Nejsi přihlášen
Re: motorový olej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Libor nx psal:jj Motul
Já preferuji Elf, nebo Mobil...
Ted jsem tam měl ostatnima preferovanej Motul 5100 a při vyměně vypadal vážně hrozně...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Pard. psal:přátelé- jaký olej používáte ve svých banditech??? Bandit je moje první pořádná motorka, tak bych nerad něco zanedbal. Jde mi hlavně o viskozní třídu- nějaký to API. Děkuji. Banditům zdar.
10W40 nebo 15W50, zbytek je plus minus jedno, beztak to de z jednoho sudu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 06.01.2013 11:02:20 Offline |
Frodo89 psal:Libor nx psal:jj Motul
Ted jsem tam měl ostatnima preferovanej Motul 5100 a při vyměně vypadal vážně hrozně...
???
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Koldan psal:Pard. psal:přátelé- jaký olej používáte ve svých banditech??? Bandit je moje první pořádná motorka, tak bych nerad něco zanedbal. Jde mi hlavně o viskozní třídu- nějaký to API. Děkuji. Banditům zdar.
10W40 nebo 15W50, zbytek je plus minus jedno, beztak to de z jednoho sudu
loni nás Karlos zásoboval DBV za pjetasedmdesát za litr, doufám, že letos nezklame
je mi jasný, že se teď pár lidí z toho vosypalo
Strýcfajtr !!!
...dyby ste mu k tem vopchodnim značkam napsali aspoň viskozitu, dyš uš né specifikaci ...dyš mu napíšu ELF, Mobil, Motul nebo dovíco, tag mu to moc nepomůže
...k dotazu...výropce doporučuje Castrol dříf voznačení GPS, dneska Power 1, 10W40, API SJ...jináč dyš dodržíš specifikaci, je jedno, kerou značku...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
No já se přetzásobil kastrolem power1 10w40,měli ho na www.motořetězy.cz za nějakejch 166kč/litr a filtry hiflo za 105kč Tak sme to vobjednali hromadně do fšech našich(tata,já,Mara,Tukan) strojů a bylo aji poštovný grátis
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous psal:...dyby ste mu k tem vopchodnim značkam napsali aspoň viskozitu, dyš uš né specifikaci ...dyš mu napíšu ELF, Mobil, Motul nebo dovíco, tag mu to moc nepomůže
...k dotazu...výropce doporučuje Castrol dříf voznačení GPS, dneska Power 1, 10W40, API SJ...jináč dyš dodržíš specifikaci, je jedno, kerou značku...
sory bratře, takže za mě a za jardu vobá 10W40 apíčko ti psát nebudu, bo ho procycle i DBV každej rok zvedaj vo písmenko
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:...dyby ste mu k tem vopchodnim značkam napsali aspoň viskozitu, dyš uš né specifikaci ...dyš mu napíšu ELF, Mobil, Motul nebo dovíco, tag mu to moc nepomůže
...k dotazu...výropce doporučuje Castrol dříf voznačení GPS, dneska Power 1, 10W40, API SJ...jináč dyš dodržíš specifikaci, je jedno, kerou značku...sory bratře, takže za mě a za jardu vobá 10W40 apíčko ti psát nebudu, bo ho procycle i DBV každej rok zvedaj vo písmenko
...já byl ráno po kůži a tag ňák trochu nasranej
yebat psal:a když tu mám asi jeden a půl litru motulu, a litr repsolu, oba stejný specifikace 10W40 určený pro motorky. Můžu to slejt, přikoupit litr a nalejt to do motyky? co na to jan tleskač?
...nic to neudělá, ale mě se to tag ňák příčí a rači bych s tema zbytkama mazal lištu řetězový pily
No ja tam mel Motul , ten jako dobry , ted tam je vyrobcem predepisovany Castrol , bo ho kupuju tady za 150 voci http://www.harkgroup.cz/eshop/index.php … &id=54 , ale klouze s nim za studena spojka , tak pujde po 1000 km pryc A prijde tam zasejc Motul
Banditatom psal:Frodo89 psal:Libor nx psal:jj Motul
Ted jsem tam měl ostatnima preferovanej Motul 5100 a při vyměně vypadal vážně hrozně...???
Při teplotě tak cca 15°C jsem si vypuštěny olej kapnul na sklíčko:
- hodně rychle stékal proudem o nizké viskozitě
- při přiložení kricího sklička jsem citil v oleji "jako by kaminky"
Což jsem pocitil i u druhych oleju, ale né v tak velké markantosti.
- ještě mi u Motulu 5100 začla prokluzovat spojka cca okolo 7-8tisici otaček "asi holka už dosluhuje"
ELF - Moto 4 HP ECO SAE 10W-4 - nyní
Mobil Extra 4T 10W-40
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
deny1234 psal:No ja tam mel Motul , ten jako dobry , ted tam je vyrobcem predepisovany Castrol , bo ho kupuju tady za 150 voci http://www.harkgroup.cz/eshop/index.php … &id=54 , ale klouze s nim za studena spojka , tak pujde po 1000 km pryc A prijde tam zasejc Motul
tak za studena mi klouže i motul, takže to nechám ohřát, nebo za to prostě za studena neberu a je po problému...
zzzmrzlinar (Člen) 06.01.2013 23:03:31 Offline |
hoši jen dejte bacha u těch hypervýhodnejch nabídek Castrolů a jinejch. Jestli to stojí podezřele málo tak je velká pravděpodobnost že tam lejete FALŠOVANEJ ČÍNSKEJ ŠMEJD.
To už je bezpečnější použít značku kde se nepřplácí za logo, bo jí nikdo nefalšuje. Když už Kastróla tak někde kde to fakt je von.
Na podzim jsem viděl na veterán burze v Zákupech pixly auťáckýho Castrólu za 80,- vočí za litr a velký WDéčko za 65,-. Zvenku samozřejmě absolutně k nerozeznání, akorát to WD40 smrdělo místo klasickýho WDčkovýho odéru úplně stejně jako komunistickej olej na jízdní kola a šicí stroje, takže WD to rozhodně nebylo.
Já jsem z levnejch už použil Louisáckej Procycle, Elf, a Orlen všechno za 400-600 za 4 litry tak ještě zkusím to Krušnohorácký DVB a mám to všechno
a specifikaci nezapomenout na MA, nebo MA2 ať tam nenaleje auťáckej náhodou.
zzzmrzlinar (Člen) 07.01.2013 09:20:49 Offline |
vorel psal:Ja jouda si tam to wdcko koupil
A ruskej nuz a polni lopatku, ale ty vypadaj pravy
ale jinak je Zákupskej blešák úplně nejvíc
já kůpil jen za dvacku vojenskej votvírák a taky asi echt originál.
K.a.s.y.m. (Člen) 07.01.2013 09:40:20 Offline |
to WD-cko uz se mi do ruky dostalo taky ale asi to byla jina sarze protoze to smrdelo hodne naftou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 07.01.2013 11:12:55 Offline |
K.a.s.y.m. psal:to WD-cko uz se mi do ruky dostalo taky ale asi to byla jina sarze protoze to smrdelo hodne naftou
mno, tak to asi bude ta správná kvalitka ty hajzly čínský zfalšujou úplně všechno
Stránky: 1