Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Páni Mechanici...

Lachtan (Člen)
16.11.2012 23:44:32

Páni Mechanici...

...poznám já starej gramlák a mrdal rozdíl v chodu motoru, když jsou vačky na motoru Bandasky na značky, nebo na stupně ventilů a úvratí. Četl jsem tu, na tomto fóru, že se to dá pomocí jakýchsi kulatých úhloměrů a hodinek a dalších jakože pomůcek takto nastavit a zdali jste to už některý z Vás takhle montoval ?
Hned mě nekamenujte, jenom se vo to zajímám.
Tak BanditPičo!!!good

Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
K.a.s.y.m. (Člen)
17.11.2012 01:13:23

Re: Páni Mechanici...

call Květoslav Filoušbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris (Člen)
17.11.2012 11:51:44

...možná tě jenom nechápu, ale když to nastavíš podle časování, tak to nastavíš na značky a pokud s tím chceš hnout o víc, tak si piš, že to poznáš, protože pokud se ti to podaří natočit, tak to nebude mít výkon, bude se hřát... ...a když s tím hneš o víc, tak si jebneš pístem o ventil

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
17.11.2012 17:48:51

...no co po Osim napsat???idontknow ...nastavuj podle značek...kliku dej Tčkem proti snímači, vejfukovou vačku 1čkou soubježně s hlavou, tj. dopředu a vot 2ky votpočitej 24 pinů řetězu a tam nastaf 3ku na sací vačce...to je celý...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Lachtan (Člen)
17.11.2012 18:13:00

dyk řikám že sem gramlák a jantar... měl sem na mysli toto:

http://www.gsxr.wz.cz/casovani.htm

myslim že japoncký soudruzi určitě vědí co dělaj, ale český soudruzi to třeba ještě nějak dovylepšujou.
jinak vám pánové Osi a Květoslave děkuji, potkanej motor mít nechci.

osiris (Člen)
17.11.2012 18:33:08

...ó bóže, to tam ale pan docent měl tučným písmem připsat ať to nečte ten kdo nemá doma motor ze čtyřiapadesátýho roku nebo na ponku hozenou závodní pilu (rozuměj: tohle jsme dělali před pětadvaceti rokama na buď konstrukčně hodně starejch motorech a nebo naopak závodních, kde bylo potřeba naladit na konkrétní trať)

Lachtan (Člen)
17.11.2012 18:47:47

no jó no, tak sem blbej no. Stejně mi to neva...
diksmile1

osiris (Člen)
17.11.2012 19:05:39

...ale hovno, co blbneš vole? smile1 já jsem to nepsal tak jak jsi to pochopil, že bys měl bejt blbej, proč jako? bigsmile

ps: tím docentem jsem myslel toho spisovatele, né tebe bigsmile ...ale popsaný to má parádně good

K.a.s.y.m. (Člen)
17.11.2012 20:08:42

Lachtan psal:

dyk řikám že sem gramlák a jantar... měl sem na mysli toto:

http://www.gsxr.wz.cz/casovani.htm

myslim že japoncký soudruzi určitě vědí co dělaj, ale český soudruzi to třeba ještě nějak dovylepšujou.
jinak vám pánové Osi a Květoslave děkuji, potkanej motor mít nechci.

podobnou píčovinu mám na škodovácký stotříce,ale tam je to spíš na přesnější tovární nastavení a k doladění se používali ještě dvě tyčky podle kterej se to nastavovalo..ale na bandita bych to asi neřešil..ten má koní dost bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Lachtan (Člen)
17.11.2012 21:03:18

osiris psal:

...ale hovno, co blbneš vole? smile1 já jsem to nepsal tak jak jsi to pochopil, že bys měl bejt blbej, proč jako? bigsmile

ps: tím docentem jsem myslel toho spisovatele, né tebe bigsmile ...ale popsaný to má parádně good

dyk já vim kamarádi...good

Billy (Člen)
19.11.2012 12:45:45

Lachtan psal:
osiris psal:

dyk já vim kamarádi...good

vetsinou to resej s tim presnym nastavovanim, kdyz davas ty ozubeny kola na vackach co maj vybrouseny diry pro jemnejsi "dočasování", ale jinak se to asi moc casto nedela. Ja kdyz daval ty ostry vacky tam sme jenom prehodily ozubeny kola na ostry vacky, nasadilo se to jak ma a nic sme s koleckem nedelali, ikdyz ho kamos ma na dilne.

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS