Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 12.03.2013 14:09:54 Offline |
nicola.foxx (Člen) 12.03.2013 18:17:06 Offline |
Re: Bandit sraz 2013 ?
hlemejzd999 psal:čočkin psal:to bude zas akce
Tak tohle bych uš teda bral.
Něco ve smyslu Milá zimo! Vemte se s pondělkem za ruce a jděte oba do prdele!
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
hlemejzd999 (Člen) 02.05.2013 14:35:25 Offline |
Mour psal:..tak co nového?
mám novej ladak , ale tos asi nechtěl slyšet
jinak se už těším , letos moc nebudu lejt , abych m och jet s Nevom na ten volaaký vyjazd druhej den
vloni jsem se na to ráno nějak necítil
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Mour psal:..tak co nového?
jinak se už těším , letos moc nebudu lejt , abych m och jet s Nevom na ten volaaký vyjazd druhej den
vloni jsem se na to ráno nějak necítil
...ale po kořalce parťáku dáme, ne? Viděl jsem v seznamu nějaké nové tváře
hlemejzd999 (Člen) 02.05.2013 15:26:01 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:..tak co nového?
vloni jsem se na to ráno nějak necítil...ale po kořalce parťáku dáme, ne? Viděl jsem v seznamu nějaké nové tváře
tak to víš , ze dáme pár paňáku mně nezabije.
jako zas nemyslim, ze dám jedno pivo , ale do těch desíti , abych moch ráno na motorkej
hlemejzd999 (Člen) 02.05.2013 15:27:20 Offline |
hlemejzd999 psal:Mour psal:hlemejzd999 psal:
vloni jsem se na to ráno nějak necítil...ale po kořalce parťáku dáme, ne? Viděl jsem v seznamu nějaké nové tváře
tak to víš , ze dáme pár paňáku mně nezabije.
jako zas nemyslim, ze dám jedno pivo , ale do těch desíti , abych moch ráno na motorkej
desíti pif , ne hodin
Mour psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:..tak co nového?
Koukám že na něj jdeš oklikou
Jebat motorky :-)
Filous psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...voda f tom lomu je studená jag sviň, ale krásně čistáNo v termín srazu asi ledová bude,ale byl sem se tam vočváchnout v létě a paráda
...já tam byl v létě a byla furt studená
...potápko je tam parádní, tam jse dodělával svou první kvalifikaci...
Jinak na straz dorazím, pokud dorazí Svatej (pěšky?)....
Petr J. psal:Filous psal:VikecB12 psal:
No v termín srazu asi ledová bude,ale byl sem se tam vočváchnout v létě a paráda...já tam byl v létě a byla furt studená
...potápko je tam parádní, tam jse dodělával svou první kvalifikaci...
Jinak na straz dorazím, pokud dorazí Svatej (pěšky?)....
jak pěšky,mu pučíš nějakej ten cosmobike z garage,né?...třeba fázera,beztak na něm nejezdíš a Svatej ho aspoň protáhne
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:Petr J. psal:Filous psal:
...já tam byl v létě a byla furt studená...potápko je tam parádní, tam jse dodělával svou první kvalifikaci...
Jinak na straz dorazím, pokud dorazí Svatej (pěšky?)....jak pěšky,mu pučíš nějakej ten cosmobike z garage,né?...třeba fázera,beztak na něm nejezdíš a Svatej ho aspoň protáhne
...jsem mu jednu z Yamah loni nabízel a pohrdl....na kosmobajk je málo kosmoman...
Tak po dlouhe dobe aktualizace .Dnes jsem mluvil s majitelem f patek budou zase klobasy z udirny. V sobotu kyty na grilu ,tentokrat konecne snad uzene,takze se na jidlo nebude cekat tak dlouho K piti bude zase Kozel 11 ,plus nejaky ty mistni patoky Hospoda se pry zavirat vubec nebude ,takze by melo byt otevreno nonstop .
PFremer psal:Dotaz, jede někde ze severu?( Liberec, Jablonec, Mnichovo hradiště, Boleslav...)
Že bych se přidal?
Stará Boleslav -> Praha -> Žirovnice .... cestu neznám, tak by se doprovod hodil
kneehammer (Člen) 22.05.2013 12:19:35 Offline |
Bodlinka psal:PFremer psal:Dotaz, jede někde ze severu?( Liberec, Jablonec, Mnichovo hradiště, Boleslav...)
Že bych se přidal?Stará Boleslav -> Praha -> Žirovnice .... cestu neznám, tak by se doprovod hodil
letos ne se zumbou ale po valstní? Lukáš
..:: B12 inside ::..
kneehammer psal:Bodlinka psal:PFremer psal:Dotaz, jede někde ze severu?( Liberec, Jablonec, Mnichovo hradiště, Boleslav...)
Že bych se přidal?Stará Boleslav -> Praha -> Žirovnice .... cestu neznám, tak by se doprovod hodil
letos ne se zumbou ale po valstní? Lukáš
letos po ose a s batohem (když nebude pršet)... co ty? Bereš kámošku? (sry, nepamatuji si jméno)
Cestu taky moc neznám, ale pro pana googla žádnej problém...
http://maps.google.cz/maps?saddr=Libere … 2&z=11
Přes tu prahu se musí nutně? Klidně se ale přizpůsobím, nou trabl.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
kneehammer (Člen) 22.05.2013 13:02:21 Offline |
Bodlinka psal:kneehammer psal:Bodlinka psal:
Stará Boleslav -> Praha -> Žirovnice .... cestu neznám, tak by se doprovod hodilletos ne se zumbou ale po valstní? Lukáš
letos po ose a s batohem (když nebude pršet)... co ty? Bereš kámošku? (sry, nepamatuji si jméno)
Já dojedu až v sobotu, zrovna ten týden mi tam hodili školení a Béčko je na Moravě, takže pátek nestíhám.
Kámošku? (Nikol) Nevim, nezjišťoval sem. Musela by si každopádně z Prahy sehnat odvoz.
PFremer psal:Bodlinka psal:PFremer psal:Dotaz, jede někde ze severu?( Liberec, Jablonec, Mnichovo hradiště, Boleslav...)
Přes tu prahu se musí nutně? Klidně se ale přizpůsobím, nou trabl.
musím... na Klamovce budu vyzvedávat Canichon... tak můžeme dát spicha po cestě, třebas se někdo přidá ;)
Stará Boleslav -> Praha -> Žirovnice .... cestu neznám, tak by se doprovod hodilCestu taky moc neznám, ale pro pana googla žádnej problém...
Přes tu prahu se musí nutně? Klidně se ale přizpůsobím, nou trabl.musím... na Klamovce budu vyzvedávat Canichon... tak můžeme dát spicha po cestě, třebas se někdo přidá ;)
Tak oukej, bude dálnicoj ,...
Ještě bych ti dal teda vědět zda na 100%
kneehammer (Člen) 22.05.2013 14:01:43 Offline |
Nepojede někdo v sobotu ráno z východu? Nějak tak by to mohlo vypadat http://goo.gl/maps/hko6M
Honzik8719 (Člen) 22.05.2013 15:42:23 Offline |
PFremer psal:Bodlinka psal:PFremer psal:
Přes tu prahu se musí nutně? Klidně se ale přizpůsobím, nou trabl.musím... na Klamovce budu vyzvedávat Canichon... tak můžeme dát spicha po cestě, třebas se někdo přidá ;)
takový pěkný cesty se daj vymyslet a budeš prasit gumu na dálnici?
...relativní kochač...
Bodlinka psal:PFremer psal:Bodlinka psal:
Stará Boleslav -> Praha -> Žirovnice .... cestu neznám, tak by se doprovod hodilCestu taky moc neznám, ale pro pana googla žádnej problém...
Esi jedeš f pátek někde počkám ...cestu znám ;)
MRDAT!!!
PFremer psal:Bodlinka psal:PFremer psal:
vemte to po starý benešovský a pak benešov vlašim pelhřimov žirovnice.. je to fajnovej kousek cesty
Život je boj-mašina je nej!!!
kneehammer psal:Nepojede někdo v sobotu ráno z východu? Nějak tak by to mohlo vypadat http://goo.gl/maps/hko6M
my jedem už v pátek po šichtě z Ovy
hlemejzd999 (Člen) 22.05.2013 21:12:01 Offline |
Kožak psal:Bodlinka psal:PFremer psal:Cestu taky moc neznám, ale pro pana googla žádnej problém...
Esi jedeš f pátek někde počkám ...cestu znám ;)
Esli pojedete přes Vlasim na Pelhřimov , tak se v půlce přidám
Kukii psal:kneehammer psal:Nepojede někdo v sobotu ráno z východu? Nějak tak by to mohlo vypadat http://goo.gl/maps/hko6M
Já pojedu klasicky až v sobotu, jedete aji s Paavlinem? ...když tak se k Vám vetřu do chatky
Monty psal:PFremer psal:Dotaz, jede někde ze severu?( Liberec, Jablonec, Mnichovo hradiště, Boleslav...)
Že bych se přidal?Jedu z MB s batohem.S Bodlinkou jsem mluvil.Tak to doladíme
Oukej, oukej...
Jak řikám, se nějak dohodnem, nejraději bych se dálnici ouplně vyhnul, ale zasejc jsem přeci nemohl nechat jet dvě slečny samotné ,co bych to byl za chlapa... když tak ale koukám, kolik je tu kavalírů... Nějak tu cestu ještě poladíme...
Kožak psal:Esi jedeš f pátek někde počkám ...cestu znám ;)
župa, počítám s Tebou v týdnu před Ti cinknu ;) jo a pojedeš s paní??
PFremer psal:Oukej, oukej...
Jak řikám, se nějak dohodnem, nejraději bych se dálnici ouplně vyhnul, ale zasejc jsem přeci nemohl nechat jet dvě slečny samotné ,co bych to byl za chlapa... když tak ale koukám, kolik je tu kavalírů... Nějak tu cestu ještě poladíme...
počkej ale já nepsala nic o dálnici, tak to na nás nesváděj
Jak řikám, se nějak dohodnem, nejraději bych se dálnici ouplně vyhnul, ale zasejc jsem přeci nemohl nechat jet dvě slečny samotné ,co bych to byl za chlapa... když tak ale koukám, kolik je tu kavalírů... Nějak tu cestu ještě poladíme...počkej ale já nepsala nic o dálnici, tak to na nás nesváděj
Vím, že se jede z Bolky, a že pak nepojedu sám, pro mě důležité info , dva dny před se nějak dohodnem a bude
kneehammer (Člen) 23.05.2013 10:50:40 Offline |
Mour psal:Kukii psal:kneehammer psal:Nepojede někdo v sobotu ráno z východu? Nějak tak by to mohlo vypadat http://goo.gl/maps/hko6M
Já pojedu klasicky až v sobotu, jedete aji s Paavlinem? ...když tak se k Vám vetřu do chatky
založime karavanu z východu nebo si vlk samotář? Čas a trasa je egal.
Drakoxxl psal:Pojedem rozvážně s paní a s mladým v pátek po 14h z Práglu, stará benešovská, Vlašim, Pejř, Budín
U Pejře bychom se mohli případně s někým sčuchnout a vytvořit flotilu.
vyrazil bych s váma ještě bych se ozval jestli dostanu dovču na pátek
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Radek-Ban psal:Drakoxxl psal:Pojedem rozvážně s paní a s mladým v pátek po 14h z Práglu, stará benešovská, Vlašim, Pejř, Budín
U Pejře bychom se mohli případně s někým sčuchnout a vytvořit flotilu.vyrazil bych s váma ještě bych se ozval jestli dostanu dovču na pátek
že bych se přidal v Bene
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
REX psal:Radek-Ban psal:Drakoxxl psal:Pojedem rozvážně s paní a s mladým v pátek po 14h z Práglu, stará benešovská, Vlašim, Pejř, Budín
U Pejře bychom se mohli případně s někým sčuchnout a vytvořit flotilu.vyrazil bych s váma ještě bych se ozval jestli dostanu dovču na pátek
že bych se přidal v Bene
OK, ale žádný divočení, paní je můj přírodní omezovač
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:REX psal:Radek-Ban psal:
vyrazil bych s váma ještě bych se ozval jestli dostanu dovču na pátekže bych se přidal v Bene
OK, ale žádný divočení, paní je můj přírodní omezovač
pojedem kochačku ..pojedu s polovičkou a bude na tom sedeť po druhý tak bych se bál jet stŕelbu
Bodlinka psal:Kožak psal:Esi jedeš f pátek někde počkám ...cestu znám ;)
Jak řikám, se nějak dohodnem, nejraději bych se dálnici ouplně vyhnul, ale zasejc jsem přeci nemohl nechat jet dvě slečny samotné ,co bych to byl za chlapa... když tak ale koukám, kolik je tu kavalírů... Nějak tu cestu ještě poladíme...počkej ale já nepsala nic o dálnici, tak to na nás nesváděj
okey cinkni :) ...zda se že sólo
MRDAT!!!
Mour psal:Kukii psal:kneehammer psal:Nepojede někdo v sobotu ráno z východu? Nějak tak by to mohlo vypadat http://goo.gl/maps/hko6M
Paavlin se ještě řádně nevyjádřil, takže nevím a pokud chceš do chatky, tak se za mírný úplateček dohodnem, stejně budem do rána kdesi courat
Kukii psal:Mour psal:Kukii psal:my jedem už v pátek po šichtě z Ovy
Paavlin se ještě řádně nevyjádřil, takže nevím a pokud chceš do chatky, tak se za mírný úplateček dohodnem, stejně budem do rána kdesi courat
lehni potvoro!
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
hlemejzd999 (Člen) 26.05.2013 18:26:14 Offline |
deny1234 psal:Jinac , v sobotu po ranu ,bude na snidani cesnecka , abyste nervali jak loni , a nedali po meste vostudu Moje pani ji uvari svepomoci , snad bude dost velkej hrnec Kafe kdyztak taky nejaky bude v my chatce
tak to bude vyborny ..ale stejne navsteva v Alkronu na namesti
hlemejzd999 psal:deny1234 psal:Jinac , v sobotu po ranu ,bude na snidani cesnecka , abyste nervali jak loni , a nedali po meste vostudu Moje pani ji uvari svepomoci , snad bude dost velkej hrnec Kafe kdyztak taky nejaky bude v my chatce
tak to bude vyborny ..ale stejne navsteva v Alkronu na namesti
JJ ta ranní procházka mi udělala dobře
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2013 19:50:26 Offline |
tak já nakonec nedorazim ani na čumendu rodinná událost
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kožak psal:Živel psal:Kožak psal:
...to potom víš co seš ale v klidu...já to psal s nápovědou...Ty si teda živel ...heleť ten co mně naposled fakoval na toho sem tasil sekerku
... to víš, se nezapřu ...
Život není věčný, ale já ano...
Deny objednal reklamu?? ....alá přijďte se podívat, to jste ještě neviděli?!
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … amp;fid=58
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 11:36:31 Offline |
tachec psal:Jen zkoušel kdo chodí na m.cz - hlemejžď se chytil
ja chodim vsude
Mour psal:....možná by chtělo zas připomenout nepsané pravidlo, že srazy zde pouze pro lidi s bandit stránek a jejich kámoše
...se mi ta reklama docela ekluje a začínám váhat
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Mour psal:....možná by chtělo zas připomenout nepsané pravidlo, že srazy zde pouze pro lidi s bandit stránek a jejich kámoše
Nevim, nejsem velkej cíťa, ale taky jsem myslel, že budu v bandě Pičo lidí ( uzavřená grupa) a nebudu se muset bát o motorkoj.
Nějak ty masovky taky nemusím, i když 70 pičo lidí je celkem masovka ...
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 12:31:39 Offline |
ty vole nedelejte z toho tragedii - stejne tam prijede hovno lidí z mc.cz
dyt tam pisou , ze vsichni nemuzou
Mouroj : jestli neprijedes , tak me naseres
hlemejzd999 psal:ty vole nedelejte z toho tragedii - stejne tam prijede hovno lidí z mc.cz
Mouroj : jestli neprijedes , tak me naseres
..tadyk spíš jde o princip, zatím si myslím, že Tě nenaseru
PS: Ta konkrétní reklama je textově i obrázky docela hloupá.
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 13:08:47 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:ty vole nedelejte z toho tragedii - stejne tam prijede hovno lidí z mc.cz
Mouroj : jestli neprijedes , tak me naseres..tadyk spíš jde o princip, zatím si myslím, že Tě nenaseru
no ja myslim , ze to tam dal mozna majitel toho kempu ...on asi nechce mit uzavrenej kemp pro 70 lidi , kdyz se s tim muze svezt i rada dalsich lidi a kdyz uz tam bude mit nejakou particku , tak pozve i dalsi motorkare touto formou , protoze normalni lidi , kteri by se zeptali na ubytovani a rek jim , ze tam bude 55 motorkaru chlastat celej vikend , tak pojedou jinam
proste chce mit asi plne obsazeno , kdyz uz tam bude ta besídka
hlemejzd999 psal:Mour psal:hlemejzd999 psal:ty vole nedelejte z toho tragedii - stejne tam prijede hovno lidí z mc.cz
Mouroj : jestli neprijedes , tak me naseres..tadyk spíš jde o princip, zatím si myslím, že Tě nenaseru
no ja myslim , ze to tam dal mozna majitel toho kempu ...on asi nechce mit uzavrenej kemp pro 70 lidi , kdyz se s tim muze svezt i rada dalsich lidi a kdyz uz tam bude mit nejakou particku , tak pozve i dalsi motorkare touto formou , protoze normalni lidi , kteri by se zeptali na ubytovani a rek jim , ze tam bude 55 motorkaru chlastat celej vikend , tak pojedou jinam
..ale jó, ať to tak dělá, ale ne jako Bandit pičo sraz, .....anebo jó, ať to tak dělá jako Bandit pičo sraz, ale beze mě
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 13:19:40 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:
proste chce mit asi plne obsazeno , kdyz uz tam bude ta besídka..ale jó, ať to tak dělá, ale ne jako Bandit pičo sraz, .....anebo jó, ať to tak dělá jako Bandit pičo sraz, ale beze mě
Borák uz jim to tam vysvětlil
hlemejzd999 psal:Mour psal:hlemejzd999 psal:ty vole nedelejte z toho tragedii - stejne tam prijede hovno lidí z mc.cz
kdyz si nekde objednas "soukromou" akci i s tim, ze to tam nezaplnis na 100%, nepredpokladas, ze by ti tam majitel hodil jeste dalsi lidi jen proto, aby mel plno a vyrejzoval vic kacek.
Pak se clovek akorat dostava do problemu jako treba jednou v Jedovnici
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 13:25:31 Offline |
Loser psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:
proste chce mit asi plne obsazeno , kdyz uz tam bude ta besídkakdyz si nekde objednas "soukromou" akci i s tim, ze to tam nezaplnis na 100%, nepredpokladas, ze by ti tam majitel hodil jeste dalsi lidi jen proto, aby mel plno a vyrejzoval vic kacek.
Pak se clovek akorat dostava do problemu jako treba jednou v Jedovnici
no tak ja hlavne jen tak kecam , treba to tam nedal on
to by vedel spis Deny , kdyz je vodsud ...asi ...nebo vodkud ...
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 14:04:39 Offline |
osiris psal:...jak kdyby zval hospodskej na cizí svatbu
no tak to zase jo ...na svatbu bych se klidně někomu nasral ...když by byla nevěsta rozdavacna...
takovej zbytečnej humbuk, kvůli ničemu
stejně i kdyby někdo cizej jakože dorazil, tak po chvíli, co uvidí v jednom rohu vožralý skupinky v čele s plešatou hlavou v druhém veselé ksichty a třetí skupinu plazící se po tyči tak raději zdrhne
... no a kdyžby přeci jen zůstal, tak myslím, že se o něho jiní postarají
... ale mě spíše pobavilo (zarazilo), že z nás udělal atrakci
tam maj stejnak všichni příbuzný,který je serou,možná by byli i rádi
nooo to už tady taky bylo jen nevím jestli byli rádi, ale my se Sujazuwakim se bavili dobře až do rána
tam maj stejnak všichni příbuzný,který je serou,možná by byli i rádi
nooo to už tady taky bylo jen nevím jestli byli rádi, ale my se Sujazuwakim se bavili dobře až do rána
to já byl s Jelenem na svatbě klukovi,kterej nepozval skoro nikoho,
páč je dost šetřivej typ.. Nikdo nám to pak nechtěl věřit,ale šli jsme zlitý
z jedný hospody okolo druhý a v otevřeným okně jsme uviděli svatbu,
poznali týpka a přidali se..Těžko říct jestli měl radost,přecijen,dali jsme pár Jacků,
ale byla to taky sranda
...a bude hůř!
Bodlinka psal:... ale mě spíše pobavilo (zarazilo), že z nás udělal atrakci
Lepší někdy, než nikdy.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.05.2013 20:17:36 Offline |
Kukii psal:masakr ale zas bych byla jednou o něco střízlivější, bo když tam jsou cizí, tak se někdy i stydim
tomu nevěřim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D