Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ...s čoho je ta kyfka???

Filous (Člen)
27.01.2013 15:46:46

...s čoho je ta kyfka???

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator)
27.01.2013 16:14:20

Re: ...s čoho je ta kyfka???

fárošsmokin

doba je temná...
SLUGI (Člen)
27.01.2013 16:20:15

... a musí tam bejt zrovna tahle idontknow
... Busa je podobná

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen)
27.01.2013 16:27:13

tu filous....prdel je z R1 ten zadní blatníček je taky z R1..mám tam stejnej a pokud i ta kyvka neni ze starý R1 tak je to jen dovařený stejně jako to mám já na ty origo Bandití.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen)
27.01.2013 16:31:28

K.a.s.y.m. psal:

tu filous....prdel je z R1 ten zadní blatníček je taky z R1..mám tam stejnej a pokud i ta kyvka neni ze starý R1 tak je to jen dovařený stejně jako to mám já na ty origo Bandití.

jinak mě docela dostala ta samolepka suzuki na nádrži.pokud to nebyl úmysl tak se prostě vysrali na to jí sundat a jen to přelakovali.Jo a ještě mohli předělat svod vejfuku a bylo by to moooc pěkný bigsmile

Pšán (Člen)
27.01.2013 16:35:58

..mám tucha,že je to ,jak psal Kasym,ze steré R1 98-03,,
..04 už měla kyvku převrácenou (vzpěru zespod)

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán (Člen)
27.01.2013 16:41:51

..a ta prdel je R1 02-03

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
zzzmrzlinar (Člen)
27.01.2013 17:28:59

jo, na pohled je to stejná kyvka co mám na R1 (00)

barynek (Člen)
27.01.2013 20:28:07

Filous psal:

...ví něgdo???

http://www.youtube.com/watch?v=Qg8YqTKbV7s

přečti si komenty, je to tam napsaný (viz. předchozí odpovědi)good

Bandit 4EVER!!!
Filous (Člen)
27.01.2013 20:46:00

barynek psal:
Filous psal:

...ví něgdo???

...no tam sem vyčet, že podsedlofka, potsedlovej rám a stoplampa je z R1 03, vo kyfce nic...

K.a.s.y.m. (Člen)
27.01.2013 20:58:26

Filous psal:
barynek psal:
Filous psal:

...ví něgdo???

...no tam sem vyčet, že podsedlofka, potsedlovej rám a stoplampa je z R1 03, vo kyfce nic...

mám pocit ,že je to ta samá co má Kojak na tý okruhový R1.Třeba mojí domněnku potvrdí smile1

kojaksro (Člen)
27.01.2013 21:24:17

....no takhle je ta naše, já myslím, že je to vona.

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1887_dsc_0231.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1887_dsc_0233.jpg

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Filous (Člen)
27.01.2013 21:40:26

...tag ňák se nemůžu zbavit dojmu, že kyfka je původní a ta fspjera  je tam vařená...a z tý Kojakojc R1 je scela bespochyby...Kojaku, co je to za rok, asi jí potřebujucool

kojaksro (Člen)
27.01.2013 22:00:44

....je to Filipe r.v.98 a ta kyvka podle OEM čísla 4XV-22110-00-00 jsou pro model 98/99smokin

K.a.s.y.m. (Člen)
28.01.2013 06:43:34

Filous psal:

...tag ňák se nemůžu zbavit dojmu, že kyfka je původní a ta fspjera  je tam vařená...a z tý Kojakojc R1 je scela bespochyby...Kojaku, co je to za rok, asi jí potřebujucool

hodlas upravovat svoji padlou lestenkusmile1smile1

Mour (Člen)
28.01.2013 08:12:21

Kdysi to dělal na TL Inkviz, já mu ji kupoval a pak dovez vodsaď:

http://www.motopuzzle.cz/dily.php?stav= … zna=YAMAHA

XJelen (Člen)
28.01.2013 08:40:50

kyvka je z našej erjedna včetně blatníčku - potvrzuju
esli jí nutně potřebuješ pohybuje se na ebay od 50 do 200e
jedna za pytlík buráků teď aktuálně zde http://www.ebay.de/itm/Schwinge-swingar … 53f37802e5

Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen)
28.01.2013 12:28:03

Mour psal:

Kdysi to dělal na TL Inkviz, já mu ji kupoval a pak dovez vodsaď:

http://www.motopuzzle.cz/dily.php?stav= … zna=YAMAHA

jenže víš jaká je s ním teď domluva?sick

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Koldan (Člen)
28.01.2013 17:14:53

Filous psal:

a už máš namyšleno co by sa muselo překopat?surprised

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
kojaksro (Člen)
28.01.2013 17:17:47

Koldan psal:
Filous psal:

a už máš namyšleno co by sa muselo překopat?surprised

...další adeptbigsmile....ve zlatej bude problém ji sehnatevil

Kožak (Člen)
28.01.2013 17:39:55

já myslel žes to prodals ?:)

MRDAT!!!
Filous (Člen)
28.01.2013 18:51:05

XJelen und Koldan:
...za chvíli to vomrknu f dílně, ale myslim, že tu z R1 nepoužiju...ta výstuha na Bčkovou kyfku použít nepude, páč je tam jinak uložený přepákování a přes tu výstuhu vokolo jednotky bych nechytil kosti nahoře...a dávat celou kyfku a celý přepáčko i s jednotkou z R1, do toho nejdu, páč to nigdy nevymyslíš tag jag je vymyšlený a spočítaný origo a bude to dycky horší, viz. Berta a zásahy do podvosku...musim sehnat kyfku tušimže z TL-R a překopat výstuhu na origo kyfku, tag jak to dělal gdysy Inkviz na SV...

K.a.s.y.m. (Člen)
28.01.2013 19:55:36

hlavně neuděleje tu blbost jakou udělali ty blbci na tý mojí kde to funguje fakt jen jako držák blatníčku bigsmile
http://kasym.rajce.idnes.cz/Suzuki_GSF_ … ie0664.jpg

Progear 650 (Člen)
28.01.2013 20:42:28

Filous: Koukám, že se na Tobě ta zima dost podepisuje...bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
osiris (Člen)
28.01.2013 23:10:12

Filous psal:

XJelen und Koldan:
...za chvíli to vomrknu f dílně, ale myslim, že tu z R1 nepoužiju...ta výstuha na Bčkovou kyfku použít nepude, páč je tam jinak uložený přepákování a přes tu výstuhu vokolo jednotky bych nechytil kosti nahoře...a dávat celou kyfku a celý přepáčko i s jednotkou z R1, do toho nejdu, páč to nigdy nevymyslíš tag jag je vymyšlený a spočítaný origo a bude to dycky horší, viz. Berta a zásahy do podvosku...musim sehnat kyfku tušimže z TL-R a překopat výstuhu na origo kyfku, tag jak to dělal gdysy Inkviz na SV...

...je ti jasný, že se z toho abys pak vyloudil použitelný jízdní vlastnosti vosereš jo? buď budeš měnit a ladit všechno vokolo, nebo se s tím těsně před pominutím smíříš ...von to ten puňtikatej japonec má totiž docela dobře spočítaný bigsmile
...ještě jsem ti asi nepovyprávěl "dva roky ladění" kluků s jardou tétéčkem smile1
...na šoubajk ok, ale aby ses na tom pak povozil jak seš zvyklej, si připrav nůši nervů smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Koldan (Člen)
28.01.2013 23:35:12

osiris psal:
Filous psal:

XJelen und Koldan:

...je ti jasný, že se z toho abys pak vyloudil použitelný jízdní vlastnosti vosereš jo? buď budeš měnit a ladit všechno vokolo, nebo se s tím těsně před pominutím smíříš ...von to ten puňtikatej japonec má totiž docela dobře spočítaný bigsmile
...ještě jsem ti asi nepovyprávěl "dva roky ladění" kluků s jardou tétéčkem smile1
...na šoubajk ok, ale aby ses na tom pak povozil jak seš zvyklej, si připrav nůši nervů smile1

dyk to psal, že je to na pikaču? woe, že ty sas přešňupal temperek?bigsmile

Filous (Člen)
29.01.2013 07:57:24

Koldan psal:
osiris psal:
Filous psal:

XJelen und Koldan:

dyk to psal, že je to na pikaču? woe, že ty sas přešňupal temperek?bigsmile

...nech ho bejt, je zas sjetejbigsmile

mr.BSE (Člen)
29.01.2013 08:04:18

to je tak, když moderator nečte dlouhý příspěvky

Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE (Člen)
29.01.2013 08:04:34

bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Petr J. (Člen)
29.01.2013 08:33:27

Filous psal:

...za chvíli to vomrknu f dílně, ale myslim, že tu z R1 nepoužiju......a dávat celou kyfku a celý přepáčko i s jednotkou z R1, do toho nejdu, páč to nigdy nevymyslíš tag jag je vymyšlený a spočítaný origo a bude to dycky horší......

...nebylo by řešením, než vymýšlet ptákoviny, pořídit krosku a jít jezdit? bigsmilebigsmilebigsmile

Filous (Člen)
29.01.2013 08:41:29

Petr J. psal:
Filous psal:

...za chvíli to vomrknu f dílně, ale myslim, že tu z R1 nepoužiju......a dávat celou kyfku a celý přepáčko i s jednotkou z R1, do toho nejdu, páč to nigdy nevymyslíš tag jag je vymyšlený a spočítaný origo a bude to dycky horší......

...nebylo by řešením, než vymýšlet ptákoviny, pořídit krosku a jít jezdit? bigsmilebigsmilebigsmile

...to je celkem rozumnýbigsmile

osiris (Člen)
29.01.2013 08:59:46

...tak pozor vy pitomové, myslet smile1, však já taky píšu pouze o tý výztuze, kterou má v plánu najebat na tu svoji současnou kyvku, to byl přesně ten případ "dva roky ladění" bigsmile

Mour (Člen)
29.01.2013 09:05:39

Filous: ...anebo mě napadlosurprised, ......ale až ji budu mít zpátky evilbigsmile

PFremer (Člen)
29.01.2013 10:33:31

mr.BSE psal:

Přesně tohle mě taky napadlo goodbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Filous (Člen)
29.01.2013 10:47:04

osiris psal:

...tak pozor vy pitomové, myslet smile1, však já taky píšu pouze o tý výztuze, kterou má v plánu najebat na tu svoji současnou kyvku, to byl přesně ten případ "dva roky ladění" bigsmile

...čoveče Osi, neřek bych že dovařená výstuha bude mít ňákej zásadní vlif na naladění podvosku, páč jedinej efekt krom dyzajnovýho to bude mít za následek spevnění f krutu a přestože vim, že japonckej indžinýr puňtikatej je fikanej, tag bych neřek, že počital při stavbje podvosku s tym, že se kyfka musí kroutitidontknow ...navíc nevim, že by si Inkviz nebo Prase stěžovali a to nejsou jediný, gdo jezděj nebo jezdili dovařený výstuhyidontknow

osiris (Člen)
29.01.2013 11:56:53

Filous psal:
osiris psal:

...čoveče Osi, neřek bych že dovařená výstuha bude mít ňákej zásadní vlif na naladění podvosku, páč jedinej efekt krom dyzajnovýho to bude mít za následek spevnění f krutu a přestože vim, že japonckej indžinýr puňtikatej je fikanej, tag bych neřek, že počital při stavbje podvosku s tym, že se kyfka musí kroutitidontknow ...navíc nevim, že by si Inkviz nebo Prase stěžovali a to nejsou jediný, gdo jezděj nebo jezdili dovařený výstuhyidontknow

...uvidíš smile1 ...říkám, tak aby ses svez jak jseš teď zvyklej good

Filous (Člen)
29.01.2013 12:02:33

osiris psal:
Filous psal:
osiris psal:

...no každopádně chcu jít cestou jiný kyfky, do kerý budu rejpat, tagže přinejhoršim mě to bude stát ňáký škvarky a čas, ale původní kyfka zvostane...

osiris (Člen)
29.01.2013 12:04:20

PFremer psal:
mr.BSE psal:

...tys koukám nedočet až k tomu, že když se zamyslíš, tak to má i druhou variantu, a to ke všemu logičtější, než ta povrchnost co tě taky napadla bigsmile ...čili se mi zdá pochopitelný, že jsem se vyjádřil k tomu co dělat filous chce a ne k tomu o čem napsal že dělat nebude, je to dost srozumitelný? bigsmile

osiris (Člen)
29.01.2013 12:07:23

Filous psal:
osiris psal:
Filous psal:

...no každopádně chcu jít cestou jiný kyfky, do kerý budu rejpat, tagže přinejhoršim mě to bude stát ňáký škvarky a čas, ale původní kyfka zvostane...

...to je rozumný good

PFremer (Člen)
29.01.2013 13:18:16

osiris psal:
PFremer psal:
mr.BSE psal:

...tys koukám nedočet až k tomu, že když se zamyslíš, tak to má i druhou variantu, a to ke všemu logičtější, než ta povrchnost co tě taky napadla bigsmile ...čili se mi zdá pochopitelný, že jsem se vyjádřil k tomu co dělat filous chce a ne k tomu o čem napsal že dělat nebude, je to dost srozumitelný? bigsmile

bigsmile smokin

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Petr J. (Člen)
29.01.2013 15:30:35

to Filous: když vidím, jak se nudíš a máš roupy, co kdybych v sobotu zajel pro jednu motorku (o které se mi v noci zdává - teplotu nemám, ač dobírám antibiotika) a rovnou Ti ji dovezl do dílny na servis (náplně, kontrola, atd.) ? bigsmilecoolbigsmile

Filous (Člen)
29.01.2013 15:45:46

Petr J. psal:

to Filous: když vidím, jak se nudíš a máš roupy, co kdybych v sobotu zajel pro jednu motorku (o které se mi v noci zdává - teplotu nemám, ač dobírám antibiotika) a rovnou Ti ji dovezl do dílny na servis (náplně, kontrola, atd.) ? bigsmilecoolbigsmile

...tedle tejden snat doskládám srdíčko jedný B12, napasuju ho do rámu a myslim že příští tejden bych se tomu moch vjenovatcool ...tagže to klidně f sobotu dovalgood ...ta moja holt eště počkásmokin

P.S. ...copa to je, abych nebyl moc překvapenej???bigsmile

Petr J. (Člen)
29.01.2013 15:48:27

Filous psal:

...tagže to klidně f sobotu doval....

...to zní dobře...good....díky Ti

Filous psal:

...copa to je, abych nebyl moc překvapenej???

...sám budu překvapenej...bigsmile...zatím zvažuji, jestli mi pak zbude na chleba redface

Filous (Člen)
29.01.2013 15:49:58

Petr J. psal:
Filous psal:

...tagže to klidně f sobotu doval....

...to zní dobře...good....díky Ti

Filous psal:

...copa to je, abych nebyl moc překvapenej???

...sám budu překvapenej...bigsmile...zatím zvažuji, jestli mi pak zbude na chleba redface

...boha jeho, nejni to německý, rakouský nebo nedejbóže italský???surprised ...stačí mi říct "japonec" a sem f klidusmokincool

Petr J. (Člen)
29.01.2013 15:51:31

Filous psal:

...boha jeho, nejni to německý, rakouský nebo nedejbóže italský???...stačí mi říct "japonec" a sem f klidu

...ehm....redfaceredface

Filous (Člen)
29.01.2013 15:52:42

Petr J. psal:
Filous psal:

...boha jeho, nejni to německý, rakouský nebo nedejbóže italský???...stačí mi říct "japonec" a sem f klidu

...ehm....redfaceredface

...notyvolesurprised ...začínam se trochen bátbigsmile ...tag to vysypcool

Petr J. (Člen)
29.01.2013 15:56:28

Filous psal:

...tag to vysyp

...neboj, italská mrdka to není....rozum ještě mám...bigsmilebigsmile

...a zatím ještě nejsem definitivně rozhodnutý help

Filous (Člen)
29.01.2013 15:58:08

Petr J. psal:
Filous psal:

...tag to vysyp

...neboj, italská mrdka to není....rozum ještě mám...bigsmilebigsmile

...a zatím ještě nejsem definitivně rozhodnutý help

...trochu se mi ulevilo, ale uplně f klidu nejsembigsmilebigsmilebigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
29.01.2013 18:02:39

Filous psal:
osiris psal:
Filous psal:

pokud jsem pochopil Osiho dobře a ty to chceš taky jen na okrasu šlo by to vyřešit podobně jako to mám já..protože tam je ta vystuha fakt jen jako držák blatníku bigsmile

Filous (Člen)
29.01.2013 18:15:31

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:
osiris psal:

pokud jsem pochopil Osiho dobře a ty to chceš taky jen na okrasu šlo by to vyřešit podobně jako to mám já..protože tam je ta vystuha fakt jen jako držák blatníku bigsmile

...nechci to jako držák, chci to na tu kyfku natvrdo komplet, tag jak to má bejt...Osiho beru jako vjerohodnýho praktika, ale to že vzpjerou kyfky změnim vlastnosti bajku k horšímu, to mu prostě nevjeřimheadshake

osiris (Člen)
29.01.2013 18:33:02

...nevím jestli se dá říct k horšímu, ale změníš natolik, že si pak užiješ abys to poctivě dostal všechno vzájemným sladěním aspoň do takový podoby jako to máš teď ...a pak ještě k tomu lepšímu, jestli už mezitím nebudeš nepříčetnej smile1

Progear 650 (Člen)
29.01.2013 18:42:19

osiris psal:

...nevím jestli se dá říct k horšímu, ale změníš natolik, že si pak užiješ abys to poctivě dostal všechno vzájemným sladěním aspoň do takový podoby jako to máš teď ...a pak ještě k tomu lepšímu, jestli už mezitím nebudeš nepříčetnej smile1

maj recht... když nic jinýho, tak přibude neodpružená váha, nebo jak se tomu přesně řiká... což je na kokot...

"44 HONDA CBR 600RR 44"
Koldan (Člen)
29.01.2013 21:38:01

osiris psal:

to vyval, seš tajemnej jak hrad v Karpatech, páč mám stejnej názor jako Filous, tím že to tam namontýruje by sa mohlo změnit to co psal Sfalovec, ale pochybuju vo tem, že to bude mít taký vliv, páč ty klíny, štítky, padáky atd. co tam máme někeří navěšený, včetně tebe, maj daleko věčí hmotnost, než jedno navařené účko na kyfce. Druhá věc je, že by zadek byl tužší než zbytek mašiny, ale i tak simyslím, že by to nějak extra jízdní vlastnosti neovlivnilo, páč to vychytá tlumič. jo dybys řekl, že to překope, zkrátí stopu, nebo hodí do zadku tvrdší tlumič než dopředku, tag dejme temu, ale tagdleheadshake

Petr J. (Člen)
29.01.2013 22:28:43

A když šahat do podvozku, nepomohly by celkovým jízdním vlastnostem spíš lepší tlumiče? Serie na Banditu nebude nějaké terno (low cost), když budou mít něco odjeto, také už nebudou běhat jako nové....co?

