Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 19.01.2013 13:38:25 Offline |
tak a je to tu...
24.8 letošního roku se po mě chce abych řekl jedno blbé slovíčko...budu se ženit
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 19.01.2013 13:44:39 Offline |
Re: tak a je to tu...
prej chcu dobrovolně
hlemejzd999 (Člen) 19.01.2013 14:04:28 Offline |
ta to ti přeju
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Honzik8719 (Člen) 19.01.2013 14:30:52 Offline |
Tome jednou by to stejně přišlo...tak ať Vám to klape jako do teď a gratulace
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 19.01.2013 15:12:34 Offline |
4Fun.cz psal:Dobře mu tak.Je lakomý zaplatit flašu a pozvat kámoše aby mu to vymluvili tož ať trpí
třeba neni lakomý, třeba jen nedostal vycházky, jauvas
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 19.01.2013 15:16:12 Offline |
Honzik8719 psal:4Fun.cz psal:Dobře mu tak.Je lakomý zaplatit flašu a pozvat kámoše aby mu to vymluvili tož ať trpí
třeba neni lakomý, třeba jen nedostal vycházky, jauvas
voe zatím můžu bez vodítka před barák
Banditatom psal:24.8 letošního roku se po mě chce abych řekl jedno blbé slovíčko...budu se ženit
Když se necháš strhnout okolím, tak si teď nestěžuj...
A vůbec buď rád, že tě nějáká chce....
Máš vedle sebe mladou, perspektivní a hodnou ženu, tak si toho važ a neřeš svatbu...je to beztak jen papír, aby vám dali levnější hypotéku a děti měli stejné přijmení...
Hele ještě jednou gratulace a klidné přípravy....
K.a.s.y.m. (Člen) 19.01.2013 17:09:32 Offline |
upřímnou soustrast
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 19.01.2013 17:18:20 Offline |
K.a.s.y.m. psal:upřímnou soustrast
teď si tak říkám neměl jsi to spíš napsat do mrdací místnosti
K.a.s.y.m. (Člen) 19.01.2013 17:19:16 Offline |
Žirafa psal:Tak moc gratuluju
Koukám, že letos to tu bude samá svatba... no mě to taky čeká
tak doufám,že dáš včas vědět
Banditatom (Člen) 19.01.2013 17:30:08 Offline |
K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:upřímnou soustrast
...na každou sfini se vaří voda
ten znáte...
potkaj se dva kamarádi a jeden povídá druhýmu
"prý ses oženil?"
"jo no oženil"
"Tak to musíš" být šťastný!
" jo no musím"
Banditatom (Člen) 19.01.2013 18:12:40 Offline |
Datel psal:Banditatom psal:24.8 letošního roku se po mě chce abych řekl jedno blbé slovíčko...budu se ženit
hmm, dobrý, ale koho to vlastně zajímá?
Kdyz poprava tak verejna
Banditatom (Člen) 19.01.2013 18:38:28 Offline |
Póla psal:když jste takoví srabi a neoženíte se s chlapem, tak si neztěžujte...jeden vedle druhého...
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 12_197.jpg
...ale ze jsme fesaci
Banditatom (Člen) 19.01.2013 19:04:41 Offline |
VikecB12 psal:Tak vítej do klubu
Tak od tebe jsem cekal vetsi kopacku
Banditatom (Člen) 19.01.2013 20:49:18 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:Tak vítej do klubu
Tak od tebe jsem cekal vetsi kopacku
No jo,su poslední dobou nějakej vyměklej
Cece malej viki te nejak obmekcilat budes readytak se musime vylejt
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:upřímnou soustrast
ten znáte...
"prý ses oženil?"
