Nejsi přihlášen
Pivko Praha 16.02. (2013?)
Kdo by chtěl a měl chuť na nějaký slušný žrádlo (maj tam gůt vepřový žebra) a na dobrý pití (maj tam gůt Pilsner), tak dělám rezervačku na sobotu vod 19:30 tady:
http://www.uperonu.cz/kontakt.html
Jo a kdyžtak mi sem potvrďte účast, ať můžu případně dorezervovat volný fleky.
Je to u Smíchovskýho nádraží, takže dostupnost relativně ok.
Takže eště jednou pro slabší: 16.02.2013 vod 19:30 tady: http://www.uperonu.cz/kontakt.html
Editoval osiris (13.02.2013 15:42:51)
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Re: Pivko Praha 16.02. (2013?)
gore psal:... mno ty
pivo skoro za 40 utopenec 69 matesy 75
..dobrej podnik
...ale nic pro mě
stejne si das vzdycky akorat dve maly, vytunis si palici a jdes domu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:gore psal:... mno ty
..dobrej podnik
...ale nic pro městejne si das vzdycky akorat dve maly, vytunis si palici a jdes domu
..za tydle prachy by to tag presně bylo
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:... mno ty
..dobrej podnik
...ale nic pro mě
Nevim co řešíš
Tanková Plzeň za 38 vočí neni v dnešní době nic vyjímečnýho. Chápu, že u desítky Gambáče by to bylo asi trochu moc.
Nevim jak velkej je utopenec nebo kolik je matesů za tuhle cenu, ale měl sem tam žebra za 159,-. Bylo toho tolik, že sme se z toho nažrali skoro dva.
Ale stejně je asi zbytečný ti to psát, protože bys nedorazil i kdyby tam byla Plzeň za 20 a utopenec za 15
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:gore psal:... mno ty
..dobrej podnik
...ale nic pro měNevim co řešíš
Tanková Plzeň za 38 vočí neni v dnešní době nic vyjímečnýho. Chápu, že u desítky Gambáče by to bylo asi trochu moc.
Nevim jak velkej je utopenec nebo kolik je matesů za tuhle cenu, ale měl sem tam žebra za 159,-. Bylo toho tolik, že sme se z toho nažrali skoro dva.
Ale stejně je asi zbytečný ti to psát, protože bys nedorazil i kdyby tam byla Plzeň za 20 a utopenec za 15
..já neřeším já se jen podělil vo svůj postřech
...a máš recht že na plzen za 20 a utopence 15 bych se do čůrakova asik stejně nehrnul
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:spidys psal:gore psal:... mno ty
..dobrej podnik
...ale nic pro měNevim co řešíš
Ale stejně je asi zbytečný ti to psát, protože bys nedorazil i kdyby tam byla Plzeň za 20 a utopenec za 15..já neřeším já se jen podělil vo svůj postřech
...a máš recht že na plzen za 20 a utopence 15 bych se do čůrakova asik stejně nehrnul
přijeď 1vního...dáme RUM
MRDAT!!!
Banditatom (Člen) 15.02.2013 16:44:14 Offline |
v půl sedmé budu v AS kdyby jste někdo chtěl dorazit
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1