Nejsi přihlášen
Scottoiler 1250 - montáž
tak po dlouhý době Bandit .... nějak nestíhám
Mám na vás zkušený otázečku. Ježíšek mi udělal radost a koupil mi Scottoiler (singláč).
Sbírám info, než se na to vrhnu, kde vzít nejlépe podtlak? Viz obr níže? U toho IAP senzoru? Jinak nějaký hlavní, důležitý info na co dát bacha, jak to „nejlépe udělat“?
Díky.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Re: Scottoiler 1250 - montáž
Hele, a když jsme u toho, kam mám dát tu baňku? Nějak nevim, kam jí mám schovat, aby to nebylo moc vidět, ale taky abych na to mohl vůbec hrabat.
1250 a K7 nahoru...
díky za tip..
JJ, tam jsem na to taky koukal, ale je to tipťop...
jinej nápad? Pod nádrž?
jak to máte na B650 s bazénem?
Druhá věc. když mám ten univerzal, tak abych měl DUAL, tak to jen rozdělim na komci do dvou a je to, ne? Nebo na to srát a ono se to bude dostatečně mazat i tak?
http://img.motorkari.cz/upload/images/c … e_jpg_.jpg
Bedřich psal:JJ, tam jsem na to taky koukal, ale je to tipťop...
jinej nápad? Pod nádrž?
Druhá věc. když mám ten univerzal, tak abych měl DUAL, tak to jen rozdělim na komci do dvou a je to, ne? Nebo na to srát a ono se to bude dostatečně mazat i tak?
duál je jen taková kokotská vidlička na konci, co lípneš na kyvku. A do té to jde stejně tou malou černou hadičkou, takže zápeží, jak moc to votevřeš, aby to vůbec teklo...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Bedřich psal:JJ, tam jsem na to taky koukal, ale je to tipťop...
jinej nápad? Pod nádrž?
...Beďo, si rozumnej chlap, tag přemejšlej...jak to budeš vovládat, dyš to budeš mít skovaný pod nádrží??? ...a ten dual je vopravdu enem ten koncovej bazmeg...a dual je lepčí, vobyč to taky namaže, ale na jedný straně je to mazaný víc a na jedný míň...prostě kup dual
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 30.01.2013 14:37:26 Offline |
možná stupidné dotaz. Posralo se vám na tom někdy něco? respektive má se na tom co posrat? asik jsem si tu duální píčovinu koupil
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:možná stupidné dotaz. Posralo se vám na tom někdy něco? respektive má se na tom co posrat? asik jsem si tu duální píčovinu koupil
...na tom se nemá co posrat, naprosto blbuvzdorný a besúdržbový zařízení ...jenom dolejváš volej
Banditatom (Člen) 30.01.2013 19:29:42 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:možná stupidné dotaz. Posralo se vám na tom někdy něco? respektive má se na tom co posrat? asik jsem si tu duální píčovinu koupil
...na tom se nemá co posrat, naprosto blbuvzdorný a besúdržbový zařízení ...jenom dolejváš volej
oukej já se raděj optám pač mě se pokazí i nepokazitelné ještě ať to neprasím do dalšího vlákna jak a kde to máte na autobusu?
Banditatom psal:Filous psal:Banditatom psal:možná stupidné dotaz. Posralo se vám na tom někdy něco? respektive má se na tom co posrat? asik jsem si tu duální píčovinu koupil
oukej já se raděj optám pač mě se pokazí i nepokazitelné ještě ať to neprasím do dalšího vlákna jak a kde to máte na autobusu?
...popros Pfremera ať ti to vyfotí...dyš sem mu to montoval, fotky sem neďál...má to pot pravym středovym plastem, chycený přes ten dodávanej plastovo-gumovej držák drc páskama k rámový rouře...nejni to vůbec vidět a vovládá se to vrchem z pod sedla...
Banditatom (Člen) 30.01.2013 19:57:41 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:
...na tom se nemá co posrat, naprosto blbuvzdorný a besúdržbový zařízení ...jenom dolejváš volejoukej já se raděj optám pač mě se pokazí i nepokazitelné ještě ať to neprasím do dalšího vlákna jak a kde to máte na autobusu?
...popros Pfremera ať ti to vyfotí...dyš sem mu to montoval, fotky sem neďál...má to pot pravym středovym plastem, chycený přes ten dodávanej plastovo-gumovej držák drc páskama k rámový rouře...nejni to vůbec vidět a vovládá se to vrchem z pod sedla...
dankešéne
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:
...na tom se nemá co posrat, naprosto blbuvzdorný a besúdržbový zařízení ...jenom dolejváš volejoukej já se raděj optám pač mě se pokazí i nepokazitelné ještě ať to neprasím do dalšího vlákna jak a kde to máte na autobusu?
Fšechno bude, fšechno
Banditatom (Člen) 31.01.2013 16:46:06 Offline |
tak jsem tam tu paznecht nádobu dostal nasadil drží(mám jí pod pravou podsedlovkou) jenže jak kujva fixhymlhergot uchytit hen ten paznecht co maže na kyvku? zdá se, že mi k tomu něco pozapoměli něco přibalit
Banditatom psal:tak jsem tam tu paznecht nádobu dostal nasadil drží(mám jí pod pravou podsedlovkou) jenže jak kujva fixhymlhergot uchytit hen ten paznecht co maže na kyvku? zdá se, že mi k tomu něco pozapoměli něco přibalit
Já to mám chycený dvouma drcpáskama a zatím to drží.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 31.01.2013 17:39:21 Offline |
osiris psal:...se s tim strašně serete
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … oiler2.jpg
za ty prachy luxus
osiris psal:...se s tim strašně serete
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … oiler2.jpg
Ty vole, a já za to dával takový prachy
Banditatom (Člen) 25.02.2013 18:27:56 Offline |
soudružky mám malej problém
šecko jsem našrouboval, přišrouboval, ale hen ten vehement nefunguje respektive funguje ale olej se mě tlačí přes ten plnící otvor otázka zní:
a) má ten plnící otvor být zaslepený nebo otevřený? v nákresech je otevřený ( funguje jak oddech?)
b) jak dlouho trvá samotné odvzdušnění te hadičky? je potřeba temu nějak pomoct?
c) jak moc je důležitá poloha hen teho paznechtu? mám ho téměř vodorovně pod podsedlovkou!
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2013 19:29:00 Offline |
4Fun.cz psal:To je strašně jednoduché synku. Prostě jsi na Aukru za málo peněz koupil piču, která nemaže a to je dycky na prd
souhlas..vyřež to a hoď to do kopřiv je to k
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom psal:soudružky mám malej problém
šecko jsem našrouboval, přišrouboval, ale hen ten vehement nefunguje respektive funguje ale olej se mě tlačí přes ten plnící otvor otázka zní:
a) má ten plnící otvor být zaslepený nebo otevřený? v nákresech je otevřený ( funguje jak oddech?)
b) jak dlouho trvá samotné odvzdušnění te hadičky? je potřeba temu nějak pomoct?
c) jak moc je důležitá poloha hen teho paznechtu? mám ho téměř vodorovně pod podsedlovkou!
no pokáď sa nepletu, tak na tem plnícím otvoru je nasazenej taký bazmek, v kerým je teprve ta plnící hadička. polohu té nádršky dej tag trocha zešika, jako dyš to bude plný, sere pes (sorry Housko:o), ale zas to budeš moset furt dolívat. já to hodil do podsedláku, narval tam kus hadru, kerej funguje i jako otpružení a dyž sa zaseru, toš na špinavý haksny. To votzdušnění mi taky moc nefungovalo, zkůšal sem to dle návodu pomocí té plnícií flašky (nasadíš a zmáčknutím propumpuješ), pak aj mordů, no ňak sa to povedlo, nechal sem to chvilku běžet a už to kapafkovalo no a pag už ťa čeká jen laborování s intenzitů. třeba ně moc nefungovala stupnica, podle té sem sa moc řídit nemohl, aby ně to dávalo dle mého fkusu, dal jsem to snat do půlky jo a při tem odvzdušnění bych to asi votevřel na plnej kotel
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 25.02.2013 20:20:15 Offline |
oukej takže to protlačím tou plnící flašoj dám na plno a mělo by to jít... o jakém paznechtu mluvíš?
Banditatom psal:oukej takže to protlačím tou plnící flašoj dám na plno a mělo by to jít... o jakém paznechtu mluvíš?
Na strane plneni je stelovaniy celym tim cernym bazmektem otocis na +, tak to nejrychlejs odvzdusnis, plus tam muzes flaskou tlacit olej, a nebo to musis met nastartovany abys mel podtlak na hadicej .
Banditatom (Člen) 26.02.2013 12:32:16 Offline |
Billy psal:Banditatom psal:oukej takže to protlačím tou plnící flašoj dám na plno a mělo by to jít... o jakém paznechtu mluvíš?
Na strane plneni je stelovaniy celym tim cernym bazmektem otocis na +, tak to nejrychlejs odvzdusnis, plus tam muzes flaskou tlacit olej, a nebo to musis met nastartovany abys mel podtlak na hadicej .
tohle mi je jasné ale když jsem to otevřel na plný koule tak se to místo spodkem tlačilo vrchem podtlak tak z motoru jde scot samotnej je nepoškozenej asi nějaký šotek
Banditatom (Člen) 26.02.2013 13:19:06 Offline |
Filous psal:...nevim co s tym vyvádíš za brikule, ale celej systém je f tom, že podtlak jen otvírá ventil a f poctatě to teče samospádem...nemáš to něgde vedený do kopce???
mám to pod podsedlovkou s mírným spádem...ale asi bude moc mírnej...
No hlavně se tomu nebude moc chtít týct,kdyš je to vedorovně. Mám to nacpaný pod sedadlem,zešikma asi vo trochu víc jak podsedlák a teče to. Nazačátek to pusť naplno,jak začne cákat,tak stahuju,přes léto to mám tak na první štvrtině a stačí to. Jo a začalo to cákat až při první projížďce,na místě ani piču,neměl sem nerva na to,s tym hrčet pul hodiny na fleku
woe,napln' tu hadičku injekční stříkačkou a pak ji nasad' na nádržku...jestli máš všechno ostatní dobře napojený tak to musí fachčit...udělá to podtlak i z tý strany co je hadička až to začne odtejkat
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2013 14:19:11 Offline |
čim vi vo tom ctu tim vic bych se na to vysral
Banditatom (Člen) 26.02.2013 14:22:24 Offline |
K.a.s.y.m. psal:čim vi vo tom ctu tim vic bych se na to vysral
vono se to rozhejbe stačí dvě tři rány pěstí
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:čim vi vo tom ctu tim vic bych se na to vysral
...ale piču, dyk to zvládne polodebil se třema třídama pomocný školy
...no, pěkný mínění vo něm teda máš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:čim vi vo tom ctu tim vic bych se na to vysral
...no, pěkný mínění vo něm teda máš
...
Banditatom psal:oukej takže to protlačím tou plnící flašoj dám na plno a mělo by to jít... o jakém paznechtu mluvíš?
tož tam gde ten olej láduješ dovnitřku to přece není jen přes ďuru. Je tam taký gumový bazmek, náctavec, na něj je napojena hadička, kerů nasazuješ na tu flašu, ne? tož tan tam mám nechaný furt tu hadičku vot něj smotanů taky. dybys tam nechal jen otkrytů tu ďuru, to ti to tama bude chfístat ven, ne?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 26.02.2013 21:07:44 Offline |
Koldan psal:Banditatom psal:oukej takže to protlačím tou plnící flašoj dám na plno a mělo by to jít... o jakém paznechtu mluvíš?
tož tam gde ten olej láduješ dovnitřku to přece není jen přes ďuru. Je tam taký gumový bazmek, náctavec, na něj je napojena hadička, kerů nasazuješ na tu flašu, ne? tož tan tam mám nechaný furt tu hadičku vot něj smotanů taky. dybys tam nechal jen otkrytů tu ďuru, to ti to tama bude chfístat ven, ne?
sak tak to mam zrobene jen olej se tlaci sfina do kopca... Zitra to protlacim a dam vedit
Osi filous: cte na me ckaredi me se ze zasady sere to co jinejm ne
Banditatom psal:Koldan psal:Banditatom psal:oukej takže to protlačím tou plnící flašoj dám na plno a mělo by to jít... o jakém paznechtu mluvíš?
sak tak to mam zrobene jen olej se tlaci sfina do kopca... Zitra to protlacim a dam vedit
Osi filous: cte na me ckaredi me se ze zasady sere to co jinejm ne
šmankote a máš natočíno ?
bo aspoň saj ten vodfrk :)
ale di, Ty brepto ...
K.a.s.y.m. (Člen) 27.02.2013 06:40:56 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:čim vi vo tom ctu tim vic bych se na to vysral
no jak je videt tak i tri tridy pomocny jsou malo
Banditatom (Člen) 27.02.2013 06:51:22 Offline |
VikecB12 psal:Já vím kde je trabl,von si spletl hadice,napojil to na brzdovou a ty jak víme,sou na autobusu vzduchový,tak mu to tlak sere ven Nebo že by vod měchů,na kerejch péruje
a já proč mě ta karosa přestala brzdit
Banditatom (Člen) 27.02.2013 14:10:22 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:čim vi vo tom ctu tim vic bych se na to vysral
no jak je videt tak i tri tridy pomocny jsou malo
a tobě dám taky do kokosu
už to fičí pro rejpal hen ten paznecht na plnění byl ucpanej takže s tej nádobky nemohlo nic téct
hlemejzd999 (Člen) 27.02.2013 14:30:32 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...ale piču, dyk to zvládne polodebil se třema třídama pomocný školyno jak je videt tak i tri tridy pomocny jsou malo
už to fičí pro rejpal hen ten paznecht na plnění byl ucpanej takže s tej nádobky nemohlo nic téct
...konečně přehodil ty hadičky
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 27.02.2013 14:33:13 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
no jak je videt tak i tri tridy pomocny jsou maloa tobě dám taky do kokosu
už to fičí pro rejpal hen ten paznecht na plnění byl ucpanej takže s tej nádobky nemohlo nic téct...konečně přehodil ty hadičky
hadičky byli dobrý paznecht byl ucpaný
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:
už to fičí pro rejpal hen ten paznecht na plnění byl ucpanej takže s tej nádobky nemohlo nic téct...konečně přehodil ty hadičky
hadičky byli dobrý paznecht byl ucpaný
Tak aspoň, že tak
Banditatom (Člen) 27.02.2013 16:26:11 Offline |
PFremer psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
...konečně přehodil ty hadičkyhadičky byli dobrý paznecht byl ucpaný
Tak aspoň, že tak
dal jsem to jak jsi mi psal ty vogo to je jak cpát ježka do klece
Banditatom psal:PFremer psal:Banditatom psal:
hadičky byli dobrý paznecht byl ucpanýTak aspoň, že tak
dal jsem to jak jsi mi psal ty vogo to je jak cpát ježka do klece
Jak bylo řečeno v kouři ( film ) ... Proč vymejšlet něco, co už bylo dávno vymyšlený
Marián psal:dle me mas nekde diru a prisava to vzduch, tim padem to pada samospadem, jako by to byla otevrena nadoba.
