Nejsi přihlášen
...nanotechnologie
...neskoušel ste to něgdo na motohadry??? ...fakt to funguje??? ...já to snat skusim...
http://www.nanoprodukt.cz/eshop/textil.htm
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...nanotechnologie
kdrk psal:Filous psal:osiris psal:...to ti z látky i samo ušije kalhoty
...to netvrdim, ale vypadá to zajimavje nebo ne???
To by chtělo koupit jednu flaštičku, vlízt v tom pod sprchu a víme hned
a jak to potom ze sebe umeješ? kdyby to náhodou fungovalo? :D
Filous psal:osiris psal:...to ti z látky i samo ušije kalhoty
...netvrdim že to tvrdiš ty, ale tvrdim to já ...sem ve věku když uš nevejřim na všecky tydle "zázraky", aneb kdyby to náhodou ten zázrak byl, tak to používaj uš velký firmy a neprodává se to skovaný aš za rohem na internetu jen vobyčejnem pitomům ...třeba to ale vobjevili teprf přetfčírem, nigdo se to eště nedomák a tak to bude vobjef tisíciletí
...tim fšim ofšem netvrdim aby sis to nekupoval
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Já mám vyzkoušenej spray impregnace na boty.Není to nano, ale funguje dobře.Nevydrží to tak dlouho jako píšou v tom nano ale textilní bota vydrží v mokru den,dva suchá.Takže já bych tomu klidně věřil nejni to tak drahý za vyzkoušení by to stálo. Věc další jsou švy jak jsou hadry ušitý protože to je nejslabší místo všech oblečení. Obyčejnej jednoduchej nepodšitej šev žádnej spray nepodrží. Tamtudy začne zatýkat nejdřív.
osiris psal:Filous psal:osiris psal:...to ti z látky i samo ušije kalhoty
...netvrdim že to tvrdiš ty, ale tvrdim to já ...sem ve věku když uš nevejřim na všecky tydle "zázraky", aneb kdyby to náhodou ten zázrak byl, tak to používaj uš velký firmy a neprodává se to skovaný aš za rohem na internetu jen vobyčejnem pitomům ...třeba to ale vobjevili teprf přetfčírem, nigdo se to eště nedomák a tak to bude vobjef tisíciletí
...tim fšim ofšem netvrdim aby sis to nekupoval
dyž sem viděl poprvý moirový triko, tag sem taky řek, že taká píčovina z umělýho vlákna, co se skčená schová do hrsti nemože fungovat a zahřát mě. voalá a opak byl pravdou
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 10.02.2013 17:55:48 Offline |
jestli vono to nefunguje nějak podobně jako tekutý stěrače..to taky funguje tak,že to v podstatě vyhladí víc sklo a voda se na tom neudrží
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:jestli vono to nefunguje nějak podobně jako tekutý stěrače..to taky funguje tak,že to v podstatě vyhladí víc sklo a voda se na tom neudrží
... to je teorie
... v praxi to sklo spis zamasti
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Koldan psal:osiris psal:Filous psal:...to netvrdim, ale vypadá to zajimavje nebo ne???
...tim fšim ofšem netvrdim aby sis to nekupovaldyž sem viděl poprvý moirový triko, tag sem taky řek, že taká píčovina z umělýho vlákna, co se skčená schová do hrsti nemože fungovat a zahřát mě. voalá a opak byl pravdou
...však impregnace je už známa spoustu a spoustu let
...a v podstatě "moiru" už dělal jitex dávno a dávno za socíku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 10.02.2013 19:12:32 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:jestli vono to nefunguje nějak podobně jako tekutý stěrače..to taky funguje tak,že to v podstatě vyhladí víc sklo a voda se na tom neudrží
... to je teorie
... v praxi to sklo spis zamasti
hele já kupuju od Sheronu a to funguje pěkně a tak měsíc to vydrží.
Banditatom (Člen) 10.02.2013 19:17:58 Offline |
podobný nano sprey jsem kupoval ( ale za 300kč) na boty a textilní hadry a paráda
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:...neskoušel ste to něgdo na motohadry??? ...fakt to funguje??? ...já to snat skusim...
http://www.nanoprodukt.cz/eshop/textil.htm
Je tu nějakej intelektuál kterej mně vysvětlí jak ty nano hazlové fungujou a kam se podějou když vopršej na zem.Co když ty hadry dám do skříně a ty mrchy nebudou mít co žrát a slupnou mně ve spaní .
Viděl sem totiš vzduchovej filtr do Jaguára a ten byl z těhle nano sviňuch a sám se čistil tak mám fucktickou vobavu .
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
K.a.s.y.m. (Člen) 11.02.2013 20:14:05 Offline |
pulmotor psal:Filous psal:...neskoušel ste to něgdo na motohadry??? ...fakt to funguje??? ...já to snat skusim...
http://www.nanoprodukt.cz/eshop/textil.htmJe tu nějakej intelektuál kterej mně vysvětlí jak ty nano hazlové fungujou a kam se podějou když vopršej na zem.Co když ty hadry dám do skříně a ty mrchy nebudou mít co žrát a slupnou mně ve spaní .
Viděl sem totiš vzduchovej filtr do Jaguára a ten byl z těhle nano sviňuch a sám se čistil tak mám fucktickou vobavu .
seš zblblej scifi a máš zažítý nanoroboty tohle funguje uplně jinak s tim nano to má společnou jen velikost,ale princip třeba nanofiltů je v tom ,že má tak malý mezery ,že tim neprojde žádnej byť sebementší vir, bakterie, smítka prachu,ale ani molekuly vody..navic pro vodu je ten povrch tak hladkej povrch ,že se na tom povrchu ani neudrží.což by mohla bejt i funkce toho samočistícího filtru..kde proud nasávanýho vzduch může s toho filtru strhávat už usazenej prach kterej se na tom nano povrchu blbě drží.
aspoň takhle jsem to pochopil z jednoho dokumentu co sem viděl v TV
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:jestli vono to nefunguje nějak podobně jako tekutý stěrače..to taky funguje tak,že to v podstatě vyhladí víc sklo a voda se na tom neudrží
... to je teorie
... v praxi to sklo spis zamastihele já kupuju od Sheronu a to funguje pěkně a tak měsíc to vydrží.
taky ma sheron. Zkusil sem to na pulku okna a opravdu to dela ty kapicky, ktery pak jen lehce stecou, ALE zkus je otrit steracema - rozmatla se to az hruza je to tak na 2sekundy (nez se to odpari), ale je to fakt neprijemny
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. psal:pulmotor psal:Filous psal:...neskoušel ste to něgdo na motohadry??? ...fakt to funguje??? ...já to snat skusim...
http://www.nanoprodukt.cz/eshop/textil.htmJe tu nějakej intelektuál kterej mně vysvětlí jak ty nano hazlové fungujou a kam se podějou když vopršej na zem.Co když ty hadry dám do skříně a ty mrchy nebudou mít co žrát a slupnou mně ve spaní .
Viděl sem totiš vzduchovej filtr do Jaguára a ten byl z těhle nano sviňuch a sám se čistil tak mám fucktickou vobavu .seš zblblej scifi a máš zažítý nanoroboty tohle funguje uplně jinak s tim nano to má společnou jen velikost,ale princip třeba nanofiltů je v tom ,že má tak malý mezery ,že tim neprojde žádnej byť sebementší vir, bakterie, smítka prachu,ale ani molekuly vody..navic pro vodu je ten povrch tak hladkej povrch ,že se na tom povrchu ani neudrží.což by mohla bejt i funkce toho samočistícího filtru..kde proud nasávanýho vzduch může s toho filtru strhávat už usazenej prach kterej se na tom nano povrchu blbě drží.
aspoň takhle jsem to pochopil z jednoho dokumentu co sem viděl v TV
nesmis Horstoj secko sežrat
řikám si hurikán
K.a.s.y.m. (Člen) 11.02.2013 20:33:35 Offline |
vorel psal:K.a.s.y.m. psal:pulmotor psal:
Je tu nějakej intelektuál kterej mně vysvětlí jak ty nano hazlové fungujou a kam se podějou když vopršej na zem.Co když ty hadry dám do skříně a ty mrchy nebudou mít co žrát a slupnou mně ve spaní .
Viděl sem totiš vzduchovej filtr do Jaguára a ten byl z těhle nano sviňuch a sám se čistil tak mám fucktickou vobavu .seš zblblej scifi a máš zažítý nanoroboty tohle funguje uplně jinak s tim nano to má společnou jen velikost,ale princip třeba nanofiltů je v tom ,že má tak malý mezery ,že tim neprojde žádnej byť sebementší vir, bakterie, smítka prachu,ale ani molekuly vody..navic pro vodu je ten povrch tak hladkej povrch ,že se na tom povrchu ani neudrží.což by mohla bejt i funkce toho samočistícího filtru..kde proud nasávanýho vzduch může s toho filtru strhávat už usazenej prach kterej se na tom nano povrchu blbě drží.
aspoň takhle jsem to pochopil z jednoho dokumentu co sem viděl v TVnesmis Horstoj secko sežrat
Ále prd..tohle byl dokument na ČT2 z Liberce z VŠ kde maj tu mašinu na tyhle nanotkaniny
K.a.s.y.m. psal:vorel psal:K.a.s.y.m. psal:
seš zblblej scifi a máš zažítý nanoroboty tohle funguje uplně jinak s tim nano to má společnou jen velikost,ale princip třeba nanofiltů je v tom ,že má tak malý mezery ,že tim neprojde žádnej byť sebementší vir, bakterie, smítka prachu,ale ani molekuly vody..navic pro vodu je ten povrch tak hladkej povrch ,že se na tom povrchu ani neudrží.což by mohla bejt i funkce toho samočistícího filtru..kde proud nasávanýho vzduch může s toho filtru strhávat už usazenej prach kterej se na tom nano povrchu blbě drží.
aspoň takhle jsem to pochopil z jednoho dokumentu co sem viděl v TVnesmis Horstoj secko sežrat
Ále prd..tohle byl dokument na ČT2 z Liberce z VŠ kde maj tu mašinu na tyhle nanotkaniny
jj, z Liberce sou ty solární panely taky s nano.
Pak z takovejch nanoelektráren budem mít megaďoury v kalhotách
Stránky: 1