"jo no oženil"
" jo no musím"
nebo...........................prý ses oženil? no jo no oženil,ale je to peklo.A proč prosím tě peklo?...Je to zkrátka peklo,nesmim kouřit,nesmim chodit na pivo...No ty vole a proč neprotestuješ?...No jo no,protestovat taky nesmim
mi přijde, že každej čekal na ten konec světa, ten nepřišel, tak aspoň nějakou útěchou v podobě svatby vemete za vděk, co???
je to pohoda, jak psala Póla, nějaký výhody to má
já si nestěžuju - ne že bych nemohl, ale neni na co
Bandit 4EVER!!!
huskyb12 psal:
počkéj ten druhej vobrázek je pro spidise né?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:huskyb12 psal:počkéj ten druhej vobrázek je pro spidise né?
uplně to vidím
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2013 19:03:02 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:upřímnou soustrast
ten znáte...
"prý ses oženil?"
"jo no oženil"
" jo no musím"
ja nikda nerek ze se zenit nebudu.jen proste nepotrebuju papir na to abych s nekym zil..zvlast kdyz z toho dneska nejsou zadny vyhody;-)
Banditatom (Člen) 20.01.2013 19:04:55 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
teď si tak říkám neměl jsi to spíš napsat do mrdací místnosti...na každou sfini se vaří voda
ten znáte...
"prý ses oženil?"
"jo no oženil"
" jo no musím"ja nikda nerek ze se zenit nebudu.jen proste nepotrebuju papir na to abych s nekym zil..zvlast kdyz z toho dneska nejsou zadny vyhody;-)
já ho taky nepotřebuju ale kdo to má porád poslouchat
30 let rozvedenej a nikdy mne nezlomily abych takovou vinu udělal podruhé
Vony si tě budou vážit když tuší že se na to můžeš vysrat
Ale podmínkou je nebýt labilák kterej je na babě závislej a nemůže být dočasně sám a něco si v klídku užít a věnovat se "konečně" vlastním zálibám
A detail, je třeba si neustále platit a držet vlastní byt do kterého nemá nikdo přístup
God Save The Queen!
Kelly01 psal:30 let rozvedenej a nikdy mne nezlomily abych takovou vinu udělal podruhé
Vony si tě budou vážit když tuší že se na to můžeš vysrat
Ale podmínkou je nebýt labilák kterej je na babě závislej a nemůže být dočasně sám a něco si v klídku užít a věnovat se "konečně" vlastním zálibám
A detail, je třeba si neustále platit a držet vlastní byt do kterého nemá nikdo přístup
Konečně pořádnej chlapáckej názor. Tohle by se mělo vytesat na věky Dávám palec na horu za tohle moudro
Banditatom (Člen) 20.01.2013 20:27:21 Offline |
Kelly01 psal:Hele vy dva, podle profilů už máte roky takže víte vo čem píšu
Ale vysvětlujte to tetřívkům pod třicet
hele rozvést se můžuš kdykoliv ale v prvé řadě musíš bejt chlap aby ses oženil
Banditatom (Člen) 20.01.2013 20:33:07 Offline |
Kelly01 psal:Naivní bláhovče
kdysi mi jeden moudrý člověk s jedné vésky kósek od ostravy říkal... že prvních dvacet let je to opruz.... pak už to jde
Kelly01 psal:Hele vy dva, podle profilů už máte roky takže víte vo čem píšu
Ale vysvětlujte to tetřívkům pod třicet
vim sakra dobře vo čem mluvíš..podobnej příběh...taky se už nemusim ptát, vysvětlovat, zodpovídat se a spoustu dalších ovin co tě ubíjej. Ale nekažme jim to nadšení, že oni to budou mít jiný...nepochopěj to.
BANDIT....na ženění nemusíš bejt chlap..to jde samo.....ale pak se z toho vycuknout..to už je pro chlapy.. aby jsi tim chlapem zustal, když náhodou šáhneš vedle
Banditatom (Člen) 20.01.2013 20:49:11 Offline |
kdrk psal:Banditatom psal:Kelly01 psal:Naivní bláhovče
kdysi mi jeden moudrý člověk s jedné vésky kósek od ostravy říkal... že prvních dvacet let je to opruz.... pak už to jde
S KELLY a BANDA jsme už asi v dalšim levelu
no mám za sebou 11let těch devět nějak doklepu a pak to snad už půjde
Banditatom psal:Kelly01 psal:Naivní bláhovče
...jo jo, drtim dvaadvacátej a pohoda
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kdrk psal:Kelly01 psal:Hele vy dva, podle profilů už máte roky takže víte vo čem píšu
Ale vysvětlujte to tetřívkům pod třicetvim sakra dobře vo čem mluvíš..podobnej příběh...taky se už nemusim ptát, vysvětlovat, zodpovídat se a spoustu dalších ovin co tě ubíjej. Ale nekažme jim to nadšení, že oni to budou mít jiný...nepochopěj to.
BANDIT....na ženění nemusíš bejt chlap..to jde samo.....ale pak se z toho vycuknout..to už je pro chlapy.. aby jsi tim chlapem zustal, když náhodou šáhneš vedle
...jsem rád že to mám za sebou a jednoduchý to nebylo,dneska 8mej rok s přítelkyní u ní doma a taková pohoda...jedu někam do prdele,řeknu za tři dny se vrátim a vona hlavně se mi v pořádku vraťneptá se co,kam,jak ,nač,proč a já si jí nesmírně vážím,když kouká na ty zprávy hovnaTV
banda1250 psal:kdrk psal:Kelly01 psal:Hele vy dva, podle profilů už máte roky takže víte vo čem píšu
Ale vysvětlujte to tetřívkům pod třicetvim sakra dobře vo čem mluvíš..podobnej příběh...taky se už nemusim ptát, vysvětlovat, zodpovídat se a spoustu dalších ovin co tě ubíjej. Ale nekažme jim to nadšení, že oni to budou mít jiný...nepochopěj to.
BANDIT....na ženění nemusíš bejt chlap..to jde samo.....ale pak se z toho vycuknout..to už je pro chlapy.. aby jsi tim chlapem zustal, když náhodou šáhneš vedle...jsem rád že to mám za sebou a jednoduchý to nebylo,dneska 8mej rok s přítelkyní u ní doma a taková pohoda...jedu někam do prdele,řeknu za tři dny se vrátim a vona hlavně se mi v pořádku vraťneptá se co,kam,jak ,nač,proč a já si jí nesmírně vážím,když kouká na ty zprávy hovnaTV
jooo...to je život..
tak ohledně bytu to mám v cajku... je můj a všechno v něm taky, až na pár píčovin :D i blbá žehlička a vysavač jsou moje... takže kdyby něco, támhle jsou dveře... mám ji samozřejmě rád, je hodná a tak... ale člověk nikdy neví...
takže svatby bych se nebál... :)
yebat psal:tak ohledně bytu to mám v cajku... je můj a všechno v něm taky, až na pár píčovin :D i blbá žehlička a vysavač jsou moje... takže kdyby něco, támhle jsou dveře... mám ji samozřejmě rád, je hodná a tak... ale člověk nikdy neví...
takže svatby bych se nebál... :)
jenže vona ta praxe je někdy rychlejší a ani vo tom nevíš,nebo nebudeš vědět ale u mě je to na dlouhý povídání a jak si na to vzpomenu tak se mi chce
Filous psal:Banditatom psal:Kelly01 psal:Naivní bláhovče
to sme na tom stejně i těma rokama
Mour psal:Filous psal:Banditatom psal:kdysi mi jeden moudrý člověk s jedné vésky kósek od ostravy říkal... že prvních dvacet let je to opruz.... pak už to jde
letos 20
nezapomínejte pánové, že jakej šel, takovou potkal :)))
z toho se dá lehce vodvodit, že může potkat jenom :))))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Mour psal:Filous psal:...jo jo, drtim dvaadvacátej a pohoda
letos 20
nezapomínejte pánové, že jakej šel, takovou potkal :)))
Poď si to utřít
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2013 22:31:40 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
ten znáte...
"prý ses oženil?"
"jo no oženil"
" jo no musím"ja nikda nerek ze se zenit nebudu.jen proste nepotrebuju papir na to abych s nekym zil..zvlast kdyz z toho dneska nejsou zadny vyhody;-)
já ho taky nepotřebuju ale kdo to má porád poslouchat
jo hochu s čim si začal chodit to si teď vyžer Ivča má naštěstí stejnej názor jako já
Banditatom (Člen) 20.01.2013 22:33:38 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
ja nikda nerek ze se zenit nebudu.jen proste nepotrebuju papir na to abych s nekym zil..zvlast kdyz z toho dneska nejsou zadny vyhody;-)já ho taky nepotřebuju ale kdo to má porád poslouchat
jo hochu s čim si začal chodit to si teď vyžer Ivča má naštěstí stejnej názor jako já
leňa sice taky ale už jí to taky nebavilo poslouchat
K.a.s.y.m. psal:ja nikda nerek ze se zenit nebudu.jen proste nepotrebuju papir na to abych s nekym zil..zvlast kdyz z toho dneska nejsou zadny vyhody;-)
My na to máme oba v podstatě stejnej názor jako ty... ale zas na druhou stranu, lepší důvod prosvatbu než toho prcka už asi v životě nenajdem a tak do toho jdem...
Jak už tu zaznělo, skusit se má všechno... vpodstatě každej co tu píše si tím sám prošel... na tohle si holt musí přijít každej sám a za 20 let si povíme
Ale vlastní byt si vydržuju no
Jaký si to uděláš, takový to máš...
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2013 06:14:19 Offline |
Žirafa psal:K.a.s.y.m. psal:ja nikda nerek ze se zenit nebudu.jen proste nepotrebuju papir na to abych s nekym zil..zvlast kdyz z toho dneska nejsou zadny vyhody;-)
My na to máme oba v podstatě stejnej názor jako ty... ale zas na druhou stranu, lepší důvod prosvatbu než toho prcka už asi v životě nenajdem a tak do toho jdem...
Jak už tu zaznělo, skusit se má všechno... vpodstatě každej co tu píše si tím sám prošel... na tohle si holt musí přijít každej sám a za 20 let si povíme
sak proc ne je to samozrejmne volba kazdyho.tem co se rozhodnou do toho skocit nelze nez prat co nejdelsi spolecnou cestu zivotem.
banda1250 psal:yebat psal:tak ohledně bytu to mám v cajku... je můj a všechno v něm taky, až na pár píčovin :D i blbá žehlička a vysavač jsou moje... takže kdyby něco, támhle jsou dveře... mám ji samozřejmě rád, je hodná a tak... ale člověk nikdy neví...
takže svatby bych se nebál... :)jenže vona ta praxe je někdy rychlejší a ani vo tom nevíš,nebo nebudeš vědět ale u mě je to na dlouhý povídání a jak si na to vzpomenu tak se mi chce
Proto se temu taky branim jak cert krizi , voskubou te ani nevis jak
K.a.s.y.m. psal:sak proc ne je to samozrejmne volba kazdyho.tem co se rozhodnou do toho skocit nelze nez prat co nejdelsi spolecnou cestu zivotem.
Jj stejně tak jako jí přeješ těm co na to ten papír nemaj
Pro nás je to fakt jen formalita, aby jsme nemuseli prckovi až půjde do školky vysvětlovat proč se maminka jmenuje jinak než tatínek a pár ostatních právních důvodů... S tím souvisí, že ti dám určo včas vědět, až bude po všem
Billy: To je výhoda těch co mají holou prdel, nejdou oškubat
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Tak ještě jednou pro "nadšence"
Komu to vyšlo tomu blahopřeji, ovšem statistika je neúprostná
Sám mám "hlavní" přítelkyni 22 let ale dodnes mne nenapadlo se ženit
A na rozdích od "ortodoxně" nadšených propagátorů manželství mne taky nikdy nenapado prodat rezervní byt a mít společný účet
Což nadšenci pochopí až se jim to posere např po 26 letech, bo všichni co tu jsou spolu 100% nezůstanou "dokud je smrt nerozdělí"
A být spolu přes 20 let denně
To bych se
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2013 10:59:02 Offline |
Žirafa psal:K.a.s.y.m. psal:sak proc ne je to samozrejmne volba kazdyho.tem co se rozhodnou do toho skocit nelze nez prat co nejdelsi spolecnou cestu zivotem.
Pro nás je to fakt jen formalita, aby jsme nemuseli prckovi až půjde do školky vysvětlovat proč se maminka jmenuje jinak než tatínek a pár ostatních právních důvodů... S tím souvisí, že ti dám určo včas vědět, až bude po všem
Billy: To je výhoda těch co mají holou prdel, nejdou oškubat
presne tak kazdymu je jeho vztah treba prat at uz na to papir chce nebo ne
K.a.s.y.m. psal:Žirafa psal:K.a.s.y.m. psal:sak proc ne je to samozrejmne volba kazdyho.tem co se rozhodnou do toho skocit nelze nez prat co nejdelsi spolecnou cestu zivotem.
Billy: To je výhoda těch co mají holou prdel, nejdou oškubatpresne tak kazdymu je jeho vztah treba prat at uz na to papir chce nebo ne
Ja to rikal taky sve, ze na to papir nepotrebujem, ale zenska premysli jak se hlavne zajistit, kdyby byl pak problem, abych s ni jen tak lehce nevybjeh a ted zensky do me , pak uz to totiz neni o lasce
Banditatom (Člen) 21.01.2013 13:53:15 Offline |
Billy psal:K.a.s.y.m. psal:Žirafa psal:
Billy: To je výhoda těch co mají holou prdel, nejdou oškubatpresne tak kazdymu je jeho vztah treba prat at uz na to papir chce nebo ne
Ja to rikal taky sve, ze na to papir nepotrebujem, ale zenska premysli jak se hlavne zajistit, kdyby byl pak problem, abych s ni jen tak lehce nevybjeh a ted zensky do me , pak uz to totiz neni o lasce
ještě šěstí, že mám holou prdel zbalím autobus polštář a stěhuju se do garáže
Kelly01 psal:Tak ještě jednou pro "nadšence"
A na rozdích od "ortodoxně" nadšených propagátorů manželství mne taky nikdy nenapado prodat rezervní byt a mít společný účet
Což nadšenci pochopí až se jim to posere např po 26 letech, bo všichni co tu jsou spolu 100% nezůstanou "dokud je smrt nerozdělí"
To bych se
kuš ty vědmo
zrovínka táhnu šestadvacátej a z baráku mi nikdo nedostane ani heverem...víš co mi stálo práce,usilí a přemlouvání než jsem si vydupal svoji trucovnu?...nevíš...radši budu do smrti poslouchat,na všechno kejvat
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:Kelly01 psal:Tak ještě jednou pro "nadšence"
To bych se
kuš ty vědmo
zrovínka táhnu šestadvacátej a z baráku mi nikdo nedostane ani heverem...víš co mi stálo práce,usilí a přemlouvání než jsem si vydupal svoji trucovnu?...nevíš...radši budu do smrti poslouchat,na všechno kejvat
dědku,jenže ty z trucovny vůbec nevylejzáš,a paní tě dvacet let neviděla
...a bude hůř!
Kim psal:Kelly01 psal:Tak ještě jednou pro "nadšence"
To bych se
kuš ty vědmo
Ty woe jak tohle můžeš napsat ????...seš mrtve zaživa ????
Kelly01 psal:Tak ještě jednou pro "nadšence"
To bych se
souhlasím mám to tak,jen ještě ten rezervní byt pronajímám
kdrk psal:..........Ty woe jak tohle můžeš napsat ????...seš mrtve zaživa ????
...hele a čets tohle co psal husky?:
huskyb12 psal:..........nezapomínejte pánové, že jakej šel, takovou potkal :)))
...a potřebuješ k tomu snad ještě nějaký další vysvětlení?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
killerrebel (Člen) 21.01.2013 15:16:42 Offline |
Gratuluji mě to čeká 1.6
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
osiris psal:kdrk psal:..........Ty woe jak tohle můžeš napsat ????...seš mrtve zaživa ????
z toho se dá lehce vodvodit, že může potkat jenom :))))...a potřebuješ k tomu snad ještě nějaký další vysvětlení?
Vysvětlení je jednoduchý..
I když vás to nebaví tak nemáte koule jít do rizika a začít znovu
God Save The Queen!
osiris psal:kdrk psal:..........Ty woe jak tohle můžeš napsat ????...seš mrtve zaživa ????
z toho se dá lehce vodvodit, že může potkat jenom :))))...a potřebuješ k tomu snad ještě nějaký další vysvětlení?
je to vina,ale hezky řečená každej to holt máme jinak
Billy psal:K.a.s.y.m. psal:Žirafa psal:
máš rozum woe
Život je boj-mašina je nej!!!
kdrk psal:Kim psal:Kelly01 psal:Tak ještě jednou pro "nadšence"
To bych se
kuš ty vědmo
zrovínka táhnu šestadvacátej a z baráku mi nikdo nedostane ani heverem...víš co mi stálo práce,usilí a přemlouvání než jsem si vydupal svoji trucovnu?...nevíš...radši budu do smrti poslouchat,na všechno kejvatTy woe jak tohle můžeš napsat ????...seš mrtve zaživa ????
woe žiju,žiju,mám se dobře a sem v pohodě....je to divný,co?
karlos100 psal:Kim psal:Kelly01 psal:Tak ještě jednou pro "nadšence"
To bych se
kuš ty vědmo
zrovínka táhnu šestadvacátej a z baráku mi nikdo nedostane ani heverem...víš co mi stálo práce,usilí a přemlouvání než jsem si vydupal svoji trucovnu?...nevíš...radši budu do smrti poslouchat,na všechno kejvatdědku,jenže ty z trucovny vůbec nevylejzáš,a paní tě dvacet let neviděla
počkej,já ji to povím že mi zlobíš a v červenci dostaneš rákoskou
Žirafa psal:K.a.s.y.m. psal:ja nikda nerek ze se zenit nebudu.jen proste nepotrebuju papir na to abych s nekym zil..zvlast kdyz z toho dneska nejsou zadny vyhody;-)
z ciste praktickyho hlediska, pokud je manzelka na rodicovskej a nema dalsi prijem, muzes si odecist 24k z dani...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
samozrejme za rok...
http://wiki.aktualne.centrum.cz/finance … i-manzelu/
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Banditatom (Člen) 14.07.2013 11:33:18 Offline |
VikecB12 psal:mr.BSE psal:to mě řekni, co Mamutek v tom levým špíglu vidí
To co každá ženská,sebe,jestli má v pořádku rtěnku a mejkap
Jinak vám děti přeju,aby vám to klaplo
Já si ty zrcátka pokaždé spravuju než vyjedu, páč mi s nima Tom vždycky pohýbe
Jo a na moto se nemaluju, kdo má potom čistit tu helmu zevnitř...
Mamuti ještě nevymřeli, tak bacha na ně!!!
Banditatom psal:pač se vás spousta vyptávala
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … i_fini.jpg
24.8 v 11h se mě teda koná ta popravička...
Bandit 4EVER!!!
Banditatom psal:pač se vás spousta vyptávala
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … i_fini.jpg
24.8 v 11h se mě teda koná ta popravička...
...kdy se zapija? ...bo 24 sem na dovolene
Stránky: 1 2