Kelly01 psal:Fresh Man psal:At zůstanou doma a bojujou si za jejich zem! A umírají pro jejich svobodu a svobodu jejich děti, ne ať se topí pro sociální dávky v moři..
Stejně si říkám že se decimují v moři schválně v rámci propagandy nějakým druhem losování v rámci vyvolání soucitu
nedivil bych se...
a kdo chce soucit , jedte do motola na dětskou onkoloigii ... a maminkám těch dětí řekněte že v rámci demokracie a EU platíme imigrantům živobytí ... at si udělají sbírku, konto míša atd. ... a fotku jejich mrvého dítete si dejte vedle toho utopenýho .. jakej bude rozdíl ?
Bandit pičo
Jak priznacne, Ondras, priznivce obskurni EU se zastava i cmoudu? Vicemene uz ti bylo zodpovezeno kellym a Vikecem, ale stejne mi to neda. Jakou chces osobni zkusenost? Ten kdo ji ma, ten uz ti ji nepovi, leda bys naucil mluvit odriznutou hlavu. O vanocich nam tady kousek ode me v Nantes najizdeli cmoudi autama do lidi a rvali alahakbar, je to dost osobni zkusenost? Jakou ma Cigi osobni zkusenost tady z Evropy, to mi rekni? Ma stejnou jako rada lidi co tam jezdi na dovolenou, to znamena zadnou relevantni k tomu co se tu deje.
media, a to vcetne vsech velkych internetovych portalu lezou do prdele coudomilum, ale stejne ti to nebrani rict, ze odpurci jsou zblbly z TV? Scenku se strileni ve vlaku sehrali xenofoni ochotnici aby ocernili mirumilovne muslimy? To vazne neni normalni tahle logika
Moje zkusenost zas rika, ze tech inzenyru, doktoru, techniku a kosmonautu co sem lezou, budou hlavne nezamestnani, maximalne se par z nich zmuze na stanek s kebabem. Zbytek se bude v ghettech, kde se budou mnozit jak kralici za vyrabeni odpadku, opruzovani slusnych lidi a vseobecneho bordelu, coz se napadne podoba tomu, jak to vypada v jejich zemich puvodu.
Kelly01 psal:Měl bych řešení, ale nevím jestli by prošlo
Zrušit sankce proti Rusku a požádat o vojenskou pomoc
Zatím si kluci z východu podle historie poradili vždycky se vším
Něco na tom bude.Třeba to už Zeman probíral s Putinem v Číně.
No jestli to je pravda http://www.extra.cz/je-to-planovana-akc … -roce-1995
Zkopírováno z jedné diskuze
... Včera jsem četl diskuzi na Die Welt 95 % německých diskutujících zcela jednoznačně obdivuje východoevropské země za jejich postoj viz některé komentáře –pěkné čtení:
- Vydržte Slovensko, Česko, Maďarsko a Polsko ještě může zachránit Západ ……
- můžeme Čechům a Slovákům jen gratulovat.!Na rozdíl od německé vlády mají zdravý selský rozum !!! Bravo !!!
- Můžeme Čechům jejich vládu jen závidět. Pokud se Evropa může ještě být spasena, pak jen prostřednictvím myšlení a jednání vlády. Německá vláda by měla jít povinně na psychiatrickou léčbu. otevřít hranice a být na to ještě hrdý ?
- Postoj Česka a Slovenska je naprosto pořádku celá EU by se jima měla řídit
- Můžeme jen obdivovat východoevropské státy Zatímco u nás (v německu ) vítězí jen ticho.
- Východoevropané mohou být oprávněně hrdi na svůj boj
Ono to vypadá že etničtí němci mají spíše Merkelové plné zuby
pěkné čtení - jen aby Sobotka hlavně nezklamal jako posledně
Lepší někdy, než nikdy.
Mam pro Ondrase primou zpravu z terenu.
Kamarad s nemeckym pasem mi hlasil, ze nemci jsou vytoceni na nejvyssi miru, a dokonce ani nemecti turci je tam moc nechtej
Merkelice a media lzou a jdou proti svemu narodu, pry ze vetsina nemcu je pro, tak to ani hovno. Do toho Haidenau svolali akci slunickari a slezli se tam z celyho Nemecka aby to vypadalo jako ze mistnaci touzi po emigrantech, udelali multikulturni grilovacku aby media mohli psat jak je super mit tu cmoudy. Merkelice pak sla na vizitu do toho lagru, a cmoudi na ni hromadne delali fakace a parohace Tak prej z toho byla chvili sokovana, jedna, ale je videt, ze uz zas nasla rovnovahu.
vorel psal:Vysvětlí mi někdo proč ty lidi pro který nejsme cílová země zavirame v Bely a jinde?
Kellymu se omlouvám za slovo lidi
Dělají to tak všude.Mají se kde nažrat,vyspat a pak dostanou jídlo a prachy na cestu.
Pokud je pravda že Rusové vstoupili do Sýrie s pozemními vojsky tak se to brzy obrátí k lepšímu.. Ještě to chce rozpad neschopného NATO a návrat k opravdové územní nezávislosti, pak nastoupí radikálnější vlády a nastolí si pořádek i za cenu určitých ztrát mezi sluníčkáři a pseudohumanisty, i za cenu určitých politických preslapů a procesů...
Navíc to řeší recesi a podporuje růst hospodářství, reálného, kde studenti pseudofakult a oborů nebudou mít místo...
God Save The Queen!
vorel psal:Vysvětlí mi někdo proč ty lidi pro který nejsme cílová země zavirame v Bely a jinde?
Kellymu se omlouvám za slovo lidi
Zřejmě proto,že ty mrdky nemají ani cestovní pas,ani vízum,ani nic podobnýho. Hádej co stebou udělají třeba Rakušáci,nebo němci,když tě u nich doma zastaví bez dokladů totožnosti Myslíš že ti popřejou šťastnou cestu a zasalutujou
Navíc sme teda zatím henten jeden šengen,takže je pro nás stejnej průser čmoud,kerej dostane nějaký povolení k pobytu v německu,polsku,nebo nedejsatan u nás
Hele, vysokohnízdivej, tvoje názory budu brát za názory chlapa co si stojí za svým, až budeš mít tábor 200m vod toho tvýho jezírka a nezměníš ho, pak se ti veřejně pokloním a vše co propaguji vezmu zpět....
God Save The Queen!
Hale, nikdy sem nerek ze se mi ta situace líbí nebo ze je tu chci. Jen vidím situaci která nastala trochu jinak. To že je držíme v táborech týdny, odebereme jim mobily a za pobyt platí chápu jako varování pro ostatní, že lepší bude cesta jinudy. OK. Pak se ale divit ze tam nejsou vzorný mi přijde jako slabomyslnost.
Azyl tu nechce nikdo, bych rek
řikám si hurikán
To, že se nechtěj uhnízdit u nás, je sice hezký, ale malinko krátkozraký..Jakmile se timhle líným šmejdem přeplněj státy jako je německo, francie, švédsko, belgie atd atd, tak jim začne snad ještě pořád plusová ekonomika natolik propadat na dávkách a jiných zbytečných výdajích, že se původní lidi začnou bouřit..budou nepokoje..občanský války jsou na spadnutí a tím pádem to postihne i ekonomiky ostatních států i nás....lidi přestanou utrácet..budovat..prodeje všeho krom zbraní klesne a začne se to srát komplet..
Nic no..asi začnu na starý kolena chodit zase na AJ jak debil a pak ze mě bude utečenec asi do tej Austrálie nebo Kanady..mradat tady na to..rozhodujou o nás zasraný elity a jsme jen šváb.. Klidně bych to tady bejt bezdětnej bránil, ale co dcera?? Mám jí nechat žít v takovýhle prdelei, aby jí pak za pár let vojížděli negramotný smradlavý mehmedi??!!
PURE NAKED BIKE!
Elita bude po odchodu žít v izolovaném satelitu a kázat stejný nesmysly dál..
Dobrou otázku položil dravec, 10km je moc nebo málo??
Z krátkodobého hlediska je to jednoduché..
V rovině bez překážek kde bude Vorlovo a pár dalších domků je to málo..
Pokud je tam ovšem les plný divokých prasat(nesmí se tam ovšem potulovat záludný lovec Baltazar), za ním kasárna s výcvikovým prostorem URNY a agresivní romská osada tak se mi zdá 10km v pohodě..
Z dlouhodobého hlediska má pravdu Meloun, bo se budou množit a expandovat
A obrátit se k bohu je na , bo ta jejich arabská mrdka mu dá opět po tlamě
Já to vidím na ruskýho medvěda, neměl co odcházet, kluci ruský by už byli na hranicích a veš by k nám neproklouzla..
A pokud jo tak Specnaz by už pořádek udělali
God Save The Queen!
Jo, a ještě jsem nečetl článek o tom, že by si někdo vzal na víkend typickou rodinu čmoudíků(otec vědec, matka lékařka, syn inženýr a dcera studující medicínu) domů a ukázal jim jak je u nás dobře..
Jsou to jenom fráze a skutek utek..
Ale mít to jen 10km tak bych se nad tím na Vorlovoj místě zamyslel, zkusil to a v pondělí bez emocí poreferoval jací skutečně jsou
Jinak všem hezký večer, jdu na fernet cestou zpět obchcat jejich místní klubovnu
God Save The Queen!
Ty voe... Se zastanu Cigiho, protože jste se na něj slítli jak supi na mršinu za to, ze rekl ze ma s muslimama dobrou zkusenost a hned jsem ten kdo způsobil 3. světovou.
Já jsem s muslimama, hinduistama, křesťanama i ateistama v každodením kontaktu v práci a v Evropě (dokonce v jedné z cílových zemí pro uprchlíky).
Moje osobni zkusenost je, ze největší bordel tu dělá mladej ožralej anglán. Kdo mě pak ještě sere jsou balkánci (páč jediný co dělaj je že žebraj) a Poláci (který si tu vyřvávaj práva možná víc než muslimové - jen nevím jestli se o tom v ČR píše). Pokud mě někdo považoval za póvl kterýmu nestojim ani za podání ruky, tak to byl Angličan (ikdyž tu hodně z nich nemá tohle označení rádo, ale u nás se to moc nerozlišuje).
To je jedine co jsem tim chtel rict. Ze existujou lidi jenz potkali muslima ktery jim nechtel uriznout hlavu.
Nikde jsem nepsal, ze je tady vitam. To fakt nevim kde jste vzali.
Ze kvoty nechci a plot v Madarsku mi nevadi jsem tu uz nekde psal.
Ondráš, tou dobou ekonomický imigrant ve Spojeném Království.
, anglán zapaří a zmizí, albánec otevře pizzerii nebo stánek se zmrzkou..
Oba se užijí...
Čmoud nedělá nic a natahuje ruku..
A piš Max na 3 řádky, já to nečetl a ostatní asi taky nebudou...
God Save The Queen!
Kelly01 psal:, anglán zapaří a zmizí, albánec otevře pizzerii nebo stánek se zmrzkou..
Anglan zapari, v pul druhe ho vyhodi z hospody, pred ni tak 15 minut vedle cedulky ze se ma chovat klidne zpiva nebo jinak rve nez mu dojde pivo, aby se pak vyblil pred tvym barakem na chodnik a odesel pryc. A nezmizi. Druhy den je tam zas. A kdyz ne on, tak nejakej jinej. Tak to proste v UK chodi... Prvni co pak rano vidis kdyz otevres dvere je holub jak tam vyklovava zbytky jeho vecere. Jeste ze tu tak casto prsi.
..proč se děje co se děje..
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/na … tah-397811
..opravdový muž s pravidelným cyklem..