Nejsi přihlášen
bandit.alien (Člen) 28.12.2012 23:20:08 Offline |
Klín pod motor..
símvás,.. kdyby nááhodou měl někdo pár fotek držáků, at už po domaku upatlanejch nebo kupovanejch ( hlavně funkčních) na klín pod motoooorem, a hodil je sem, budu nesmírně vděčnej,..
Re: Klín pod motor..
a co tam chceš řešit? prostě to chyť pod držák motoru a je to. nebo si udělej dvě objímky a těma to připni ke kostře. každej to máme jináč a věčinů je to prostě samo domo výroba. když mrkneš naten klín, tak tě samotného kopne jak to uchytit
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
bandit.alien (Člen) 28.12.2012 23:47:30 Offline |
Tak nějak sem nic jinýho nečekal... ale skusit se ma všechno..
mě by spíš zajimalo k čemu to je
celkem se mi to líbí ale nevím zda to něčemu pomůže nebo to má být jen hezky
děda psal:mě by spíš zajimalo k čemu to je
celkem se mi to líbí ale nevím zda to něčemu pomůže nebo to má být jen hezky
...ničemu to nepomůže, spíš navopag...ale heský-zvláštní-nevokoukaný to je, to zas jo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:děda psal:mě by spíš zajimalo k čemu to je
celkem se mi to líbí ale nevím zda to něčemu pomůže nebo to má být jen hezky...ničemu to nepomůže, spíš navopag...ale heský-zvláštní-nevokoukaný to je, to zas jo
mě se to taky líbí ale asi by mi to zavazelo když jedu s bandaskou do terénu :D
děda psal:Filous psal:děda psal:mě by spíš zajimalo k čemu to je
celkem se mi to líbí ale nevím zda to něčemu pomůže nebo to má být jen hezky...ničemu to nepomůže, spíš navopag...ale heský-zvláštní-nevokoukaný to je, to zas jo
japato ?...vorat se s tim dá slušně :)
MRDAT!!!
děda psal:Filous psal:děda psal:mě by spíš zajimalo k čemu to je
třeba SuJazuwakimu by se to náramně hodilo do terenu
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Radek-Ban psal:děda psal:Filous psal:
...ničemu to nepomůže, spíš navopag...ale heský-zvláštní-nevokoukaný to je, to zas jomě se to taky líbí ale asi by mi to zavazelo když jedu s bandaskou do terénu :D
třeba SuJazuwakimu by se to náramně hodilo do terenu
no ale na druhou stranu z te bandasky pak dostanu nějaký koně navíc pak to bude jak erjednapičo.Čím mín plastu tím víc ideal :D
Zdenek psal:Modelka je taky na dvě věci, na nic a na hovno, ale hezký to zase je, to jo. Zdenek.
a co ju vymrdat?
bandit.alien (Člen) 24.02.2013 19:59:43 Offline |
Je to k hovnu ale je to hezký,.. a ja sem taky leštič,.. 4 šroubky dolů a leštit mužeš do zblbnutí,..kde je problem? akorat sem si ted hral s horkovzduškou a odejbal a tvaroval a rovnal ... šoumen co ho mel na mašine předemnou ho mel debilne přidelanej a potavilse mu o svody ak se upravě nevyhl,.. cely je to obroušený a budu zkoušet trvanlivost laku ve spreji ( + bezbarvač,.. ) taksem zvedavej co z toho bude,..
bandit.alien (Člen) 06.05.2013 19:49:06 Offline |
tak sem se s tim brousil,. tvaroval,. lakoval,. samolepky ,,bandit,, tiskl,.. a po par kilometrech ho urazil..
bandit.alien psal:símvás,.. kdyby nááhodou měl někdo pár fotek držáků, at už po domaku upatlanejch nebo kupovanejch ( hlavně funkčních) na klín pod motoooorem, a hodil je sem, budu nesmírně vděčnej,..
To pak ale nesmic hustokruteklopit a jezdit pres obrubdniky nebo...
Není umění vědět vše ale vědět co nevím!
Stránky: 1