Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » gsm zabezpečení

Michal Dk (Člen)
19.12.2012 19:23:53

gsm zabezpečení

Docela dobrý řešení zabezpečení za slušný peníze.Možná znáte já to vidím prvně.Viděl jsem předchůdce od Flajzara jako adaptér k mobilu bylo to hrozně velký ale tohle už jde. Samo že nic není sto pro ale  tohle se mě líbí. http://www.mojeema.cz/mojeema/index.php

yebat (Člen)
19.12.2012 20:30:19

Re: gsm zabezpečení

takže zloděj nasedne do auta, vytáhne tu píčovinu ze zapalovače, vyhodí to z okna a jede? chápu to dobře? smile1evil

Mour (Člen)
19.12.2012 20:36:34

yebat psal:

takže zloděj nasedne do auta, vytáhne tu píčovinu ze zapalovače, vyhodí to z okna a jede? chápu to dobře? smile1evil

goodbigsmilebigsmilebigsmile

bolek009 (Člen)
19.12.2012 20:56:21

Když opustím vozidlo s klíčem v kapse, nemám v zapalovači žádný napětí.
Pak teda ta krabička pokles napětí pouze vodhaduje.
Asi kvalifikovaný vodhad.

GSF1250SA K7
Filous (Člen)
19.12.2012 21:02:48

bolek009 psal:

...čoveče Bolku, já dyš vopustim Vochábliji a je jedno, esi mam klíč f kapce nebo na šňůře na krku, tag f zapalovači asi šťáva je, páč dyš v ňom necham tu pičovinu, co přehrává pjesničky s flešky přes rádijo, tag ta pičovina furt svítísurprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen)
19.12.2012 21:15:12

Filous psal:
bolek009 psal:

...čoveče Bolku, já dyš vopustim Vochábliji a je jedno, esi mam klíč f kapce nebo na šňůře na krku, tag f zapalovači asi šťáva je, páč dyš v ňom necham tu pičovinu, co přehrává pjesničky s flešky přes rádijo, tag ta pičovina furt svítísurprised

good zasufkej na koktoslavoj jedou furt i ty dfje kuferni kde se ten paznecht da pouzit... Jinak je tudlecto dle me k hounubad

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mr.BSE (Člen)
19.12.2012 21:41:43

bolek009 psal:

taky mas neco z koncenrnu FIAT? smile1

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Michal Dk (Člen)
19.12.2012 21:45:24

Má to svoji záložní baterii,Na motorku třeba pod sedlo kdo by to hned hledal.Nechá se jednoduše udělat prodloužení zásuvky u auta třeba pod sedadlem aby to nebylo vidět.

luboss (Člen)
19.12.2012 23:08:59

Nevidim cenu?

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
luboss (Člen)
19.12.2012 23:13:13

Trojka varianta bez vonitka smile1

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
bolek009 (Člen)
20.12.2012 06:16:17

Michal Dk psal:

Má to svoji záložní baterii,Na motorku třeba pod sedlo kdo by to hned hledal.Nechá se jednoduše udělat prodloužení zásuvky u auta třeba pod sedadlem aby to nebylo vidět.

Vopl

GSF1250SA K7
bolek009 (Člen)
20.12.2012 06:18:56

mr.BSE psal:
bolek009 psal:

Sem patří ten vopl.idontknow

GSF1250SA K7
Ondráš (Člen)
20.12.2012 07:14:40

Banditatom psal:

good zasufkej na koktoslavoj jedou furt i ty dfje kuferni kde se ten paznecht da pouzit... Jinak je tudlecto dle me k hounubad

Já nevim... Když vypnu zapalování, tak se mi přestane dobíjet mobil pokud ho tam mam píchlej.help
Stejně tak ta strašná pičovina, že když zapneš u zadních oken dětskou pojistku, tak se ti vypne taky. To je něco co nechápu.help
Asi mam nějakou divnou koktu... Ale za ty prachy.cool

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen)
20.12.2012 07:57:49

Ondráš psal:
Banditatom psal:

Já nevim... Když vypnu zapalování, tak se mi přestane dobíjet mobil pokud ho tam mam píchlej.help
Stejně tak ta strašná pičovina, že když zapneš u zadních oken dětskou pojistku, tak se ti vypne taky. To je něco co nechápu.help

mě fičej všechny třigood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Dado (Člen)
20.12.2012 08:21:52

mě se to docela líbí, žádný mrd..ní s kabelama a svoje to splní, možná by to mohlo dát echo když poklesně napětí v baterii v zimě v garáži? Pod sedlo by to určitě šlo, když je tam ta šikovná zásuvka, žejo Michale bigsmilegood

blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
XJelen (Člen)
20.12.2012 08:46:17

mr.BSE psal:
bolek009 psal:

francouzi to samý bad
prostě zásuvku pod napětím při vypnutým zapalování má snad jenom koncern plus mergl headshake
informaci o azijských rikšách podá Karlos smile1

Strýcfajtr !!!
luboss (Člen)
20.12.2012 09:13:56

Espejs taky pod pruudem smile1)

Vpassatu jsem to pani musel predelat na klicek bo furt nechavala vyhrejvaci decku pod prdel zaplou a oni moooc radi horej.

mr.BSE (Člen)
20.12.2012 09:17:53

XJelen psal:
mr.BSE psal:
bolek009 psal:

francouzi to samý bad
prostě zásuvku pod napětím při vypnutým zapalování má snad jenom koncern plus mergl headshake

volvo,ford a camaro to ma pod napetim furt. Honda taky.

Second Class Citizen
1130 Café Racer
ABik (Člen)
20.12.2012 09:23:57

mr.BSE psal:
XJelen psal:
mr.BSE psal:

francouzi to samý bad

surprised fakt? Kdyz napíchnu HTC na Mondeo s vypnutým zapalováním, tak to ten telefon udrží při životě - indikátor stavu baterie je furt na stejné úrovni. Dobíjet to začne až nastartuju idontknow U Fiesty jsem to raději nezkoušel bigsmile

Ještě je možné, že One X bere za provozu tolik, že to v té zásuvce ani není bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
20.12.2012 09:49:14

Ondráš psal:
Banditatom psal:

máš divnou koktu já mám zasuvky taky pod proudem a pojistka na okna zůstane zaplá.
jako do zapalovače je to na hovno,ale předělat to na kabely a někde to skovat proč ne..ale kdo by tu mojí votlučenku krad bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen)
20.12.2012 10:13:10

já jsem tu EMU koupil před pár měsícema a komentář bude pozitivní.

V autě se to dá schovat, na motorce to mám většinou pod sedlem, někdy třeba v kufru. Na baterku to vydrží dlouho, nastavit se tam dá cokoliv, například citlivost na otřesy, citlivost na náklon (vod asi půl stupně do deseti), kam to posílá smsky, kam to volá atd. atd. Já jsem nic extra nenastavoval, akorát jsem dal menší citlivost na otřesy aby se to neaktivovalo když kolem projede náklaďák a zas velkou citlivost na náklon kdyby na to někdo lez, nebo to chtěl nakládat do dodávky.

Mimochodem to hlášení při poklesu napětí to má taky

Michal Dk (Člen)
20.12.2012 12:26:02

zzzmrzlinar psal:

já jsem tu EMU koupil před pár měsícema a komentář bude pozitivní.

V autě se to dá schovat, na motorce to mám většinou pod sedlem, někdy třeba v kufru. Na baterku to vydrží dlouho, nastavit se tam dá cokoliv, například citlivost na otřesy, citlivost na náklon (vod asi půl stupně do deseti), kam to posílá smsky, kam to volá atd. atd. Já jsem nic extra nenastavoval, akorát jsem dal menší citlivost na otřesy aby se to neaktivovalo když kolem projede náklaďák a zas velkou citlivost na náklon kdyby na to někdo lez, nebo to chtěl nakládat do dodávky.

Mimochodem to hlášení při poklesu napětí to má taky

Díky že jsi napsal svou zkušenostgoodA potvrdil funkčnost toho to zařízení o to mě šlo.

Michal Dk (Člen)
20.12.2012 12:29:07

bolek009 psal:
Michal Dk psal:

Vopl

Jo i u zlomenýho šípa by to taky mělo jít.bigsmileTedy jestli to má sedáky.bigsmile

mr.BSE (Člen)
20.12.2012 13:46:48

ABik psal:
mr.BSE psal:
XJelen psal:

francouzi to samý bad

surprised fakt? Kdyz napíchnu HTC na Mondeo s vypnutým zapalováním, tak to ten telefon udrží při životě - indikátor stavu baterie je furt na stejné úrovni. Dobíjet to začne až nastartuju idontknow U Fiesty jsem to raději nezkoušel bigsmile

Ještě je možné, že One X bere za provozu tolik, že to v té zásuvce ani není bigsmile

aha, tak je videt, ze je rozdil mezi Mondeem MK2 a 4 (nebo co to mas smile1 )
MK2 ma zapalovac stale ready good
i sierra mela bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
bolek009 (Člen)
20.12.2012 15:54:49

Už aspoň víme, kvůli komu platíme v každé kilowatě příplatek za ekoenergii.
Jsou totiž mezi námi vykukové, co mají puštěnej zapalovač, ikdyž v autě nejsou.good

GSF1250SA K7
luboss (Člen)
20.12.2012 16:50:07

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS