Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 01.01.2013 18:46:20 Offline |
mazda 6 benzín
kucí rady, triky, tipy celkem po tom autě pokukuju dehta už necu nevyplatí se mě
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 01.01.2013 18:53:16 Offline |
Re: mazda 6 benzín
pajdon něco kolem nulapátého roku
myslis novou ?
protoze 2.3 je i atmosfera.
mel ji kamos a bylo to celkem cajk, az na hnilobu.
Hnilo na tom snad vsechno krome skla.
Lemy, prahy, motorovej prostor... Hold mazda tenkrat jeste patrila Fordu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 01.01.2013 19:54:26 Offline |
jako mazdej hnije? o tej značce vím
atmosféru má kámoš, 160.000 km a je furt jako nová
mr.BSE psal:myslis novou ?
The father of the little princess of the dawn
zzzmrzlinar (Člen) 01.01.2013 21:28:27 Offline |
prej dobrý auto který rezne (prej dost) některý motory bejvaj unavený, ale to není dnes taková výjimka. Jízdně je paráda.
..
Mazda6 v benálu je ok,1.8 není žádnej trhač,možná bych řekl,
že lepší volba je 2.0,žere stejně jak osmnáctka a jede daleko líp..
1.8 kombajze jsem prodával Pájovi Dolínkovi a je myslím spokojenej,
páč mě eště neroztrhal
na zadní lemy byla servisní akce,lakovala se hrana šutcem,
auta který to tak maj nejsou rezavý.. dej bacha na brzdy,rády
korodujou třmeny,zvlášť když auto stojí dýl v bazaru..
když bys něco vybral,pošli mi na mail VIN,pokouknu co se
dá zjistit..
...a bude hůř!
Banditatom psal:kucí rady, triky, tipy celkem po tom autě pokukuju dehta už necu nevyplatí se mě
Kelly prodává pašáta,za chvíli bude za litr rumu,si počkej,vyplatí se
Ale musím pochválit,páša vypadá dobře,to jo..
Na mazdu se vyser,takový volvo v benálu,např... http://auto.bazos.cz/inzerat/20672857/V … p,poctivej švéd,tahle motorizace naprostov poho a na to,že má skoro 200 koníku,žere 8-9 a pojezd jak vobýváku..osobní zkušenost..
Banditatom (Člen) 02.01.2013 20:04:27 Offline |
jako v merku byla xc70 ale na to co najezdíme
K.a.s.y.m. (Člen) 03.01.2013 09:12:03 Offline |
kup si ropu bez turbíny a nevymejšlej,že se ti to nevyplatí když jezdíš pojiždky
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:kup si ropu bez turbíny a nevymejšlej,že se ti to nevyplatí když jezdíš pojiždky
a úplně nejlíp je to ráno nakopnout a za pět minut před kolbenkou zhasnout a ve čtyři odpolko to samý domů... to maj ropáci strašně rádi víš proč jsou všechny sanitky benzíňáky?
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 03.01.2013 09:20:29 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:kup si ropu bez turbíny a nevymejšlej,že se ti to nevyplatí když jezdíš pojiždky
a úplně nejlíp je to ráno nakopnout a za pět minut před kolbenkou zhasnout a ve čtyři odpolko to samý domů... to maj ropáci strašně rádi víš proč jsou všechny sanitky benzíňáky?
proto nechcu dehta a jednou týdně k family na vyžírku jednou ročně k žabinci mě benzín nesežere doby kdy se lítalo 50tis za rok jsou už dávno v čudu
Banditatom psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:kup si ropu bez turbíny a nevymejšlej,že se ti to nevyplatí když jezdíš pojiždky
proto nechcu dehta a jednou týdně k family na vyžírku jednou ročně k žabinci mě benzín nesežere doby kdy se lítalo 50tis za rok jsou už dávno v čudu
milenku mas z okoli
Vzdy muze byt hur :-)
Banditatom (Člen) 03.01.2013 11:55:59 Offline |
Ton@l psal:Banditatom psal:XJelen psal:
a úplně nejlíp je to ráno nakopnout a za pět minut před kolbenkou zhasnout a ve čtyři odpolko to samý domů... to maj ropáci strašně rádi víš proč jsou všechny sanitky benzíňáky?proto nechcu dehta a jednou týdně k family na vyžírku jednou ročně k žabinci mě benzín nesežere doby kdy se lítalo 50tis za rok jsou už dávno v čudu
milenku mas z okoli
pššt on mamutek sem občas nakoukne
Banditatom psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:kup si ropu bez turbíny a nevymejšlej,že se ti to nevyplatí když jezdíš pojiždky
Sanitky nejsou benzinaky
Bandit pičo
Fresh Man psal:Banditatom psal:XJelen psal:
a úplně nejlíp je to ráno nakopnout a za pět minut před kolbenkou zhasnout a ve čtyři odpolko to samý domů... to maj ropáci strašně rádi víš proč jsou všechny sanitky benzíňáky?proto nechcu dehta a jednou týdně k family na vyžírku jednou ročně k žabinci mě benzín nesežere doby kdy se lítalo 50tis za rok jsou už dávno v čudu
Sanitky nejsou benzinaky
na Maltě možná ne, kv kraj spolehlivě
Strýcfajtr !!!
mr.BSE psal:myslis novou ?
TA 2,3 je taky forďácká...
a mazda 2 a 3 má spodek fiestu a focusa...
a ta hniloba šit jak cyp...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 03.01.2013 21:12:53 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:kup si ropu bez turbíny a nevymejšlej,že se ti to nevyplatí když jezdíš pojiždky
to možná u vás v kraji kde vladne ruská velmoc s ropnejma vrtama..tady jsou naftový sanitky.jinak jako najet 5 km to je uplně jedno jestli máš ropu nebo benzin to nemá žádnej motor rád..nehledě na to ,že dvoulitrovej benzin na takhle krátkou vzdálenost pojede za 20 na 100 což mám ověřený..bo takhle jsem taky jezdil do práce s 2,2lit. benzinem.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ty sanitky mají myslím přípojku na výhřev A co si pamatuju,tak kdyš se někde ukázal benzínovej mercedes dodávka,tak to byla v 99% bejvalá sanita,vykuchaná a vodmontovaný majáky,ale rozvrtaná byla jak řešeto
Jinak na fšecko je lék v podobě teplovodního bufíka
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:kup si ropu bez turbíny a nevymejšlej,že se ti to nevyplatí když jezdíš pojiždky
to možná u vás v kraji kde vladne ruská velmoc s ropnejma vrtama..tady jsou naftový sanitky.jinak jako najet 5 km to je uplně jedno jestli máš ropu nebo benzin to nemá žádnej motor rád..nehledě na to ,že dvoulitrovej benzin na takhle krátkou vzdálenost pojede za 20 na 100 což mám ověřený..bo takhle jsem taky jezdil do práce s 2,2lit. benzinem.
tyhle moudra miluju... jezdil jsem s třílitrovým šestiválcem bez turba, žádný auto nebylo dřív ohřátý jak todle moje ježdění po Chebu (kauflant tesco interšpár) se nedostalo přes dvanáct, asi jinej gang
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 04.01.2013 11:47:34 Offline |
Kelly01 psal:Jedině 1,8T 20V
dobrá -20%?
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
a úplně nejlíp je to ráno nakopnout a za pět minut před kolbenkou zhasnout a ve čtyři odpolko to samý domů... to maj ropáci strašně rádi víš proč jsou všechny sanitky benzíňáky?to možná u vás v kraji kde vladne ruská velmoc s ropnejma vrtama..tady jsou naftový sanitky.jinak jako najet 5 km to je uplně jedno jestli máš ropu nebo benzin to nemá žádnej motor rád..nehledě na to ,že dvoulitrovej benzin na takhle krátkou vzdálenost pojede za 20 na 100 což mám ověřený..bo takhle jsem taky jezdil do práce s 2,2lit. benzinem.
tyhle moudra miluju... jezdil jsem s třílitrovým šestiválcem bez turba, žádný auto nebylo dřív ohřátý jak todle moje ježdění po Chebu (kauflant tesco interšpár) se nedostalo přes dvanáct, asi jinej gang
S volvem je to stejný,taky zahřátý po pár kilometrech,jezdí se s tím věčinou tak do 10km a o víkendu na chalupu 50tam a 50nazpět a dlouhodobá spotřeba je 11,3 a to si s ním vobčas hrábnu,nebo někde popojedu dvařima napřed. Na dlouhé trase jedu kolem 10,5 na sto a je to taky šestivál,ale řadovej,dvouapullitr...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1