Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen


Index » Diskuze » svět se v prdel obrací už doopravdy

Mour (Člen)
29.08.2014 07:39:20
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Koldan psal:

Naše baby na jejich školách by asi taky nemohli chodit oblečené tak jak jsou zvyklé v Evropě, pokud by je tam vůbec pustili.fuckfuckfuckfuckfuck

...na jaké škole????? .....jaké vzdělání žen???????  sick

Billy (Člen)
29.08.2014 07:53:57
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

SLUGI psal:

... jak bejvá zvykem přivítat hosta chlebem a solí tady bych šel o level vejš, uspořádal bych vepřový hody evil

bigsmile good
Mala poznamka na ty satkare, prileteli sme s pani pred par dny z Recka ze Zakynthosu a predposledni den do apartmanu prijela nejaka islamska verbez, 2 zensky dva chlapy celkem 5 decek, zensky komplet v cernych pytlech lezly do apartmanovyho bazenu, ostatek lidi vylezl z bazenu pryc. Rikam si ty vole to sem jeste nevidel bigsmile aby nekdo v hadrech komplet se koupal, jak vylezly ty cerny pytle tak chytla jedna osusku s mickey mausem a pres ty hadry se utirala smile1.
Je to otresna verbez, popravde az to clovek vidi jak to vecer zevluje u stolu u bazenu a koupi si to 6x1,5 L vody a pomalu to do pozdnich hodin posrkavaj v tech hadrech, ten pohled je fakt uchvatnej. Jednou sem zazil nejaky albance na lodi kdyz sme jeli na Korfu, albanci na palube sedli do kolecka cca 8 lidi, vytahly namlety maso, to hodily primo na nalakovanej plech spinave paluby lode, vzali nuz a nakrajeli cibulej a vidlickou to zamychali a vsichni okolo ujidali. Kolem sebe uz meli nachystany 20cm vysoky periny s polstarama, zalezhli jeden pres druhyho na te palube jak mysi a silnyho vetru usnuli.
Na tom Zakynthosu sem lehl predpolsedni den na plaz a prisli taky nejaky albanci, zenska obehnana zlatem, takova supr jezibabam starej v plavkach, decka do vody, stara lezela v nejakejch elastakach a cernym derovanym svetru na karimatce primo na slunku, lidi po tom hledej po te verbezi, hlavne anglani.
Reci tady tu pakas taky nesnasej, ale co nadelaj.
Vzpomel sem si jak me Fresh povidal o Malte a te pakazi co se tam natahuje ass


" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
SLUGI (Člen)
29.08.2014 08:39:05
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo … davat.html
"Pro muslimy v Česku nastane už za pár dní den D! Už 17. září jim vyprší desetiletá lhůta od registrace. Znamená to, že by jejich imámové mohli začít vyučovat islám na státních školách, působit ve věznicích či v armádě a uzavírat sňatky a zakládat školy."
... fuckfuckfuck


"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Koldan (Člen)
29.08.2014 20:39:22
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

z článku ohledně cestování do arabských emirátů, bych chtěl vidět ty smrady jak byse tvářili, kdyby jsme je tam osočovali z diskriminace atd::
- Důrazně ale upozorňujeme ženy na nevhodnost opalování „nahoře bez“. Jiný kraj, jiný mrav zde platí dvojnásob a tento v Evropě rozšířený zvyk se v Emirátech nesetkává s pochopením.
-Přestože Dubaj je jednou z nejliberálnějších arabských zemí, stále zde platí spousta islámských pravidel a zvyků. Arab například jí jídlo pouze pravou rukou, protože levá se používá na toaletě. Stejně tak si Arab nikdy nedává nohu přes nohu, protože namířit na někoho podrážku boty je považováno za urážku. Obyvatelé Dubaje se také vyhýbají neslušné gestikulaci, za vztyčený prostředníček zde hrozí vysoké pokuty. Při návštěvě mešity se všichni zouvají a žena si musí zahalit vlasy. Arabové samozřejmě dodržují i měsíc ramadán, kdy během dne nesmějí jíst, pít či kouřit.
-Etiketa je důležitým aspektem kultury Emirátů a zahraniční návštěvníci i místní pracovníci původem z ciziny jsou vyzváni k jejímu dodržování. Nijak výrazně se neliší od pravidel, jež platí v ostatních arabských zemích.
Ve Spojených arabských emirátech ale již morální pravidla natolik pokročila, že na pláži jsou přípustné i bikiny (ovšem stále není možné opalování "nahoře bez"). Dámy by raději měly oželet šortky a oblečení bez rukávů, jedná se přeci jen o arabskou zemi.
-V SAE, v islámské zemi, je nutné dodržovat střídmost v oblékání. Je zakázáno konzumovat alkohol na veřejnosti, fotografovat vládní nebo vojenské budovy a arabské ženy, během Ramadánu jíst, pít a kouřit na veřejnosti od úsvitu do soumraku, vstupovat do mešit. Neměli byste si sedat tak, aby byla vidět vaše chodidla, fotografovat arabské muže bez svolení, pozorovat modlící se a znevažovat Islám nebo Alláha.


Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Americkej (Člen)
29.08.2014 21:59:38
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Jasný, Koldan ... a mrdat je do ucha prej taky nejni recht!


... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Libor nx (Člen)
12.09.2014 08:38:51
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Tohle jsem našel na netu,je mi z toho na sickjakou podporu oni mají.fuck


Potkal jsem jednoho starého známého Cikána, co u mě kdysi čtrnáct dní dělal nějakou brigádu. Vystupuje z pěkného BMW, na sobě značkový šaty, značkový boty, zlatej řetěz na krku. Říkám, co to je, co se to v Českých Budějovicích děje?
Proč tam bylo 95% těch lidí z těch rodin, co tam bydlí, myslím na Máji? Pozval jsem ho na pivo a dozvěděl jsem se podrobněji, co asi mohlo být příčinou těchto nepokojů.
Povídá: " No šéfíku poslouchejte, známe se dlouho, gadžové jsou nasraný, neumí využívat systém a závidí nám, a já teda Vám povím, jak to děláme. Takhle:

1/ Nejdůležitější příjmy jsou, že každý rok musí moje žena porodit dítě, na to můžeš vybrat jednorázově dopředu všechny přídavky, což dělá Kč 230 000,- . Dají tě to pěkně na ruku anebo šek a v bance to máš za pět minut. Za to si koupím trocha zlata na krk já i žena, ojeté auto, nějaké luxusní hadry a voňavky, i do herny zajdeme s manželkou a ukážeme gadžům, kdo jsme my Romové, že pro nás pustit Kč 20 000 až Kč 30 000 za večer nic není. A to jdeš ráno domů z herny, gádžové běží do práce a mají rasistickýkecy. Tak jsem jim to minule nandal, říkám, koukejte víc makat ať my romové máme větší dávky, takhle už se nedá žít. Hele ti čuměli.

2/ Pak se musíš domluvit s domácím na pronájmu tak, aby to nasadil co nejvýše a protože nájem nám platí město, tak řekněme, on chce do kapsy Kč 10 000, řeknu mu hele dej nájem Kč 15 000, - oficiálně a mě vrátíš Kč 5 000,- . Všichni na to kejvnou šéfíku! Všichni jsou spokojení.

3/ S vodou, elektrikou a topením si nemusíme dělat žádné starosti, to nám platí sociálka, protože já ani moje žena jsme nikdy nepracovali a nic nemáme, tak to je snad jasný, že se o nás musí postarat né?

4/ Pak ještě dostáváme sociální dávky na jídlo a oblečení, uhlí atd., hele s třema dětma je to kolem Kč 30 000,-. Takže dobrý né!

5/ Hele šéfíku, protože nám platí sociálka elektriku, tak zajdeme na EON a zvýším si drasticky zálohy na elektriku, tak abych to nikdy nemohl propálit. Nikoho to nezajímá. A sociálka je šťastná, že tam nechodíme a nenadáváme jim do bílejch sviní, však víš, to soudní rozhodnutí, minule řekli u soudu, že to není rasizmus. No a když nám něco nedají, kurva tak tam jdeme
celá rodina a to bys viděl jak to funguje. Jsou posraný až za ušima a dají nám co chceme. No a protože je elektroměr na moje jméno, ten přeplatek vrátí mě za rok na moje konto v bance. Hele někdy dobrý, dělá to i Kč. 35 000, za rok, dobrý jsou, né!

6/ To co jsem říkal o elektrice děláme i s vodou a plynem, takže taky něco kápne, na konci roku dostaneme v průměru tak Kč 28 000,-

7/ No a protože nemám práci a něco chci dělat, tak si vezmu katalog na nejnovější mobily a televize a další elektroniku, najdu do zastavárny, domluvím se s majitelem o jaký výrobky by měl zájem, co se mu nejlíp prodává. On mě to označí v katalogu, domluvíme se na ceně. Jsou to svině, většinou mě dají jen polovinu ceny v katalogu, ale dobrý, za hodinu
práce, kurva, balík. No a my se starou jdeme do prodejny elektroniky, napřed se mračí, ale když jim ukážu kolik dostávám každý měsíc od sociálky, a že mohu splácet, tak to dají. My s mámou vybereme elektroniku co nám označil majitel
zastavárny a koupíme to všechno na půjčku. Někdy dvě televize, máme hodně dětí kurva né, dva telefony, radio, video, CD atd. Ihned ještě nově zabalené mu to odvezeme do zastavárny a on nám vyplatí tu půlku co jsme se domluvili. Hotově. Dobré né?
Samozřejmě nic nesplácíme, kurva vždyť jsou pojištěný. Mě nic žádnej exekutor nic nesebere, já kurva nic nám. A jsou gadžové v prdeli. No, to zvládneme i dvakrát týdně, je to dřina a nemůžeš to dělat pořád. Myslím tak Kč 200 000,- máme za rok. Když přijde exekutor, nikoho nikdy nenajde a taky se ty lumpové bojí k nám chodit. My je postrašíme a jdou do prdele.

8/ Výborné jsou měsíce před školním rokem, to máme nárok na brašny do školy a další věci jako školní potřeby, je třeba to nepodceňovat, obuv a sešity a další pomůcky, třeba na tělocvik, no dobrý šéfíku. Moje máma vymyslela dobrej tah. Jde do obchodu a koupí tu nejdražší tašku za Kč 1 500,- a další věci za dalších Kč 1000,- jde na město a oni jí to proplatí, pak vezmeme tašku a věci a jdeme nazpět do obchodu to vrátit, ale nemůže jít sama, oni ty svině nechtějí bez dokladu vrátit
peníze, ale jak nás tam přijde pět a začneme řvát, paní ještě ráda vrátí všechno a takže taky dobrý. Hele korunka ke korunce a minule jsem to celý vsadil na 19 červenou na ruletě, tu školní tašku a kurva padla a jsme v balíku.
Na co si vy gadžové tady pořád stěžujete? Tohle je ráj na zemi. No, já musím pomalu jít, jdeme si se starou koupit koberce..

9/ No a na konci měsíce dojdeme na sociálku, že děti nemají co jíst, poprvé ta vedoucí nechtěla nic dát, tak jsem děti seřezal, aby pěkně řvali a nechal jsem je v paneláku na chodbě, tam co bydlí. Od té doby vždycky něco dá. No šéfíku, vyšel jsem ze sedmé třídy, ale počítat umím, známe se dlouho tak kurva Vám to řeknu. Tak za rok, hele, počítejte:

1/ Dítě každej rok............................Kč 230 000,-
2/ Rozdíl nájmu...............................Kč 60 000,-
3/ Rozdíl na elektrice.......................Kč 35 000,-
4/ Rozdíl voda´ a plyn.......................Kč 28 000,-
5/ Sociálka na žití.............................Kč 360 000,-
6/ Na elektronice.............................Kč 200 000,-
Takže bratru ročně...........................Kč 913 000.-

No a to dělá měsíčně Kč 76 083,- . Nějakej další meloušek takéděláme po nocích, ale to Vám povídat nebudu. Takže připočtěte nějakejch Kč 300 000,
- k tomu a měsíční doplatky ze sociálky, no šéfíku, dobrý, na cosi pořád stěžujete vy bílý.
Mě to bratru hodí měsíčně 100 000. A když přijde policajt a něco se ptá, pošlu ho do prdele, rasistu! Tohle je ta pravá amerika, to je země snů, šéfíku běžím, než mě zavřou v těch kobercích, mějte se!"

