Nejsi přihlášen
tlumič řízení
jen tak z prdu by mě zajímalo proč to nikdo z nás nemá? mně se to celkem líbí:
http://www.motops.cz/tlumice-rizeni/sco … ndit-2007/
http://www.scottsperformance.com/litrack/392.pdf
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: tlumič řízení
yebat psal:protože né všichni vyhodí desítku jen tak, za něco, co zas až tak potřeba neni... ale jinak je to pěkný...
tlumič řízení byla ta nej investice co jsem do mašiny dal a 10 000 není až tak vyjímečná cena oproti jiným
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2013 10:21:43 Offline |
Koldan psal:yebat psal:protože né všichni vyhodí desítku jen tak, za něco, co zas až tak potřeba neni... ale jinak je to pěkný...
tlumič řízení byla ta nej investice co jsem do mašiny dal a 10 000 není až tak vyjímečná cena oproti jiným
takovej dotas ...hodil by se i mně takovej tlumič , aby mi tlumil řízení ? ...když teda nejezdim na žáden vokruh a tak , jestli to jako pro mně má cenu , nebo je to pro střelce ?
je dobrý takovýhle „ utažení“ řízení na normální cestování ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Koldan psal:yebat psal:protože né všichni vyhodí desítku jen tak, za něco, co zas až tak potřeba neni... ale jinak je to pěkný...
takovej dotas ...hodil by se i mně takovej tlumič , aby mi tlumil řízení ? ...když teda nejezdim na žáden vokruh a tak , jestli to jako pro mně má cenu , nebo je to pro střelce ?
je dobrý takovýhle „ utažení“ řízení na normální cestování ?
o tom nepochybuj. mašina se uklidní, jak na rovinkách, tak zatáčkách, hlavně pak při výjezdech apod.
...zrovna nedávno taky jeden ze slovenckejch brothers popisoval f poctatě tu samou montáš tlumiče...jen to nebyl tedle rotační, ale klasickej, nicméně princip uchycení stejnej, jen nevařil na rám, ale vrtal, coš mi příde šetrnější a jistější, páč uš vidim ňákýho Frantu Lepila, kerej to f garáži přismahne a při prvnim votočení vjetvema se to uloupne...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 20.01.2013 11:38:20 Offline |
kuci je tohle použitelné i pro autobus? vcelku by mě to zajímalo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:...zrovna nedávno taky jeden ze slovenckejch brothers popisoval f poctatě tu samou montáš tlumiče...jen to nebyl tedle rotační, ale klasickej, nicméně princip uchycení stejnej, jen nevařil na rám, ale vrtal, coš mi příde šetrnější a jistější, páč uš vidim ňákýho Frantu Lepila, kerej to f garáži přismahne a při prvnim votočení vjetvema se to uloupne...
..jo a taky se někdo rozepsal v jiným vlákně, vo tom, že to druhý řešení s jedním čepem je nahovno, bo nebude schopný při nějakým větším kopancu ty síly přenést a spíš se vohne.
There's a pie in the sky when you die.
Filous psal:...zrovna nedávno taky jeden ze slovenckejch brothers popisoval f poctatě tu samou montáš tlumiče...jen to nebyl tedle rotační, ale klasickej, nicméně princip uchycení stejnej, jen nevařil na rám, ale vrtal, coš mi příde šetrnější a jistější, páč uš vidim ňákýho Frantu Lepila, kerej to f garáži přismahne a při prvnim votočení vjetvema se to uloupne...
když uděláš pjeknou housenku tak ne
mě se nelíbí ani jeden způsob provedení,je tam velká páka a až dojde na lámání chleba tak se to stejně vyrve,urve nebo v nejlepším případě to udělá nějakou paseku
v tomhle případě je to jenom další bastl,kam tlumič patří ale ty víš
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:Filous psal:...zrovna nedávno taky jeden ze slovenckejch brothers popisoval f poctatě tu samou montáš tlumiče...jen to nebyl tedle rotační, ale klasickej, nicméně princip uchycení stejnej, jen nevařil na rám, ale vrtal, coš mi příde šetrnější a jistější, páč uš vidim ňákýho Frantu Lepila, kerej to f garáži přismahne a při prvnim votočení vjetvema se to uloupne...
mě se nelíbí ani jeden způsob provedení,je tam velká páka a až dojde na lámání chleba tak se to stejně vyrve,urve nebo v nejlepším případě to udělá nějakou paseku
v tomhle případě je to jenom další bastl,kam tlumič patří ale ty víš
...f tom se asi schodnem
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Kim psal:Filous psal:...zrovna nedávno taky jeden ze slovenckejch brothers popisoval f poctatě tu samou montáš tlumiče...jen to nebyl tedle rotační, ale klasickej, nicméně princip uchycení stejnej, jen nevařil na rám, ale vrtal, coš mi příde šetrnější a jistější, páč uš vidim ňákýho Frantu Lepila, kerej to f garáži přismahne a při prvnim votočení vjetvema se to uloupne...
v tomhle případě je to jenom další bastl,kam tlumič patří ale ty víš...f tom se asi schodnem
A kam teda patří,do regálu? Na sklad
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:Kim psal:
v tomhle případě je to jenom další bastl,kam tlumič patří ale ty víš...f tom se asi schodnem
A kam teda patří,do regálu? Na sklad
pičo,mám na mysli svařování nebo vrtání do rámu u krku,do toho bych nešel
ten co sem dával Koldan je gut a ve zlatej uplně nejvíc
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Stránky: 1