Nejsi přihlášen
Bliká FI
Chyba vstřikování - ale co s tím? Před rozborkou zdemolovaného předku moto po nehodě startovala a motor běžel. Teď po asi měsíci až dvou po otočení klíčku do polohy ON Blikačka a nestartuje. Resp. štěká, ale nechytá se. Od demontáže do kompletace dělán komplet předek - jen mechanika (vidle, kolo, brejle, zavaření chladiče). S elektrikou jen odpojení vyhřívání, ale tam bych příčinu nehledal. Benzínu je dost a kvalitní (čerstvej). Napadá někoho něco? Díky za pomoc.
GSX1250FA
K.a.s.y.m. (Člen) 04.12.2012 20:32:10 Offline |
Re: Bliká FI
abys nedopad jako bolek a nesháněl nový čerpadlo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Bližší info - Klíček v poloze zapnuto, na displayi CHECC - přepnu červené tlačítko na sepnutý el. okruh. Zabzučí jakoby pohyb nějakých klapek, cvakne relátko a Bliká FI. Odpojení baterie nepomohlo, rozpojení a spojení konektorů také ne. Nemohlo se tam zasrat nějaké čidlo od oleje když to po té bouračce bylo hore kokotom? Ale proč by to po dotažení do garáže startovalo a teď ne???
GSX1250FA
Nic také. Jediné průhledná krytky větší kryt tlustých gáblů s 30tiA pojistkou a dva malé průhledné kryty je zase na 20ti a 15ti A pojistky. Zasunul jsem vše s gumičkama do držáků, zamlel s drátama, ale nic. Nespolupracuje.
GSX1250FA
na busu se mi stalo asi trikrat, ze mi svitilo FI. Pokazdy pomohlo to chcipnout a zase nastartovat a uz to nesvitilo. V okamziku, kdy to svitilo, tak se zdalo, ze motor nenabehl zcela korektne. Nove nastartovani uz probehlo se spravnym zvukovym doprovodem.
Ty ale evidentne budes mit zadrhel nekde jinde. Tak to vlastne ani nemusis cist
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
...jag píše Osi je to závada elektroniky...nezapoměls připojit ňákej konektor??? ...nebo nezapnuls klíček s rospojenou kabeláží vot fstřikovačů??? ...tym si můžeš vyvolat chybu, kerá se zapíše do jednotky...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Vstřiky jsem neodpojoval. Jediná elektrika do které bylo vrtáno je předek (odpojení světla, blinkrů), zadek (světla, blinkry). Chladič vody 2 gáble ventilátoru a čidlo vody, budíky 1 gábl. Odinstalace vyhřívání Oxford. Právě mi vrtá hlavou že po bouračce to chytlo a jelo a teď po kompletaci nic a FI. Vůbec si nejsem vědom ničeho, konektory jsem znova prošel a vše spojováno a rozpojováno s vyplým klíčkem. Dnes jsem získal servis manual tak budu večer hledat cokoli o FI.
GSX1250FA
Honzik8719 (Člen) 28.01.2013 20:56:43 Offline |
bolek009 psal:Dali Ti to "rozbitý" čidlo domů?
Nebo Ti ho aspoň ukázali?
Docela by mi to zajímalo, jak to vypadá a jakou má funkci.
Já vím jen o čidlo náklonu, tedy, vždycky, když s motorkou spadnu, tak mi chcípne a svítí F1.
padáš obden?
...relativní kochač...
Prátelé,nechtěl jsem to tu zasírat novym tématem, tak použiju tohle...
Jsem smutný... Přišel jsem k Busu, nahodim baterku, otočim klíčkem, pustim chcípák, na první navrknutí chytla, řikám si " supr", ale v tu ránu Blik červená a FI....
Přestalo jít Gipro, jinak motorka se chová normálně.
Štěpáne, až ti to tam povezu, máte diagnostiku, bo ták?
Jsem pěkně zpruzenej
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
faitík psal:a co červenej chcípák? Ha?
Ale no ták...
Motorka normálně běží, jezdí, chová se normálně, jen to Atrečko nesvítí.
Filousoj, bo někdo, je tu třeba možnost, že šlo prostě do věčnejch lovišť, tím, že je napojený na servisní konektor to hází chybu? Nevim, spekuluju, nejsem mechanikoj .
Kurva. A to sem se tak těšil.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Stránky: 1