Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » svět se v prdel obrací už doopravdy

Drakoxxl (Člen)
06.02.2016 12:15:09

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Jo židi ty to s uprchlíky (ekonomickými turisty) umí evil
http://zpravy.idnes.cz/detencni-tabor-h … anicni_mlb
Jinak na iDěsu zajímavej článek z reálu (i když hodně přičesanej), páč skutečnej reál je nepublikovatelnej.
http://budejovice.idnes.cz/policista-ro … zpravy_khr

to Milan: jdem se taky mrknout do centra a vezmeme to přes Václavák na Hrad evil, tak pak můžem skáknout na beer

Lepší někdy, než nikdy.
Kelly01 (Člen)
06.02.2016 13:00:24

Pak dejte reálnou zprávu jak to tam vypadalo, pro nás moravské xenofoby na antibiotikách je to bohužel dost z rukysmile2
A vypadá to, že dojde i na mé názory z kterých tu ještě nedávno "korektně" sluníčkoví admini hroutilibigsmile

God Save The Queen!
Banditatom (Člen)
06.02.2016 16:14:24

http://m.novinky.cz/articleDetails?aId= … =&mId= ty tutlajici pravdolaskare  bych postavil pres zed a toho cmouda bych krajel zaziva jak makrelusickpredstava ze si clocek to decko pipla a nejaka mrdka mu ho😐takhle zmrvi a jeste se tvari ze o nic nejde....

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Francouz (Člen)
06.02.2016 16:44:29

U nas v St.Brieuc to ty zmrdi zakazali. Mne uz nikdo nepresvedci, ze tohle skonci poradnou obcanskou valkou v Evrope. To proste nemuze jinak dopadnout. Ty kurvy co jsou ted u lizu branej islamisty jak zjednani. Domorodci tady ve Francii, a z doslechu i v Nemecku jsou stejne nasrani jako cesi. Pristi volby by meli projet jedna basen, ale myslim ze nez by tihle "demokrate a ochranci lidskych prav" se pustili koryt, tak zrusi nebo anuluji volby, a to snad bude ta konecna rozbuska. Snad to prijde tak brzo, ze se toho jeste doziju v kondici a budu tak s tim moc neco delat, a nebudu dozivat v upadajicim islamskem raji. Pak tu bude takove klima, ze cmoudi si rychle vzpomenou z ktery zeme sem privandrovali, a potahnou vocat az se za nima bude prasit. A ruzni Ondrasove potahnou s nima! Pekne si tam vyzkousi co nam sem chtej importovat, jediny vynalezy arabaku - caj vareny na susenych hovnech, chatrc splacana z blata a vedle dira na srani. Na nic jinyho se cmoudi od vzniku jejich zparchantelyho naroda nezmohli.

SO 545 (Člen)
06.02.2016 21:10:22

Banditatom psal:

http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=394033&sId=&mId= ty tutlajici pravdolaskare  bych postavil pres zed a toho cmouda bych krajel zaziva jak makrelusickpredstava ze si clocek to decko pipla a nejaka mrdka mu ho😐takhle zmrvi a jeste se tvari ze o nic nejde....

aka nulova tolerancia. tak ako u nich pekne ukamenovat. spina islamska je to nic viac.

yebat (Člen)
06.02.2016 23:32:33

Banditatom psal:

http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=394033&sId=&mId= ty tutlajici pravdolaskare  bych postavil pres zed a toho cmouda bych krajel zaziva jak makrelusickpredstava ze si clocek to decko pipla a nejaka mrdka mu ho😐takhle zmrvi a jeste se tvari ze o nic nejde....

Ondráš by mu podle všeho podržel...bad

Luk (Člen)
07.02.2016 09:16:07

to už trochu přeháníš, ne?idontknow
nikde jsem neviděl, že by Ondráš byl typickej vítač (mimochodem znáš ho osobně?) a to, že se o tématu snaží trochu přemejšlet znamená jen to, že se nesnižuje k vykřikování lacinejch hesel...
Mám na celou záležitost názor podobnej jako většinová populace v ČR, ale tohle hledání "vnitřního nepřítele" mě sere.ass

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
mr.BSE (Člen)
07.02.2016 09:18:51

Mám zcela odlišné názory od těch Ondrášových,  nicméně příspěvky o "tahnuti"  a "podržení" směrem k jeho osobě mně prijdou už dost mimo a za hranou idontknow

Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 (Člen)
07.02.2016 10:19:39

Jasny,tady sme jedna banda a fertiggood Ale vobčas si do někoho rejpnout musímebigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen)
07.02.2016 10:24:19

VikecB12 psal:

Jasny,tady sme jedna banda a fertiggood Ale vobčas si do někoho rejpnout musímebigsmile

....ale co je moc to je mocbad yebat to krapec presral....

Petr J. (Člen)
07.02.2016 10:27:21

Banditatom psal:

...krapet dost...smile2

bubák (Člen)
07.02.2016 10:49:23

Petr J. psal:
Banditatom psal:

...krapet dost...smile2

Jéé ty vee abyste se z toho zas neposrali že jo..Dušíni bigsmile
Kdyby tam dal jebat nakonec vysmátýho smajla tak je to rychtyg žejo?
Já myslim že to Ondráš zmákne, taky ho neznám osobně ale řek bych že je v pohodě a vás bodygárdy k tomuhle nepotřebuje....good

nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
karlos100 (Člen)
07.02.2016 10:51:02

No,nechat znásilnit Ondráše,bych teda nechtěl a nenechalbigsmile Pokud by to ovšem on sám nechtěl vyzkoušet v rámci multikulturního obohacení a pak si z toho provést osobní průzkumbigsmile
Ale zas hluboce dumat a požadovat statistiky a průzkumy,když okolo probíhá válka
o zachování slušnejch lidí,to mi taky přijde dost ujetý..
Osobně si myslím,že už je to stejně v prdeli,ať už kdokoli z nás má jakejkoli názor..
EU vždycky byla a je jen utopickej oblak v myslích bláznů,nebo růžová realita světa zločinců.. Teď se bohužel evropa stala bitevním polem,kde jsou jen a jen oběti..
Každej by si měl zvážit,kdy už je situace podle jeho názoru mimo rámec
a podle toho se zachovat..
Když denně vidíme jak je tzv.právní systém nefunkční,recept je myslím oko za oko pro jakýhokoli šmejda,jenže na to většina evropanů nemá odvahu ani pomyslet.. Víra v systém je tak hluboká,až je sebedestruktivní...

...a bude hůř!
Kelly01 (Člen)
07.02.2016 10:52:01

Ani já bych si to nedovolil, a to se u mne nějaká slušnost vůbec nepředpokládásmokin

A Ondráše mám rád, pokud teda "úplně" nezblbnebigsmile

God Save The Queen!
karlos100 (Člen)
07.02.2016 11:01:10

Kelly01 psal:

Ani já bych si to nedovolil, a to se u mne nějaká slušnost vůbec nepředpokládásmokin

dědku,naštěstí ve svým kmetským věku chápeš kurefskej rozdíl mezi tím,
bejt drzej a bejt blbejbigsmilebigsmilebigsmile

...a bude hůř!
Petr J. (Člen)
07.02.2016 11:07:09

Kelly01 psal:

Ani já bych si to nedovolil, a to se u mne nějaká slušnost vůbec nepředpokládá...

...u Tebe je fakt, že se nepředpokládá...bigsmilebigsmile

yebat (Člen)
07.02.2016 11:32:34

bubák psal:
Petr J. psal:
Banditatom psal:

...krapet dost...smile2

Jéé ty vee abyste se z toho zas neposrali že jo..Dušíni bigsmile
Kdyby tam dal jebat nakonec vysmátýho smajla tak je to rychtyg žejo?
Já myslim že to Ondráš zmákne, taky ho neznám osobně ale řek bych že je v pohodě a vás bodygárdy k tomuhle nepotřebuje....good

Tak nějak to bylo myšleno... good
Tak sorry no... redface

Kelly01 (Člen)
07.02.2016 11:56:40

Jestli už Ondráš někde nevisísurprised

Ale jestli je zas někde u čmoudů tak tam možná nemaj stromybigsmile

God Save The Queen!
Francouz (Člen)
07.02.2016 12:41:40

Tvl. Tak prej za ty dve slepice co je chytli cmoudi v Pakistanu nebo jaky ass jsme vyklopili 150 mio surprised

A jak to dopadlo? Jedna z nich kolaboruje v nejaky neziskovce, a ta druha se rovnou dala na islam a pokousi se k tem unoscum vratit pussy

VikecB12 (Člen)
07.02.2016 13:52:52

No šak ať de třeba do prdelegoodbigsmile
Voni ju už čmoudi naučí slušnýmu chování a nějakej vlastní názor ji hodně rychle vymluvíevilbigsmile

Drakoxxl (Člen)
07.02.2016 14:05:58

Tak včerejší demo good, byla pohodově klidná. Nejvíc byl mladej švýcar, kterej tam měl projev v němčině. Sice si v celým plameným projevu vícemeně stěžoval, jak jde demokracie ve švajcu do hajzlu, ale za jeho silným hlasem už málem stačilo dodat "sieg heil", bohužel jsem ho nestihl natočit. bigsmile
Japonec na Venclu to měl takový komornější, ale za to živelnější.

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2680_img_20160206_141621.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2680_img_20160206_141947.jpg

Zatímco na hradě to bylo na mě až nějaký moc organizovaný s velkou TV řízenou režií, telemosty z celé Evropy, pořadatelská služba, už jen chyběly pivo,klobásy a toitoiky bigsmile
Za mě bylo důležitý, že tam bylo mraky obyčejnech různověkovejch hóóódně nasranejch lidí, kteří nenadávaj je v knajpě u píva good
Malý video hír: http://www.youtube.com/watch?v=Pj-fXvd9JCU
Chybu němělo posezení s pulmotorem a frešem do zavíračky na Malý Straně U Glaubiců, kam pak přišel jak Konvička, tak i další politici, kteří cejtěj korýtka, jako Volfová od socanů, nebo pučisti z Úsvitu, holt klasická česká hospodská politika evil bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2680_img_20160206_171905.jpg

P.S.: Ondráše i Vorlíka mám taky rád. good

Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl (Člen)
07.02.2016 14:40:30

Tady jsem našel toho Švýcara evil
http://www.youtube.com/watch?v=jXDtG_u0Bn4

Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl (Člen)
07.02.2016 14:46:09

Drakoxxl psal:

Tady je celá demo a Švýcar komplet v čase 2:17:45 evil
http://www.youtube.com/watch?v=M78xXx5lDvo

Lepší někdy, než nikdy.
Banditatom (Člen)
07.02.2016 15:35:49

VikecB12 psal:

Voni ju už čmoudi naučí slušnýmu chování a nějakej vlastní názor ji hodně rychle vymluvíevilbigsmile

Nez ale ta mrdka opusti republiku mela by vysolit ty 3mil dolaru. Pak at si tahne do hajzlu....

Kelly01 (Člen)
07.02.2016 16:17:41

Vidím že "monitorováno" bylo odborně až pracovněsmile1, bude "svodka"surprisedbigsmile

God Save The Queen!
Francouz (Člen)
07.02.2016 18:45:06

Banditatom psal:
VikecB12 psal:

Nez ale ta mrdka opusti republiku mela by vysolit ty 3mil dolaru. Pak at si tahne do hajzlu....

Laska je laska, tahle asi patri mezi ty typy zenskych, co maj rady kdyz jim chlap da obcas pres hubu bigsmile
Nektery zensky proste nevedi co chteji. Mohla rict hned, ze chce zustat v ty spinavy prdeli, a ty 3 mice si mohli rozkrast politici smokin

Banditatom (Člen)
07.02.2016 19:25:35

Francouz psal:
Banditatom psal:
VikecB12 psal:

Laska je laska, tahle asi patri mezi ty typy zenskych, co maj rady kdyz jim chlap da obcas pres hubu bigsmile
Nektery zensky proste nevedi co chteji. Mohla rict hned, ze chce zustat v ty spinavy prdeli, a ty 3 mice si mohli rozkrast politici smokin

Klidne ji zadarmo stlucu goodv jejim pripade s tim nebudu😷met problemgood. Ale bejt po mem tak ji zavru do dolu uranovyho dolu a pekne makej.

Francouz (Člen)
07.02.2016 19:54:41

Tak byla si tady vyridit veno, a ted zpatky do muslimskyho raje smile1

mr.BSE (Člen)
07.02.2016 20:10:58

Drakoxxl psal:

Hustý bigsmilebigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Petr J. (Člen)
07.02.2016 20:39:29

...alespoň že Merkelová už připravila záchranný pilíř pro Řecko...

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/17_priloha.jpg

...a nám už jen zbývá zabezpečit hranice...

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/17_hranice.jpg
Francouz (Člen)
07.02.2016 21:00:43

mr.BSE psal:
Drakoxxl psal:

Hustý bigsmilebigsmile

Ja na to video nekoukal, ale vam by opravdu vadil nejakej ten "fasista" nebo "nacista" pokud by jste si meli vybrat mezi nim a islamem? A ja tady opravdu nevidim zadnou jinou alternativu. Ty takzvani fasouni a nackove akorat na plnou hubu reknou to, co si zvykli politici okecat prazdnyma slovama a nerict pri tom nic. A i kdyby to byli fasouni, a ted myslim OPRAVDU fasisti, tak furt to je mensi zlo nez islam, a hlavne to je vratitelny zpet do nejakyho dlouhodobyho vyvoje Evropy, zato jakmile tu zakoreni islam, tak to je definitivni konec, zrovna jako to byl definitivni konec pro stredni vychod, kde kdysi existovaly nejvyspelejsi zeme sveta a od prijeti islamu je tam akorat spina, svrab a vseobecnej upadek. Myslim ze je jasny, co je mensi zlo.

Banditatom (Člen)
07.02.2016 21:01:42

mr.BSE (Člen)
07.02.2016 22:03:18

Francouz psal:
mr.BSE psal:
Drakoxxl psal:

Hustý bigsmilebigsmile

Ja na to video nekoukal, ale vam by opravdu vadil nejakej ten "fasista" nebo "nacista" pokud by jste si meli vybrat mezi nim a islamem? A ja tady opravdu nevidim zadnou jinou alternativu. Ty takzvani fasouni a nackove akorat na plnou hubu reknou to, co si zvykli politici okecat prazdnyma slovama a nerict pri tom nic. A i kdyby to byli fasouni, a ted myslim OPRAVDU fasisti, tak furt to je mensi zlo nez islam, a hlavne to je vratitelny zpet do nejakyho dlouhodobyho vyvoje Evropy, zato jakmile tu zakoreni islam, tak to je definitivni konec, zrovna jako to byl definitivni konec pro stredni vychod, kde kdysi existovaly nejvyspelejsi zeme sveta a od prijeti islamu je tam akorat spina, svrab a vseobecnej upadek. Myslim ze je jasny, co je mensi zlo.

K problematice fašismu / nacismu se radeji nebudu vyjadřovat...smokin

Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 (Člen)
07.02.2016 22:12:28

Mě se líbí tenhle člověkgood https://www.youtube.com/watch?v=Dnyw_scmquc
i ostatní jeho videa sou mě po chutigood

xrohy (Člen)
07.02.2016 22:24:16

mr.BSE psal:
Francouz psal:
mr.BSE psal:

Hustý bigsmilebigsmile

K problematice fašismu / nacismu se radeji nebudu vyjadřovat...smokin

obsáhlé témacool

Čaroděj Dobroděj 8-)
Ondráš (Člen)
08.02.2016 20:16:46

2 Kelly: Necti to. smokin

Me na skole vzdycky ucili, ze kdyz pouziju nejaky cisla, tak je musim mit necim podlozeny (a protoze jsem studoval vic nez je standartni doba studia, tak to ve me zustalo nejak zakorenenebigsmile). Na gymplu prosla Wikipedie, na VS uz nam za Wiki vraceli seminarky a na doktorskem studiu uz jsme smeli cerpat jen z toho co nam rekli, to jest jake knihy, casopisy a sborniky je spravne cist a jake cist nemame(Jezuite hadrsmile1).
Je mi jasny, ze na to co pise Vikec se shani udaje blbe (hlavne proto, ze se musi hledatsmile1) a pokud se do toho zahrne i migracni vlna, tak se neda dojit k nicemu alespon trochu relevnatnimu. Ikdyz ja jsem nejaka cisla nasel (ale jen pro Francii) - ve Francii je nezamestnanost u cizincu nejakych 24%, v getech i 30%-50%, celkove je kolem 10%. Chtel jsem spis vedet, jestli si ty cisla cucate z prstu, nebo jestli je odnekud berete. V soucasne situaci je to ale jedno. Proste maji nalepku a fertig.
Ze do Evropy prisla s tou vlnou spousta verbeze ktera tu nema co delat je pravda a nikdy jsem to nepopiral. Jen proste nevim, proc by mel bejt vic mistni bezdomovec kterej se tu vali na autobusaku a zebra nez, Marocan, kterej tu sedi vedle u stolu a odvadi nekolik set eur mesicne na danich. A nejde o to, ze v tom davu ilegalu jich moc nebude. Jde o to, ze kdyby na to doslo, tak bude lyncovanej jako vsichni ostatni muslimove a pritom muze bejt pro stat uzitecnejsi, nez spousta tech lidi co ho lyncuje. Pulmotory by to oznacil za povolene ztraty. smile1
A ze tu zuri valka a ja chci cisla? I Churchill rikal (teda Goebbels rikal, ze Churchill rikalsmile1), ze neveri statistikam, ktere si sam nezfalsuje, takze cisla jsou dulezita.smile1
Ale to je furt dokola. Uz k tomu nic psat nebudu, ani kdyby se Francouz stavel na hlavu, pac uz jsem vsechno rekl minimalne 3x (maximalne kdyz mi to tu prijde moc klidne, tak aby to tu zase chvili zilosmile1).
A toho Iracana co znasilnil toho kluka povesit za koule do vetru.
Jinak... Reakce Freshe je ocekavana (divil bych se kdyby byla jinasmokin), u Pulmotora jsem to cekal ostrejsi (asi starne smile1). Yebata neznam (nebo si ho nepamatuju), ale spis se svezl jen na tom, ze si par lidi koplo, tak si kopnul taky (Bubak - smajl tu dela dost, ale preziju to i kdyz ho tam nedal).
Francouze neznam, ale ve svem veku uz by mohl mit dost rozumu na to, aby psal, ze opravodvy Nacismus a Fasismus je v teto situaci dobra alternativa. A taky je to ekonomicky imigrant (pokud ho tam teda nevyslala firma). bigsmile Stejne jako byl Fresh nejakou dobu a ted jsem treba i ja. Jen jsme vsichni 3 (asi) legalni.

P.S.: Tem co se me zastali dik.good

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kelly01 (Člen)
08.02.2016 21:50:16

Já tě poslechnu..

Prosím, jednou větousmile1

To dášgoodbigsmile

God Save The Queen!
VikecB12 (Člen)
08.02.2016 22:36:04

Tys nepochopil to,proč je špatně i nechat vydělat nějakýho čmouda tady v evropě. Von ty penize pošle dom a jeho šest bratrú je použije proti nám,to je špatně. Stejně tak je špatně posílat prachy turecku a jinejm muslimskejm zemím,nikdy je nepoužijou pro naše dobro. Jak muže někdo podporovat jakkoli kulturu,kerá nás chce odnepaměti zničit,to nepochopím. idontknow

VikecB12 (Člen)
08.02.2016 22:52:51

jo a u nás v getech ti naše super multikulti průzkumy a statistiky taky ukáží nezaměstnanost hnědočechů "jen" 20%,takže to krásně vezme vítr z plachet rasistům,keří tvrdí,že je to verbež k hovnubigsmile,ale jen do té doby,než by ses podíval na to,kolik z těch obyvatel geta má přiznanej invalidní důchod,aby ve statistikách příživníků nefigurovaligood
Stejně tak by mě zajímalo,co je pravdy na tom,že 60% evropskejch dotací,kerý dotečou k nám,padne na byrokracii s jejich vyplacením spojenou. Pokud je na tom něco pravdy,tak kolik sme reálně do plusu s těma dotacema v porovnání s tym,co tam odvedeme? Aji bych tomu veřil,protože ten kancelářskej ancábl musí z něčeho parazitovat.bigsmile

Petr J. (Člen)
08.02.2016 23:05:47

VikecB12 psal:

Tys nepochopil to,proč je špatně i nechat vydělat nějakýho čmouda tady v evropě. Von ty penize pošle dom a jeho šest bratrú je použije proti nám,to je špatně. Stejně tak je špatně posílat prachy turecku a jinejm muslimskejm zemím,nikdy je nepoužijou pro naše dobro. Jak muže někdo podporovat jakkoli kulturu,kerá nás chce odnepaměti zničit,to nepochopím. idontknow

....vidíš to šíleně černobíle...jako vždy a všechno...

Byl jsme v Maroku, Tunisu, Egyptě a to několikrát...muslimy v jejich domovině znám. Většina jsou normální lidi jako já a Ty, zajímá je jak uživit sebe, své rodiny...primárně je nějaké rozšiřování islámu nezajímá, schovávají se za to ale takoví, o kterých Ty mluvíš...jen je to výrazná menšina.

Nechci je tady mít za sousedy, když přijde na lámání chleba, jsem ochoten se za to bít, ale TAM jezdím rád a mám to TAM rád se vším všudy...

Fresh Man (Člen)
08.02.2016 23:16:33

Petr J. psal:
VikecB12 psal:

....vidíš to šíleně černobíle...jako vždy a všechno...tam je to jejich...  Ať si tam dělají co chtějí... Sem ať si přijedou na dovolenou a zas šup zpět..  Pohoda.. 

Byl jsme v Maroku, Tunisu, Egyptě a to několikrát...muslimy v jejich domovině znám. Většina jsou normální lidi jako já a Ty, zajímá je jak uživit sebe, své rodiny...primárně je nějaké rozšiřování islámu nezajímá, schovávají se za to ale takoví, o kterých Ty mluvíš...jen je to výrazná menšina.

Nechci je tady mít za sousedy, když přijde na lámání chleba, jsem ochoten se za to bít, ale TAM jezdím rád a mám to TAM rád se vším všudy...

Bandit pičo
Fresh Man (Člen)
08.02.2016 23:23:41

Mi zmizelo..
.  Tam ať si delaj co chtěj..  Sem ať si zajedou na dovolenou a šup zase zpátky..  Pohoda

Bandit pičo
VikecB12 (Člen)
08.02.2016 23:25:45

Mě absolutně nezajímají muslimáci u nich doma,tam ať sou třeba zlatí svatí,já je nechcu tady. A to ani na to,aby dělali na rohu nějakej zasranej kebab. Ten si můžeš dat u nich na té superdovolené. Picu nám tady taky nedělá půlka itálie,hamburgry půlka amerikánců atd.

VikecB12 (Člen)
08.02.2016 23:29:26

A ještě super berlička je obrat "většina sou..." Na to vám jebu,kuli té menšině,kerá je k hovnu nehodlám riskovat,že se to tady posere totálně. Myslím,že nám bohatě stačí naše menšina,kerá saje jak divá a ještě k tomu si sem kvartýrovat další mrdky? Proč? Co nám to přinese?

čočkin (Člen)
09.02.2016 00:28:01

marně přemejšlim jak to tu humánně vybělit...idontknow   spěje to k tomu utrhnutí ucha u toho džbánu bigsmileevil

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Billy (Člen)
09.02.2016 07:08:40

Petr J. psal:
VikecB12 psal:

....vidíš to šíleně černobíle...jako vždy a všechno...

Ja se s tebou nechci hadat, kamarad projel svet, ma 62 let, rekl me to same co pises v tomto clanku ty, ale jak jim sahnes na Alaha, tak se z nej stane neco co ty tady nepises uz. Prepne na druhej mod a okamzite by te zabil a podrezal jako psa. Jednyho tak musel na party skopnout do vody co se po nim sapal nejakej islamskej normalni clovek. Ale jinak ja rikas jsou to skveli lide, do jiste doby.

Toz tak, ja v tom mam jasno, zadna tolerance. Kdyz jich pribude do evropy 0 budu spokojenejsi.

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
karlos100 (Člen)
09.02.2016 07:20:09

Dohadujeme se tu o jasný věci..Tady je video,který sem dal Kim
a úplně zapadlo,ačkoli objasňuje prakticky všechno.. Udělejte si čas..
Tohle je podle mě přesnej příklad jak islám funguje.. Strpte ze začátku
trochu historie,protože je nutná k pochopení..
https://www.youtube.com/watch?v=1Bxj1r7BbJg

...a bude hůř!
gore (Člen)
09.02.2016 07:31:49

Petr J. psal:

Většina jsou normální lidi jako já a Ty,

...tag to si řek hochu strašnou píčovinuidontknow (i gdyž si to možná tag nemyslelbigsmile).samo že otázka zní co je pro tebe normální.f těch arabských prdelích sem v součtu strávil možná i pár let života a rozhodně to nejsou stejný a normální lidi.to je úplně jinej druh člověkasick na jinym stupni vývoje než sme my.Neřikám že sou to fšecko zmrdi(ale sou).třeba teď u nás lítaj a dokončujou výcvik 4 iráčtí piloti. sem s nima skoro deně,každý ráno se skoro vobjímame,říkaj mě bro a sou "relativně" f poho.ale rozhodně nejsou stejny a normální jako my.a gdyž see nelítá tag tu mame asik 20 techniků který učíme obsluhovat naše úžasnýcool stroje.tam je ten stupeň vývoje eště vo dost níž než u těch pilotů.ale taky nám říkaj friend a maj nás hrozně rádi.proč ne.ale sou to prostě děti co dostanou svoje hračky ,který sou ale nad jejich chápání.bylo by to na dlouho,ale jen sem chtěl říct že po mejch dlouho letejch zkušenostech s toudle verbeží mě opravdu nakopne gdyž něgdo napíše,že sou normální jako my.chápu že ze tvých zážitků to možná tak chápeš,nic ve zlým ale sou to z vlastní zkušenosti ZMRDI.bigsmile
..to sem se kua po ránu rozepsal,no nic du se pozdravit s arabskýmy "přáteli"bigsmile

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Drakoxxl (Člen)
09.02.2016 07:47:27

A ta baba Merklová stále nabízí lístky na loď (Titanic) Evropa, kterej má nadohled ledovec. bad
http://echo24.cz/a/ikvn6/eu-prijme-dals … podle-kvot

Lepší někdy, než nikdy.
Ondráš (Člen)
09.02.2016 07:58:42

VikecB12 psal:

Stejně tak by mě zajímalo,co je pravdy na tom,že 60% evropskejch dotací,kerý dotečou k nám,padne na byrokracii s jejich vyplacením spojenou. Pokud je na tom něco pravdy,tak kolik sme reálně do plusu s těma dotacema v porovnání s tym,co tam odvedeme? Aji bych tomu veřil,protože ten kancelářskej ancábl musí z něčeho parazitovat.bigsmile

Já bych nepsal, ale přesně na tohle si se ptal skoro přesně před rokem (konkrétně 15.1.2015 - dokonce i v tomhle vlákněsmile1). Takže jedeme zase kolečko EU + Muslimové odznova?smokin

2 Gore: Ja si pamatuju podobný přístup v Rusku, když se jim šahlo na Putina. help

2 Kelly: Přečti si jen to P.S. smile1

Banditatom (Člen)
09.02.2016 08:20:52

Drakoxxl psal:

A ta baba Merklová stále nabízí lístky na loď (Titanic) Evropa, kterej má nadohled ledovec. bad

....ale votom jak mor angela v tichosti pece buchty s araby nase uzasne svobodne media neinformuji..... sick

Petr J. (Člen)
09.02.2016 08:22:23

Drakoxxl psal:

...nechápu tu její zabedněnost....nikdo kvoty nechce a ona si stále mele svou...idontknow

Docela by mne zajímalo, co na ní američani s odposlechy mají...jinak to snad není možné

Banditatom (Člen)
09.02.2016 08:25:45

Petr J. psal:
Drakoxxl psal:

...nechápu tu její zabedněnost....nikdo kvoty nechce a ona si stále mele svou...idontknow

Docela by mne zajímalo, co na ní američani s odposlechy mají...jinak to snad není možné

Taky si zacinam myslet ze za nitky taha nejaka mrdaka ze zamoribad

Filous (Člen)
09.02.2016 08:27:59

...chtěl sem napsat něco vošklivýho, ale seru na to...jen mě překvapuje, kolik je mezi náma tolerantních lidí, kerý sou ochotný je tady akceptovat i po tom, co nám nejenom jako Evropanům, ale vůbec celýmu "křesťanskýmu" svjetu provedli...z toho je mi smutno...proč bych měl tolerovat někoho, kdo mě z pozice svý víry nenávidí, může mi z pozice svý víry "beztrestně" lhát a primárně se snaží přenést sem z tý svý kyselý prdele to před čim "utíká"??? ...proč se tady obejvujou mladý chlapy f plný síle, kerý by měli bránit svou zem, proč bych jim prostřednictvím našich daní a odvodů měl platit živobytí, integraci a vzdělání který nemaj??? ...aby mě, mý děti nebo mý vnoučata v budoucnu připravili vo práci??? ...a to f tom lepšim případě...vo tom horšim ani nemluvim, protože představa, že mi ňákej umaštěnec znásilní f bazénu potencionálního vnuka nebo vnučku a to jen proto že si štyry měsíce nezašukal a eště to bude prezentovat jako polechčující vokolnost??? ...no to bych šel klidně tepláků, protože bych mu veřejně uříz ptáka a nacpal mu ho do prdele, zmrdovi...navíc dyš tady u nás vonemocní dítě ňákou závažnou nemocí, tag se musej pořádat sbírky na jeho léčbu, protože na to prostě peníze nejsou, ale prachy pro potřeby týdle zvěře najdeme dycky a to v řádu milionů, tomu nerozumim...taky by mě zajímalo, kolik kostelů bylo f posledních deseti letech postavenejch f arabskejch zemích a taky by mě zajímalo, čistě teoreticky, jestli i voni sou natolik tolerantní, že pokud přijedu do Sýrie na dovolenou, bude moct moje žena v klidu chodit po městě v minisukni nebo se vopalovat v bikinách, myslim si že ani hovno, zlynčovali by nás voba...fakticky mě překvapuje kolik tolerance a lásky k "bližnímu svému" mezi náma je...a to že vedle Ondráše sedí Maročan a maká je nepodstatný, protože kdyby tam neseděl von, bude tam sedět Ir a bude makat stejně jako ten čmoud...ale to je furt dokola, prostě je to smutný smile2

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Rum-cajs (Člen)
09.02.2016 08:34:05

Gore, krasnes to rozepsal. Do kamene tesat!
Nebyl jsem tam leta, ale svyho casu jsem tam jezdil sluzebne dost, a ve finale me nejvic tocilo jak jsou krivy. Tvari v tvar samy ´my friend´, a za zady ti namydlej schody jen to hvizda

Jinak k tomu ze ´nektery jsou v cajku´ - to je jak kdyz vim, ze jeden z 10 pomerancu je otravenej. Taky je nebudu zkouset po jednom a doufat...

Petr J. (Člen)
09.02.2016 08:38:22

gore psal:

....i gdyž si to možná tag nemyslel.....

...předpokládám, žes pochopil, jak bylo myšleno...

Jinak jak píšeš, co se techniky a chápání jsou někde jinde, to je prostý fakt...zážitek z posledního ježdění v Tunisu:

...s touhle buginou přijeli na Lost Lake, parta místní smetánky, co si vyrazila do dun zajezdit a opít se (jak je možné, když jim to Aláh zakazuje?), že jim to nejede a že jsou pořád zahrabaní. Tak jsme jim tlumočil německý text chybových hlášek. Motor měli v nouzovém režimu, protože nevyměnili zajížděcí olej po jedné motohodině a najeto měli tuším 25mth...experti...

...na druhou stranu, náš průvodce si byl schopen u svého LandCruisera uprostřed ničeho vyměnit tlumiče...bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/17_dsc_1679.jpg
Petr J. (Člen)
09.02.2016 08:42:09

Banditatom psal:

Taky si zacinam myslet ze za nitky taha nejaka mrdka ze zamori

...aneb jak se zbavit silného konkurenta, kterým pro US mohla jednotná Evropa být...sick

Banditatom (Člen)
09.02.2016 08:43:09

Petr J. psal:
gore psal:

....i gdyž si to možná tag nemyslel.....

...předpokládám, žes pochopil, jak bylo myšleno...

Jinak jak píšeš, co se techniky a chápání jsou někde jinde, to je prostý fakt...zážitek z posledního ježdění v Tunisu:

...s touhle buginou přijeli na Lost Lake, parta místní smetánky, co si vyrazila do dun zajezdit a opít se (jak je možné, když jim to Aláh zakazuje?), že jim to nejede a že jsou pořád zahrabaní. Tak jsme jim tlumočil německý text chybových hlášek. Motor měli v nouzovém režimu, protože nevyměnili zajížděcí olej po jedné motohodině a najeto měli tuším 25mth...experti...

...na druhou stranu, náš průvodce si byl schopen u svého LandCruisera uprostřed ničeho vyměnit tlumiče...bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_1679.jpg

To ze jim to nejede bych spis videl v tom hubenourovy ve zlutym trickubigsmile

Petr J. (Člen)
09.02.2016 08:44:28

Banditatom psal:

To ze jim to nejede bych spis videl v tom hubenourovy ve zlutym trickubigsmile

...počkej, vždyť má jen o pár kilo méně, než Víkec...bigsmilebigsmilebigsmile

Petr J. (Člen)
09.02.2016 08:51:49

...a Británie už je taky dost v řiti...

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … slimu.html

Podle statistik žije v Británii přes 3,1 miliónu muslimů. Z nich přes 1,5 miliónu se narodilo mimo Británii a přišlo během posledních dvaceti let. Drtivá většina – 1,48 miliónu – pochází ze zemí mimo EU.
Británie je s 64,1 miliónu obyvatel 22. nejlidnatější zemí světa.
Ve Francii (66 mil. obyvatel) je muslimů pět až šest miliónů
Německo (84 mil. obyvatel) vykazuje zatím čtyři milióny muslimů
Itálie přes jeden milión
Albánie a Kosovo (částečně uznané) jsou jediné státy v Evropě s muslimskou většinou

V EU žije na 16 miliónů muslimů smile2smile2

Zdroj: Wikipedia

Banditatom (Člen)
09.02.2016 08:53:45

To Filous: ale co je uplne hnus maras je to ze toho iraneco zmrda by rodina toho kluka nejspis umlatila nebo tahala po ulicej za autem kdezto u nas dostane tak max 5let v rakouskym vezeni 3x denne stravu  posilovnu a jeste ho budou multikulturne vzdelavat ze je to ee pichat male chlapecky....a to samozrejme i za penize s dani rodicu toho kluciny....chce se me s toho fakt blejt.....a co me uplne nejvic vytaci jsou ti zkurvenci slunickarsti co je jeste obhajujou jaci nejsou chudacci ze potrebuji vreli pristup atd....u me jsou to zaprodanci a vlastizradci tudiz jeste vetsi povel nez sou samotni cmoudi....a pokud se zavcasu nezbavime sobotky😐a podobnych vymetencu rekneme do dvou let adije republikosickbad fuj to jsem se rozepsalbigsmile.
To petrJ: nee Vikecej je spis proti nemu atlet...ocividne synecek arabskej moc nedostatkem netrpi....

Kelly01 (Člen)
09.02.2016 09:04:25

Muslim je stejný jako cigán, pouze mají rozlišnou víru..

Kdo s nima pracoval to ví, když něco potřebují jsou samý med, slib, ochota..

Když to nevyjde  tak ti vrazí kudlu do zad a nemají pro tebe slušného slova..

Jak jich je pohromadě víc je konečná(v jednom si nedovolují a jsou pokorní)..

A jak  se otřeš o jejich etnikum obrátí i ti civilizovaní(takové skryté buňky)..

Posledně jsem to pozoroval ve fitku kam chodí cikán, vysokoškolák, dělající pro město a vysávající prachy přes neziskovku, ptal se nás na názor ohledně asimilace a když jsme ho měli jiný než on stalo se z něj sprostý zvíře bez základní školysick

Takže jediný správný názor co tu je je:
Každý má být ve své zemi, tam si mezi sebou dělat co chce, jinam pouze na dovolenou nebo služebně a dodržovat pravidla hostující země..

Ale to je můj názor, nemusí vyhovovat "mase"bigsmile

God Save The Queen!
Filous (Člen)
09.02.2016 09:15:35

...psa taky naučíš aportovat, dyš budeš dostatečně trpjelivej a budeš s ním ňákou dobu cvičitidontknow

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen)
09.02.2016 09:15:42

Kelly jenze tohle jsou schopni dodrzovat normalni lide ne opice co se jimnabidne banan a strom...nejvetsi problem vidim v te nasi priposrane demokraciibad.
reseni ovsem jeevil....

Petr J. (Člen)
09.02.2016 09:25:44

Kelly01 psal:

"Každý má být ve své zemi, tam si mezi sebou dělat co chce, jinam pouze na dovolenou nebo služebně a dodržovat pravidla hostující země..."

...teď jen o tom přesvědčit "vítače"...Sobotka by jich potřeboval pár na doma, aby si pohráli s jeho dětičkama...

Kelly01 (Člen)
09.02.2016 09:34:52

Problám je v tom , že to řeší profesionální politici co nikdy nic jiného nedělali, s lůzou se nesetkají a žijí v bezpečí mimo realitu i po ukončení funkcesick

God Save The Queen!
Francouz (Člen)
09.02.2016 10:55:33

Ondrasi ty jsi byl nekdy nejak vic v kontaktu s muslimama, nebo jen s tim tvym pakosem v praci? A jestli jo, poslouchals nekdy mezi reci co z nich leze za kecy o alahovi? Kurva vzdyt to je presne jak tu pise Billy, gore a Kelly. Uplne stejnou zkusenost s nima delam tady mezi nema ve Francii. To nejsou lidi jako my, ani nahodou, to jsou jen naivni predstavy nekterych snilku. Je to vychcana lina pakaz nabozensky fanaticka. Podivej jak to vypada v jejich zemich, ten bordel vsude, to je odraz toho jaky ve skutecnosti jsou.
Nikdo je nechce mit za sousedy, jak se nekam nakyblujou klesa najem v te oblasti a lide se stehuji pryc, jak to vysvetlis? A ty hodny jsou hodny jen naoko. Pokazdy po atentatech se naivkove tveho typu z jejich sousedstvi divi, ze to byl prece hodnej kluk a nikdy by to do nej nerekli a bla bla. Vsimni si toho nekdy az zas bude nejakej atentat, pokazdy se o tom v novinach pise. Ja bych se nedivil, uz vim co je to za verbez, i ty hodny, i ty co jsou my kamaradi.

Francouz (Člen)
09.02.2016 10:57:45

Jo Ondrasi, a nekecej mi prosim do meho svetonazoru, prave ze mam vek na to abych vedel co je zivotaschopne a co ne, a nechoval se jako lumik.

Banditatom (Člen)
09.02.2016 11:09:46

Petr J. psal:

Podle statistik žije v Británii přes 3,1 miliónu muslimů. Z nich přes 1,5 miliónu se narodilo mimo Británii a přišlo během posledních dvaceti let. Drtivá většina – 1,48 miliónu – pochází ze zemí mimo EU.
Itálie přes jeden milión
Albánie a Kosovo (částečně uznané) jsou jediné státy v Evropě s muslimskou většinou

Kolik ze zidu to bylo pred valkou v evrope?mam hlubokej pocit ze situace se bude opakovat.....

Francouz (Člen)
09.02.2016 11:21:45

Jo panove, jeste bych uvedl na pravou miru Ondrasovu statistiku nezamestnanosti, tak jak to vidim ja primo z terenu. Psal 30-50%? I tak je to dost hruza, ale ja ty cisla jeste vylepsim, uvedu jak to ve skutecnosti je.
Tady ve Francii mate narok na podporu (chômage) na stejnou dobu jako jste predtim pracovali. Maximalni doba podpory je 2 roky s tim, ze ten druhy rok je o neco nizsi. Dostavate asi 35 euro na den vcetne svatku, a vikendu. Takze arab jde do prace na 3 mesice aby se dalsi 3 mesice mohl valet, nebo na pul roku a podobne. Ta fluktuace arabu a negru u nas v praci je neskutecna. Jsem tu 7. rokem a jsou tu 2 cerny co jsou tam dele nez ja, a stovky, mozna tisice negru co se tam dlouho neohrejou a obcas se po vycerpani podpory zas na par mesicu vrati. Arabove maji navic obe ruce levy. Pro firmu to nemuze byt moc rentabilni, nebot jen je zaskolit chvili trva. A pro stat uz to musi byt uplne ekonomicka katastrofa.

Billy (Člen)
09.02.2016 12:59:55

Banditatom psal:
Petr J. psal:

Itálie přes jeden milión

Kolik ze zidu to bylo pred valkou v evrope?mam hlubokej pocit ze situace se bude opakovat.....

chce to sametove pohladit good

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Fresh Man (Člen)
09.02.2016 13:01:21

A Ondráši neříkej o mně že sem byl ekonomickej emigrant! ! Jel sem k moři a do "světa " na zkušenou.. A bohužel Arabů sem tam potkal taky dost..
A pravda je že lidi co schvalujou co se tady teď děje sou horší než "to" příchozí...

Bandit pičo
Ondráš (Člen)
09.02.2016 13:46:25

Fresh Man psal:

A Ondráši neříkej o mně že sem byl ekonomickej emigrant! ! Jel sem k moři a do "světa " na zkušenou..

OK.good
Jednu dobu si tam chtel zustat (pokud se dobre pamatuji), ale ted jsi zpet.good
Ja se priznam, ze jsem vyjel na zkusenou plus k tomu jeste pro penize, abych az se vratim si nemusel brat hypoteku na zbytek zivota. Takze ja momentalne jsem ekonomicky imigrant, protoze proste tady vydelam vic.help
Ale mistni pokusy o lezak jsou tragicke.help

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/40_20160206_171524.jpg

Nevim jestli to bylo cejtit mlatem nebo trubkama (nebo obojim), ale bylo to hnusny.help
Na druhou stranu IPA je tu dobra.good

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/40_20160206_162656.jpg

bubák (Člen)
09.02.2016 14:16:32

Ondráš psal:

Takze ja momentalne jsem ekonomicky imigrant, protoze proste tady vydelam vic.

a já bych to nazval tak, že sis tam jel prostě jen za stejnou práci vydělat lepší prachy než co bys dostal tady...zásadní rozdíl je v tom že tys tam jel makat, ne čekat s napřaženou prackou co dostaneš za řvaní, nebo jak se o tebe jejich štědrej systém postará...
Vsadím se kdybys tam nesehnal job tak se vcukuletu vrátíš....obávám se že cesta čmoudů do evropy není z důvodu shánění práce ale cíl je úplně jinej...bad

nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Fresh Man (Člen)
09.02.2016 15:16:10

Jeden z důvodů proč sem zpět sou muslimové .  Na maltu a Sicílii se to hrnulo už dávno..  a na malým ostrově se to projeví rychlejc.
Ty si najdi flek v Bruselu. Argumenty s množstvím čísel že všech stran ti jdou..

Bandit pičo
Petr J. (Člen)
09.02.2016 19:51:25

Jen by mne zajímalo, kolik z těch, co na to nadávají ve finále vezmou "něco" a půjdou tu lůzu vyhnat...kdo se přihlásí do domobrady, legální či ilegální....idontknow...zatím je to stále mlácení prázdné slámy...

mr.BSE (Člen)
09.02.2016 20:14:45

Petr J. psal:

Jen by mne zajímalo, kolik z těch, co na to nadávají ve finále vezmou "něco" a půjdou tu lůzu vyhnat...kdo se přihlásí do domobrady, legální či ilegální....idontknow...zatím je to stále mlácení prázdné slámy...

Někdo nový se určitě najde good  A někdo si jen vzpomene na roky minulé a připomene si jaké to bylo "bojovat"  smile1
A taky si někteří vzpomenou an to,  jak to pak vylíčila média... sick

V ono je to s těma cmoudama (a obecně nastvanim národa) jako se zdražování cigaret. Když to jde po troskách, tak všichni nadávají, minimální množství jedinců s tím něco udělá (pokusí se přestat kourit) a zbytek prostě nadává a nic nedělá. Takže se "to"  za neustálé nevole poddaných zase povedlo jen s kecama a bez protiakce.  Jupi Vlado, můžeme si zase gratulovat smile1
Zaměň cigára za čmoudy a Vládu za euro vládu a jsme tam, kde nechceme být...

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Petr J. (Člen)
09.02.2016 20:33:15

mr.BSE psal:

Někdo nový se určitě najde good  A někdo si jen vzpomene na roky minulé a připomene si jaké to bylo "bojovat" ...

...a stačí jen doufat, že se skutečně někdo najde? idontknow

Čigi (Člen)
09.02.2016 20:52:50

Nazdar chlapci, panove a dedove. Jak se vsem dari? Jiz zacala treti svetova, nebo zatim pouze vyzbrojujete?

Clovek je od prirody naprogramovan tak, ze prichazi na svet, jako egocentricky zmetek. Revem si vymaha prednostni prava. Pak roste a formuje ho okoli, na nasem uzemi mu vetsinou vtloukaji do palice desatero a spoustu jinych dogmat. Nekdo je nelepivy a zustane cely zivot egocentricky zmetek. Jiny je lepivy az moc a stane se z neho ortodoxni prosazovatel nejake skupinove"pravdy". Pak se Papez Frantisek musi omlouvat za prikori, ktere pachala krestanska cirkev na zidech a jinych virach, za zatloukani sexualniho nasili atd. Politicke skupiny nas presvedcuji o svojich pravdácha nepravdách jinych, vystavuji sve drzky pred volbama a proto se citim bezpecne, protoze pan Fico nedovoli, aby se neco (i ceskemu obcanovi) stalo. Za chvili tady bude jeden pomahat a chranit na jednoho volice. Diky tomu je tezke potkat moslima opasaneho vybusninama.
Treba branit prava bilych. Preci mame pravo se sami znasilnovat, vrazdit, okradat. Kdo s tim nesouhlasi, tak ho odstránime, kdyz jich bude moc, mame vzory z minulosti, jak na to.

Nedavam smajliky, ani prdele, abych nekoho nurazil.

nicola.foxx (Člen)
09.02.2016 21:03:20

Jsme tady stejně všichni kreténi.

Máme falešný pocit svobody, ale všichni jsme novodobí otroci, co se celý měsíc honí po virtuálních bankovkách který jsou krytý maximálně podpisem bankéře kterej kývnul k jejich natisknutí, ačkoli nejsou ničím krytý. Hodnota peněz je nula všichni se ženeme za větším množstvím té nuly s pocitem, že pak budeme víc šťastný.
Kupujeme si nový hračky a díky nim mají naši otrokáři akorát víc informací o tom co děláme a víc nás masírují co nutně potřebujeme.

Chodíme k volbám s pocitem, že ovlivníme chod republiky. Výsledek je, že si tam zvolíme jiné loutky, ale loutkář mě dle vývoje, zdá pořád stejný.

Řeší se tu ta kráva Merkelová a Sobotka, ale co v tom je? Všichni možná poslouchají stejného pána a nikdo z nás stejně nic neví.
Nejhorší na tom pak je, že místo lidí který potřebujeme ve vládě (intelektuální a určitě i morální vzory) se do řídících funkcí dostávají lidi jako je Sobotka, strašně rád by se vrátil Sládek a Okamura a podobní.

Celá doba je zkurvená a všichni jsme bezmocní blázni v beznaději.

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Fresh Man (Člen)
09.02.2016 22:15:05

Petr J. psal:

Chceš na výcvik?  zkus. Kurz : Univerzální Válečník

Bandit pičo
VikecB12 (Člen)
09.02.2016 22:15:48

Nazdar Mírogood Vidím,žes nakoukl v dobré náladěbigsmile Ale nezbývá,než souhlasitsmile2

Fresh Man (Člen)
09.02.2016 22:16:52

Bandit pičo
Fresh Man (Člen)
09.02.2016 22:23:49

Fresh Man psal:

https://m.facebook.com/profile.php?id=594873343988877&tsid=0.2394767354708165&source=typeahead

Pro Jelen..  Je to odkaz na fb jinak to najdeš i na YouTube
Výcvik pro ty co nejsou jen statický mířenkáři...

Bandit pičo
Fresh Man (Člen)
09.02.2016 23:02:49

https://youtu.be/scIeFOYQOEE

Celkem užitečné... Nejni to úplně levné ale stojí to za to..jen ta munice sama o sobě ovlivní cenu.. Opravdu profesionální kurz který po zakončení první části pokračuje..  něco i zdarma

Bandit pičo
Kelly01 (Člen)
10.02.2016 08:58:18

Fresh Man psal:

Celkem užitečné... Nejni to úplně levné ale stojí to za to..jen ta munice sama o sobě ovlivní cenu.. Opravdu profesionální kurz který po zakončení první části pokračuje..  něco i zdarma

Dobrej je ten úvodní popis, je mi jasné že je otázkou času kdy to budou muset absolvovat všichni "strážci v obleku" v supermarketech, sice jich 90% zahyne při výcviku, ale pak už cikán "neukradne" bigsmile

Ale trika fajngood

God Save The Queen!
nicola.foxx (Člen)
10.02.2016 09:40:53

VikecB12 psal:

Nazdar Mírogood Vidím,žes nakoukl v dobré náladěbigsmile Ale nezbývá,než souhlasitsmile2

Ale protože mě to cejkově sere.
Pustím si zprávy a jsem nasranej.
Je to už dýl, ALE ČT odvysílá informaci:

Spojenecké nálety na ISIL(cca)
45 tanků
13 ISIL základen
provedeno 5000 útoků

Ruské nálety
5000 lidských obětí
z toho minmálně 140 dětí
3700 náletů

To jim jako přijde vyvážený? Tohle mě na tom sere. Jsou nám podávaný informace jak potřebují a cpou nám do hlav názory, který se stádově přebírají za vlastní.
Kde je vyvážené zpravodajství? Proč prostě neřeknou fakta. Kolik bylo civilních obětí při náletech spojenců? To jim přijde v pořádku, že celou dobu co je spojenci bombardují, tak je hlavní příjem ISILu (ropa) v zásobnících netknutá a není tam skoro ani smítko prachu? Že mají pořád fungující infrastrukturu je taky v pořádku? Nejsou to náhodou základy, že když chci někoho porazit nebo zničit, tak ho musím ochromit?
Proč se EU a hlavně USA pořád serou do jinejch států jako Irák, Irán, Libye. Proč každýmu cpou demokracii?

Pak mě serou politici celkově, ale to budou vždycky někoho srát, protože prostě zatím nemáme všichni stejné zájmy a tudíž každý potřebuje něco jiného. Ale co mě na těch zmrdech neskutečně vadí je to, že se stane nějakej problém a oni ho neřeší a oni o tom nemluví a nic nenavrhují. Oni se budou půl roku dohadovat o tom, jestli tady ten problém opravdu je a pak se budou další půl rok bavit o tom, jestli to budou řešit a jak je to důležité. Pak navrhnou řešení kde se tomu věnuje jedna nebo dvě strany návrhu a zbytek jsou pozměňovací návrhy k jinejm zákonům a dělá se z toho neprůhlednej bordel. Celý jen proto, že na začátku měl někdo hlavu někde v prdeli a místo aby to udělal pořádně na poprvé, tak se to 100x pozměňuje dodatkama.

O tom jak mě sere EU jako spolek ani psát nebudu. Proti EU kde kdejakej zmrd dělá hovno a pak ke konci svého působení vydá píčovinu například o tom, že se Pomazánkové máslo nemůže jmenovat Pomazánkové máslo a je to práce na xxxx tisíc stran. Co to má bejt!

U nás mě pak sere to, že se najdou peníze na lidi co nikdy nemakali a nebo si to zkusili na pár měsíců za celej život, ale na staré lidi, nemocné děti (shrnu to na skupinu normální, podle toho jak jsem byl vychovanej), tak na ty prostě prachy nejsou.
Celej život budeš makat, platit daně a když vlezeš do důchodu, tak by ti dali s radostí tak kianid.

Ale oni pořád né je potřeba pomoct afričanům a jinejm bez základních sociálních a mnohdy i hygienických návyků. Ti naši co celou dobu přispívají do systému, tak na ty sereme.

A do toho to video co sem dal Karlos s prostřihama s tím černým kreténem.

TVL místo aby si vzali pomaučení z minulosti co je islám zač a jak funguje, tak nééé oni jsou hodný a oni se přisposoběj. Dyť oni jen tak trochu zloběj. Nezpíval o tom náhodou před 20 rokama Landa? No jo rasista. A byl asi úplně mimo mísu.

No co bude válka. Populace se díky válce zredukuje tak cca na třetinu nebo čtvrtinu a obyčejnej člověk to neovlivní.

Všichni jsme jen ovce v ohradě.

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Kelly01 (Člen)
10.02.2016 09:47:49

God Save The Queen!
Petr J. (Člen)
10.02.2016 09:59:18

nicola.foxx psal:

...Ale protože mě to cejkově sere.....

...pěkně jsi se rozepsal good, bohužel je to tak...sick

Fresh Man (Člen)
10.02.2016 10:01:01

Kelly01 psal:
Fresh Man psal:

Dobrej je ten úvodní popis, je mi jasné že je otázkou času kdy to budou muset absolvovat všichni "strážci v obleku" v supermarketech, sice jich 90% zahyne při výcviku, ale pak už cikán "neukradne" bigsmile

Ale trika fajngood

to není pro bezpečnostní agentury... ale bezpečnostní složkybigsmile

Bandit pičo
tomB12 (Člen)
10.02.2016 10:52:19

Možná už to tu někde bylo, tak jen pro připomenutí, jeké hovna mají nasrané v hlavě ručníkáři.
https://www.facebook.com/czech.WeAreHer … 076046622/

SLUGI (Člen)
10.02.2016 11:00:28

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Drakoxxl (Člen)
13.02.2016 10:30:45

Lepší někdy, než nikdy.
Petr J. (Člen)
13.02.2016 11:27:52

Drakoxxl psal:

Videjko z Francie/

...měl by být povolený odstřel...

Fresh Man (Člen)
13.02.2016 11:49:42

To video je už starší..  Nemáte nic novyho?  Myslím že příležitosti je asi víc než dost

Bandit pičo
SLUGI (Člen)
13.02.2016 19:29:15

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/39_oeeni.png

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
4Fun.cz (Člen)
14.02.2016 00:12:24

Kdyby za ucho dávali kilčo, a s naušnicí dvě, tož su milionář bigsmile

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Drakoxxl (Člen)
16.02.2016 07:21:52

Aha, tak proto ty média jsou tak politicky korektní, už chápu proč v Bruselu kvičeli, když poláci po podzimních volbách jejich podobný mediální zákon změnili sick
Zákon č. 231/2001 Sb.  o provozování rozhlasového a televizního vysílání a o změně dalších zákonů 
§ 32 odst.1 písm. i)
nezařazovat do programů pořady, které mohou utvrzovat stereotypní předsudky týkající se etnických, náboženských nebo rasových menšin,

Lepší někdy, než nikdy.
mr.BSE (Člen)
16.02.2016 08:30:07

to je fakt k sicksicksick

Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 (Člen)
16.02.2016 13:50:27

Ale co na to říkají naši svobodomyslníidontknow Není to tak trochu stavění svobody slova mimo zákon?
Vorle?Ondráši?Čigy?
Tohle fakt není možný,co se tady děje za svinstvasmile2

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS