Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 28.12.2012 11:02:02 Offline |
Re: Leštěnka ;)
srdíčko mě zaplesalo peněženka zaplakala fešák jaksfiň
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Taky na něho furt čumím Nenašel sem na něm jedinou chybu. Pohrávám si s myšlenkou vyhnat K6 z domu a tohle nasát. Nebo ho jenom přikoupit Ale kurva už to fšecko nemám kde mít Je nádhernej,ikdyš není vínovej
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Taky na něho furt čumím Nenašel sem na něm jedinou chybu. Pohrávám si s myšlenkou vyhnat K6 z domu a tohle nasát. Nebo ho jenom přikoupit Ale kurva už to fšecko nemám kde mít Je nádhernej,ikdyš není vínovej
vychladni a začni čumět na minibajky
to jebu
Banditatom (Člen) 28.12.2012 13:08:24 Offline |
bobule psal:VikecB12 psal:Taky na něho furt čumím Nenašel sem na něm jedinou chybu. Pohrávám si s myšlenkou vyhnat K6 z domu a tohle nasát. Nebo ho jenom přikoupit Ale kurva už to fšecko nemám kde mít Je nádhernej,ikdyš není vínovej
...na kočárek
bobule psal:VikecB12 psal:Taky na něho furt čumím Nenašel sem na něm jedinou chybu. Pohrávám si s myšlenkou vyhnat K6 z domu a tohle nasát. Nebo ho jenom přikoupit Ale kurva už to fšecko nemám kde mít Je nádhernej,ikdyš není vínovej
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom psal:bobule psal:VikecB12 psal:Taky na něho furt čumím Nenašel sem na něm jedinou chybu. Pohrávám si s myšlenkou vyhnat K6 z domu a tohle nasát. Nebo ho jenom přikoupit Ale kurva už to fšecko nemám kde mít Je nádhernej,ikdyš není vínovej
...na kočárek
presneee...a autosedacku, autosedacku uz mas???
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Kožak psal:.....ten je
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/2 … andit.html
ty vole, počkam na netyho a sjedu se s nim na to kouknout. To tam nemůže nechat... Kočárek, autosedačku atd.. už má nakoupený...
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Kožak psal:.....ten je
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/2 … andit.html
Ta barva je original?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
faitík psal:Kožak psal:.....ten je
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/2 … andit.htmlty vole, počkam na netyho a sjedu se s nim na to kouknout. To tam nemůže nechat... Kočárek, autosedačku atd.. už má nakoupený...
Já taky,fšude se to tady povaluje,takže pro něho taky můžu
faitík psal:Kožak psal:.....ten je
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/2 … andit.htmlty vole, počkam na netyho a sjedu se s nim na to kouknout. To tam nemůže nechat... Kočárek, autosedačku atd.. už má nakoupený...
ty vole, jak víš, že už mě to napadlo? Seš normálně Sibila
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Frodo89 psal:Kožak psal:.....ten je
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/2 … andit.htmlTa barva je original?
Jo,origo
nety psal:faitík psal:Kožak psal:.....ten je
ty vole, jak víš, že už mě to napadlo? Seš normálně Sibila
a kdy teda vyrážíme?
...odpol se domluvíme?
Martin B12 (Člen) 29.12.2012 12:14:33 Offline |
Fajtas: tak ho rovnou zpracuj at dá za dobře tu 1250 tak nějak plánuji návrat ke kořenům
street triple picco
Banditatom (Člen) 29.12.2012 12:16:52 Offline |
jako nechcu Netymu radit ale jako prodat 1250bazénáře a koupit kulta hustokrutopřísňáka tak by byl frajer největší nečekat v ounoru prdu tak bych to doma nadhodil
Banditatom psal:jako nechcu Netymu radit ale jako prodat 1250bazénáře a koupit kulta hustokrutopřísňáka tak by byl frajer největší nečekat v ounoru prdu tak bych to doma nadhodil
...no, já myslím jestli by nebyl vůl
Martin B12 (Člen) 29.12.2012 12:20:21 Offline |
Jako neudělat si nedávno druhou motoradost jel bych pro něj fakt je bez chyby a za tašku hrušek
street triple picco
Banditatom (Člen) 29.12.2012 12:26:57 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:jako nechcu Netymu radit ale jako prodat 1250bazénáře a koupit kulta hustokrutopřísňáka tak by byl frajer největší nečekat v ounoru prdu tak bych to doma nadhodil
...no, já myslím jestli by nebyl vůl
proč? kdo se má na ten bazén na kolech koukat
Martin B12 (Člen) 29.12.2012 12:36:44 Offline |
Brkos psal:Martin B12 psal:Fajtas: tak ho rovnou zpracuj at dá za dobře tu 1250 tak nějak plánuji návrat ke kořenům
Že bys dostal rozum a prodal ten italskej šrot?
Tak možná ho šoupnu na jaře do inzerce a ty nezapomeň na ten zvedák už bych ho potřeboval
street triple picco
Řeknu to na plnou hubu,K6 nesahá kultovi ano po stupačky,kdyš teda vemu stránku dizajnu a chuligánství. Kdyš sem měl na kultovi vzadu ólinsa,tak aji ty jízdní vlastnosti sou téměř stejný,akorát ještě narvat jiný pružiny do předku a nechal bych ho tak jak je,bez uprav,prostě origo. No dobře,ještě Joši RS3 a tim by to haslo Při jízdě mě připadal vo 20 kilo lehčí než K6 a aji při manipulaci na místě byl lehčí,přitom papírově sou váhy myslím téměř stejný
Něco se tady v lidech mění Zezačátku byl bandit pro věčinu lidí jenom lacinej mezistupeň k další,lepší motorce,ale postupně se dost lidí vrací,nebo to má aspoň v plánu a to i kdyš ví,že si pohorší s motorkou. A to je asi ten základ klubovýho myšlení a láska k značce/typu mašiny a lidem kolem ní se točících A to nechcu vidět,až se začnou vracet fšichni ti závodníci a laminátníci,který už to jako v provozu nebaví
Honzik8719 (Člen) 29.12.2012 13:50:33 Offline |
VikecB12 psal:Řeknu to na plnou hubu,K6 nesahá kultovi ano po stupačky,kdyš teda vemu stránku dizajnu a chuligánství. Kdyš sem měl na kultovi vzadu ólinsa,tak aji ty jízdní vlastnosti sou téměř stejný,akorát ještě narvat jiný pružiny do předku a nechal bych ho tak jak je,bez uprav,prostě origo. No dobře,ještě Joši RS3 a tim by to haslo Při jízdě mě připadal vo 20 kilo lehčí než K6 a aji při manipulaci na místě byl lehčí,přitom papírově sou váhy myslím téměř stejný
Něco se tady v lidech mění Zezačátku byl bandit pro věčinu lidí jenom lacinej mezistupeň k další,lepší motorce,ale postupně se dost lidí vrací,nebo to má aspoň v plánu a to i kdyš ví,že si pohorší s motorkou. A to je asi ten základ klubovýho myšlení a láska k značce/typu mašiny a lidem kolem ní se točících A to nechcu vidět,až se začnou vracet fšichni ti závodníci a laminátníci,který už to jako v provozu nebaví
přesně, B12 kult je jasná volba, jen jsem mezi to hodil pár jebek abych nejezdil furt na skoro stejný motorce....kultík je v plánu hned jak dostanu o trošku víc rozumu a vyseru se na kosmostroje
...relativní kochač...
Design je čistě subjektivní věc. Mě se právě zase nejvíc líbí modely K5, K6 pro takovou jejich lehkost. Tohle starý nářadí má na mě moc těžkopádnej a ošklivej zadek, klidně mě za to sežerte Já osobně se zase pídím po 12ctce K6, černý barvy najeto do 5tkm
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Banditatom psal:jako nechcu Netymu radit ale jako prodat 1250bazénáře a koupit kulta hustokrutopřísňáka tak by byl frajer největší nečekat v ounoru prdu tak bych to doma nadhodil
Ty vole, už sem tam nasypal origo padáky suzuki, laďák scoprion a samo že konický řídítka. Že by byl čas prodat a z mezistupně návrátu ke kořenům se vrátit přímo k ingotu? Takže kdo že si pro něj jede?
nety psal:Banditatom psal:jako nechcu Netymu radit ale jako prodat 1250bazénáře a koupit kulta hustokrutopřísňáka tak by byl frajer největší nečekat v ounoru prdu tak bych to doma nadhodil
Ty vole, už sem tam nasypal origo padáky suzuki, laďák scoprion a samo že konický řídítka. Že by byl čas prodat a z mezistupně návrátu ke kořenům se vrátit přímo k ingotu? Takže kdo že si pro něj jede?
Kurva ják škorpion?
VikecB12 psal:nety psal:Banditatom psal:jako nechcu Netymu radit ale jako prodat 1250bazénáře a koupit kulta hustokrutopřísňáka tak by byl frajer největší nečekat v ounoru prdu tak bych to doma nadhodil
Kurva ják škorpion?
¨
to víš, sem věděl, že jednou půjde, tak sem tak full yoshi nedával
Martin B12 psal:Fajtas: tak ho rovnou zpracuj at dá za dobře tu 1250 tak nějak plánuji návrat ke kořenům
už je chycenej ve středu se na něj jede podívat
a ty fotky vejš - to je lákadlo
...mimojiné na rekord to nebude. Najezdil na tom už 200 km. Na MT-01 jenom 60
nety psal:Sem to pro případné zájemce vytahnul a nafotil
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 290427.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 290428.jpg
mám to samý a k čemu je tam dobrej ten nápis abs
banda1250 psal:nety psal:Sem to pro případné zájemce vytahnul a nafotil
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 290428.jpgmám to samý a k čemu je tam dobrej ten nápis abs
no až přijde správný okamžik, tak se to prý pozná a hodí se to
Kult se mě líbí, ale paní bytná tím nápadem není moc nadšená
nety psal:banda1250 psal:nety psal:Sem to pro případné zájemce vytahnul a nafotil
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 290428.jpgmám to samý a k čemu je tam dobrej ten nápis abs
no až přijde správný okamžik, tak se to prý pozná a hodí se to
Kult se mě líbí, ale paní bytná tím nápadem není moc nadšená
zzzmrzlinar (Člen) 29.12.2012 23:08:05 Offline |
a to jsem tady curva jedinej komu se zase nejvíc líběj modely 01-05? ve stříbrný nádhera, švestkvovej je taky celkem pěkne a limitka samozřejmě.
zzzmrzlinar psal:a to jsem tady curva jedinej komu se zase nejvíc líběj modely 01-05? ve stříbrný nádhera, švestkvovej je taky celkem pěkne a limitka samozřejmě.
....nejsi a modrá je nejvíc
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:zzzmrzlinar psal:a to jsem tady curva jedinej komu se zase nejvíc líběj modely 01-05? ve stříbrný nádhera, švestkvovej je taky celkem pěkne a limitka samozřejmě.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Zdenda psal:Design je čistě subjektivní věc. Mě se právě zase nejvíc líbí modely K5, K6 pro takovou jejich lehkost. Tohle starý nářadí má na mě moc těžkopádnej a ošklivej zadek, klidně mě za to sežerte Já osobně se zase pídím po 12ctce K6, černý barvy najeto do 5tkm
...že bych stočil tacho???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kojaksro psal:zzzmrzlinar psal:a to jsem tady curva jedinej komu se zase nejvíc líběj modely 01-05? ve stříbrný nádhera, švestkvovej je taky celkem pěkne a limitka samozřejmě.
taky tak, na kultovi se mi nelibi ta prdel...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
ne ne kluci, nejvíc je černý enko
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
zzzmrzlinar (Člen) 30.12.2012 23:49:57 Offline |
čočkin psal:kojaksro psal:zzzmrzlinar psal:a to jsem tady curva jedinej komu se zase nejvíc líběj modely 01-05? ve stříbrný nádhera, švestkvovej je taky celkem pěkne a limitka samozřejmě.
nesouhlas, 01-05 je právě jediná "generace" která v černý nevypadá kdovíjak. Na kultu je skvělá, na 06 taky dobrý, ale na tymhle roku jsou daleko lepší jiný barvy, ta černá ty kulatý tvary tak nějak ještě víc kulatí a vypadá to jaksi obyčejně.
Filous psal:Zdenda psal:Design je čistě subjektivní věc. Mě se právě zase nejvíc líbí modely K5, K6 pro takovou jejich lehkost. Tohle starý nářadí má na mě moc těžkopádnej a ošklivej zadek, klidně mě za to sežerte Já osobně se zase pídím po 12ctce K6, černý barvy najeto do 5tkm
...že bych stočil tacho???
Ty uz ho mas dost "ojetyho" na muj vkus a esteticky citeni :)
zzzmrzlinar psal:čočkin psal:kojaksro psal:
....nejsi a modrá je nejvícne ne kluci, nejvíc je černý enko
nesouhlas, 01-05 je právě jediná "generace" která v černý nevypadá kdovíjak. Na kultu je skvělá, na 06 taky dobrý, ale na tymhle roku jsou daleko lepší jiný barvy, ta černá ty kulatý tvary tak nějak ještě víc kulatí a vypadá to jaksi obyčejně.
stříbrný esko a už o tom nebudeme mluvit!
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:čočkin psal:
ne ne kluci, nejvíc je černý enkonesouhlas, 01-05 je právě jediná "generace" která v černý nevypadá kdovíjak. Na kultu je skvělá, na 06 taky dobrý, ale na tymhle roku jsou daleko lepší jiný barvy, ta černá ty kulatý tvary tak nějak ještě víc kulatí a vypadá to jaksi obyčejně.
stříbrný esko a už o tom nebudeme mluvit!
....kušuj, dyk stříbrnou má jen člověk bez vkusu (když pominu auta)
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
zzzmrzlinar (Člen) 31.12.2012 09:15:35 Offline |
ty woe, tys to oulně votočil, tak ještě jednou a názorně aby to pochopil už úplně každý.
stříbrnej BANDIT - zuper štýlek, eSko i eNko, vobojí fajné
stříbrná Ochcáfka,Prasát či jinej čtyřkolovej werk - totál šajze zcela bez štýlu, má každej hňup (třeba většina našich služebáků)
kojaksro psal:XJelen psal:zzzmrzlinar psal:
nesouhlas, 01-05 je právě jediná "generace" která v černý nevypadá kdovíjak. Na kultu je skvělá, na 06 taky dobrý, ale na tymhle roku jsou daleko lepší jiný barvy, ta černá ty kulatý tvary tak nějak ještě víc kulatí a vypadá to jaksi obyčejně.stříbrný esko a už o tom nebudeme mluvit!
jasněěě, sů lepčejší barvy. dyk aj na stupni vítězů je směrem nahoru lepčejší výběr
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
kojaksro psal:XJelen psal:zzzmrzlinar psal:
nesouhlas, 01-05 je právě jediná "generace" která v černý nevypadá kdovíjak. Na kultu je skvělá, na 06 taky dobrý, ale na tymhle roku jsou daleko lepší jiný barvy, ta černá ty kulatý tvary tak nějak ještě víc kulatí a vypadá to jaksi obyčejně.stříbrný esko a už o tom nebudeme mluvit!
na barvu to nejezdí ;)
MRDAT!!!
Honzik8719 (Člen) 31.12.2012 17:02:22 Offline |
Kožak psal:jaryn psal:Zpět na začátek tématu: Je podle vás fakt tak dobrej? (aspoň dle fotek...)
Právě jsem prodal Inazumu,uvažuju,že bych do toho šel...neváhej....aby tam na něj nebyla fronta
to vypadá na závody s netym
...relativní kochač...
čočkin psal:kojaksro psal:zzzmrzlinar psal:a to jsem tady curva jedinej komu se zase nejvíc líběj modely 01-05? ve stříbrný nádhera, švestkvovej je taky celkem pěkne a limitka samozřejmě.
má pravdu přecedo...
Honzik8719 psal:Kožak psal:jaryn psal:Zpět na začátek tématu: Je podle vás fakt tak dobrej? (aspoň dle fotek...)
Právě jsem prodal Inazumu,uvažuju,že bych do toho šel...neváhej....aby tam na něj nebyla fronta
to vypadá na závody s netym
to si piš, zejtra ráno vyrážíme
Tak jsme byli kulta okouknout. No do to je lestenka.nebyt do zitra zamluvena,tak sem ji musel mit.uvidime,treba zitra nedojede. krom skrabanecku na blatniku to je nova motorka. Fakt,ta v zivite nemohla jet v desti,bo jak vypada jak nova. No luxuska. Tak priznejte se kdo z Varu ji zamluvil?
zzzmrzlinar (Člen) 02.01.2013 17:40:07 Offline |
až někdo uvidíte takovoudlenc leštěnici 02-05 tak info na mě musím se už konečně vrátit na pořádnou motorku.
Kožak psal:nety psal:No tak ráno zavolam a že by návrat k úplným kořenům? Takže to vypadá, že dneska půjde 1250 do inzerátů. A to sem to debil zase ověsil
chudák kult...co ho čeká...?
to nevim, jestli pro něj pojedu, tak láska a porozumění
nety psal:No tak ráno zavolam a že by návrat k úplným kořenům? Takže to vypadá, že dneska půjde 1250 do inzerátů. A to sem to debil zase ověsil
...dej do inzerátů zrovna voba, i tu starou traverzu, ať se pak nezdržuješ ty pošuku jeden
osiris psal:nety psal:No tak ráno zavolam a že by návrat k úplným kořenům? Takže to vypadá, že dneska půjde 1250 do inzerátů. A to sem to debil zase ověsil
...dej do inzerátů zrovna voba, i tu starou traverzu, ať se pak nezdržuješ ty pošuku jeden
a to už sem myslel, že je to naposled ale třeba to neklapne.
Banditatom (Člen) 02.01.2013 19:05:28 Offline |
nety psal:Kožak psal:nety psal:No tak ráno zavolam a že by návrat k úplným kořenům? Takže to vypadá, že dneska půjde 1250 do inzerátů. A to sem to debil zase ověsil
chudák kult...co ho čeká...?
to nevim, jestli pro něj pojedu, tak láska a porozumění
zeptej se paní ta ti hnedle řekne, že se ti nikam nechce
Martin B12 (Člen) 02.01.2013 19:14:40 Offline |
Nety ty jsi fakt pacoš no a za kolik je teda pro bandiťáky ta 1250 ?
street triple picco
Martin B12 psal:Nety ty jsi fakt pacoš no a za kolik je teda pro bandiťáky ta 1250 ?
furt mam ty misky vah proti sobě. Inzerát sem sice dal, ale teď si píšu pro a proti a uvidíme co vyjde.
nety psal:Martin B12 psal:Nety ty jsi fakt pacoš no a za kolik je teda pro bandiťáky ta 1250 ?
furt mam ty misky vah proti sobě. Inzerát sem sice dal, ale teď si píšu pro a proti a uvidíme co vyjde.
...já ti to povím už teď
osiris psal:nety psal:Martin B12 psal:Nety ty jsi fakt pacoš no a za kolik je teda pro bandiťáky ta 1250 ?
...já ti to povím už teď
Poraď, ať to pak svedu na tebe. Zatím to mam nerozhodně. Ta 1250 je taky jak nová, mín najeto, novější.. ale zase kult má ten motor.. seru na to nebo taky dostanu BANán, teď už musim v hlavě
Ale přectav si tu hromadu krásnejch doplňků za ten rozdíl v ceně Joši fullsystem,ohlins vzadu,ohlins vepředu,radiálka+pancíře a novej může jít dopiče A já ho pak za dva-tři měsíce vemu,třeba za 60
VikecB12 psal:Ale přectav si tu hromadu krásnejch doplňků za ten rozdíl v ceně Joši fullsystem,ohlins vzadu,ohlins vepředu,radiálka+pancíře a novej může jít dopiče A já ho pak za dva-tři měsíce vemu,třeba za 60
jsi tu vyjmenoval doplňky za 2 nový bandity
VikecB12 psal:Ale přectav si tu hromadu krásnejch doplňků za ten rozdíl v ceně Joši fullsystem,ohlins vzadu,ohlins vepředu,radiálka+pancíře a novej může jít dopiče A já ho pak za dva-tři měsíce vemu,třeba za 60
No ty pomlč...!! Nebýt jednoho v Žižkově tak snad už na jihu Moravy kulty vymřely jak dynosauři
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
nety psal:VikecB12 psal:Ale přectav si tu hromadu krásnejch doplňků za ten rozdíl v ceně Joši fullsystem,ohlins vzadu,ohlins vepředu,radiálka+pancíře a novej může jít dopiče A já ho pak za dva-tři měsíce vemu,třeba za 60
Ale piču,akorát to vyjde. Ohlins dozadu 25000,pružiny+olej ohlins 3-4000,fulsystém joši bude za 30000 a radiálka s hadicama bude do 10000
A je rozhodnuto,nebo né
Mě budete tak dlouho srat,až si pro něho zajedu a budete mít popiči
VikecB12 psal:nety psal:VikecB12 psal:Ale přectav si tu hromadu krásnejch doplňků za ten rozdíl v ceně Joši fullsystem,ohlins vzadu,ohlins vepředu,radiálka+pancíře a novej může jít dopiče A já ho pak za dva-tři měsíce vemu,třeba za 60
Ale piču,akorát to vyjde. Ohlins dozadu 25000,pružiny+olej ohlins 3-4000,fulsystém joši bude za 30000 a radiálka s hadicama bude do 10000
A je rozhodnuto,nebo né
Mě budete tak dlouho srat,až si pro něho zajedu a budete mít popiči
Martin B12 psal:Nety ty jsi fakt pacoš no a za kolik je teda pro bandiťáky ta 1250 ?
nebuj, na lyžích si dáte panáka a von vyměkne
Rozhodnutej už byl ráno, protože si vez v kešeni dvacku jako zálohu
faitík psal:Martin B12 psal:Nety ty jsi fakt pacoš no a za kolik je teda pro bandiťáky ta 1250 ?
Rozhodnutej už byl ráno, protože si vez v kešeni dvacku jako zálohu
No jo, ale teď tu sedím s drinkem a mysky vah se obracejí ale už mě na inzerát 2 psali
nety psal:faitík psal:Martin B12 psal:Nety ty jsi fakt pacoš no a za kolik je teda pro bandiťáky ta 1250 ?
Rozhodnutej už byl ráno, protože si vez v kešeni dvacku jako zálohuNo jo, ale teď tu sedím s drinkem a mysky vah se obracejí ale už mě na inzerát 2 psali
Sis měl nechat autobus a nemusels nic řešit
nety psal:osiris psal:nety psal:furt mam ty misky vah proti sobě. Inzerát sem sice dal, ale teď si píšu pro a proti a uvidíme co vyjde.
...já ti to povím už teď
Poraď, ať to pak svedu na tebe. Zatím to mam nerozhodně. Ta 1250 je taky jak nová, mín najeto, novější.. ale zase kult má ten motor.. seru na to nebo taky dostanu BANán, teď už musim v hlavě
...normálka, koupíš ten starej střep, protože tobě jedna a ta samá motorka v baráku dlouho nevydrží, co bys asi tak moh ty vemeno slyšet
...ale to seš pak jantar, zánovní moderní motorku vyměnit za tuhle mrdku za zenitem? no bež mi do prdele to poznáš až se na tom, proti tomu co máš doma teď, svezeš
...hele vážně, jestli to chceš na ježdění, tak to pro svatýho iliáše neměň, jestli si vedle toho chceš ale jenom posedět na zemi na votočeným kbelíku tak to vyčenžuj
dyť von stejně nejezdí - proto taky prodal autobus, asi někdy v červenci nebo srpnu - že se prej do konce roku stejně už nesveze... a že jezdí málo a na to mu kult stačí
nech ho osi, von už si to doma i obhájil před manželkou. Kdyby couvnul tak bude za bačkoru
Honzik8719 (Člen) 03.01.2013 00:01:09 Offline |
osiris psal:nety psal:osiris psal:
...já ti to povím už teďPoraď, ať to pak svedu na tebe. Zatím to mam nerozhodně. Ta 1250 je taky jak nová, mín najeto, novější.. ale zase kult má ten motor.. seru na to nebo taky dostanu BANán, teď už musim v hlavě
...normálka, koupíš ten starej střep, protože tobě jedna a ta samá motorka v baráku dlouho nevydrží, co bys asi tak moh ty vemeno slyšet
...ale to seš pak jantar, zánovní moderní motorku vyměnit za tuhle mrdku za zenitem? no bež mi do prdele to poznáš až se na tom, proti tomu co máš doma teď, svezeš
...hele vážně, jestli to chceš na ježdění, tak to pro svatýho iliáše neměň, jestli si vedle toho chceš ale jenom posedět na zemi na votočeným kbelíku tak to vyčenžuj
sem mu říkal ať si to přikoupí k tomu co má a dál to má jako "uloženku" na který se sveze jednou za rok s paňmámou
...relativní kochač...
VikecB12 psal:Mě teda kult nepřišel nějak tragickej,motoricky jel líp,váhově lepší,akorát tomu brzo vadly brzdy....na okruhu....
...no ty seš jeden z těch praštěnejch ...prosimtě, nech těch předsudků o tom že ty starý vrány maj lepší jízdní vlastnosti, ani hovno ...a ty vopěvovaný píčoviny o lepším (starým) motoru jsou taky dobrej mazec
...jo, starej motor je hezčí a je vzducháč, to je ale všechno
faitík psal:dyť von stejně nejezdí - proto taky prodal autobus, asi někdy v červenci nebo srpnu - že se prej do konce roku stejně už nesveze... a že jezdí málo a na to mu kult stačí
nech ho osi, von už si to doma i obhájil před manželkou. Kdyby couvnul tak bude za bačkoru
V červenci, to si pamatuju... člověk si jede na 4 dny na vodu a taková pěkná motorka je v píči!!!!
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
osiris psal:VikecB12 psal:Mě teda kult nepřišel nějak tragickej,motoricky jel líp,váhově lepší,akorát tomu brzo vadly brzdy....na okruhu....
...no ty seš jeden z těch praštěnejch ...prosimtě, nech těch předsudků o tom že ty starý vrány maj lepší jízdní vlastnosti, ani hovno ...a ty vopěvovaný píčoviny o lepším (starým) motoru jsou taky dobrej mazec
...jo, starej motor je hezčí a je vzducháč, to je ale všechno
Osi,moje srovnání není kult verzus vodník,ale kult verzus moja K6,kde podvozek je stejnej s vodníkem... Nikde sem nepsal,že má kult lepší jízdní vlastnosti,ale že je lehčí a ten motor prostě běží jinak,ale není to motorem,ale jinou karburací. Kult měl tragickej origo centrál,ten sem vyměnil za olinsa a mašina se chovala mnohem líp a pak už ten rozdíl v podvozku vuči K6 nebyl nijak zásadní Nesmíš srovnávat Netyho béčko se starým B6 tvojeho mladýho,to propast bude veliká,dvanactka je pořád ještě vo kus dál
VikecB12 psal:osiris psal:VikecB12 psal:Mě teda kult nepřišel nějak tragickej,motoricky jel líp,váhově lepší,akorát tomu brzo vadly brzdy....na okruhu....
...jo, starej motor je hezčí a je vzducháč, to je ale všechnoOsi,moje srovnání není kult verzus vodník,ale kult verzus moja K6,kde podvozek je stejnej s vodníkem... Nikde sem nepsal,že má kult lepší jízdní vlastnosti,ale že je lehčí a ten motor prostě běží jinak,ale není to motorem,ale jinou karburací. Kult měl tragickej origo centrál,ten sem vyměnil za olinsa a mašina se chovala mnohem líp a pak už ten rozdíl v podvozku vuči K6 nebyl nijak zásadní Nesmíš srovnávat Netyho béčko se starým B6 tvojeho mladýho,to propast bude veliká,dvanactka je pořád ještě vo kus dál
...tyvole neblbni, srovnávám dvanáctku s dvanáctkou, hubenou šestku do toho vůbec nepleť
...lepší jízdní vlastnosti? traverza nemá (naopak, horší), na tom jsme se teda už shodli
...lehčí? ty seš jouda ...fakt si myslíš, že pár kilo poznáš? chce se mi věřit, že tu hmotnost jsi myslel jen papírově, ale vůbec ne vůči jízdním vlastnostem a o manipulaci na místě bys to jistě vážně taky nemyslel
...motor? tak ještě k tomu přidej něco jako používaj italofilové, to o duši ...nene, ten novej motor je ok, má krásnej uhlazenej průběh, ideální zátah v širokým spektru, to co normální uživatel chce ...a ty, "závodník" jim tady budeš blbnout hlavu tím, že je lepší když jim to na začátku zvadne a pak to škubne?
PFremer psal:faitík psal:dyť von stejně nejezdí - proto taky prodal autobus, asi někdy v červenci nebo srpnu - že se prej do konce roku stejně už nesveze... a že jezdí málo a na to mu kult stačí
nech ho osi, von už si to doma i obhájil před manželkou. Kdyby couvnul tak bude za bačkoruV červenci, to si pamatuju... člověk si jede na 4 dny na vodu a taková pěkná motorka je v píči!!!!
Toho byla škoda, taková leštěnka... ale co, život jde dál Podvozkově mě přijde ta 1250 snad ještě tvrdší jak ten bus.