Nejsi přihlášen
Kdo to umí přeložit
Stock for the SKS rifle. Great new stock fits SKS rifles and features a 6 position collaptible stock, saw type pistol grip, top rail on handguard and lower rail under the stock. Unit is made in the USA and counts as 3 922r compliance parts. Stock is straight swap out for your SKS rifles current stock and is easliy a DIY project. New lower rail allows easy mounting of vertical grips, bipods, light or laser systems.
Děkuji předem![]()
The father of the little princess of the dawn
Re: Kdo to umí přeložit
...že neřekneš:
Reklamní pro pušku SKS. Velká nová pažba sedí SKS pušky a má 6 pozice collaptible zboží, viděl typ pistolovou rukojetí, horní lištu na předpažbí a spodní kolejnici pod populace. Jednotka je vyrobena v USA a platí jako 3 922r shody částí. Reklamní je přímo vyměnit za vašeho SKS pušky současných zásob a je ale lehce projekt DIY. Nový spodní kolejnice umožňuje snadnou montáž vertikálních rukojetí, Dvojnožky, světlo nebo laserových systémů.![]()
![]()
![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...že neřekneš:
Reklamní pro pušku SKS. Velká nová pažba sedí SKS pušky a má 6 pozice collaptible zboží, viděl typ pistolovou rukojetí, horní lištu na předpažbí a spodní kolejnici pod populace. Jednotka je vyrobena v USA a platí jako 3 922r shody částí. Reklamní je přímo vyměnit za vašeho SKS pušky současných zásob a je ale lehce projekt DIY. Nový spodní kolejnice umožňuje snadnou montáž vertikálních rukojetí, Dvojnožky, světlo nebo laserových systémů.
překládáš stejně jako já
do slova a do písmene stejný ![]()
motto "Vem za heft a val"
|
pavel dolínek (Člen) 17.02.2013 11:52:04 Offline |
ty vole kup si novej gril(velkej),postav si udírnu a vyser se na flinty,mi k tobje budem jezdit na žrádlo![]()
"una storia italiana"
Kámo nějak to maso ulovit musíml, a nejsem ve věku kdy za tím poběžím s klackem![]()
pavel dolínek psal:ty vole kup si novej gril(velkej),postav si udírnu a vyser se na flinty,mi k tobje budem jezdit na žrádlo
|
zzzmrzlinar (Člen) 17.02.2013 11:59:38 Offline |
Baltazar psal:Stock for the SKS rifle. Great new stock fits SKS rifles and features a 6 position collaptible stock, saw type pistol grip, top rail on handguard and lower rail under the stock. Unit is made in the USA and counts as 3 922r compliance parts. Stock is straight swap out for your SKS rifles current stock and is easliy a DIY project. New lower rail allows easy mounting of vertical grips, bipods, light or laser systems.
Děkuji předem
Jedná se o pažbení na pušku SKS. Skvělé nové pažbení na pušku SKS obsahuje 6-ti polohovou skládací pažbu (nastavení pažby částečným zasunutím), pistolovou rukojeť, horní lištu a spodní lištu. Tato sada pažbení je vyrobena u USA a odpovídá nařízení 3922r. Výměna pažbení je velmi snadná, lze ji provést svépomocí a není potřeba žádných dodatečných dílů. Nová spodní lišta umožňuje umožňuje montáž svíslé rukojeti, dvojnožky, baterky nebo laserových systémů.
kdybys hodil aj ten odkaz tak by to šlo i přesnějc.
...
díky chlape![]()
zzzmrzlinar psal:Baltazar psal:Stock for the SKS rifle. Great new stock fits SKS rifles and features a 6 position collaptible stock, saw type pistol grip, top rail on handguard and lower rail under the stock. Unit is made in the USA and counts as 3 922r compliance parts. Stock is straight swap out for your SKS rifles current stock and is easliy a DIY project. New lower rail allows easy mounting of vertical grips, bipods, light or laser systems.
Děkuji předemJedná se o pažbení na pušku SKS. Skvělé nové pažbení na pušku SKS obsahuje 6-ti polohovou skládací pažbu (nastavení pažby částečným zasunutím), pistolovou rukojeť, horní lištu a spodní lištu. Tato sada pažbení je vyrobena u USA a odpovídá nařízení 3922r. Výměna pažbení je velmi snadná, lze ji provést svépomocí a není potřeba žádných dodatečných dílů. Nová spodní lišta umožňuje umožňuje montáž svíslé rukojeti, dvojnožky, baterky nebo laserových systémů.
...
|
zzzmrzlinar (Člen) 17.02.2013 18:29:44 Offline |
Baltazar psal:díky chlape
zzzmrzlinar psal:Baltazar psal:Stock for the SKS rifle. Great new stock fits SKS rifles and features a 6 position collaptible stock, saw type pistol grip, top rail on handguard and lower rail under the stock. Unit is made in the USA and counts as 3 922r compliance parts. Stock is straight swap out for your SKS rifles current stock and is easliy a DIY project. New lower rail allows easy mounting of vertical grips, bipods, light or laser systems.
Děkuji předemJedná se o pažbení na pušku SKS. Skvělé nové pažbení na pušku SKS obsahuje 6-ti polohovou skládací pažbu (nastavení pažby částečným zasunutím), pistolovou rukojeť, horní lištu a spodní lištu. Tato sada pažbení je vyrobena u USA a odpovídá nařízení 3922r. Výměna pažbení je velmi snadná, lze ji provést svépomocí a není potřeba žádných dodatečných dílů. Nová spodní lišta umožňuje umožňuje montáž svíslé rukojeti, dvojnožky, baterky nebo laserových systémů.
...
natink problem
pavel dolínek psal:ty vole kup si novej gril(velkej),postav si udírnu a vyser se na flinty,mi k tobje budem jezdit na žrádlo
ci fix začíná mě mrzet, že nemám kluka, kerej by zbůchnul ty tfoje cérky a že by zme byli rodina
na druhů stranu, nemáš kluka ty? já bych mu tu moju cérku dal, voni ať sa porovnajů, ale hlavně nám bude dobře, slifku dodám![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:pavel dolínek psal:ty vole kup si novej gril(velkej),postav si udírnu a vyser se na flinty,mi k tobje budem jezdit na žrádlo
ci fix začíná mě mrzet, že nemám kluka, kerej by zbůchnul ty tfoje cérky a že by zme byli rodina
na druhů stranu, nemáš kluka ty? já bych mu tu moju cérku dal, voni ať sa porovnajů, ale hlavně nám bude dobře, slifku dodám
A das k temu pul kralovstvi ? ![]()
Stránky: 1