Nejsi přihlášen
spojka brzda a dva prsty
Mam takovej dotazek jak poladit spojku a brzdu abych to domačkl jen dvema prsty.Nemyslim si ze bych byl nejakej chcipak ale ani hovno to dvema prstama neumacknu.Pomuzou treba jinaci packy?
Re: spojka brzda a dva prsty
...koukám že máš šestku, tam jedině vyčistit a namazat stavící element (labyrint a kuličky) ve víku a mít volně průchozí a nezalomenej nebo našponovanej bovden, ale obecně jde ta mechanická spojka hůř, abys nečekal zázrak
...brzda, jestli nemáš zatuhlou páčku (což bys snad poznal i při jízdě) a místo kapaliny bahno, tak bys měl bez nějakejch potíží zvládat s jakoukoliv páčkou (u zkrácenejch samozřejmě počítáš, že nemáš takovou páku)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...koukám že máš šestku, tam jedině vyčistit a namazat stavící element (labyrint a kuličky) ve víku a mít volně průchozí a nezalomenej nebo našponovanej bovden, ale obecně jde ta mechanická spojka hůř, abys nečekal zázrak
...brzda, jestli nemáš zatuhlou páčku (což bys snad poznal i při jízdě) a místo kapaliny bahno, tak bys měl bez nějakejch potíží zvládat s jakoukoliv páčkou (u zkrácenejch samozřejmě počítáš, že nemáš takovou páku)
díky moc
brzda ta jo ta ok ale ta spojka me sere .
Ne ze bych to chtel skrz jezdeni po zadnim ale zajimalo by me zda je na to nejaka finta u banditáka :D
no mě ta spojka zajimala i skrz hazeni na zadni :D jak jinak to dostat nahoru jako na jednicku vyplachem je vo pejči :D
děda psal:no mě ta spojka zajimala i skrz hazeni na zadni :D jak jinak to dostat nahoru jako na jednicku vyplachem je vo pejči :D
Tak na to je jedinej lék,říkáme mu B12
Ale taky zvedám aji přez spojku a normálně ju líznu celou rukou,nikdy sem dva prsty nepoužil. Teda né na motorce
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:děda psal:no mě ta spojka zajimala i skrz hazeni na zadni :D jak jinak to dostat nahoru jako na jednicku vyplachem je vo pejči :D
Tak na to je jedinej lék,říkáme mu B12
Ale taky zvedám aji přez spojku a normálně ju líznu celou rukou,nikdy sem dva prsty nepoužil. Teda né na motorce
ja chci 12tku ale nikdo semnou nechce change :D a na prodej já nevím ja nerad něco prodávám :D lidi sou piče
VikecB12 psal:tak to máš dost na hovno,šestka na záda jde,ale není to vono,malá rychlost
tak na zadni uz sem ju postavil jednicka gas do 6tis pustil a pridal a uz to jelo
ale stou spojkou nevim no musim se prece drzet :D
děda psal:VikecB12 psal:tak to máš dost na hovno,šestka na záda jde,ale není to vono,malá rychlost
tak na zadni uz sem ju postavil jednicka gas do 6tis pustil a pridal a uz to jelo
ale stou spojkou nevim no musim se prece drzet :D
Hele já mám taky šestku- 13 let starou a spojka mi jde dvouma prstama v klidu. Vždyť když to chceš zvednout na zadní, tak tu spojku opravdu jen malinko lízneš, to ti musí jít dvouma Jinak mi to jde dvouma prstama i na přední, ale to už se musim celkem snažit vyvinout sílu :D To už není taková sranda
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Tony psal:děda psal:VikecB12 psal:tak to máš dost na hovno,šestka na záda jde,ale není to vono,malá rychlost
ale stou spojkou nevim no musim se prece drzet :DHele já mám taky šestku- 13 let starou a spojka mi jde dvouma prstama v klidu. Vždyť když to chceš zvednout na zadní, tak tu spojku opravdu jen malinko lízneš, to ti musí jít dvouma Jinak mi to jde dvouma prstama i na přední, ale to už se musim celkem snažit vyvinout sílu :D To už není taková sranda
pokud jde jen o lehké líznutí tak to joo
děda psal:Tony psal:děda psal:
ale stou spojkou nevim no musim se prece drzet :DHele já mám taky šestku- 13 let starou a spojka mi jde dvouma prstama v klidu. Vždyť když to chceš zvednout na zadní, tak tu spojku opravdu jen malinko lízneš, to ti musí jít dvouma Jinak mi to jde dvouma prstama i na přední, ale to už se musim celkem snažit vyvinout sílu :D To už není taková sranda
pokud jde jen o lehké líznutí tak to joo
jojo, čím míň to proklouzne, tím líp (pro tu spojku)
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
hlemejzd999 (Člen) 14.05.2013 14:03:45 Offline |
qwerty psal:bandita trapit na zadni
Mne to jde vsecko dvema prstama
mne to jde na zadni normalne pridanim plynu
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1