...od té doby, co mám Ohlinse, bych neměnil....good

osiris (Člen)
29.01.2013 22:30:39

...ale co ti mám na to říct? asi ten puntikatej inženýr japonskej už má počítáno s tím, že to není úplně jak beton (abys tomu teda hověl) a k tomu to má všechno tak nějak porychtovaný ...ty mu z toho pak uděláš šutr (abys tomu opět hověl) a už se to navzájem jebe ...to je medvídku celý, žádnou vědu z toho nedělám headshake
...já jsem to pak dál nezkoumal, ale ty si to teď můžeš zdůvodňovat třeba rovnicema a grafama idontknowsmile1

Koldan (Člen)
29.01.2013 22:41:19

osiris psal:

...ale co ti mám na to říct? asi ten puntikatej inženýr japonskej už má počítáno s tím, že to není úplně jak beton (abys tomu teda hověl) a k tomu to má všechno tak nějak porychtovaný ...ty mu z toho pak uděláš šutr (abys tomu opět hověl) a už se to navzájem jebe ...to je medvídku celý, žádnou vědu z toho nedělám headshake
...já jsem to pak dál nezkoumal, ale ty si to teď můžeš zdůvodňovat třeba rovnicema a grafama idontknowsmile1

otázkou je, estli to šikmovoký japko nepřeceňuješ. evil

osiris (Člen)
29.01.2013 22:50:30

...jo i to je možný, možná to bylo na třech stejnejch kyvkách blbě navařený, k tomu volšový ruce 4. lidí, zažitý pocity a pak ještě problém v tom, že předky i zadky byly komplet štelovatelný :o)
...hele, já se nechci přít, není nic lepšího než to zkusit sám, já jen psal o jednom příběhu kterej se stal ;)

Honzik8719 (Člen)
29.01.2013 22:52:27

osiris psal:

přesně...tu se to trošičku povolí tamhle trošičku povolí a dohromady to funguje protože to povoluje "kolektivně"...

...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen)
30.01.2013 06:34:27

Koldan psal:
osiris psal:

to vyval, seš tajemnej jak hrad v Karpatech, páč mám stejnej názor jako Filous, tím že to tam namontýruje by sa mohlo změnit to co psal Sfalovec, ale pochybuju vo tem, že to bude mít taký vliv, páč ty klíny, štítky, padáky atd. co tam máme někeří navěšený, včetně tebe, maj daleko věčí hmotnost, než jedno navařené účko na kyfce. Druhá věc je, že by zadek byl tužší než zbytek mašiny, ale i tak simyslím, že by to nějak extra jízdní vlastnosti neovlivnilo, páč to vychytá tlumič. jo dybys řekl, že to překope, zkrátí stopu, nebo hodí do zadku tvrdší tlumič než dopředku, tag dejme temu, ale tagdleheadshake

neodpruzena vaha nema co dociceni s padakama a jinejma navesenejma blbostma na bajku..neodpruzena vaha je to co jeod kola k tlumici tedy vaha kterou musi pobrat tlumice a pruziny.z toho duvodu se davaj i na auta elektrony..aby mel proste lepsi odezvu od podvozku(neresim to ze se elektrony davaj hlavne kvuli tomujak vypadajsmile1 )

Progear 650 (Člen)
30.01.2013 09:25:55

Kasym: tak nějak... Koldan mě nepochopil... lehký kovaný kola by pomohly víc, než tužší kyvka, pač díky menší váze kola je ta kyvka mín namáhaná...

"44 HONDA CBR 600RR 44"
Fresh Man (Člen)
30.01.2013 09:50:08

osiris psal:

...jo i to je možný, možná to bylo na třech stejnejch kyvkách blbě navařený, k tomu volšový ruce 4. lidí, zažitý pocity a pak ještě problém v tom, že předky i zadky byly komplet štelovatelný :o)
...hele, já se nechci přít, není nic lepšího než to zkusit sám, já jen psal o jednom příběhu kterej se stal ;)

Stejne jak pancerovy hadicky.. Zazity pocity..

Bandit pičo
Petr J. (Člen)
30.01.2013 11:50:04

Progear 650 psal:

... Koldan mě nepochopil... lehký kovaný kola by pomohly víc, než tužší kyvka, pač díky menší váze kola je ta kyvka mín namáhaná...

...nechápu, jak mohl Koldan nepochopit, když kovaná kola jsou dost často zlatá bigsmilebigsmile

...na druhou stranu, kdybych osobně měnil kola u Bandita, měnil bych za leštěné dráty good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS