Nejsi přihlášen
Pozor na socky
tak od 1.1 si dávejte bacha na jazyk, až budete nadávat na nemakačenka, bo jsem se přihlásil na pracovní úřad, zároveň, kdyby někdo chtěl přispět na stravu a bydlení konkrétní osobě a ne jen anonymě přes odvody ze mzdy, rád zde uvedu své číslo účtu, všechny příspěvky vítány
Pro Dolínka a spol. kachny a prasátka taktéž vítána
The father of the little princess of the dawn
Re: Pozor na socky
Zavrels kram ?
Muj fotr to taky zapich, je nezamestnanej a nemocnej , firmu prodava, proste uz se dneska nevyplati tady v tom bordelu nic delat, konkurence je silena
Konkurence byt musí,ale pak se proti ní blbě prosazuje,kdyš je konkurence spřáhla s tím,kdo vo zakázkách rozhoduje Taky je blbý,kdyš sou s cenama pod vašima fstupníma nákladama,třeba díky tomu,že serou na zaměstnance a odvádění lovů za ně. Nechápu,že je tady takovej bordel,že to furt takhle funguje. A ten,kdo naseká dluhy a nadělá spoustu vrásek na čele fšm,kdo s nim přijdou do kontaktu,si žije jako prase v žitě a přesto papírově nic nemá Je to bordel,ve kterým musíme plavat
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 07.01.2013 14:36:20 Offline |
VikecB12 psal:Konkurence byt musí,ale pak se proti ní blbě prosazuje,kdyš je konkurence spřáhla s tím,kdo vo zakázkách rozhoduje Taky je blbý,kdyš sou s cenama pod vašima fstupníma nákladama,třeba díky tomu,že serou na zaměstnance a odvádění lovů za ně. Nechápu,že je tady takovej bordel,že to furt takhle funguje. A ten,kdo naseká dluhy a nadělá spoustu vrásek na čele fšm,kdo s nim přijdou do kontaktu,si žije jako prase v žitě a přesto papírově nic nemá Je to bordel,ve kterým musíme plavat
máš recht a mě to pouídat nemušíš
na prácáku jsem byl jednou hned jsem jí řekl ať mě notravujou s těma povinnýma návštěvama, že jedu na 3 měsíce do rakouska
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:A ten,kdo naseká dluhy a nadělá spoustu vrásek na čele fšm,kdo s nim přijdou do kontaktu,si žije jako prase v žitě a přesto papírově nic nemá Je to bordel,ve kterým musíme plavat
Jestli bez hnutí brvy zvládneš, když za Tebou a tvojí rodinou (která s tím, že si nasekal dluhy nemá nic společnýho) chodí vymahači a říkaj ti, kde si byl naposled nakupovat, co koupil, v kolik dáváš dítě do školky a v kolik si ho bereš zpět, tak ty dluhy klidně nasekej, taky papírově nic neměj a žij si jako prase v žitě.
Někdo na tohle žaludek má. Já bych ho neměl.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
bandit.alien (Člen) 07.01.2013 16:51:20 Offline |
Tááky na pracáku,.. a tááky sem ani na jedný navštěvě nebyl,.. nikdo mi neřekl že jsou povinný :-D:-D tak jen doufat že za me to soc. a zdrav. zaplatěj :ass::redface:
VikecB12 psal:Konkurence byt musí,ale pak se proti ní blbě prosazuje,kdyš je konkurence spřáhla s tím,kdo vo zakázkách rozhoduje Taky je blbý,kdyš sou s cenama pod vašima fstupníma nákladama,třeba díky tomu,že serou na zaměstnance a odvádění lovů za ně. Nechápu,že je tady takovej bordel,že to furt takhle funguje. A ten,kdo naseká dluhy a nadělá spoustu vrásek na čele fšm,kdo s nim přijdou do kontaktu,si žije jako prase v žitě a přesto papírově nic nemá Je to bordel,ve kterým musíme plavat
Přesná definice jakože podnikání v našem zlobovaným jakože zákoným státě
svět je cirkusovej stan
Vystihls to hnedle v tom ze vstupni vydaje jsou takovy za jaky to udela nekdo z jinyho kraje za finalovou cenu.
Stránky: 1