...tym to nejni...při stojícim motoru žádnej podtlak f celym systému nejni, je tam normálně atmosférickej tlak, já to tipuju na špatný těsnění toho votvíracího pístku, kterej je ovládanej podtlakem...to je jediný místo kudy to může protejkat...
Filous psal:Marián psal:dle me mas nekde diru a prisava to vzduch, tim padem to pada samospadem, jako by to byla otevrena nadoba.
...tym to nejni...při stojícim motoru žádnej podtlak f celym systému nejni, je tam normálně atmosférickej tlak, já to tipuju na špatný těsnění toho votvíracího pístku, kterej je ovládanej podtlakem...to je jediný místo kudy to může protejkat...
dyt to rikam, je tam nekde fuka a pada to samospadem...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:Filous psal:Marián psal:dle me mas nekde diru a prisava to vzduch, tim padem to pada samospadem, jako by to byla otevrena nadoba.
dyt to rikam, je tam nekde fuka a pada to samospadem...
Céfka
Jebat motorky :-)
Muj vodhad je,že se ten skot prostě vysral,protože kdyby byla někde nahoře netěsnost,tak vyteče jen to,co je v hadičce,to co je v nádobě zavírá ventil,kerej nadzvedává podtlak. Takže logicky netěsní ten zavírací ventilek.
Takže to máme snad první závadu skota,co se nám tady voběvila
Hele nevim, co a proč to vyteklo, vše jsem otřel a pak jsem dal 450km za den. Po třech dnech jsem to šel zkontrolovat a ani kapka. Dneska se na to mrknu a co se tam stalo za dalších 14 dní a uvidíme. Každopádně nemám dual a přijde mi ta jedna strana taková chudší....
Banditatom (Člen) 07.07.2013 16:37:09 Offline |
Bedřich psal:Hele nevim, co a proč to vyteklo, vše jsem otřel a pak jsem dal 450km za den. Po třech dnech jsem to šel zkontrolovat a ani kapka. Dneska se na to mrknu a co se tam stalo za dalších 14 dní a uvidíme. Každopádně nemám dual a přijde mi ta jedna strana taková chudší....
dual je uplně k hovnu pač dokáže kurevsky rychle zasrat zadní kolo ale pokud po něm toužíš vyměním za jednocakačovej
začíná mě ten scot sr...t...
kolik km najedete a ten zásobník "pod sedlem" dal jsme 1700km a ubylo mi tak 1,5cm hladiny, je to OK???? já mám pocit, že to nějak nefunguje...
Bedřich psal:začíná mě ten scot sr...t...
kolik km najedete a ten zásobník "pod sedlem" dal jsme 1700km a ubylo mi tak 1,5cm hladiny, je to OK???? já mám pocit, že to nějak nefunguje...
Ty tam nemáš štelování ?
ale di, Ty brepto ...
To je dost málo
K.a.s.y.m. (Člen) 06.08.2014 12:35:06 Offline |
Takze jsem se nemylil.. Je to k hovnu
bud mas nastaveny na malo ( stelovani)
nebo mas pricpanej vydech na vzduch kde je v hadicce na konci molitan ( tam odkud dolivas olej)
me se stalo ze jsem porad nevedel co s tim mam a mel sem kolem kyvky prodrenou hadici co vede dolu k temu injektoru a nefungovalo to vubec. ( steloval sem s tim a nic), vytekl olej v tom prodreni a zustal v hadici vzduch a neteklo to ( v nadobce zustal olej a ne a ne ubejvat)
K.a.s.y.m. (Člen) 06.08.2014 13:53:48 Offline |
Billy psal:Bedřich psal:začíná mě ten scot sr...t...
kolik km najedete a ten zásobník "pod sedlem" dal jsme 1700km a ubylo mi tak 1,5cm hladiny, je to OK???? já mám pocit, že to nějak nefunguje...bud mas nastaveny na malo ( stelovani)
nebo mas pricpanej vydech na vzduch kde je v hadicce na konci molitan ( tam odkud dolivas olej)
me se stalo ze jsem porad nevedel co s tim mam a mel sem kolem kyvky prodrenou hadici co vede dolu k temu injektoru a nefungovalo to vubec. ( steloval sem s tim a nic), vytekl olej v tom prodreni a zustal v hadici vzduch a neteklo to ( v nadobce zustal olej a ne a ne ubejvat)
To jako chces rict ze si to vezme na 1000 km decku oleje nebo na kolik je ta nadrzka?
Zlatej sprej
hlemejzd999 (Člen) 06.08.2014 14:30:29 Offline |
K.a.s.y.m. psal:To jako chces rict ze si to vezme na 1000 km decku oleje nebo na kolik je ta nadrzka?
Zlatej sprej
No nevím cena oleje až tak vysoká není http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/93699/c8 … eplot.html a výdrž řetězů a bezúdržba hovoří jasně
...já mám akorát dilema zda bych měl chtít k vánocům toto: http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/93692/c8 … -olej.html anobo toto: http://www.udirny.cz/elektricka_udirna- … ke-udirny/
Kura dilema jak cyp
...jak s tímhle můžeš mít nějaký dilema? kolikrát a jakou radost ti udělá, že ti kápne na řetěz vomastek? ...kdežto když to bude kapat v tý plechový boudě, tak už jen na to koukat je radost, o šmaku potom ani nemluvě
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:To jako chces rict ze si to vezme na 1000 km decku oleje nebo na kolik je ta nadrzka?
Zlatej sprejNo nevím cena oleje až tak vysoká není http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/93699/c8 … eplot.html a výdrž řetězů a bezúdržba hovoří jasně
...já mám akorát dilema zda bych měl chtít k vánocům toto: http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/93692/c8 … -olej.html anobo toto: http://www.udirny.cz/elektricka_udirna- … ke-udirny/
Kura dilema jak cyp
život je krátkej, nešetři na sobě bro
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:To jako chces rict ze si to vezme na 1000 km decku oleje nebo na kolik je ta nadrzka?
Zlatej sprejNo nevím cena oleje až tak vysoká není http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/93699/c8292-
motoolejovace-scottoiler/scottoil-nahradni-olej-do-olejovace-do-normalnich-teplot.html a výdrž řetězů a bezúdržba hovoří jasně
Kura dilema jak cypživot je krátkej, nešetři na sobě bro
teď jsem v ní prohnal 18 makrel musel sem si vynahradit ty předražený z Chorvatska prohnany fritakem
Editoval osiris (06.08.2014 16:12:27)
K.a.s.y.m. (Člen) 06.08.2014 21:09:54 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:To jako chces rict ze si to vezme na 1000 km decku oleje nebo na kolik je ta nadrzka?
Zlatej sprejNo nevím cena oleje až tak vysoká není http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/93699/c8 … eplot.html a výdrž řetězů a bezúdržba hovoří jasně
Kura dilema jak cyp
Naštěstí máme právo volby..ten sprej co kupuju stojí cca stejně při přepočtu na decku..jednou za 5OO km namažu v dešti častěji..nikdy jsem řetěz nečistil a vždy vydržel přes 33-35 tis. km..jestli se skotem vydrží 4O tis. tak si do toho rozpočítej cenu skota
je to stejná debata jako jestli eSko nebo eNko
K.a.s.y.m. (Člen) 07.08.2014 06:31:13 Offline |
jardagsf psal:vase starosti na moju hlavu sedivou
jardagsf s kardanem
Jakej lejes do kardanu volej? Nekde sem slysel te prej staci PP90 ze origo je moc drahej
Mel jsem u strejdy Lujze nejaky kunde-punkty, tak jsem poridil teda ten skotojler, kdyz uz mam novou retezovku. Montaz me stala trochu kuze na kloubech, ale ve finale vsechno funguje hned na prvni.
Ani snad necekam vetsi zivotnost retezu (starej 38 kkm), ale hlavne min srani na delsich vejletech a min rejpani od kamaradu s kardanama a remenama.
K.a.s.y.m. psal:jardagsf psal:vase starosti na moju hlavu sedivou
jardagsf s kardanemJakej lejes do kardanu volej? Nekde sem slysel te prej staci PP90 ze origo je moc drahej
kazdych 20 000 vymena 4dcl, a staci PP90 H jako ze mam hypoidni soukoli
a az bude hlucny tak se pouziva MT16p s trochou dubovych pilin (nesmi byt smrkove a z jineho mekkeho dreva)
jinak 60 000 a vymenu neplanuju
MOTO KOZZI GRISO
osiris psal:...jak s tímhle můžeš mít nějaký dilema? kolikrát a jakou radost ti udělá, že ti kápne na řetěz vomastek? ...kdežto když to bude kapat v tý plechový boudě, tak už jen na to koukat je radost, o šmaku potom ani nemluvě
Ten šmak by mě docela zajímal, máš s tim nejaký zkušenosti? Jestli to je stejný jako klasický domácí poctivě uzený?
GSF 600 S '99
...když máš dobrý piliny, tak to furt udíš stejně teplým kouřem, jako když házíš polena do ohně ...a jestli to chutná stejně? jako u klasickýho uzení v dřevěný boudě, to máš takový, jaký si to uděláš
osiris psal:...když máš dobrý piliny, tak to furt udíš stejně teplým kouřem, jako když házíš polena do ohně ...a jestli to chutná stejně? jako u klasickýho uzení v dřevěný boudě, to máš takový, jaký si to uděláš
2 Papa - pošli mi to díky
2 HuskyB12 - mam, taky to je v cca 3/4
louis píše 125ml Kettenöl für bis zu 5.000km ... tak mi to asi nejede tak jak má
založte si vlákno na uzení banánů v "diskuzi", tady jde o důležitou věc
To je divný, prolez celou cestu, hadička nesmí bejt zmáčklá, musí mít spád a nesmí tam bejt bubliny ...
Co se tejká nastavení dávkování, tak to je individuální na každý montáži - mám tu samou sadu jako sem měl na modrym a na tomdle je to taky nastavený jinak (trošičku jiný vedení hadičky)
jo a banán je novinka, to sem eště neudil :)
ale di, Ty brepto ...
kdysi tady padnul dotaz jestli se neco na skotu muze podelat. Tak muze, v zime jdu kolem a kapka oleje na zemi. Rozborka-sborka a nekde v horni casti rezervoaru to saklo. Pravda je, ze rezervoar jsem mel prakticky vodorovne, nahore pod takym tim pricnikem co je do nej zamkly sedlo, ale divny bylo, ze se to podelalo najednou v lednu, po dvou mesicich klidu
rezervoar mi pani anglani poslali novej (dekuju jeste jednou), ted ho mam pod levym podsedlakem, dopredu pred zamkem a oblozenej gumou aby tam necestoval a byl v ramci moznosti co nejvic sikmo
PFremer psal:Filous psal:Banditatom psal:
oukej já se raděj optám pač mě se pokazí i nepokazitelné ještě ať to neprasím do dalšího vlákna jak a kde to máte na autobusu?...popros Pfremera ať ti to vyfotí...dyš sem mu to montoval, fotky sem neďál...má to pot pravym středovym plastem, chycený přes ten dodávanej plastovo-gumovej držák drc páskama k rámový rouře...nejni to vůbec vidět a vovládá se to vrchem z pod sedla...
Fšechno bude, fšechno
PFremer, prosím tě můžeš vyfotit ten scottoiler...
kde to máš chycený a kde se to na GSX 1400 napojí na podtlak.
chci to sundat z B12 K2 a nainstalovat na GSX
nebo někdo jinej, kdo by věděl
díky
GSX 1400 K7
Stránky: 1 2