Dlouho jsem se za ním díval a kroutil nevěřícně hlavou. Po rozhovoru s tím Cikánem se zamýšlím a zamýšlím a opravdu se lidem v Českých Budějovicích nedivím. Pojedu tam protestovat taky.

S přáním pěkného dne Ing. Roman Dočkal
Vedoucí oddělení údržby silnic Ředitelství silnic Zlínského kraje,
příspěvková organizace K majáku 5001, 761 23 Zlín

yebat (Člen)
15.09.2014 13:29:58
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

nevěřil bych všemu co se píše na netu... ale něco na tom určitě je... sick

Lihy (Člen)
15.09.2014 20:08:17
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Koldan psal:

z článku ohledně cestování do arabských emirátů, bych chtěl vidět ty smrady jak byse tvářili, kdyby jsme je tam osočovali z diskriminace atd::
- Důrazně ale upozorňujeme ženy na nevhodnost opalování „nahoře bez“. Jiný kraj, jiný mrav zde platí dvojnásob a tento v Evropě rozšířený zvyk se v Emirátech nesetkává s pochopením.
-Přestože Dubaj je jednou z nejliberálnějších arabských zemí, stále zde platí spousta islámských pravidel a zvyků. Arab například jí jídlo pouze pravou rukou, protože levá se používá na toaletě. Stejně tak si Arab nikdy nedává nohu přes nohu, protože namířit na někoho podrážku boty je považováno za urážku. Obyvatelé Dubaje se také vyhýbají neslušné gestikulaci, za vztyčený prostředníček zde hrozí vysoké pokuty. Při návštěvě mešity se všichni zouvají a žena si musí zahalit vlasy. Arabové samozřejmě dodržují i měsíc ramadán, kdy během dne nesmějí jíst, pít či kouřit.
-Etiketa je důležitým aspektem kultury Emirátů a zahraniční návštěvníci i místní pracovníci původem z ciziny jsou vyzváni k jejímu dodržování. Nijak výrazně se neliší od pravidel, jež platí v ostatních arabských zemích.
Ve Spojených arabských emirátech ale již morální pravidla natolik pokročila, že na pláži jsou přípustné i bikiny (ovšem stále není možné opalování "nahoře bez"). Dámy by raději měly oželet šortky a oblečení bez rukávů, jedná se přeci jen o arabskou zemi.
-V SAE, v islámské zemi, je nutné dodržovat střídmost v oblékání. Je zakázáno konzumovat alkohol na veřejnosti, fotografovat vládní nebo vojenské budovy a arabské ženy, během Ramadánu jíst, pít a kouřit na veřejnosti od úsvitu do soumraku, vstupovat do mešit. Neměli byste si sedat tak, aby byla vidět vaše chodidla, fotografovat arabské muže bez svolení, pozorovat modlící se a znevažovat Islám nebo Alláha.

A co je na tom špatnýho? Jediný co je špatný a sere mě, je přístup našeho státu a celý EU....to co v arabských (islámských) zemích chtěj po turistech a všech kdo se tam zdržujou by sme měli v bledě modrym chtít i my, po těch který sem jedou. Prostě tady se ženský nezahalujou, tak když po vás někdo bude chtít aby ste do práce, školy, při kontrole dokladů měly vidět xicht, tak ho mít vidět budete, mi tu žerem i vepřoví, takže pokud vy ne tak si ho neberte, ale nikdo vám extra jídlo dělat nemusí, doma se modlete ke komu chcete, ale na mešity vám přispívat nebudem.....atd. atd.
ps. Do kostela tě v zemích kde to žerou (Vatikán, Itálie, Řecko, Španělsko....) v kraťasech a ženský ani s nahejma ramenama nepustěj. Ve slavných USA třeba na Floridě taky není dobrej nápad aby byly holky na pláži nahoře bez....dokonce mají problém i s klasickejma plavkama u chlapů....takže jedině kraťasyidontknow

Koldan (Člen)
15.09.2014 20:35:49
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

vole ale dyk proto sem to sem dával, mrkni na předchozí příspěvky. prostě že my jejich pravidla u nich respektujeme (což mi jako návštěvníkovi přijde samozřejmé), ale oni tady si nevidí do tlamy a přizpůsobujeme se my.fuck


Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Meloun (Člen)
15.09.2014 21:11:43
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Petici proti rozšíření práv Islámu v ČR jsem pod taktovkou IVČRN podepsal..good..ovšem s naší, potažmo celou sluníčkářskou vládou EU nám to bude piču platný beztak..dopadnem jak Švédsko nebo VB..dřív nebo pozdějc..smile2fuck
Asi se začnu učit japonsky, páč tam jsou tyhle ksindly zakázaný..ass


PURE NAKED BIKE!
VikecB12 (Člen)
16.09.2014 11:07:14
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Meloun psal:

Petici proti rozšíření práv Islámu v ČR jsem pod taktovkou IVČRN podepsal..good..ovšem s naší, potažmo celou sluníčkářskou vládou EU nám to bude piču platný beztak..dopadnem jak Švédsko nebo VB..dřív nebo pozdějc..smile2fuck
Asi se začnu učit japonsky, páč tam jsou tyhle ksindly zakázaný..ass

Taky mám podepsánogood


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kožak (Člen)
16.09.2014 11:57:27
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

příště volte ''Sládka'' a máte vystaráno bigsmile


MRDAT!!!
VikecB12 (Člen)
16.09.2014 12:39:16
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Bohužel je ještě těch sluníčkovejch lidí asi víc... Budou zřejmě čekat,až je budou mít za sousedy,pak si vytáhnou hlavu z prdele a zjistí,že už je pozdě s tym něco dělat...


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
tachec (Člen)
16.09.2014 13:04:42
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

VikecB12 psal:

Bohužel je ještě těch sluníčkovejch lidí asi víc... Budou zřejmě čekat,až je budou mít za sousedy,pak si vytáhnou hlavu z prdele a zjistí,že už je pozdě s tym něco dělat...

Tak tohle bych vedle baráku fakt mít nechtěl...

http://usti.idnes.cz/arabove-modlany-te … domaci_maq


▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Ondráš (Člen)
17.09.2014 09:09:15
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Turek došel nejdál k Vídni. good
Když to neposerou Němci, tak se mu to znova nepovede.help


Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš (Člen)
17.09.2014 09:10:49
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Meloun psal:

Asi se začnu učit japonsky, páč tam jsou tyhle ksindly zakázaný..ass

Víš jaká je tam pracovní morálka?help
Půlka střední Evropy by tam chcípla vyčerpáním. Severní a jižní by skapala celá.help


Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
VikecB12 (Člen)
17.09.2014 09:29:29
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Ondráš psal:

Turek došel nejdál k Vídni. good
Když to neposerou Němci, tak se mu to znova nepovede.help

Jenže to tady neměl oporu zevnitř. Teďka jich tady bude polovina už na "našich" uzemích bez boje...


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Meloun (Člen)
17.09.2014 10:04:49
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Ondráš psal:
Meloun psal:

Asi se začnu učit japonsky, páč tam jsou tyhle ksindly zakázaný..ass

Víš jaká je tam pracovní morálka?help
Půlka střední Evropy by tam chcípla vyčerpáním. Severní a jižní by skapala celá.help

Klídek..japonci k nám do práce taky občas zavítaj..jsou to ti nejslušnější zákazníci, co za všechno 100x děkujou a jsou nadšený z každý hovadiny..good..a japonky by taky nebyly uplně marný..evilbigsmile

Kdežto když tady byl ten kokot ze SA..tak ho nejvíc zajímal kalendář s babama z roku 2005..čuměl na to jak tatar..pak si objednal a doteď (po roce) jsou pořád nějaký problémy..vychcánek..fuck..to je jak kdybys prodával plaňky na plot a ten dement po tobě chtěl,ať mu to tam přijedeš na vlastní náklady namontovat..to samý ten turek z austrálie..nakopat do prdele..fuck


PURE NAKED BIKE!
Ondráš (Člen)
18.09.2014 11:16:21
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Meloun psal:

Klídek..japonci k nám do práce taky občas zavítaj..jsou to ti nejslušnější zákazníci, co za všechno 100x děkujou a jsou nadšený z každý hovadiny..good..a japonky by taky nebyly uplně marný..evilbigsmile

Já myslel makat v Japonsku v japonský firmě pod japonským šéfem.

Jinak zákazníci to budou dobrý. Tomu věřim.good


Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
SLUGI (Člen)
18.09.2014 14:18:06
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy


"FORTUNA IUVAT AUDACES"
VikecB12 (Člen)
18.09.2014 16:35:15
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

No aspoň něco. Chtělo by to opět rozběhnout prasečáky v každé vesnici,jak to bývalo dobrým zvykem a to nejen kvuli zmrdům muslimskejm(nevím,jestli je to taky zakázaný,jako třeba černý svině?)
Nebo by jim měl někdo povyprávět,jak to tady bejvalo dřív,když bylo prase v každé chalupě a v každým kolchozu,museli by naznat,že tady není kousek vhodné pudy pro ně a jít o dům dálgoodgood


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Meloun (Člen)
18.09.2014 19:49:52
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

..a v takovym duchu je 75% toho jejich slavnýho koránu..sick..postupně to louskám..to neni náboženství, ale politická, zvrácená ideologiesickass

zajímávé súry a verše vyňaté z koránu a to je jen pro začátek:

47 súra;verš 4:
"a když se střetnete s nevěřícími udeřte je do šíjí, a až jim způsobíte úplnou porážku, pevně je spoutejte".

2:191 Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití. Avšak nebojujte s nimi poblíže Mešity posvátné, dokud oni s vámi zde nezačnou bojovat. Jestliže však vás tam napadnou, zabte je - taková je odměna nevěřících!

3:28 Nechť si věřící neberou nevěřící za přátele místo věřících! Kdo tak učiní, nedostane se mu od Boha ničeho, leda v případě, že byste se od nich obávali nějaké hrozby. A Bůh vás varuje před sebou samým a u Boha je cíl konečný.

4:89 A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky
3:118 Vy, kteří věříte! Neberte si jako důvěrníky nikoho kromě lidí z vás! Nevěřící neopominou vám škodit a přáli by si, abyste upadli do nesnází. A již se stala nenávist jejich zjevnou v jejich ústech, však to, co skrývají hrudi jejich, je ještě horší. A učinili jsme vám znamení jasnými, jste-li rozumní.
4:91 A najdete i jiné pokrytce, kteří chtějí získat důvěru vaši i důvěru svého lidu. Kdykoliv se pokusí vás svést k odpadnutí, budou v tom odraženi. A jestliže se nebudou držet stranou od vás a nevzdají se vám na milost a nesloží své ruce, tedy je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A nad těmito vám dáváme pravomoc zřetelnou.

8:17 Nejste to vy, kdo je zabili, ale Bůh je zabil; a nevrhals ty, když jsi vrhal, nýbrž byl to Bůh, kdo vrhal, aby vyzkoušel věřící zkouškou dobrou, od Něho přicházející, vždyť Bůh slyšící je, vševědoucí!
4:56 Věru ty, kdož neuvěřili v Naše znamení, My v ohni sežehneme, a kdykoliv vyschnou kůže jejich, vyměníme je za jiné, aby tak trestu okusili. A Bůh zajisté je mocný, moudrý.

9:73 Proroku, bojuj usilovně proti nevěřícím a pokrytcům a buď přísný na ně! Útočištěm jejich bude peklo, a jak hnusný je to cíl konečný!


PURE NAKED BIKE!
VikecB12 (Člen)
18.09.2014 20:10:58
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

To sou pěkný sračkybigsmile Takže když bude v evropě parta lidí hajlovat,tak je zavřou a když bude parta lidí halekat tyhle hovna,bude jim přiznána sociální dávka a přiděleno občanstvíidontknow
Asi si fakt udělám zbroják a pomalinku se začnu doma vybavovat. A jestli přijdou až sem,tak to fšecko použijucool


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kelly01 (Člen)
18.09.2014 20:33:54
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Mezi námi, bible je stejná sračkabigsmile


God Save The Queen!
Meloun (Člen)
18.09.2014 21:14:03
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Kelly01 psal:

Mezi námi, bible je stejná sračkabigsmile

čets ji?bigsmile..taky tam občas něco zazní, ale bible je spíš taková pohádka..přestaneš věřit - nikdo nic neřeší..přestaneš v mehmeda - rovnou tě vodkrouhnou..demence nosick


PURE NAKED BIKE!
mr.BSE (Člen)
19.09.2014 16:36:57
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

ciwe ten korán je jak talmud...idontknow akorát místo znásilnění je tam zabití bigsmile


Second Class Citizen
1130 Café Racer
Filous (Člen)
19.09.2014 16:57:07
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

...voe to řikam furt, za Jihlavou....mnóóó tag dobře, kolem dokola Slovencka postavit zeď, na ni mašinkvéry a jag vystrčej palici, tumá headshotfuck ...proč sme tag blbý a trpíme je tady, dyš víme co sou zač a proč sem přicházej???idontknow ...to je jag: "dobrý den, přicházíme vás zabít ve jménu Aládina"...a my: "vítejte, pojďte dál a chovejte se jag doma...."surprised ...mrdat každou víru a tu muslimskou tuplemfuck ...dybych byl f europarlamentu, vokamžitě bych jim dal zbourat fšechny ty jejich rozhledny po celý Evropje, dostali by tejden na to, aby se vrátili do tý kyselý prdele votkundá přitáhli a pag bych povolil volnej vodstřel každýho zmrda s utěrkou na palici nebo zabalenýho f prostěradle...ať si halekaj a tlučou hlavama vo zem tam gde je to jejich, my nevjeřící psy se taky f tom jejich zasranym apsurdistánu musíme chovat podle jejich pravidel, tag proč se voni nechovaj podle našich, dyš sou u nás???idontknow


- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
SLUGI (Člen)
19.09.2014 17:05:59
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

... nezbývá než naprosto souhlasit good good evil


"FORTUNA IUVAT AUDACES"
huskyb12 (Administrator)
19.09.2014 17:38:48
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

každá víra v "nadpřirozeno" je podle mě slabost ...
čím primitivnější prostředí, tím primitivnější pravidla ...
vzhledem k tomu, že utěrky pocházejí z velmi chudýho prostředí, nestačili tu svojí "pravdu" zprofanovat majetkem jako křesťani ...


ale di, Ty brepto ...
Kožak (Člen)
19.09.2014 19:09:23
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

redface...já teda věéřim v perestrojku surprisedbigsmile Filous good


MRDAT!!!
Kedar (Člen)
19.09.2014 19:25:48
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Filous na hrad goodAkurát ten tejden je trochu moc to by chtělo přehodnotitidontknow


Jinej už nebudu
VikecB12 (Člen)
19.09.2014 20:26:07
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Mě hlavně nejde do hlavy,kdo ty zmetky promuslimský volí,když většina normálních lidí má na ně názor dost podobnej Filousovic moudrugood Pak je tady pár pošahanejch masochystů,keří tvrdí,že sme fšichni lidi a můžeme spolu pohromadě vegetit a mít se fšichni hrozně rádi.... Ale těch tolik nebude,to není možnýbigsmile
Takže koho v té naší vyjebané zemičce volit?
Jak vidno,fšichni ti Sobotci,Kalousci,Knížata a já nevím jaká verbež sou těžce pro tuhle pakáž,protože pro ně je to další voličfuck
A nejvěčí mrtky sou ti Zelení a to v celé evropěfuck Ti sou fšici děsně milující lidé,kteří by chtěli evropu sdílet s veškerou špínou světa,k tomu by si posvítili ledžárovkou napájenou jedovatejma solárama a přežvejkávali by k tomu nějaký kořínky a biozeleninku,jen nevím kde to vyprodukujou,když na svícení potřebujou veškerou ornou půduidontknow bigsmile Jak říkám,čurácigood
Takže se z vodstupem času podívejte na jutubu na nějaký videa se Sládkem a musí vám docvaknout,že ten člověk měl suprovej program a nebál se vodevřít hubu.bigsmile Bohužel byl tenkrát každej děsně natěšenej na to,jak zbohatne bez práce a nechtěli poslouchat o budoucnosti tuhle pravdu,když jim Havel věšel bulíky na nos,jak to bude paráda a fšici budou těžce hepycoolbigsmile


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
vorel (Člen)
19.09.2014 20:56:05
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Vidíte to tak nějak moc černě idontknow


řikám si hurikán
Meloun (Člen)
20.09.2014 00:05:09
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

http://www.reformace.cz/zod/tajemstvi-koranu-cislo-82
Doporučuju tomu ten čas věnovat..


PURE NAKED BIKE!
hlemejzd999 (Člen)
20.09.2014 16:48:00
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Meloun psal:

http://www.reformace.cz/zod/tajemstvi-koranu-cislo-82
Doporučuju tomu ten čas věnovat..

ani hovno... mrdat celej kořán do ucha bigsmile


Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Filous (Člen)
20.09.2014 21:00:47
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

...to je stoho, že se mladý lidi místo ve štyrkovejch hospodách scházej f čajovnách a jinejch pochybnejch zařízeních, zapalujou si k tem vylouhovanejm bůchvíjakejm lektvarum smradlavý tyčinky z Tibetu nebo s kerý prdele, bubnujou na bubínky a aby byli kůůl, tag vo sobje prohlašujou, že konvertovali k budhizmu, islámu a já nevim k čomu...noa někerejm se na to povede utáhnout buchtu, uvidí to jeho kámoš a uš taky místo píva chlastá čaj z petržele a uctívá gdejakýho pitomce f prostěradleidontknow ...a pag se takovejch pacjentů sejde pár dohromady, mezi nima se najde jeden, kerej to bere fakt vážně a je průser na svjetěidontknow ...povinně bych fšem tem lidumilum a multikultůrám pouštěl pjetkrát denně ty popravy novinářů, bičování a kamenování ženckejch a podobný jejich kratochvíleidontknow ...dyk to přeci nejni normální, to si kurva ty lidi neuvjedomujou, že dyš to tady pude takle dál, tag že sou schopný todle začít za pár let nebo třeba za pár desítek let prosazovat i u nás f Evropje???idontknow


- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen)
21.09.2014 06:26:56
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

chtělo by to zavést podobnej režim : http://zpravy.idnes.cz/obrazem-texas-pa … anicni_aha


Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
SLUGI (Člen)
21.09.2014 09:10:29
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

hlemejzd999 psal:
Meloun psal:

http://www.reformace.cz/zod/tajemstvi-koranu-cislo-82
Doporučuju tomu ten čas věnovat..

ani hovno... mrdat celej kořán do ucha bigsmile

... good evil


"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Kedar (Člen)
21.09.2014 19:23:35
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Kurňa filous tohle téma s tebe udělá grafomanabigsmilebigsmile


Jinej už nebudu
SLUGI (Člen)
23.09.2014 13:08:51
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

... evil

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/39_happy.jpg

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
nicola.foxx (Člen)
23.09.2014 14:16:23
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy


Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
hlemejzd999 (Člen)
24.09.2014 14:44:30
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

http://usti.idnes.cz/neznicitelne-beton … zpravy_alh
si delaj prdel,  ne ? ted se zacne vsude psat, jak jsou chanovsti cikani pracovití, kdyz nedokazou ukrast lavicky idontknow


Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
hlemejzd999 (Člen)
24.09.2014 14:55:36
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy


Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
SLUGI (Člen)
24.09.2014 21:16:13
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

hlemejzd999 psal:

a jedna dobrá zpráva bigsmile good http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=25362

... když to tam bylo už podruhé to znamená že to umyjou a valí to tam dál?  idontknow surprised


"FORTUNA IUVAT AUDACES"
hlemejzd999 (Člen)
24.09.2014 22:19:22
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

SLUGI psal:
hlemejzd999 psal:

a jedna dobrá zpráva bigsmile good http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=25362

... když to tam bylo už podruhé to znamená že to umyjou a valí to tam dál?  idontknow surprised

No jo... tak to je k ničemu. ..chtělo by to něco stalejsiho. ..třeba z toho zřídit jatka smile1


Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Libor nx (Člen)
29.09.2014 23:17:20
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

VikecB12 (Člen)
30.09.2014 13:59:38
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Pěkný vídeogood
Kocábovi a vostatním mrdkomilům bych napařil vlastizradu a vyexpedoval je do některé špinavé země a byl by klid. A tady by mohl v klidu začít lovgoodbigsmile


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Daniel (Člen)
30.09.2014 18:17:32
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

goodgood

hans (Člen)
30.09.2014 20:36:04
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy


Sapere Aude
www.gunlex.cz
Petr J. (Člen)
30.09.2014 23:31:51
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

VikecB12 psal:

A tady by mohl v klidu začít lov

...a takto by to chtělo potunit auto:

http://forum.valka.cz/attachments/121/Hilux_SCV__4_.jpeg



good

hans (Člen)
02.10.2014 08:25:14
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy


Sapere Aude
www.gunlex.cz
hans (Člen)
02.10.2014 09:18:48
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

beru zpět, jen ať jsme zaujatý surprised

http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky … -deti.html


Sapere Aude
www.gunlex.cz
hlemejzd999 (Člen)
04.10.2014 20:48:04
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3046_10405264_10152777924203447_4465499912082709055_n.jpg

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
hlemejzd999 (Člen)
04.10.2014 23:17:56
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy


Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Meloun (Člen)
05.10.2014 16:31:29
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Koukám, že ses na bukvici taky přidal do skupiny ivčrn..bigsmile


PURE NAKED BIKE!
Ondráš (Člen)
07.10.2014 11:04:07
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Já myslím, že tohodle kněze svatý Petr přes bránu nepustí.idontknow

http://www.novinky.cz/domaci/349739-kom … -kscm.html


Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tom jr. (Člen)
07.10.2014 11:36:32
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Ondráš psal:

Já myslím, že tohodle kněze svatý Petr přes bránu nepustí.idontknow

http://www.novinky.cz/domaci/349739-kom … -kscm.html

ale ma pravdu ... vsechno svinstvo zacina u posranyho nabozenstvi sick

Libor nx (Člen)
02.12.2014 18:36:58
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

No tak tohle už je síla.fuckfuckfuck http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo … te-se.html

Editoval osiris (02.12.2014 20:42:03)

VikecB12 (Člen)
02.12.2014 19:54:27
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

zmrdi zasranífuck


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen)
02.12.2014 21:02:47
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

nemáte číst blesk..stejnej brak jako TV Hovna


:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen)
02.12.2014 21:04:14
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy


:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 (Člen)
02.12.2014 21:56:24
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Tak dostanou fstupenku třeba v itálii nebo španělsku a cesta do evropy je stejně volná...
Ale samozřejmě vítám každý gesto politiků k potírání těch zmrdůgood


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Drakoxxl (Člen)
30.12.2014 10:49:15
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Bohužel plány se naplňují sick
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/z … nit-170303
satan s náma help


Lepší někdy, než nikdy.
kojaksro (Člen)
30.12.2014 11:33:35
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Drakoxxl psal:

Bohužel plány se naplňují sick
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/z … nit-170303
satan s náma help

......pojebaná EUfuck, ať dou do prdelefucksick


.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen)
30.12.2014 12:07:28
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Drakoxxl psal:

Bohužel plány se naplňují sick
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/z … nit-170303
satan s náma help

satan s náma...je na čase se opravdu začit kvalitně ozbrojovat a dělat zásoby munice a pak se hlavně nebát zbraň použít.


:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Libor nx (Člen)
30.12.2014 12:13:38
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Drakoxxl psal:

Bohužel plány se naplňují sick
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/z … nit-170303
satan s náma help

Já bych ty sráče fuckz EU vystěhoval k nim,ať si tam zkoušej tyhle pussy-viny tam.

Ondráš (Člen)
30.12.2014 13:04:22
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Ty voe, četli jste to vůbec?surprised

1)

...Jednání barcelonského procesu, která začala už v roce 1995, se oproti původnímu záměru definitivní realizace v roce 2010 posouvají o dva roky....

Není to nějaký divný vyjádření, ne? Máme skoro rok 2015.help

2) Článek byl vydán 31. 7. 2010 23:47

Bejt nějakej extremista, tak si budu myslet, že je to řízená provokace.cool
Tady věřím, že jste se jen ani jeden z Vás nedostal za titulek článku a nadáváte, páč nadávat na EU je IN. evil
V době kdy se mluví o zrušení Shengenského prostoru, je odkazování na tenhle článek myslím trochu mimo.help


Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
VikecB12 (Člen)
30.12.2014 13:29:07
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Ale tenhle program samozřejmě běží a je v plnym proudu,to se popřít nedá. Nevim,čeho chcou europolitici dosáhnout,když i totální pako ví,že tihle pracovat a podílet se na zvyšování HDP nikdy nebudou. A 90% lidi bude u voleb stejně volit čssdksčodstopanokomunistickoustranu... A těm co se učí střílet to bude stejnak hovno platny,protože tahle chátra je stejně hájená celoročně,stejně jako cigorky a při věčím průseru vám seberou stříkačky jako prvnísmile2


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Billy (Člen)
30.12.2014 13:34:29
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Jen škoda že je nemůžem hladit  smile1


" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Drakoxxl (Člen)
30.12.2014 14:52:56
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Ondráš psal:

Ty voe, četli jste to vůbec?surprised

1)

...Jednání barcelonského procesu, která začala už v roce 1995, se oproti původnímu záměru definitivní realizace v roce 2010 posouvají o dva roky....

Není to nějaký divný vyjádření, ne? Máme skoro rok 2015.help

2) Článek byl vydán 31. 7. 2010 23:47

Bejt nějakej extremista, tak si budu myslet, že je to řízená provokace.cool
Tady věřím, že jste se jen ani jeden z Vás nedostal za titulek článku a nadáváte, páč nadávat na EU je IN. evil
V době kdy se mluví o zrušení Shengenského prostoru, je odkazování na tenhle článek myslím trochu mimo.help

Bohužel, to co se dnes děje v Evropě je právě důsledek tady těhle rozhodnutí z 90-tých let a proto se mluví o Schengenu a volném pohybu, Anglie už začíná prozřívat bad
Jinak za hranicemi, jich bohužel čeká milióny help
http://www.denik.cz/z_domova/stehovani- … 41211.html


Lepší někdy, než nikdy.
K.a.s.y.m. (Člen)
30.12.2014 16:05:13
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

VikecB12 psal:

Ale tenhle program samozřejmě běží a je v plnym proudu,to se popřít nedá. Nevim,čeho chcou europolitici dosáhnout,když i totální pako ví,že tihle pracovat a podílet se na zvyšování HDP nikdy nebudou. A 90% lidi bude u voleb stejně volit čssdksčodstopanokomunistickoustranu... A těm co se učí střílet to bude stejnak hovno platny,protože tahle chátra je stejně hájená celoročně,stejně jako cigorky a při věčím průseru vám seberou stříkačky jako prvnísmile2

a kdo tu mluvil o legálním ozbrojování s papírama..tím po lidech střílí stejně jen sebevrah a blázen. Navíc automat na střelbu dávkou legálně ani nekoupíš.


:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 (Člen)
30.12.2014 16:11:17
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

tak to je potom jinágoodevil


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kožak (Člen)
30.12.2014 20:12:36
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Billy psal:

Jen škoda že je nemůžem hladit  smile1

jako že je máš rád ,že bys je hladil až bys je uplně vyhladil ? bigsmile


MRDAT!!!
K.a.s.y.m. (Člen)
30.12.2014 21:13:56
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Kožak psal:
Billy psal:

Jen škoda že je nemůžem hladit  smile1

jako že je máš rád ,že bys je hladil až bys je uplně vyhladil ? bigsmile

ono tu ani tak nejde o víru,ale o mentalitu těch lidí...jsou to v podstatě cikáni který nikdy makat nebudou a budou jen natahovat ruce který bych jim sekal společně s hlavou jako to dělaj oni.


:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Billy (Člen)
31.12.2014 12:28:43
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Kožak psal:
Billy psal:

Jen škoda že je nemůžem hladit  smile1

jako že je máš rád ,že bys je hladil až bys je uplně vyhladil ? bigsmile

kurva do hladka smile1


" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Petr J. (Člen)
31.12.2014 19:23:55
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Billy psal:
Kožak psal:
Billy psal:

Jen škoda že je nemůžem hladit  smile1

jako že je máš rád ,že bys je hladil až bys je uplně vyhladil ? bigsmile

kurva do hladka smile1

...každá musí být do hladka....nejen kurva....bigsmilebigsmile

Kožak (Člen)
31.12.2014 20:53:53
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Petr J. psal:
Billy psal:
Kožak psal:


jako že je máš rád ,že bys je hladil až bys je uplně vyhladil ? bigsmile

kurva do hladka smile1

...každá musí být do hladka....nejen kurva....bigsmilebigsmile

mno už je to dávno ,co sem hladil bobra bigsmile


MRDAT!!!
SLUGI (Člen)
31.12.2014 22:51:13
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

... musíš hledat, najdeš  evil


"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Libor nx (Člen)
31.12.2014 23:41:10
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

SLUGI psal:

... musíš hledat, najdeš  evil

Možná u nějaké staré rašple. bigsmile

SLUGI (Člen)
31.12.2014 23:43:17
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

... ale pussy
... evil


"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Banditatom (Člen)
01.01.2015 10:27:10
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Petr J. psal:
Billy psal:
Kožak psal:


jako že je máš rád ,že bys je hladil až bys je uplně vyhladil ? bigsmile

kurva do hladka smile1

...každá musí být do hladka....nejen kurva....bigsmilebigsmile

Pedofile f pyzamojevil i bobrik ma sve mistoevil


"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kožak (Člen)
01.01.2015 12:57:37
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

SLUGI psal:

... musíš hledat, najdeš  evil

no ,tady asi ne bigsmile


MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen)
05.01.2015 23:31:12
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

STAROSTA ODMÍTÁ ODSTRANIT VEPŘOVÉ ZE ŠKOLNÍCH JÍDELEN A VYSVĚTLUJE PROČ
Muslimští rodiče se dožadovali, aby se v jednom předměstí Montrealu nepodávalo ve školních jídelnách vepřové.
Starosta montrealského předměstí Dorval to odmítl a jeho tajemník rozeslal rodičům dopis, v němž vysvětlil proč.
„Muslimové musí pochopit, že se musí přizpůsobit Kanadě a Quebecu, jejím zvykům, tradicím, způsobu života, protože právě proto se rozhodli do Kanady přistěhovat.
Musí také pochopit,... že je třeba, aby se začlenili, a naučili se v Quebecu žít.
Musí pochopit, že to záleží na nich, aby změnili svůj životní styl, nikoliv na Kanaďanech, kteří je zde velkoryse přivítali.
Musí pochopit, že Kanad'ané nejsou rasisté, ani xenofobní; před příchodem Muslimů přijali mnoho imigrantů {zatímco naopak tomu tak není - muslimské státy nemuslimské přistěhovalce nepřijímají}.
Podobné jako jiné národy, Kanad'ané nejsou ochotni vzdát se své identity, své kultury.
I když Kanada přistěhovalce vítá, není to starosta Dorvalu, který vítá cizince, ale jsou to všichni Kanad'ané, obyvatelé Quebecu.
Nakonec musí pochopit, že v Kanadě (Quebecu) máme judeo-křesťanské kořeny, vánoční stromky, kostely a náboženské slavnosti, a náboženství musí zůstat v soukromé doméně.
Městský úřad v Dovalu má právo odmítnout jakékoli ústupky, které požaduje Islám a šária.
Pro Muslimy, kteří nesouhlasí se sekularismem, a necítí se v pohodě zde v Kanadě, existuje na světě 57 nádherných muslimských zemí, většinou s malou hustotou obyvatelstva, které jsou připraveni je přijmout s otevřenou halal náručí, v souladu se šárií.
Jestliže jste opustili svou zemi a odjeli do Kanady a ne do jiné muslimské země, je to proto, že jste považovali život v Kanadě za lepší, než kdekoli jinde. Zeptejte se sami sebe, jen jednou, „Proč je lepší žít v Kanadě, než v zemi, ze které jste přišli?" „Školní jídelna s vepřovým je součástí odpovědi."


Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
SLUGI (Člen)
06.01.2015 00:07:29
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

... víc takových starostů good good
... v každým městě aspoň jednoho evil


"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Libor nx (Člen)
06.01.2015 02:28:30
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Takhle by s nima měli jednat v celý evropě gooda né je tady ještě tahat.fuck Zatím to asi pochopili jen v Kanadě a v Austrálii jak se s nima nesrat.smile2

VikecB12 (Člen)
06.01.2015 16:52:05
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Obávám se,aby to nebyl zase jen nějakej hoax,nebo jak se tomu nadávásmile2
Nakonec to na plnou hubu řekne jen ten náš vokamura...good


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Libor nx (Člen)
06.01.2015 17:12:01
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

zzzmrzlinar (Člen)
06.01.2015 20:53:31
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Matějka to řekl nejlépe jak se korektně říci dalo,

hans (Člen)
06.01.2015 22:46:37
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

zzzmrzlinar psal:

Matějka to řekl nejlépe jak se korektně říci dalo,

jo vogo - proto už mám vyřízený ty nákupka evil


Sapere Aude
www.gunlex.cz
zzzmrzlinar (Člen)
06.01.2015 23:53:49
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

hans psal:
zzzmrzlinar psal:

Matějka to řekl nejlépe jak se korektně říci dalo,

jo vogo - proto už mám vyřízený ty nákupka evil

a už ses rozhodl co to bude?

hans (Člen)
07.01.2015 08:24:37
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

To vis ze jeste poradne ne. Je toho jak sracek. Zatim ale porad vede SKS a nove beretta 71 ve 22.lr


Sapere Aude
www.gunlex.cz
yebat (Člen)
07.01.2015 12:47:41
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

hlemejzd999 (Člen)
07.01.2015 13:37:32
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Sluníčkáři to můžou prodebatovat až si budou dávat kebab proti okamurovigood


Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Drakoxxl (Člen)
07.01.2015 13:51:40
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2680_kick_islam.jpg

Lepší někdy, než nikdy.
barynek (Člen)
07.01.2015 21:30:11
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy


Bandit 4EVER!!!
Tom jr. (Člen)
07.01.2015 21:35:25
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

asi si necham udelat triko good

yebat (Člen)
07.01.2015 21:56:48
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Tom jr. psal:

asi si necham udelat triko good

až ho budeš dělat, tak jich udělej víc... taky si jedno vezmu... good

Drakoxxl (Člen)
08.01.2015 22:01:25
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Když triko tak od 7.62 good

http://www.bullarmyshop.cz/foto/3967.jpg


Lingvisti a salamofilové to určitě přeloží evil


Lepší někdy, než nikdy.
Koldan (Člen)
09.01.2015 18:46:41
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy


Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kožak (Člen)
09.01.2015 19:18:36
Offline

Re: svět se v prdel obrací už doopravdy

Drakoxxl psal:

Když triko tak od 7.62 good
http://www.bullarmyshop.cz/foto/3967.jpg
Lingvisti a salamofilové to určitě přeloží evil

Rumcajzisti kvéry neradibigsmile


MRDAT!!!

Board footer



W3C XHTML 1.0 W3C CSS

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
design & modifications of punBB: Syky
testing: Inkvizitorr