Nejsi přihlášen
Žhaviče na dehet kraksnu
Chlapci, jaké máte zkušenosti se značkama žhavících svíček do dehtového pekáče .Když koupím jakože kvalitnější třeba Bosch, poznám to mimo ceny na něčem, nebo koupit nejlevnější ni naname?
Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
Banditatom (Člen) 11.02.2013 19:26:26 Offline |
Re: Žhaviče na dehet kraksnu
otázka na co to cheš? beru BERU
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jo poznas , to kazdy rok , az budes na podzim ty levny menit Daval jsem taky kdysi ty levny sracky 10- 15 t vymena Na minulym aute Bosch , najeto kolem 80000 , se svickama prodano , stale funkcni , ted Beru najeto kolem 60000 porad dobry
taky jsem dával nějaký sračky od starlajnu - jen tak preventivně - a během necelých 10 tis km jsem tam vracel ty starý....
K.a.s.y.m. (Člen) 11.02.2013 20:17:20 Offline |
jo jo radší lepší dražší..zvlášť když narazíš na motor kde kvůli žhavičkám musíš třeba sundat potrubí ke vstříkum atd.viz.1,9D ve Feldě.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 12.02.2013 10:22:14 Offline |
Např do fauvé patří dycinky boš. Na Ventu mi originály vydrželi 180t a pak se auto prodalo. Mrdat starlajn
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. psal:jo jo radší lepší dražší..zvlášť když narazíš na motor kde kvůli žhavičkám musíš třeba sundat potrubí ke vstříkum atd.viz.1,9D ve Feldě.
Ma taky tady tu potvoru, zatim kokta bez problemu, pred rokem sem menil prave zhavice za DENSO, a v pohode uz startuju jak drak, jinak se jeste dal jinej teplotni snimac, aby me to i v lete pri relativne teple vode zhavilo, pac nekdy pri takovem poloprechodu studeny/teply to vyhodnotilo ze neni potreba zhavit a pak to slo napicu nastartovat, zbytecne se pretezuje starter.
Ale chci se zeptat, mate nekdo zkusenost s tim ze i kvalitni zhavice odchazeji v 1,9D na felde ? Muj dvorni mechanik resil tuto vec na druhe felde u zakaznika a postavil si moji funkcni feldu co s nema problemy ze by odchazely zhavice jak na bezicim pase. Napeti pri zhaveni stejny na obou feldach. Ale je mozny ze by to delali vstrikovace, ze by to v te felde proste kapenkovalo ta nafta a nerozprasovalo do idealniho stavu ? Ze by to mohl byt puvod casteho odchazeni zhavicu ?
Banditatom (Člen) 12.02.2013 15:07:12 Offline |
jo mohl
Banditatom (Člen) 12.02.2013 16:05:26 Offline |
osiris psal:...to bych teda řek, že ani piču
mám ti dovést upalenej žhavič s iveca? stejnej problém nové žhaviče cca 6-7tis přestal žhavit... příčina prokapavající vstřik!!!
Banditatom psal:osiris psal:...to bych teda řek, že ani piču
mám ti dovést upalenej žhavič s iveca? stejnej problém nové žhaviče cca 6-7tis přestal žhavit... příčina prokapavající vstřik!!!
...a nebo zapečený kruhy, nebo špatnej předvstřik, nebo nejčastější a nejbanálnější přetažení samotný žhavící svíce ...pominu-li bordel v elektrice díky relátku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 12.02.2013 16:45:35 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:osiris psal:...to bych teda řek, že ani piču
...a nebo zapečený kruhy, nebo špatnej předvstřik, nebo nejčastější a nejbanálnější přetažení samotný žhavící svíce ...pominu-li bordel v elektrice díky relátku
o tom žádná ale u nás to byl konkrétně prokapavající vstřik a porád na jednom válcu ty žhaviče ocházeli za rok 4-6kusů!!! borec elektrikář na to taky nemohl přijít...
Diky za info
pavel dolínek (Člen) 13.02.2013 19:50:53 Offline |
mam f bagru ňáký iskry,tušim polský,jedna stála kilčo,sou tam tři roky a pořád to startuje,
"una storia italiana"
Do mercedesů sme dávali PALky a fachčili dobře,vječinou kdyš se na nějakým autě namontovali,tak už tam byly dokud nešlo auto z domu. Aji špičky do fstřiků sme montýrovali PAL,dokonce tam byly z prvovýroby Stávalo to lehce přes pul ceny komponentů Bosch. Ale je to deset let nazpět,dneska vím piču V pežotu je mám 320 000km a zatím startuju,tahat ven je nikdo nebude,protože je víc jak 50% šance,že se ty kundy zalomí Na starejch autech se nám to nikdy nestalo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1