Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » snowkite

WenzelB6 (Člen)
14.12.2012 14:45:17

snowkite

Ahoj, jezdíte to někdo ? Na kolik vynde základní vybavení ?
Někdy z drívejška tu byl dotaz Inkvize.
Našel sem do začátku totonc
http://www.kiteboarding.cz/jak-zacit-ki … ri-student

tomasNJ (Člen)
14.12.2012 15:55:16

Re: snowkite

WenzelB6 psal:

kura dyk ti je padesátsurprisedsurprised

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ (Člen)
14.12.2012 15:57:07

ale k tematu... sice kajt nevlastním, ale už sem to křídlo pouštěl a je to docela prdel goodgoodgoodgood

jo a kolik to stoji nevimbigsmile

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
WenzelB6 (Člen)
14.12.2012 16:56:27

tomasNJ psal:
WenzelB6 psal:

kura dyk ti je padesátsurprisedsurprised

dunato taktikou "pro mladýho"  apak "puč mi to"bigsmile
líbí se mi na tom, že bych se vyblb bez čekání na vleku, v Kruškách na Telnici
jsem viděl pár co s tím jezděj na pláních. Sou různý velikosti asi v m2 plochy.
A u moře sem s  tím viděl poskkovat dětky na písečnejch dunáchgood
Na moři na vodě pak už vážně zkušený magory, co jim nevadí že skončej na obzoru.

WenzelB6 (Člen)
14.12.2012 17:01:11

Tomáš: to myslíš asi tu studenckou slevuidontknow bigsmile

osiris (Člen)
14.12.2012 17:33:08

...vím jedno, pořiď si k tomu i hliníkovej žebřík, až budeš mladýho jezdit sundávat na okraj lesa ze stromů smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
SLUGI (Člen)
14.12.2012 18:06:52

osiris psal:

...vím jedno, pořiď si k tomu i hliníkovej žebřík, až budeš mladýho jezdit sundávat na okraj lesa ze stromů smile1

... smile1evil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Banditatom (Člen)
14.12.2012 18:45:38

kámoš to má..pěkně jsem si natom rozbil hububigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
PFremer (Člen)
15.12.2012 21:39:08

Hele, měl jsem komorovou 6,5 s hrazdou a bederákem, vyšlo mě to na nějakejch cca 10 táců, hodně záleží na značce... Po tom, co mě to ale vytáhlo tak 2,5m nad zem a jeblo to se mnou... než jsem se stihnul vodstřelit, tak mě to potáhlo po louce, jsem tu velkou svini prodal, nechal jsem si jen malou 2 s vahadlama a jsem šťastnejbigsmile

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Brkos (Člen)
16.12.2012 13:10:45

PFremer psal:

Hele, měl jsem komorovou 6,5 s hrazdou a bederákem, vyšlo mě to na nějakejch cca 10 táců, hodně záleží na značce... Po tom, co mě to ale vytáhlo tak 2,5m nad zem a jeblo to se mnou... než jsem se stihnul vodstřelit, tak mě to potáhlo po louce, jsem tu velkou svini prodal, nechal jsem si jen malou 2 s vahadlama a jsem šťastnejbigsmile

6,5 je ještě malej drak bigsmile

Brkos (Člen)
16.12.2012 13:13:35

Pokud nevíš, zda tě to bude bavit, tak bych koupil už použitej a nevolil bych jinou značku než ozone. Kup tak 10-12 metrovýho, aby se s tim dalo už něco dělat.Pak záleží na co všechno ho chceš používat, je buď nafukovací, nebo obyč, ten je lepší v tom, že přijdeš na pole, rozbalíš a do 5ti minut lítáš good Určitě nelítat bez helmy, páteřáku a pevnejch bot bigsmile

PFremer (Člen)
16.12.2012 19:39:52

Brkos psal:
PFremer psal:

jj, malej bigsmile, letěl jsem ale pěkněgoodgood

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Brkos (Člen)
16.12.2012 20:03:19

PFremer psal:
Brkos psal:
PFremer psal:

jj, malej bigsmile, letěl jsem ale pěkněgoodgood

Když je velkej vítr, tak se člověk sotva drží na zemi i s dvoumetrovym bigsmile

richie (Člen)
19.12.2012 23:29:37

hele Brkos nechtel by ses trochec rozepsat vo zacatcich... jakoze jakej typ poridit, kde se da jezdit atd. ? Diky

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Fresh Man (Člen)
20.12.2012 10:56:49

huhuhu tag kuci kajt to je zabava bigsmilebigsmilebigsmile kajt surfing ... tagze na vode ale i tak to boli smile2bigsmile dys se to nepovede ... taky sem se proletel .dal sem asi 50m tak za 2 fterinygood
asi 2ma skokama a pak mi to vlacelo podvodou neuveritelnybigsmilebigsmilebigsmile

jinac dobry kajty ma Sling shot,  Best , Nest

Bandit pičo
Brkos (Člen)
20.12.2012 20:36:01

richie psal:

hele Brkos nechtel by ses trochec rozepsat vo zacatcich... jakoze jakej typ poridit, kde se da jezdit atd. ? Diky

Jezdit se dá uplně všude, kde nejsou stromy a dráty bigsmile Jinak na začátek stačí třeba 8mi metrovej, ale jakmile se to naučíš ovládat, hned budeš kupovat větší. Ono to chce taky zvážit, jestli budeš jezdit v létě na vodě ( to je pak lepší si koupit nafukovací). Já to mám čistě jen na zimu na sníh, takže mám obyč. Doporučuju si zaplatit nějkej kurz ze začátku, aby se člověk jen naučil to ovládat. Jinak pokud si teda chce někdo koupit už používanej kite, tak aby nebyl víc jak 2 roky starej a hlavně koupit neopravovanej.

Fresh Man (Člen)
21.12.2012 22:55:56

velikost draka zaleží od velikosti vetru ... takže vetšinou potrebuješ 3
tak 7m     11m    15m  to je tak nejuniverzálnejsí co mužeš do každýho vetru mas dycky tu spravnou velikost pac s velkim drakem do silnejsiho vetriku už je fak sranda

hrupky sou pro Fijata bigsmile

Bandit pičo
richie (Člen)
22.12.2012 09:52:22

No do zacatku si 3 draky kupovat nebudu....

Chci to na snow a potom snad na vodu (takze asi teda nafukovaci) nebo se da aji s tim druhym na vode?

kupovat to budu vojety (20tycek za to utracet nechcu)

Toz tak... tak poradte co koupit...

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Brkos (Člen)
23.12.2012 12:30:15

richie psal:

No do zacatku si 3 draky kupovat nebudu....

Chci to na snow a potom snad na vodu (takze asi teda nafukovaci) nebo se da aji s tim druhym na vode?

kupovat to budu vojety (20tycek za to utracet nechcu)

Toz tak... tak poradte co koupit...

Na vodu určitě nafukovačkusmile1 Hele známej byl na kitu na tejden tady někde na lipně a řikal že to byly vyhozený peníze. Že se snad ani neprojel. Tak pak jel na sicílii, kde prý lítal i s 20ti metrovym bigsmile

Fresh Man (Člen)
23.12.2012 16:53:21

Na vodu potrebujes nafukovaci. Kup si 11 a bud vopetrnej;-) nez se naucis tak te nekdo musi drzet na zemi,  vyset ti na prdeli ;-) aby te to neodneslo

Bandit pičo
Brkos (Člen)
24.12.2012 20:14:27

Já jsem dostal od ježíška novej snowboard a nějakej intenzivní kurz snowkitu, tak jsem zvědavej, co se přiučim goodbigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS