Nejsi přihlášen
Re: svět se v prdel obrací už doopravdy
pulmotor psal:Mámji rezervovanou za 8500kč a normální cena má bejt 10000kč.Pořád je to lepší než nejlevnější AR 15 za 24000 kč.
mám objednáno za 7500 - přestavba přímo z SA58 ze skladů AČR místním puškařem, jeho styl, jeho znaky na rámu, nová zkušebna....
Měla by být koncem 11/2015, tak snad.....
horší je to s fčelama, chtěj za to čím dál tím víc a čím dál tím hůř se to prý shání
do islámských prdelí to lifrujem po milionech zadara a doma nebude čím práskat, leda čínou.....
Mour psal:Nepojedem nekdy na kolo?
To je jediný,na co budu mít zachvilu love,takže mužem Fčera sem si dal nějakejch pětadvacet podzimních kilometrů kolem rajhradu a asi to pomalu letos zapíchnu uvidím podle počasí takže letos 1000km,což je vo tisíc víc,než loni,takže zamě dobrý
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Mour psal:Nepojedem nekdy na kolo?
To je jediný,na co budu mít zachvilu love,takže mužem Fčera sem si dal nějakejch pětadvacet podzimních kilometrů kolem rajhradu a asi to pomalu letos zapíchnu uvidím podle počasí takže letos 1000km,což je vo tisíc víc,než loni,takže zamě dobrý
....ja byl letos jednou na kole a to s Banditatomem v hospode, takze taky dobry
Banditatom (Člen) 19.11.2015 22:24:42 Offline |
Mour psal:VikecB12 psal:Mour psal:Nepojedem nekdy na kolo?
....ja byl letos jednou na kole a to s Banditatomem v hospode, takze taky dobry
Jj peknej vylet
Vikec:1000km na kole?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:Nevím jak to máte v čurákově,ale tady fachčí IDS a to znamená nekonečnej přestup,než se někam dostaneš.(a né vždy to klapne) Dříve ty autobusy jezdili přímo z brna do různejch prdelí Takže provozovatelé dnes ušetřili majlant a lidi platí víc-parádní uměra
Jo ty to bereš až takhle... Tak tady ti odporovat nebudu, páč už na škole nám říkali, že vždycky změnou někoho naserete a když jim to budete chtít pak vrátit zpět, tak je naserete znova, protože už si na to zvykli...
Problém je i v tom, že obce se taky snaží ušetřit. Čím menší obec, tím jsou ale ty dotace pro ni náročnější (protože se to nevybere na jízdném). A když z rozpočtu přidá na dopravní obslužnost, tak jí to bude chybět jinde. Proto volí možnost autobusu jen do bližší spádové obce odkud jede něco jiného... Protože je to prostě levnější. Tak nějak si to pamatuju ze školy, ale už to taky pár let tomu nazad...
A teď babo raď... Říkali nám, že někde zkoušeli tzv. autobusy na zavolání, že když se v nějakém systému zaregistroval na určitý čas dostatečný počet lidí, tak že ten autobus jel, ale pokud vím, tak se to moc nechytlo, protože u nás jsme zvyknutý na to, že když je to v jízdním řádu, tak to jede a ne že by to mohlo jet...
VikecB12 psal:Proč sluníčkoví lidé vža,když se začne mluvit o tvrdším režimu argumentují rovnou největším kalibrem,koreou? Nechápu
OK. Tak uveď nějaký příklad totalitního režimu Ty. Nebo co si mám představit pod pojmem "tvrdej režim"?
VikecB12 psal:Momentálně mě ale sere jiná věc V autodopravě mě spadnul řemen do převodů totál,tak přemejšlím co dál.. No a říkal sem si,že budu dělat to,co mě baví a v čem mám už solidní praxi a to kšeftování s vojetinama motorek,přihlašování dovozů atd
Motobazar Monte Carlo. Ale jo. Držím Ti palce. Snad tě nezválcuje mafie.
VikecB12 psal:A s dotacema,uvěrama a jinejma "vymoženostma" na mě nechoď...
Kdyby sis přišel požádat o dotaci na kšeftování s motorkama, tak myslím, že by na tebe zavolali pány v bílých pláštích nebo policajty.
Dotace je možnost a ne povinnost... A pokud sis o ní požádal, tak si musel souhlasit s jejíma podmínkama, tak nevím proč si stěžuješ, že někdo kontroluje jak utrácíš jeho peníze.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom psal:Kazdemu cloveku co ma aspon burak v hlave musi bejt jasne ze ty zbrane ti trotli nemaj legalne.....
To jsem si taky říkal, když jsem to četl...
BTW.
Na kole jsem letos nenajel nic, ale v práci maj nějakej bonus, že ti přispějou na nákup kola, tak to možná využiju a po 15 letech na to zase sednu.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.11.2015 07:59:10 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:Kazdemu cloveku co ma aspon burak v hlave musi bejt jasne ze ty zbrane ti trotli nemaj legalne.....
BTW.
Na kole jsem letos nenajel nic, ale v práci maj nějakej bonus, že ti přispějou na nákup kola, tak to možná využiju a po 15 letech na to zase sednu.
Pak ho muzes vyhodne prodat 😀
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ja mam taky letos minimalne 1000km na kole, jezdim leto/zima na rezave plecce do prace, pac by me ho hnedka corkli . To Vikec jaky na kole jezdis gumy ? , ja letni vzor treking tak do 150,- max za plášť , at to tady Vikine trosku ozivime
Banditatom (Člen) 20.11.2015 08:51:03 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Banditatom psal:Kazdemu cloveku co ma aspon burak v hlave musi bejt jasne ze ty zbrane ti trotli nemaj legalne.....
BTW.
Na kole jsem letos nenajel nic, ale v práci maj nějakej bonus, že ti přispějou na nákup kola, tak to možná využiju a po 15 letech na to zase sednu.Pak ho muzes vyhodne prodat 😀
Prey motocyklobazar monte carlo
Billy psal:ja mam taky letos minimalne 1000km na kole, jezdim leto/zima na rezave plecce do prace, pac by me ho hnedka corkli . To Vikec jaky na kole jezdis gumy ? , ja letni vzor treking tak do 150,- max za plášť , at to tady Vikine trosku ozivime
Já letos najaře přezul na Schwalbe marathon,mám to na horákovi 26" a je to kurefskej rozdíl voproti těm původním drapákům,na silnici to jede samo a hlavně se to dá pořádně nafoukat a to je pro mě co? no přece nejduležitější Cena teda lidová nebyla,cca 750kč/ks Myslím že se nanich dá najet tak 3000km na zadku,možná i víc. Předek po 800km téměř bez opotřebení
Ještě musím nějaký kloudný pláště pořídit Šárce na treka,má tam nějakej šit a každou vyjížďku píchá(kolo) a vždycky normálně přez běhoun o kamínek atd
K.a.s.y.m. (Člen) 20.11.2015 18:49:22 Offline |
1500 za gumy??to bych nedal ani za cely kolo
Banditatom (Člen) 20.11.2015 19:03:54 Offline |
K.a.s.y.m. psal:1500 za gumy??to bych nedal ani za cely kolo
Nesmis ale zapomenout ze vikec potrebuje Cargo gumy ne ty svalbe jsou drahe.....i na ten muj kolobeh stoji stejne
Pokud to jsou tyhle mohls je mít za 5 kilo, válí se mi v regále, byly pro mne nepoužitelný, je to leda na asfalt a fouká se to až na 6Atm, po pár dnech jsem je s odporem sundal
http://www.koloshop.cz/pneumatiky,-plas … wgod8PoKIw
God Save The Queen!
Ondráš: Takže nakonec se teda shodneme na tom,že ta veřejná doprava je fraška nebo jak?
Dotace na kšeft s motorkama se samozřejmě zjískat dá taky,je to podnikání jako každý jiný,viz třeba Motocentrum Olomouc,ti mají novou obrovskou budovu na tohle šmelení a mají to komplet votapetovaný cedulkama že toato platila unije atd.. A přitom je pan ředitel takovej kretén,kerej se jen tak nevidí...
No a k těm totalitám... Je přece plno zemí,kde vládne tvrdá ruka a přitom jsou schopní dlouhodobě fungovat i přez prognózu západní demokracie že to nepůjde. Třeba jakto,že se ještě nezhroutilo Bělorusko,Azerbajdžán(vím,má ropu a plyn) a nedělám si iluze,že třeba Turecko bude buhvíjak frííí pro vobyčejný čmoudy tam... A podívej se na jejich infrastrukturu,kdy jim nesaháme ani po kotníky... Jakto,že země bývalé SSSR (Turkmenistán,Uzbek,Tajik.) mají poslední zbytky infrastruktury právě z dob totality a jak se jim to rozpadlo a mohli tržně fungovat,tak nezbudovali vubec nic a dojíždí na těch pozustatcích? Jakto,že se to těm komoušům z velké dálky podařilo zbudovat? Kde na to vzali?
Já nejsu zastáncem nějaké komančské verbeže,ale zároveň nevidím důvod,proč by neměl stát ovládat trh se strategickejma surovinama a službama. Proč má byt milion dodavatelů plynu,když k nám stejně doteče z jedné roury,proč má byt milijon dodavatelů elektriky,když se upeče v jednom temelínu,proč není jedna zdravotní pojišťovna... Fšichni mají milijon paláců jako sídla,milijon managerů,milijon dceřinek,kerejm hrají do kapse a neříkej mě,že je to v globále hospodárnější než jeden velkej dodavatel. S drobnejma vobchodama se spotřebníma věcima,autama,elektronikou,žrádlem,hospodama atd ať si podniká každej jak chce.
Kelly01 psal:Pokud to jsou tyhle mohls je mít za 5 kilo, válí se mi v regále, byly pro mne nepoužitelný, je to leda na asfalt a fouká se to až na 6Atm, po pár dnech jsem je s odporem sundal
http://www.koloshop.cz/pneumatiky,-plas … wgod8PoKIw
Né,sou to tyhle a jiný nechcu. http://www.koloshop.cz/pneumatiky,-plas … evlar.html
A vidím,že sem je za těch 750kč koupil vcelku dobře... Foukám je na 6,5atm. a beru to kliďo přez vobrubníky a fšelijakej bordel a za celej rok sem nepíchl. A to nejezdím jen po silnici,ale vobčas polní/lesní cesta.
Banditatom (Člen) 20.11.2015 20:02:55 Offline |
Vikec tomu se bohuzel rika trzni hospodarstvi jinak receno kapitalismus nektere veci meli pod (fungujicim statem) bezet dal ale hold ....doba tomu pralak dotacim. Kdyz jsem na jare zacinal tak me byla nabidnuta pekna suma (200 000kc) je to lakave jak prase pac jsem zacinal s holou prdeli i na to vito jsem si musel fuskama prividelat a to se nebavim o dalsich pohledavkach...ale k veci kdyz jsem si opravdu podrobne precetl podminky o dotacich a vse k tomu spojene tak jsem se na to vysral s pateho patra...pro drobneho zacinajiciho zivnostnika je to sebevrazda!!!takze veskere dotace jsou uplne k pici a k hovnu....
Banditatom, co tam treba bylo echt vypecenyho v tech podminkach? Si to vubec nedovedu predstavit co si tam ty EU kokoti dokazou navymejslet. Ale snad tak nemozny to nemuze byt, vzdyt se podivej co pijavic je na tom prisatych. Treba bys mel zkusit podnikat v cyklostezskach nebo rozhlednach, tam ty podminky asi nejsou tak ostry
K.a.s.y.m. (Člen) 20.11.2015 23:18:03 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:1500 za gumy??to bych nedal ani za cely kolo
Nesmis ale zapomenout ze vikec potrebuje Cargo gumy ne ty svalbe jsou drahe.....i na ten muj kolobeh stoji stejne
Ja se teda verejne priznam a stydim se za to ze jsem letos koupil na kolo zadni gumu za 270 Kc protoze mela kevlarovy kord a ja potreboval pevnejsi plast kvuli sedacce kde vozim mladyho,ale je fakt ze jsem v srpnu zazimoval
Hlasování Zlatý slavík mattoni? https://www.youtube.com/watch?v=gye_0TjQBo4
Michal Dk psal:Hlasování Zlatý slavík mattoni? https://www.youtube.com/watch?v=gye_0TjQBo4
jak už jsem kdesi psal - on to myslí dobře, ale z hudebního hlediska je celá jeho tvorba k zblití
Pro Kellyho výtah:
- Hromadná doprava fraška ve srovnání s jinejma zeměma neni.
- Vikec Ti možná nabídne práci.
- Komunisti taky jeli na dluh, jen se o tom nesmělo psát.
- Monopol je rizikový.
Zbytek si to může přečíst.
VikecB12 psal:Ondráš: Takže nakonec se teda shodneme na tom,že ta veřejná doprava je fraška nebo jak?
Neříkám, že doprava v ČR je dokonalá, ale rozhodně bych neřekl, že je to fraška. Pár veřejných doprav mimo ČR jsem zažil a myslím, že se nemáme za co stydět. Když si porovnám veřejnou dopravu jako celek a to nejen organizaci, ale třeba i kvalitu prostředků, dostupnost, ale hlavně informovanost a vůbec způsob jakým je dělaná (hlášení zastávek, tarifikace, přehlednost jízdních řádů...), tak si prostě myslím, že to v ČR neděláme vůbec špatně a to se neporovnávám jen s východem (třeba Rumunsko), ale i se západem (UK nebo Irská republika). Je to na delší debatu, ale romány se mi nějak psát nechce. Člověk si často neváží toho co má dokud o to nepřijde.
VikecB12 psal:Dotace na kšeft s motorkama se samozřejmě zjískat dá taky,je to podnikání jako každý jiný,viz třeba Motocentrum Olomouc,ti mají novou obrovskou budovu na tohle šmelení a mají to komplet votapetovaný cedulkama že toato platila unije atd.. A přitom je pan ředitel takovej kretén,kerej se jen tak nevidí...
Jako začínající podnikatel si asi o něco požádat můžeš, ale pokud už podnikáš delší dobu, tak to asi nebude tak snadné jako pro začínajícícho, ale možná se pletu... Garážová "šmelina" s motorkama asi nebude zrovna to co by stát protlačoval (možná se zase pletu). Pokud ale vytvoříš 10 pracovních míst (nebo kolik jich vytvořilo to Motocentrum Olomouc), tak ten přístup bude samozřejmě vřelejší. Zkus zaměstnat alespoň jednoho zdravotně postiženého (zaměstnej Kellyho nebo se zdravotně postiženým nech prohlásit) a třeba ti bude ÚP platit mzdu i když nebudeš mít co dělat.
VikecB12 psal:No a k těm totalitám... Je přece plno zemí,kde vládne tvrdá ruka a přitom jsou schopní dlouhodobě fungovat i přez prognózu západní demokracie že to nepůjde. Třeba jakto,že se ještě nezhroutilo Bělorusko,Azerbajdžán(vím,má ropu a plyn) a nedělám si iluze,že třeba Turecko bude buhvíjak frííí pro vobyčejný čmoudy tam... A podívej se na jejich infrastrukturu,kdy jim nesaháme ani po kotníky... Jakto,že země bývalé SSSR (Turkmenistán,Uzbek,Tajik.) mají poslední zbytky infrastruktury právě z dob totality a jak se jim to rozpadlo a mohli tržně fungovat,tak nezbudovali vubec nic a dojíždí na těch pozustatcích? Jakto,že se to těm komoušům z velké dálky podařilo zbudovat? Kde na to vzali?
Moc nerozumim těm totalitám... Ty na jednu starnu napíšeš, že Bělorusko stále žije a na druhou stranu, že Turecko nebude moc frííí a přitom se chceme bavit o tom
ve kterém totaltním režimu se má běžný člověk dobře. :-x Sorry, já to furt nějak nechápu kterej režim tvrdé ruky je dobrej pro "bežný lidi". Nemyslel si spíš lidi který v tom režimu drží hubu a krok?
Proč funguje Bělorusko, Azerbajdžán... Aázerbajdžín má ropu jak si sám napsal... Bělorusko má Rusko... Ona i ta Severní Korea drží. Když se jim tam pošle potravinová pomoc.
Infrastrukturu těch států co píšeš posoudit nemůžu. Nebyl jsem tam, ale myslím, že nebudou mít takový sociální systém jako máme my tady. Ministerstvo práce a sociálních věcí je ministerstvo s největším rozpočtem. Uberme nezaměstnaným, důchodům a já nevím komu na podporách, dejme to do infrastruktury a třeba jí budeme mít taky tak dobrou (lepší). Něco za něco.
Jakto, že za SSSR se budovalo a po jeho rozpadu ne? Rozdíl centrálně plánovaného a tržního hospodářství. Jedno staví na tom co chtějí lidi (nabídka reaguje na poptávku), jedno na tom co chce vládnoucí vrstva.
Stát řekl, že se bude dělat tohle, bude se toho dělat tolik a tolik a nezajímalo je jestli to někdo chce. Proto byl některých věcí přebytek a něčeho zase nedostatek. Nebylo to, že by to bylo drahé. Ono to prostě nebylo vyrobené ikdyž po tom byla poptávka... A nebo to bylo vyrobené, ale vyváželo se to. Ceausescu si takhle umořoval zahraniční dluh, až dovedl zemi k tomu, že byla nucena zavést v 80. letech přídělový systém na potraviny. A nebo se stavěly věci co nikdo nevyužil... Třeba na Kubě 4 proudé dálnice po kterých jezdily povozy s koňma... A kde na to vzali? Pučili si a čachrovali s účetnictvím. Jako to dělalo Řecko...
Ale takhle nejde čachrovat do nekonečna.
Jednou to prostě praskne. Tady si o tom přečti (sice to označíš za pravdoláskařský blud, ale zkus to.) Nesouhlasím uplně se vším co se tam píše (i za komunistů jsem produkovali pár věcí které byly světové úrovně), ale ber to jako vysvětlení toho, kde na to komunisti vzali.
http://petrcech.blog.idnes.cz/c/284881/ … nistu.html
VikecB12 psal:Já nejsu zastáncem nějaké komančské verbeže,ale zároveň nevidím důvod,proč by neměl stát ovládat trh se strategickejma surovinama a službama. Proč má byt milion dodavatelů plynu,když k nám stejně doteče z jedné roury,proč má byt milijon dodavatelů elektriky,když se upeče v jednom temelínu,proč není jedna zdravotní pojišťovna... Fšichni mají milijon paláců jako sídla,milijon managerů,milijon dceřinek,kerejm hrají do kapse a neříkej mě,že je to v globále hospodárnější než jeden velkej dodavatel. S drobnejma vobchodama se spotřebníma věcima,autama,elektronikou,žrádlem,hospodama atd ať si podniká každej jak chce.
Stát samozřejmě trh s energiema ovládá... Od čeho myslíš, že je tu Energetický regulační úřad, ale ten zase ovládá zvolená garnitura která podléhá různým lobistům... Je to zamotaný... Ale bohužel ty suroviny se musí někde nakoupit a obchodování s komoditama neni jako kupovat rohlík nebo náhradní díl na auto. Mít jednu zdravotní pojišťovnu, jednoho dodavatele plynu, elektřiny... Teoreticky by to mohlo fungovat v případě, že by byl stát dobrý hospodář.
Nepamatuji v našich krajinách kdy stát byl nebo je v těchto oblastech dobrý hospodář a protože byl blbý hospodář, tak docházelo k tomu, že se ty průsery lepily ze státního rozpočtu, kde pak ty prachy chyběly... A nechtěl by si přece aby na takhle strategické komodity měla monopol nějaká soukromá společnost, nedej bože zahraniční, že ne? Takže by to prostě musel dělat stát a na průsery v této oblasti by nedoplácel soukromý kapitál, ale ten státní, takže bysme trpěli všichni. Ale nejsem ekonom... Třeba to někdo vysvětlí líp a třeba i v rozporu se mnou.
Takhle stát alespoň část toho rizika přesunul na soukromé subjekty, které jsou více nucené chovat se hospodárně (ty mi na to napíšeš, že škubou lidi), ale od toho je tu ten ERÚ aby je klepnul přes prsty (jestli a jak to dělá je věc jiná).
Mě například vadí za jakou nadiktovanou cenu vyvážíme elektřinu, kterou si pak skopčák s jinou kupní silou koupí na EU trhu za hubičku. Naše tepelný elektrárny jedou jak vo život a slavnej Temelín těžce dostavenej z našich daní vyrábí tohle levný zboží dá se říct hlavně pro ně.
Co mě po těch letech demokracie vadí asi nejvíc, je to co se děje v mediích. Ta manipulace a propaganda, která teď na nás a na veřejné mínění je přenášena prostřednictvím pseudoelit, tak ta je na
Lepší někdy, než nikdy.
tady se stěžuje. Tohle je diskuze o tom, co je na hovno, ne o tom, co se dá obhájit, vysvětlit nebo nabarvit narůžovo.
Na to tu není nikdo zvědavej
Ondráš psal:Čigi psal:...protoze Ondrasovy dosti inteligentni prispevky do teto party moc nezapadaji.
Par piv, rumů a kousků buchty a ono se to srovna.
Protože pak většinou zamlkneš
Čigi psal:Kelly01 psal:Dík, to bych nedal
Konecne mas pravdu. Urcite bys nedal. Nejsem si jist, ze jsi precet a pochopil, protoze Ondrasovy dosti inteligentni prispevky do teto party moc nezapadaji.
Ty vole, běž si někam nad burkou vyhonit a srovnej si to v hlavě
A komunisti na tom zase tak špatně nebyli, teď se bavím o státu a ne o politice, aby si to zas někdo blbě nevyložil
Ale "čo bolo, to bolo" těrazky je demokracie
God Save The Queen!
tak nás spasej taliáni:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … mafie.html
Behem 2 let budou ve vetsine zemi v Evrope volby, a to bude znamenat definitivni otocku a konecny rozpad upadkove promusliske EU. 2 roky jsou dlouha doba, mozna ze bruselska verbez bude postavena ke zdi nebo viset na lampach za to co jeste napachaji nez budou odstaveni od vesla.
Francouz psal:Behem 2 let budou ve vetsine zemi v Evrope volby, a to bude znamenat definitivni otocku a konecny rozpad upadkove promusliske EU. 2 roky jsou dlouha doba, mozna ze bruselska verbez bude postavena ke zdi nebo viset na lampach za to co jeste napachaji nez budou odstaveni od vesla.
no, já bych to neviděl tak růžově, člověk by řekl že ty hnidy půjdou podle průzkumů do kopru už dneska, ale zatím nic moc.....
Když u nás ještě pořád (a že vůbec!!!) vede v preferencích ANO a pak ČSSD, tak to je tu asi něco špatně a nějak si nemyslím, že při dalších volbách bude extra obrat...
Rád bych se pletl.....
SuJazuwaki (Člen) 24.11.2015 13:04:17 Offline |
Francouz psal:Behem 2 let budou ve vetsine zemi v Evrope volby, a to bude znamenat definitivni otocku a konecny rozpad upadkove promusliske EU. 2 roky jsou dlouha doba, mozna ze bruselska verbez bude postavena ke zdi nebo viset na lampach za to co jeste napachaji nez budou odstaveni od vesla.
Podmínka druhé věty: pokud nám nezakážou provazy, opasky, kravaty, tkaničky, dlouhé textilie a ty lampy. Na zbraních už vám totiž pracují ....
SuJazuwaki
http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky … adaku.html
- tady se zase začíná ukazovat, kdo s kým, kde, jak a proč. Nejlepší jsou poslední dva odstavce:
10. brigáda je součástí 1. pobřežní divize, což je vzbouřenecká organizace spadající pod Svobodnou syrskou armádu. Patří k tzv. umírněné opozici, která dostávala zbraně od USA včetně protitankových raket TOW. Finančně ji podporuje Katar. Loni se podílela na ofenzívě opozičních sil v provincii Latakíja a letos na operaci mezi Idlíbem a Hama. Když do boje vstoupilo Rusko, stala se skupina jedním z prvních terčů náletů i pozemních útoků syrské armády. Její jednotky mohly ohrožovat ruské základny.
Je ovšem také součástí širší koalice Džaíš al-Fatah, kde jsou ale i radikální skupiny včetně Fronty an-Nusra a skupiny Ahrar aš-Šám.
VikecB12 psal:Protože pak většinou zamlkneš
Ty starty obcas prepalim, no...
Čigi nech Kelyho... On nemuze cist tak dlouhe texty, protoze by mezi tim musel minimalne jednou na zachod a zapomnel by o cem bylo to co uz cetl. Tak mu delame takovehle vytahy aby z toho taky neco mel a nemel pocit prehlizeneho starce.
hans psal:no, já bych to neviděl tak růžově, člověk by řekl že ty hnidy půjdou podle průzkumů do kopru už dneska, ale zatím nic moc.....
Když u nás ještě pořád (a že vůbec!!!) vede v preferencích ANO a pak ČSSD, tak to je tu asi něco špatně a nějak si nemyslím, že při dalších volbách bude extra obrat...
Rád bych se pletl.....
Kelly to jsou jen 2 odstavce. To bys dat mohl.
Taky si nemyslim ze bude nejaky extra obrat... Myslim, ze spouste lidi se pri tehle "hura akcich" vybavi VeVerky (Veci Verejne). Kdyz reknu, ze jejich pusobeni zanechalo v mnoha lidech "horkou pachut", tak budu hodne slusny. Dokud neuvidim nejake volebni programy kde budou komentovat politiku jako celek a ne jen to, ze az vyzenou muslimy a vystoupi z EU, bude vsechno nadherny, tak si myslim, ze to moc sanci na uspech nema, protoze takovy program rozcupuje v televizni debate prumerny moderator bez velke namahy.
Dalsi vec je roztristenost... Okamuruv Usvit, Blok proti Islamu, Narodni Strana Socialni Spravedlnosti a ja nevim jake dalsi... Ktera z nich se dostane do PS Parlamentu CR a kolik bude mit hlasu?
Tak jako tak bude v opozici, takze skutecny vliv na vladnuti...? Nechci tim nikoho odrazovat... At si kazdy voli koho chce, ale o skutecnem vlivu na veci trochu pochybuji. Proto muzou slibit prakticky cokoliv, protoze i oni vi, ze to nikdy nebudou muset plnit (ne ze by treba nechteli, ale nebudou k tomu mit prostredky).
Navic mi prijde, ze cekej volic je celkem konzervativni, takze velke zmeny bych opravdu necekal. Ale treba budeme vsichni prekvapeni. VeVerky se taky dostaly do Vlady.
hans psal:http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/387270-ruskeho-pilota-rozstrileli-syrsti-vzbourenci-jeste-na-padaku.html
- tady se zase začíná ukazovat, kdo s kým, kde, jak a proč. Nejlepší jsou poslední dva odstavce:
10. brigáda je součástí 1. pobřežní divize, což je vzbouřenecká organizace spadající pod Svobodnou syrskou armádu. Patří k tzv. umírněné opozici, která dostávala zbraně od USA včetně protitankových raket TOW. Finančně ji podporuje Katar. Loni se podílela na ofenzívě opozičních sil v provincii Latakíja a letos na operaci mezi Idlíbem a Hama. Když do boje vstoupilo Rusko, stala se skupina jedním z prvních terčů náletů i pozemních útoků syrské armády. Její jednotky mohly ohrožovat ruské základny.
Je ovšem také součástí širší koalice Džaíš al-Fatah, kde jsou ale i radikální skupiny včetně Fronty an-Nusra a skupiny Ahrar aš-Šám.
Já vubec nechápu,co dělá Turecko v nato. Vdyť ti zmrdi se už z principu jejich náboženství postaví na stranu těch fanatickejch zemí z regionu a nechápu proč by třeba ČR měla jakkoliv pomáhat turkovi,třeba v případě konfliktu s ruskem. To je mě ten rus teda mnohem víc po chuti,než nějakej šmoud z kyselé prdele
Nedopadne to dobře
No a rusáci si musí připadat jak čuráci,zapojí se do bojů a sou sundaní druhejma čurákama,keří by měli byt rádi,že tam sou a dělají praci druhejch.
Ale když se člověk podívá na mapu,jak se ten islámskej fanatickej vřed přibližuje,tak z toho trochu mrazí. Trochu dost. Afghanistán-jó,to je na druhé straně zeměkule,toe daleko,ať se třeba poserou,pak irák-no trochu se to posunulo,ale furt je to jenej svět,sýrie-už je to nadohled,hranice Nato a jak to přeskočí do turecka,máme to na bojovou linii dva dny cesty autem,stejně jako na dovolenou k móřu a to bych řekmže je dost průser. Nějaká válka v jugoslávii je proti tomu rýmečka,tohle bude dlouhý,nepřehledný,finančně náročný a hlavně už teď bez jasnýho vítěze-prohrají fšichni zučastnění.
K.a.s.y.m. (Člen) 24.11.2015 19:14:58 Offline |
VikecB12 psal:hans psal:http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/387270-ruskeho-pilota-rozstrileli-syrsti-vzbourenci-jeste-na-padaku.html
Je ovšem také součástí širší koalice Džaíš al-Fatah, kde jsou ale i radikální skupiny včetně Fronty an-Nusra a skupiny Ahrar aš-Šám.Já vubec nechápu,co dělá Turecko v nato. Vdyť ti zmrdi se už z principu jejich náboženství postaví na stranu těch fanatickejch zemí z regionu a nechápu proč by třeba ČR měla jakkoliv pomáhat turkovi,třeba v případě konfliktu s ruskem. To je mě ten rus teda mnohem víc po chuti,než nějakej šmoud z kyselé prdele
Nedopadne to dobře
No a rusáci si musí připadat jak čuráci,zapojí se do bojů a sou sundaní druhejma čurákama,keří by měli byt rádi,že tam sou a dělají praci druhejch.
Ale když se člověk podívá na mapu,jak se ten islámskej fanatickej vřed přibližuje,tak z toho trochu mrazí. Trochu dost. Afghanistán-jó,to je na druhé straně zeměkule,toe daleko,ať se třeba poserou,pak irák-no trochu se to posunulo,ale furt je to jenej svět,sýrie-už je to nadohled,hranice Nato a jak to přeskočí do turecka,máme to na bojovou linii dva dny cesty autem,stejně jako na dovolenou k móřu a to bych řekmže je dost průser. Nějaká válka v jugoslávii je proti tomu rýmečka,tohle bude dlouhý,nepřehledný,finančně náročný a hlavně už teď bez jasnýho vítěze-prohrají fšichni zučastnění.
Turecko je trosku rozdilny v tom ze tam maj jasne zakonem a ustavou oddeleny nabozenstvi od statu a statniho zrizeni..coz v zemich dal na vychod neni..tam se statni zrizeni ridi ruznyma formama islamu.
Ale to ja vim,ale zaroveň je mě jasny,s kym budou tahat tamnější vobyčejní lidi za jeden provaz a myslím že křesťanská evropa to nebude. Je to stejná pakáž,jako ti o pár km jihovýchodně,takže bych s nima do budoucna moc spojenecky nepočital.
... chudák chlapec, von se tak snažil, nakonec místo bomby z toho vyrobil jen hodiny a voni ho stejně vobviněj
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik … lionu.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
kasym: turecko sice je sekulární, ale jak dlouho to bude (pod vedení toho šmejda, co je tam teď) trvat....??
stačí se podívat na změny od doby Ataturka - to už je sice pěkná řádka let, ale dneska všechno frčí několikanásobně rychlejc....
nelíbí se mi to....
Francouz psal:......, mozna ze bruselska verbez bude postavena ke zdi nebo viset na lampach za to co jeste napachaji nez budou odstaveni od vesla.
Jo tak to bývá, když se lůza chopí vlády...ale z toho bych rozhodně nadšenej nebyl bo to většinou nekončí jen těma od vesel...a těžko soudit jestli si zasloužej smrt, když nemáš informace proč dělaj to co dělaj...
Lihy psal:Francouz psal:......, mozna ze bruselska verbez bude postavena ke zdi nebo viset na lampach za to co jeste napachaji nez budou odstaveni od vesla.
Jo tak to bývá, když se lůza chopí vlády...ale z toho bych rozhodně nadšenej nebyl bo to většinou nekončí jen těma od vesel...a těžko soudit jestli si zasloužej smrt, když nemáš informace proč dělaj to co dělaj...
Možná by si Francouz měl oprášit Francouzskou revoluci a vzpomenout co se stalo s jejíma vůdcema...
Jak dopadli otcové revoluce Marat, Robespierre a Dalton?
...prej výlov rožmberka v roce 2025
https://www.youtube.com/watch?v=_Tc6ywqoL6o
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ja urcite nebudu vudce revoluce Ondrasi
Navic panove nejde vubec o to jak dopadnou volby u nas, rozhodujici bude, jak v Nemecku, protoze Nemecko stoji v pozadi EU bordelu. Prej ma EU nejakyho prezidenta, kdo z vas ho zna? Nebo ministry, znate je nekdo bez toho, ze se nejdriv podivate na google? Nikdo, zadnej Obama, Putin, nebo jinej potentat nejezdi na mezistatni jednani za temahle otroubkama, vsichni do jednoho vali za blaznivou Merkelovou. A byla to Merkelice kdo jmenem Eu jela knucet na koberecek k Erdoganovi a platit mu vykupne za to aby nam sem nepoustel muslimskou spinu, cimz jen demonstrovala slabost a neschopnost Evropy si branit sve hranice . Pak si to zopakovala na summitu s africkyma statama, kde opet platila vypalne a byla vyfakovana! Tohle se v diplomacii neodpousti, tam plati ostre lokty, a nikdo po tomhle uz EU nemuze brat jako velmoc, naopak je to slaboch neschopny prosadit svou vuli.
A k tomu vsemu prochazi enormni ztratou duvery, kdy jde proti zajmum drtive vetsiny obyvatelstva. Takze jak tohle asi muze dopadnout?
VikecB12 psal:Ale to ja vim,ale zaroveň je mě jasny,s kym budou tahat tamnější vobyčejní lidi za jeden provaz a myslím že křesťanská evropa to nebude. Je to stejná pakáž,jako ti o pár km jihovýchodně,takže bych s nima do budoucna moc spojenecky nepočital.
Ja myslim, ze v okamziku kdy nastane situace, ze EU pukne jak prezralej nahnilej meloun, tak turci vyuzijou situace aby znova vtrhli na balkan, a vyridili si sve stare ucty. Proto je Evropa tak neskutecna tupa ze se paktuje s turkem, ze z toho je jednomu az nevolno. Vubec posledni dobou mam pocit pri cteni novin, ze vsechno je naruby, s kym by jsme meli byt kamaradi toho nasirame a prudime, a lezeme do zadku sracum, ktery by jsme spis meli do ty prdele kopnout poradnym kopancem.
Ja treba nechapu mojeho fotra, vcera sme prohodili debatu a ten rusa v jakekoliv podobe nemuze čut a jeste obhajuje cernou drzku Obamu, hold fotr cumi jenom na bednu a tam vime jak je to od ČT az po konec ostatnich kanalu zmanipulovany, prevazne nam to cpou jak mame imigranty si brat pod svou strechu a meli by jsme je s radosti zivit.
Ja sem teda za Rusa, sem rad ze si tam podrzi Asada, kdo jinej by tam v te prdeli mel vladnout ? Potrebuji tvrdou ruku a jinak to tam dole nikdy asi nebylo a nebude dalsich 1000 let. To co rozmrdali amici vsechno po svete kvuli ropnejm polim Bushe atd. , vsude rozpoutavaji externe pres jiny zeme v jake chteji zemi bordel. Takhle si udelali uz mraky zemi. Akorat nechapu ze spousta lidi jenom cumi vcetne mojeho fotra na TV a tak to proste je, to je ta pravda USA nas zachrani a dela pro nas to dobro . Vubec si ani nepripousti ze invaze je na popud USA pres Saudy a cela afrika a kus vychodu se prisere do EU.
Billy psal:Ja treba nechapu mojeho fotra, vcera sme prohodili debatu a ten rusa v jakekoliv podobe nemuze čut.
Ani nepochopis. On ho zazil. Zkusenost je zkusenost a zadne putinovske rit lizani ti jeho prozitek pod rusakama nenahradi. A to si dovoluji okupanti tady vyzpevovat v tech agresorských uniformách a nasi zpevacci jim delaji krovi. Kdyz se Alexandrovci hodi do kvader, nech si pro komouse a Zemana hudou.
Běž do řiti, rusy jsem zažil, dokonce jsem v osmašedesátém blbnul na tancích(nevěděl jsem která bije), ale v podstatě mi nevadili, dobře se s nima kšeftovalo a civil co se nestaral o politiku tak o nich v podstatě ani nevěděl..
Nemohlo se cestovat, nemělo cenu čučet na televizi, to jo, ale jinak pohoda
Jo, stačilo mi jezdit do Maďarska a to i teď..
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 26.11.2015 20:19:31 Offline |
Cigi jo a amici jsou uplne nejvicty vole ty ses dobrej pacient....podivej se co po sobe amici nechali po svete za bordel?rusove jsou proti nim uplni cuckari....
Francouz psal:Aha, zacina svitat, Cigi je jeste stale zamrzly v roce 68, nechape ze svet je uz davno uplne jinde.
Ve věci Rusáků s Čigim naprosto souhlasim nic dobrýho od nich nečekám....čímž ovšem neříkám, že mám jinej názor na Amerikánce (myslim tim to co dělaj jako USA lidi jako osoby co jsem poznal byli celkem v klidu.... což se o Rusácích říct nedá...aspoň moje zkušenost)
Prostě jsou to mocnosti a podle toho se chovaj...a to naprosto stejně, akorát každej tomu podle situace říká jinak. Dřív se osvobozovalo od imperialistů/komunistů, teť se bojuje za svobodu a lidská práva nebo proti teroristům ale furt jde jen o to jedno...moc v regionu a suroviny . A jen prosťáček si může myslet, že ať už ten a nebo ten chce aby se lidé na celičkém světě měli fáájn...leda
Jsme Slované, jsme, takže Rusové a hotovo, už jen kvůli tomu že se nikdy s ničím neserou a vždycky je lepší být na straně rozhodnějšího a vítězství..,
Nehledě na to, že až přijde na jaderné zbraně tak se nebudou bát je použit okamžitě bez nějakých summitů a svolávaní bezpečnostních rad
God Save The Queen!
Kelly01 psal:A proč se vlastně uprchlíci vyhýbají rusku
Pac by je tam Puťa pohladil jednou a naspoled
Billy psal:Kelly01 psal:A proč se vlastně uprchlíci vyhýbají rusku
Pac by je tam Puťa pohladil jednou a naposled
Jinak nejsem zadnej komous, ale Amik na nejakou Evropu sere, potrebuje jenom novej trh, evropu zaprodali davno evropsti politikove, postavit je za vlastizradu ke zdi by bylo top reseni.
Francouz psal:Aha, zacina svitat, Cigi je jeste stale zamrzly v roce 68, nechape ze svet je uz davno uplne jinde.
Svet neni nikde jinde. Je porad tam,kde pred stovkami let a jeste tam dlouho bude.
Ty Kelly a Banditoman mate asi tajne informace. Nejspis mate pristup do archivu KGB a STB. Tak jasne a fundovane odpovede nemuzou byt z vasi hlavy.
Prozradim vam tajemstvi, muzete se poucit pouze z tohoco co bylo. Dnesek vam nic nepovi, protoze neznate následky a na budoucnost se nejspis neobracite. Kristalovou kouli nema ani to KGB.
Stareho psa, Putina, novym kouskum nenaucis. Vydrilovany KGBak, dlouho na vysokých postech. Jasne, ze se zmenil. Vse pro lidstvo a slovanstvo predevsim.
Prozradim dalsi tajemstvi. Zeme, ktere mely "stesti" zit pod Slovanskych Ruskem jsou stale v prdeli. Ty,ktere patrily do vlivu USA, nas za tech padesat let predbehli o stoleti. Amici nam nerozkradli republiku. Komousi meli styky a vedeli co zprivatizovat a rozkrast. To chudak Kelly pouze kolaboroval s okupanty, kdyz s nimi kseftoval. Kdyby ses od komousu lepe ucil, mohl jsi si take nakrast a snad by jsi meli vlastni atomovku. Nemusel by jsi se spolehat na Rusaka a tim si resit svoje mindraky.
Ja jsem mel to stesti, ze jsem chytal i Rakusany a mel vicero znamych na zapade,proto jsem nezblbl, jako ti, co to stesti nemeli. Ke konci jsem sice nemohl sledovat pokrok ani v tom Madarsku, pac mi soudruzi odebrali jak soukromy, tak sluzebni pas. Sic ted nikam moc nejezdim, kdyz to vsak pres nejakou caru obcas seknu, nemusim se podrobovat vami vysnene komousske celni a pasove kontrole. Vam by asi nejspis vyhovovala kontrola vasich telesnych dutin.
Banditatom (Člen) 27.11.2015 20:27:31 Offline |
Čigi psal:Omlouvam se Banditatomovi, nechtel jsem mu v predeslem prispevku zk.....t jmeno. Staci, ze ho zivot fackuje.
Hele chlape ja jaksi s komunismu ziv nebyl pac jsem jeste nebyl ale resit pres 50let stare prusery me prijde ze chces zit v minulosti....jestli jo tak nemci jsou hajzli rakusaci slovaci madari britove francouzy?tak me prosim nejak najdi ty hodne?nehajim ani rusy ani amerikance(uz je to stejne jedno pac uz davno o osudu evropy bylo rozhodnuto) a pro ci zajem?????rusu?amiku?cinanu?
Já ti nevím Čigi,ale ti na západě sou podle mě daleko víc v prdeli,se podívej na jejich směřování,myšlení atd,kdy se už bojí aji doma vysrat,aby se tym někoho nedotkli a nějakou menšinu tím nepopudili,bez lejstra a prováděcího předpisu už ani nešukají atd.
A kdo to do nich o těch padesát let dýl hustil? Ha?
Žít tady a směřovat prozápadním směrem,proamerickým,znamená zaniknout v multikulturní společnosti,a to fakt nechcu,dokonce víc,než žít v relativně "čisté" zemi s lehce vokleštěnejma právama. Ostatně to se stejně děje už dnes,kdy se třeba jakákoliv rodícíse politická opozice postaví mimo zákon,že...
Jo a řeknu ti novinku,na hranicích se budeš momentálně podrobovat dost důkladné kontrole,možná i ty tělesný votvory ti prošmátrají
Tak Rus na to vzal už pořádný kladívko
http://zpravy.idnes.cz/rusko-nasadilo-d … anicni_ert
Ty 160 túčka byly odpovědí na Concordy
Takže Rus trénuje i na dlouhé stratoúdery.
Lepší někdy, než nikdy.
Lepší někdy, než nikdy.
Banditatom (Člen) 28.11.2015 09:20:34 Offline |
To drakos: tu 160 je odpoved na B1 jenze narozdil od amiku jim to lita concord ma ruskeho protejska tu 154
nekde sem videl nedavno zajimavej rozhovor, ale nemuzu to tedkon najit, ale dalsi bod kde proste amici mnozej svoje nekryty penize do vsech moznych zemi, jenom proto aby se s nima platilo a byly nejakym zpusobem v obehu, aspon to jim minimalne staci, proto taky dolar jede nahoru, ikdyz je to dle ruznejch komentaru bublina, ktera jak praskne tak bude peknej bordel. FED uz to nestiha ani tisknout, tolik dolaru co je po svete v obehu a jenom timto drzi menu vysoko ze lidi potrebuji dolary a plati s nima.
takovej zajimavej clanek, kazdej at si z teho veme co chce:
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/p … -valky.htm
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2015 18:29:23 Offline |
Banditatom psal:To drakos: tu 160 je odpoved na B1 jenze narozdil od amiku jim to lita concord ma ruskeho protejska tu 154
pane maj tam chybu..odpověd na Concord byl TU-144..byl jsem v něm v německu v sinsheimu kde ho maj v technickym muzeu hned vedle Concorda
Banditatom (Člen) 28.11.2015 20:04:17 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:To drakos: tu 160 je odpoved na B1 jenze narozdil od amiku jim to lita concord ma ruskeho protejska tu 154
pane maj tam chybu..odpověd na Concord byl TU-144..byl jsem v něm v německu v sinsheimu kde ho maj v technickym muzeu hned vedle Concorda
Dik za opravu
2 Kelly:
- Rus je Rus ikdyz neni rok 68.
- Navstiv nemecke mesto a Moskvu a poznas proc se tam Syranum nechce.
- V momente kdy jedna strana pouzije jaderne zbrane, tak je pouzije i druha. Pak fakt bude jedno na ktere strane jsi a kdo je pouzil prvni.
A pro ostatni.
Par Rusu jsem poznal a ikdyz osobne mi prisli v pohode, tak pokud se jednalo o "Ruskou otazku" v cemkoliv, tak postoj byl "My jsem Rusove, My to tak chceme a basta".
Ja to na druhou stranu celkem chapu. Oni jim to tam vtloukaji od detstvi do hlavy. Skolni vejlety chodi do Parku Vitezstvi kde obdivuji uspechy Rude armady (ktere nezpochybnuji, stejne jako majestatnost Parku Vitezstvi). Rude hvezdy jsou stale tam co byly, na mnoha mistech je stale socha (busta) Lenina + jeden v Mauzoleu.
Ptal jsem se jich proc to tam stale maji, ze u nas uz se to davno odstranilo. Odpoved byla relativne jednoducha. Vy jste to odstranili, protoze to nebyla vase historie. My to tu mame stale, protoze je to nase historie, takze pokud mi nekdo tvrdi, ze je 21. stoleti a ze se Rusove zmenili, tak rikam, mozna v detailech.
Kdyz se Bruselu neco nelibi, posle urednika. Kdyz se neco nelibi Moskve, posle armadu... S obojim ostatne mame zkusenost.
2 Kelly: Nechci tvrdit je Rus je jenom zlej a spatnej. To o co se snazi v Syrii je mi sympaticke, ale byl bych opatrnej... Z myslenky panslavismu byli vzdycky vic nadsene narody mimo Rusko nez Rusko samotne... Jestli chces vedet proc nechtej uprchlici do Ruska, tak se tam jed podivat. A pak se jed podivat do jakehokoliv nemeckeho mesta.
A ze by je Putin pohladil jen jednou... Za 25 let se mu (potazmo vsem prezidentum) nepovedlo vyporadat se s Cecencema, Uzbekama a podobnejma narodama. Moskevske Metro je neustale plne policajtu kteri kazdeho sikmookeho kdyz nezatknou a neodvedou na stanici, tak minimalne legitimuji. Bojovali s nima carove, SSSR i nastupnicke Rusko. Zadnemu se to nepodarilo definitivne.
Byl bych opatrny s vyjadrenima, ze s Rusem nam bude lip. Jasne, ze tem kteri se mu podridi a nebudou ho kritizovat se muze zit lip (tak jako za komunistu, drzet hubu a krok). Otazka je jestli je to fakt to co chcete zit.
A to co se děje dnes žít chceš? Sotva se Ortel umístil v slavíkovi hnedka za debilníma kabátama,tak ho chcou odstranit a probírají to poslanci,Konvičkovi rostou preference a tak se musí taky odšoupnout atd.... Vo co je to jinačí,než komoušské perzekuce
A chlapi od pytlíku dolů
Kdo se bouchá do prsou,jaká je to paráda,že žijeme v demokracii a že není nijak popotahovanej,tak by nebyl popotahovanej ani v žádném jiném režimu,protože je zřejmě šedá nevýrazná myš,na kerou serou ti nahoře. Kdo je v dnešní době aktivně protiunijní,protičmoudovskej,protikorupční,tak se sezlou potáže,stejně jako dřív ten,kdo kopal do komoušů...
Otazka: Muze mlady konsomolec kritizovat politiku Komunisticke strany?
Odpoved: Muze, ale je skoda mladeho zivota.
2 Kelly: Dal to necti.
Me nevadi, ze lidi jsou proti Unii. Ani ja se vsim co prijde z EU nesouhlasim. Vadi mi, ze myslenky 99% lidi co jsou proti EU a Islamu konci u toho, ze vsechny muslimy vyzeneme a vystoupime z EU (popripade se zase spojime s Rusem). Pak bude vsechno super zeleny.
Z toho zbyleho procenta tak pulka zacne mlejt neco o socialnim statu, podpore rodin s detmi, duchodcu, bezplatnem skolstvi, zdravotnictvi a bla, bla, bla...
Zbytek by mozna i nejaky plan mel, ale tech 99,5% ho jeste nikdy nepustil ke slovu. Coz je skoda. Treba by tam mohla bejt zajimava alternativa k tomu co tu mame ted. Ale to je furt Ortel, Konvicka, Blok proti Islamu, sem tam Okamura nebo Zeman obklopeny bylvalym redaktorem Halo novin a kanclerem bez bezpecnostni provekry... A porad dokola.
Jestli vis o nekom, kdo mysli dal nez je okamzik vystoupeni z EU a vyhnani muslimu z Evropy, tak mi ho klidne doporuc. rad si o nem neco prectu. Macha uz jsme tu probirali. Kdyby aktualizoval tu jeho 5 let starou brozuru, tak by to mohlo byt zajimave. Ta puvodni v soucasnoti moc presvedciva neni.
Ondráš
Ale jo vono se to má zkoušet
I když mě z toho trochu mrazí jak je to snadný aby se zase vrátilo znárodňování, vyhlazování atd..... Si dycky vzpomenu jak mi jistej člověk říkal, že asi bude volit komouše... a když jsem mu řek, že si tim trohu sere do vlastního hnízda, že se mu může stát, že polovina jeho rodiny půjde do uranovejch dolů, tak mi odpověděl že to sou už jiný komunisti a že to co bylo by lidi už přece nedovolili....
http://www.osel.cz/8536-ohybani-pravdy.html
to je taky zajímavý (hlavně to video) a aplikovatelnost toho co tam je se rozhodně neomezuje jen na sekty a církve
4Fun.cz psal:Vikecoj klid.Rupne ti cévka a budeš tahat nohu a slintat si na břuch.Tady už nic nezměníme.už je to v píči.Ozbroj se , vyčkávej,heslo zní ,,vždy připraven''
Já su klidnýý
Petr J. psal:...mne by jen zajímalo, kolik z těch největších křiklounů z obou táborů v muslimském světě bylo a zná jejich realitu...
Ale nás nezajímá jejich svět,tam ať se třeba poserou,nás zajímá náš svět.
Nakoukl sem jen do turecka a rozhodně bych takhle žit nechtěl
VikecB12 psal:Ale nás nezajímá jejich svět,tam ať se třeba poserou,nás zajímá náš svět. Nakoukl sem jen do turecka a rozhodně bych takhle žit nechtěl
...svět je jenom jeden...není jenom náš, není jenom jejich...je jen jeden...spojité nádoby, které nelze řešit odděleně...
Petr J. psal:...mne by jen zajímalo, kolik z těch největších křiklounů z obou táborů v muslimském světě bylo a zná jejich realitu...
já tam byl jednou a jen tejden, ale úplně mi to stačilo....
to je asi jako kdybys bydlel tejden v Chánově - kocáb by ti sice řekl, že z toho si úsudek udělat nemůžeš, ale já říkám, že můžeš
hans psal:Petr J. psal:...mne by jen zajímalo, kolik z těch největších křiklounů z obou táborů v muslimském světě bylo a zná jejich realitu...
já tam byl jednou a jen tejden, ale úplně mi to stačilo....
to je asi jako kdybys bydlel tejden v Chánově - kocáb by ti sice řekl, že z toho si úsudek udělat nemůžeš, ale já říkám, že můžeš
...také netvrdím, že toužím po tom, co je vidět po táhnutí davů třeba Maďarskem...jen že by se mělo řešit to PROČ se sem ženou a né to, kolik si jich který stát má povinně vzít...
Bohužel se to zvoralo už na začátku, že se prvních pár lodí nepotopilo, neuzavřely vnější hranice a neřešila podstata jejich exodu...teď už můžeme jen plakat nad rozlitým mlékem a čekat, jak brzo to zkyslé začne smrdět...
Petr J. psal:VikecB12 psal:Ale nás nezajímá jejich svět,tam ať se třeba poserou,nás zajímá náš svět. Nakoukl sem jen do turecka a rozhodně bych takhle žit nechtěl
...svět je jenom jeden...není jenom náš, není jenom jejich...je jen jeden...spojité nádoby, které nelze řešit odděleně...
Toe nesmysl,už pár set let se dařilo ty světy solidně oddělit a myslím že to bylo dost uspěšný. Promě zamě,ať si třeba v africe chcípnou,stejnětak v nějakým afghánistánu,nebo jiné prdeli,hovno je nám po nich. Neposlal bych nikam ani halíř. Za to výpalný,co hodlá unije platit turecku aby nás nezavalilo milijonama čmoudů bych zbudoval neproniknutelnou hranici a spolupracoval jen se světem,kerej je nám blízkej aspoň stoletím,ve kterým žijeme,né aby sme se snažili zachraňovat někoho,kdo je ve středověku a snažili se ho teleportovat do současnosti
Du na fšechno přímočaře Nepotřebuju vést kolem fšeho chytrý řeči
Jakej myslíš,že má pro nás přínos,oddalovat to,na co se ten čmoudí svět chystá a přispívat jim na to peníze,aby se nachystali a zároveň se naše civilizace ještě víc vyšťavila...Vážně si myslíš,že za peníze,co unije posílá do těch kyselejch prdelí se tam mají líp normální lidi,ti na kerý se to posílá? Najivko
huskyb12 psal:Když Tě Ondráši čtu, taky sem si na Quijota vzpomněl 😁
Dneska to bylo v práci nějaký volnější, tak jsem se rozepsal... alespoň se tam nenudím a pokecám si.
A su taky klidný.
VikecB12 psal:Toe nesmysl,už pár set let se dařilo ty světy solidně oddělit a myslím že to bylo dost uspěšný.
Ještě před 100 lety byly na planetě jen cca 2 mld. lidí. Teď je jejich 7. To místo jaksi ubejvá...
VikecB12 psal:Za to výpalný,co hodlá unije platit turecku aby nás nezavalilo milijonama čmoudů bych zbudoval neproniknutelnou hranici a spolupracoval jen se světem,kerej je nám blízkej aspoň stoletím,ve kterým žijeme,né aby sme se snažili zachraňovat někoho,kdo je ve středověku a snažili se ho teleportovat do současnosti
Zkus se podívat co všechno máš doma za věci který nejsou vyrobený v civilizovaném světě (v tom multi-kulti světě kterej tak nemáš rád). Když dojdeš k polovině, tak si myslím, že na tom budeš hodně dobře. Minimálně jedna věc bude z Pákistánu nebo Bangladéše (primárně oblečení), tedy států majoritně muslimských.
My asi nedokážeme bejt bez jejich levný pracovní síly a oni bez naší spotřeby.
VikecB12 psal:Vážně si myslíš,že za peníze,co unije posílá do těch kyselejch prdelí se tam mají líp normální lidi,ti na kerý se to posílá? Najivko
Ale o to ti přece nejde aby se měli líp. Tobě jde o to, aby se mělo dobře třeba jen hrstka lidí, ale aby ta hrstka lidí, tam ty nespokojené hordy udržela na uzdě. V čemž s Tebou vlastně i souhlasím. Proto mě mrzí Kadáffí.
Rozdíl mezi čmoudama a náma je, že pro ně má život hodnotu nulovou. Pro nás nevyčíslitelnou (za což jsme asi vděční ateismu).
Proto je pro nás akceptovatelnější cpát tam peníze, které nejsou ničím kryté (to by nám zlatý standard nedovolil) a kterých si vyrobíme kolik chceme než tam cpát lidské životy a válčit, protože Evropa stárne a natalita nic moc. Proto stále jen bombardujeme a neposíláme tam žádnou pěchotu nebo tanky.
Ondráš psal:.................Proto stále jen bombardujeme a neposíláme tam žádnou pěchotu nebo tanky.
...zkus chytit na zahradě krtka ...byť s kultivátorem
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
4Fun.cz psal:Nejvyšší čas vypálit krtka.
Rusove uz pali...
http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky … viste.html
ty vole rozumíte mu něgdo? :
http://www.super.cz/395203-daniel-landa … 3Asuper.cz
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Ondráš psal:4Fun.cz psal:Nejvyšší čas vypálit krtka.
Rusove uz pali...
http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky … viste.html
..Ondro,mám tě rád,ač máš jiné názory,nebudu tě dehonestovat..
..ale ,dle mého soudu,nabíráš směr na demagogii..
..Merklice by z tebe,na své hrudi,měla radost..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..