Nejsi přihlášen
Re: Počet lidí online
bobule psal:musíš taky brát že je čas svátků a z toho způsobená magorárna takže spoustu lidí teď řeší jiný problémy a nemá náladu sedět u kompu
...přesně tak vánoční hektika
ps: použiju okřídlené: "nevracím se, jen jsem nakouk - nemám čas, jen probíhám kolem" a možná ještě přídavek: "jdu otočit jednou ostravu a pak dvakrát letiště"
...nemrač se bramboro
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
12.Bert psal:...a to já mám jen zanutý PC a nejsem u něj (poslouchám z netu Country rádio) , takže -1ks
Tak mě běží bedna, čumim do kompu jen tak bez cíle a k tomu sosám vínko a kousám jádel, no a spřibývajícím obsahem alkoholu v krvi mi sou svátky ukradený a je mi fajn. Takže všem: Chlastejteeeeeeeeeee
to jebu
bobule psal:12.Bert psal:...a to já mám jen zanutý PC a nejsem u něj (poslouchám z netu Country rádio) , takže -1ks
Tak mě běží bedna, čumim do kompu jen tak bez cíle a k tomu sosám vínko a kousám jádel, no a spřibývajícím obsahem alkoholu v krvi mi sou svátky ukradený a je mi fajn. Takže všem: Chlastejteeeeeeeeeee
sem slavil fčera konec pracovního roku a teď spíš střízlivim po tý vražedný kombinaci: zl.bažant+zbojnický čaj 72%
...chtěl bych se dožít obchvatu Náchoda...
Stránky: 1