Nejsi přihlášen
spojka 1200 (špinavá brzdovka?)
chlapi jedna otazocka do placu na spojke v nadrzke mam ciernu kvapalinu a je jej viac cele okienko je plne je mozne aby nejako predsakoval motorovy olej do hydraulickeho systemu spojky???
Editoval osiris (27.01.2013 21:04:27)
K.a.s.y.m. (Člen) 27.01.2013 19:23:57 Offline |
Re: spojka 1200 (špinavá brzdovka?)
ne...vyměn kapalinu..je tam normální brzdovka.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...mrkni do manuálu a uvidíš, že to možný nejni, páč sou to voddělený části...černá je kapalina kvůli bordelu u řetězovýho kolečka, kerá se dostává k vovládacímu pístku...dyš nevyčistíš tedle prostor fčetně celýho vovládacího systému spojky, budeš mít kapalinu černou po jednom dni ježdění zas...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
naked psal:a co spojkovka do motoru, tudle se mi nejak brzo minula, za cca pul roku nova spojkovka v hajzlu
...přečti si eště jednou co sem psal vejš a mělo by ti dojít že NE ...strácet se může a dycky se strácí enem přes vovládací písteg dole u řetězovýho kolečka...tam se smíchá s tym bordelem vot řetězu, tagže to nigde pot mašinou nevidíš...vyměnit manžetu na pístku a nebo celej písteg, pokuť je vydřenej vot toho svinctva dyš se zanedbává udržba tohodle prostoru...
Filous psal:naked psal:a co spojkovka do motoru, tudle se mi nejak brzo minula, za cca pul roku nova spojkovka v hajzlu
...přečti si eště jednou co sem psal vejš a mělo by ti dojít že NE ...strácet se může a dycky se strácí enem přes vovládací písteg dole u řetězovýho kolečka...tam se smíchá s tym bordelem vot řetězu, tagže to nigde pot mašinou nevidíš...vyměnit manžetu na pístku a nebo celej písteg, pokuť je vydřenej vot toho svinctva dyš se zanedbává udržba tohodle prostoru...
sry. jsem blbe precetl
Není umění vědět vše ale vědět co nevím!
...nejdříf vodsaj fšecku kapalinu z nádobky a pořádně jí vytři hadrem nebo papírem, f tý nádopce bejvá dost bordelu, dyš je to zanedbaný ...a základem pro nešpinění spojkový kapaliny je nepřemazávat řetěs a udržovat prostor vokolo řetězovýho kolečka čistej
Stránky: 1