Nejsi přihlášen
Ztracená stupajda
Prosím prosím smutně koukám, neleží někomu v regálu jedna přebytečná pravá zadní stupajda na Bandita 600N r.v. 2001?
Už sem dával poptávku do Bazaru i na Motorkářích sem inzeroval a nikdo nezareagoval, tak sem si dovolil založit tohle vlákno...
Kdyby někdo měl a prodal by, byl bych velice potěšen.
THX
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Re: Ztracená stupajda
http://www.suzukibandit.cz/storage/BAZ2 … CF2521.jpg
myslim že jí tam vidim
to jebu
ale to je ta velká, já tam mám takovou tu malou jenom kovovou (nevim, jestli je to nějaká slitina hliníku), každopádně je o hodně menší a neni pogumovaná...
Takže kdyby někdo měl tu co shánim, bylo by to
Dneska sme zkoušeli, jestli by tam nepasovala stupajdu z Hondy - musela by se prohnat frézkou a trochu poladit - je o něco málo větší, takže aby to nevypadalo blbě, musely by se prohnat frézkou obě dvě (pravá i levá) - takže docela práce.
Proto bych raději orig. Suzuki ta co tam má bejt. A nová se mi kupovat nechce, chtěj za tenhle kus odlitku nehorazný peníze
To sonyk: mam ten pocit ze kdyz jsem prodaval bandita tak k tomu byly i origo stupacky,jak zadni tak i predni....mel sem rok 97......kontak na borecka je 737555558 nejaky Hlavica Martin...zkus mu brnknut mozna by je pustil...
XXX
Tak sem dneska málem omdlel - volal jsem do nějakýho Servisu a tam mi dotyčnej oznámil, že stupačka, kterou potřebuju stojí nová 1.776,- Kč a k ní je ještě nějaký závažíčko za 853,- Kč - jedná se prej jen o stupačku - o držáku neni řeč...
Asi začnu vyrábět stupačky a prodávat na srazech - to může bejt dobrej bussines.
Tak nevim co budu dělat
Rikam zavolaj tomu boreckovy Hlavicovy.....ma je urcite doma....dival sem se do regalu a nic tam uz z bandita nemam,krome polokapotaze(a tu sinecham uz jen kvuli tomu jak je skareda).......takze je musi mit on....urcite 1700 za ne chtit nebude.....
XXX
bobule psal:http://www.suzukibandit.cz/storage/BAZ200704021200_DSCF2521.jpg
myslim že jí tam vidim
To jsou ale na dvandu. Šestky to nemaj pogumovaný. Nejsem si jistej jestli by to tam šlo rozměrama.
To spidys: nezapoměn že pravá stupna má žavaží a levá má pendrek
kolibra dikes ted sem mu psal pac bych ho nerad budil.snad bude mit a snad se ozve no. je to presne ta co si daval do obrazku.sem blbec ze sem si toho u koupe nevsimnul ze tam mam dve levy treba bych ho o nejakyprachy stahnul jinak bych i koupil nejaky treba tuningovy(ac ne moc rad) ale nevim kde sehnat na starou bandasku
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1