Nejsi přihlášen
Řetěz D.I.D 532 na GFS 1200
Hoj chtěl sem zeptat nemáte někdo skušenost s řetězem D.I.D 532 na bandasce 1200 měl by bej silnější neš did 530 co se tam standartně davá tak by měl víc vydržet s řetězem 532 by se měla dát i širší rozeta mam jednu vyhlídlou z GSX-R a nebo stačí standartní rozeta z 530 a ta vůle tam nebude dělat bordel .Řetěz 530 má vnitřní šířku 9,53 kolik má 532 se mzatím nenašel ta 532 na bandasce teoreticky měla bejt na věky .
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
Re: Řetěz D.I.D 532 na GFS 1200
pepa psal:na věky bez údržby těžko
to bylo myšleno obrazně :D neměl by se tak rychle vytahat výrobci ho doporučujou do objemu 1200 ccm
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
Honzik8719 (Člen) 14.03.2013 17:39:30 Offline |
drakstr psal:pepa psal:na věky bez údržby těžko
to bylo myšleno obrazně :D neměl by se tak rychle vytahat výrobci ho doporučujou do objemu 1200 ccm
radši bych se staral pořádně vo klasiku než řešil ptákoviny
...relativní kochač...
...na gixxerech sou f sériji 525tky, žádný 532jky, tagže z něj kola nepoužiješ...a dle mýho je to zbytečný...dyš se budeš vo řetěs starat jag máš, vydrží 530tka bes problému 30t km, egzotum jako je třeba Vosiris eště víc
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Honzik8719 psal:drakstr psal:pepa psal:na věky bez údržby těžko
radši bych se staral pořádně vo klasiku než řešil ptákoviny
tehle řetěz je dražší než klasika a kvalitnější a ja ho mužu mít levnějc neš klasiku krom toho letos nebo příští rok ho musim stejně vyměnit tak když bude doma houno se stane
K.a.s.y.m. (Člen) 14.03.2013 19:03:21 Offline |
drakstr psal:Honzik8719 psal:drakstr psal:
to bylo myšleno obrazně :D neměl by se tak rychle vytahat výrobci ho doporučujou do objemu 1200 ccmradši bych se staral pořádně vo klasiku než řešil ptákoviny
tehle řetěz je dražší než klasika a kvalitnější a ja ho mužu mít levnějc neš klasiku krom toho letos nebo příští rok ho musim stejně vyměnit tak když bude doma houno se stane
no asi takhle.řetěz vodejde spíš na vydření než na vytahání takže pevnější neni záruka delší životnosti..základem je jak už tu psali údržba..mazat a občas vyčisti.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
s údržbou nemam problém ,ale mě spíš zajímalo jak je to šířkou toho řetězu a z rozetou zda mužu koupit rozetu na řetěz 530 nebo musim mít rozetu na řetěz 532
zzzmrzlinar (Člen) 15.03.2013 20:25:37 Offline |
drakstr psal:s údržbou nemam problém ,ale mě spíš zajímalo jak je to šířkou toho řetězu a z rozetou zda mužu koupit rozetu na řetěz 530 nebo musim mít rozetu na řetěz 532
možná jsem trochu mimo, ale proč prostě teda nekoupíš sadu?
zzzmrzlinar psal:drakstr psal:s údržbou nemam problém ,ale mě spíš zajímalo jak je to šířkou toho řetězu a z rozetou zda mužu koupit rozetu na řetěz 530 nebo musim mít rozetu na řetěz 532
možná jsem trochu mimo, ale proč prostě teda nekoupíš sadu?
Proto že chci jinej řetěz než je standartní a jiný převodoví poměr a krom toho víjde to levnějí .
K.a.s.y.m. (Člen) 16.03.2013 09:54:55 Offline |
já ti čéče nevim jestli ty starosti za to si dohledávat a objíždět shopy za ty ušetřený prachy stojí.Hodně lidí jezdí tohle včetně mě a bez jakých koliv starostí navíc mi ta cena nepřijde nějak přehnaná
http://www.motoretezy.cz/cz/search/c165 … amp;params[]=43896¶ms[]=13277¶ms[]=14806
a pokud chceš něco lepšího tak tohle
http://www.motoretezy.cz/cz/search/c165 … amp;params[]=43896¶ms[]=13277¶ms[]=14806
a převod ti taky namíchaj jak chceš.
ale každýho boj.
K.a.s.y.m. psal:já ti čéče nevim jestli ty starosti za to si dohledávat a objíždět shopy za ty ušetřený prachy stojí.Hodně lidí jezdí tohle včetně mě a bez jakých koliv starostí navíc mi ta cena nepřijde nějak přehnaná
a pokud chceš něco lepšího tak tohle
a převod ti taky namíchaj jak chceš. Jo o tom vim tam jsem koukal .
ale každýho boj.
O tom vim tam jsem koukal
kojaksro psal:.....to jsem zvědavej kde na 532, seženeš kola.
Z GSX-R 1100 rozeta JTR0827-44 zubů sekundární kolečko JTF440-15 řetěz 532ZLV-114 X-Ring podle potřeby se zkrátí jen nevim jestli to tam bude pasovat teoreticky by mělo :D
Banditatom (Člen) 16.03.2013 12:20:35 Offline |
drakstr psal:kojaksro psal:.....to jsem zvědavej kde na 532, seženeš kola.
Z GSX-R 1100 rozeta JTR0827-44 zubů sekundární kolečko JTF440-15 řetěz 532ZLV-114 X-Ring podle potřeby se zkrátí jen nevim jestli to tam bude pasovat teoreticky by mělo :D
teoreticky tam narveš i řetěz s kolomotivy
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:drakstr psal:kojaksro psal:.....to jsem zvědavej kde na 532, seženeš kola.
teoreticky tam narveš i řetěz s kolomotivy
Podle výkresu koleček a rozet má všechno stejný rozměry na uchycení jen na 532 řetěz by to mělo bejt o nějakou desetinu širší .
Hlavně je nesmysl tam dat rozetu ještě menší než je origo. Je to nesmysl celkově,kdyš sada s 530kou stojí 2500kč a vím,že mám na 25000km klid tak co chtit víc Nehledě na věčí hmotnost řetězu,jestli je teda silnější,to je taky myslím špatně
Ale určitě nás a výrobce přechčiješ a uděláš s tím díru do světa
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Hlavně je nesmysl tam dat rozetu ještě menší než je origo. Je to nesmysl celkově,kdyš sada s 530kou stojí 2500kč a vím,že mám na 25000km klid tak co chtit víc Nehledě na věčí hmotnost řetězu,jestli je teda silnější,to je taky myslím špatně
Ale určitě nás a výrobce přechčiješ a uděláš s tím díru do světa
kurnik oni mě tady ještě ukamenujou ja nebožák jsem jen chtěl vědět jestli stim nemá někdo zkušenost a oni hned na mě tahaj výrobce
Koldan psal:Kožak psal:s převodama už nelaboruju ,je to k prdu ...nýčko tam bude co má
nejni a nejni a nejni až změnou převodu jsem si Bandita začal pořádně užívat
Bandasku snad...ale kvalty 1 - 3 na jebce sou teď zbytečný a to je tam jenom vo 2va zuby navíc ....leda bych zatim tahal vlečňák hnoje
MRDAT!!!
drakstr psal:VikecB12 psal:Hlavně je nesmysl tam dat rozetu ještě menší než je origo. Je to nesmysl celkově,kdyš sada s 530kou stojí 2500kč a vím,že mám na 25000km klid tak co chtit víc Nehledě na věčí hmotnost řetězu,jestli je teda silnější,to je taky myslím špatně
Ale určitě nás a výrobce přechčiješ a uděláš s tím díru do světakurnik oni mě tady ještě ukamenujou ja nebožák jsem jen chtěl vědět jestli stim nemá někdo zkušenost a oni hned na mě tahaj výrobce
Nikdo tě nekamenuje,jenom je to stejně zbytečná sračka,jako cpat mermomocí širší gumu dozadu než tam má byt
VikecB12 psal:drakstr psal:VikecB12 psal:Hlavně je nesmysl tam dat rozetu ještě menší než je origo. Je to nesmysl celkově,kdyš sada s 530kou stojí 2500kč a vím,že mám na 25000km klid tak co chtit víc Nehledě na věčí hmotnost řetězu,jestli je teda silnější,to je taky myslím špatně
Ale určitě nás a výrobce přechčiješ a uděláš s tím díru do světakurnik oni mě tady ještě ukamenujou ja nebožák jsem jen chtěl vědět jestli stim nemá někdo zkušenost a oni hned na mě tahaj výrobce
Nikdo tě nekamenuje,jenom je to stejně zbytečná sračka,jako cpat mermomocí širší gumu dozadu než tam má byt
:D dobře omlouvám se nikdo mě nekamenuje ten řetěz je širší jen o desetiny :D , ale to je jedno tet mam na motorce řetěz TSUBAKI 530 XRO Japan je možný aby to byl ještě original řetěz .
VikecB12 psal:Nevím,já první řetěz měnil v nějakejch 25000km.
Ja mam nějaký 37 000 km rozeta original uš neni . Původní majitel říkal že řetězovku měnil jenže mě příjde že jen tu rozetu .
VikecB12 psal:K tomu by neměl duvod,rozeta se z celé sady vopotřebovává nejmíň. Origo řetěz bývá tuším DID.
No nevim vzhledem k tomu že rozeta vypadá pěkně a řetěz v ní idealně nesedí tak mě příjde že to tak uděla ,kdyby kupoval řetězovku tak by koupil čz nebo D.I.D určitě ne Tsubaki .
drakstr psal:VikecB12 psal:K tomu by neměl duvod,rozeta se z celé sady vopotřebovává nejmíň. Origo řetěz bývá tuším DID.
No nevim vzhledem k tomu že rozeta vypadá pěkně a řetěz v ní idealně nesedí tak mě příjde že to tak uděla ,kdyby kupoval řetězovku tak by koupil čz nebo D.I.D určitě ne Tsubaki .
...proč tsubaki ne? japonskej, první liga
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:drakstr psal:VikecB12 psal:K tomu by neměl duvod,rozeta se z celé sady vopotřebovává nejmíň. Origo řetěz bývá tuším DID.
...proč tsubaki ne? japonskej, první liga
Protože původní majitel nevypadal na to že by měl zrovna peníze na zbyt na první ligu :D co mi řekli v servisu kde jsem jí kupoval tak to fungovalo tak že jim tam posekal travu nebo něco udělal a oni mu za to udělali nějakej servis . Ještě je možnost že ten řetěz tam dali v Anglii byl to dovoz .
Koldan psal:Kožak psal:s převodama už nelaboruju ,je to k prdu ...nýčko tam bude co má
nejni a nejni a nejni až změnou převodu jsem si Bandita začal pořádně užívat
jo taky jezdím kratší převod :) o 5 zubů na rozetě
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
VikecB12 psal:Nebo to taky muže byt třeba štvrtá-pátá řetězovka
To je taky možný
VikecB12 psal:Seš vopravdu jelito,s tou 42 zubovou to nejede,je to kravina jak zvon. A skus hádat vo kolik článků bude kratší než origo na 45zubů.
Origo má 110 tak že by 107 42 jezdí kámoš a je spokojenej .
drakstr psal:Nevíte někdo kolikat článkový řetěz potřebuju na rozetu 42 zubu
zde je to co hledáš:
http://www.gearingcommander.com/
Strýcfajtr !!!
drakstr psal:VikecB12 psal:Seš vopravdu jelito,s tou 42 zubovou to nejede,je to kravina jak zvon. A skus hádat vo kolik článků bude kratší než origo na 45zubů.
Taky sem to chvilu jezdil,ale stálo to za hovno,jenom to tu mašinu totálně umrtvilo,akcelerace nikde,maximálka stejná,protože motor už nemá víc sílu na roztočení se do omezovače na pětku... Prostě k hovnu. Teďka jezdím 46zubů.
VikecB12 psal:drakstr psal:VikecB12 psal:Seš vopravdu jelito,s tou 42 zubovou to nejede,je to kravina jak zvon. A skus hádat vo kolik článků bude kratší než origo na 45zubů.
Taky sem to chvilu jezdil,ale stálo to za hovno,jenom to tu mašinu totálně umrtvilo,akcelerace nikde,maximálka stejná,protože motor už nemá víc sílu na roztočení se do omezovače na pětku... Prostě k hovnu. Teďka jezdím 46zubů.
Nevim nepříjde mi že by to stratilos tim převodem jak sem psal kamarát co to tam má tak má 1200 přetryskovanej karbec laďak má to nějakejch 85 Kw a na jedničku jezdí asi 110 na 9000 ot
Banditatom (Člen) 20.03.2013 20:12:53 Offline |
drakstr psal:VikecB12 psal:drakstr psal:
Origo má 110 tak že by 107 42 jezdí kámoš a je spokojenej .Taky sem to chvilu jezdil,ale stálo to za hovno,jenom to tu mašinu totálně umrtvilo,akcelerace nikde,maximálka stejná,protože motor už nemá víc sílu na roztočení se do omezovače na pětku... Prostě k hovnu. Teďka jezdím 46zubů.
Nevim nepříjde mi že by to stratilos tim převodem jak sem psal kamarát co to tam má tak má 1200 přetryskovanej karbec laďak má to nějakejch 85 Kw a na jedničku jezdí asi 110 na 9000 ot
Jo a ve 120km/h budes chtit akcelerovat s petky a kde nic tu nic jo laborovani me nikdac nebavilo proto me dneska dosel zlatej cz 530 vim ze mam na 30tis teda chci trumfnou osirise tak mozna i vic a hlavne bez reseni kundovin a za 2800 fcetne posty
Dělej jak myslíš,taky sem byl chytrej. Na jedničku,dvojku,trojku rozdíl až tak nepoznáš,ale na štverku a pěktu je to mrtvola,kór kdyš pak vedle tebe jede seriovka s 45zubama a rychle se ti vzdaluje a čucháš jenom srad z laufu... Navíc tachometr na banditech vod 01roku ti bude ukazovat furt při stejnejch otáčkách stejnou rychlost.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.03.2013 20:33:43 Offline |
drakstr psal:VikecB12 psal:drakstr psal:
Origo má 110 tak že by 107 42 jezdí kámoš a je spokojenej .Taky sem to chvilu jezdil,ale stálo to za hovno,jenom to tu mašinu totálně umrtvilo,akcelerace nikde,maximálka stejná,protože motor už nemá víc sílu na roztočení se do omezovače na pětku... Prostě k hovnu. Teďka jezdím 46zubů.
to mi nepřijde jako výhoda...když i se seriovym převodem jede na jedna přes kilo.
zzzmrzlinar (Člen) 20.03.2013 20:44:04 Offline |
mno, todle vlákno je beztak úplně zbytečný, Drakstr má jasno co si tam dá a žádný rady nechce i když o ně nepochopitelně žádá.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.03.2013 20:44:46 Offline |
zzzmrzlinar psal:mno, todle vlákno je beztak úplně zbytečný, Drakstr má jasno co si tam dá a žádný rady nechce i když o ně nepochopitelně žádá.
to taky neni o radách ale o tom zabít čas než bude počasí na ježdění
Banditatom psal:drakstr psal:VikecB12 psal:
Taky sem to chvilu jezdil,ale stálo to za hovno,jenom to tu mašinu totálně umrtvilo,akcelerace nikde,maximálka stejná,protože motor už nemá víc sílu na roztočení se do omezovače na pětku... Prostě k hovnu. Teďka jezdím 46zubů.Nevim nepříjde mi že by to stratilos tim převodem jak sem psal kamarát co to tam má tak má 1200 přetryskovanej karbec laďak má to nějakejch 85 Kw a na jedničku jezdí asi 110 na 9000 ot
Jo a ve 120km/h budes chtit akcelerovat s petky a kde nic tu nic jo laborovani me nikdac nebavilo proto me dneska dosel zlatej cz 530 vim ze mam na 30tis teda chci trumfnou osirise tak mozna i vic a hlavne bez reseni kundovin a za 2800 fcetne posty
...taky že těch 30 dáš
Banditatom (Člen) 21.03.2013 15:31:01 Offline |
jen takovej dotazek... origo řetěz na gsx 1400 byl RK, že a může mě někdo osvětit estliva zlatej nebo klasika?
K.a.s.y.m. psal:zzzmrzlinar psal:mno, todle vlákno je beztak úplně zbytečný, Drakstr má jasno co si tam dá a žádný rady nechce i když o ně nepochopitelně žádá.
přesně tak zabít čas než bude počásí na vyjetí :D a krom toho sem za každou solidní informaci rád protože neni nad skušenosti a vzhledem k tomu že nevažim zrovna málo a dám na vaše rady tak nechám řetězovku jak je 15/45 řetěz 530 .
Banditatom (Člen) 21.03.2013 17:48:01 Offline |
drakstr psal:K.a.s.y.m. psal:zzzmrzlinar psal:mno, todle vlákno je beztak úplně zbytečný, Drakstr má jasno co si tam dá a žádný rady nechce i když o ně nepochopitelně žádá.
přesně tak zabít čas než bude počásí na vyjetí :D a krom toho sem za každou solidní informaci rád protože neni nad skušenosti a vzhledem k tomu že nevažim zrovna málo a dám na vaše rady tak nechám řetězovku jak je 15/45 řetěz 530 .
krom kasyma nítěnky a pár pacošů tu nikdo neváží zrovna málo
Banditatom psal:drakstr psal:K.a.s.y.m. psal:
to taky neni o radách ale o tom zabít čas než bude počasí na ježděnípřesně tak zabít čas než bude počásí na vyjetí :D a krom toho sem za každou solidní informaci rád protože neni nad skušenosti a vzhledem k tomu že nevažim zrovna málo a dám na vaše rady tak nechám řetězovku jak je 15/45 řetěz 530 .
krom kasyma nítěnky a pár pacošů tu nikdo neváží zrovna málo
:D tak že bych šel se zubama nahoru :D ,aby to uvezlo mě mojí paní a dva plováky [img]
[/IMG]
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2013 18:58:39 Offline |
drakstr psal:Banditatom psal:drakstr psal:
přesně tak zabít čas než bude počásí na vyjetí :D a krom toho sem za každou solidní informaci rád protože neni nad skušenosti a vzhledem k tomu že nevažim zrovna málo a dám na vaše rady tak nechám řetězovku jak je 15/45 řetěz 530 .krom kasyma nítěnky a pár pacošů tu nikdo neváží zrovna málo
:D tak že bych šel se zubama nahoru :D ,aby to uvezlo mě mojí paní a dva plováky [url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 191923.jpg[/IMG]
tak jako na jízdu ve dvou a ještě s bagáží a se těžší převod fakt vyser
..jak praví Kasym ,kašli na to..
..špíš bych převod dal trochem do síly..maximálku asi honit nebudeš a že ti o pár km klesne
řešit nemá cenu..
..koupit i o zub jiný pastorek a zkusit..finančně tě ta zkušená nepoloží a uvidíš sám..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Banditatom psal:jen takovej dotazek... origo řetěz na gsx 1400 byl RK, že a může mě někdo osvětit estliva zlatej nebo klasika?
mno, jag bych ti to řek, určitě tam dej zlatej
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
drakstr psal:Banditatom psal:drakstr psal:
přesně tak zabít čas než bude počásí na vyjetí :D a krom toho sem za každou solidní informaci rád protože neni nad skušenosti a vzhledem k tomu že nevažim zrovna málo a dám na vaše rady tak nechám řetězovku jak je 15/45 řetěz 530 .krom kasyma nítěnky a pár pacošů tu nikdo neváží zrovna málo
:D tak že bych šel se zubama nahoru :D ,aby to uvezlo mě mojí paní a dva plováky [url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 191923.jpg[/IMG]
hoď si do zadu 48 a budeš spokojenej
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 21.03.2013 21:44:28 Offline |
Koldan psal:Banditatom psal:jen takovej dotazek... origo řetěz na gsx 1400 byl RK, že a může mě někdo osvětit estliva zlatej nebo klasika?
mno, jag bych ti to řek, určitě tam dej zlatej
A jakej myslej ze sem koupilpreci nebudu nestilovej
PFremer psal:Chlapci, uplně neznalecky se vmísím, 2 persóni, 3 kufry a motka tahala jak sviň, co na tom špekulovat, do síly je traktor a na rychlost eroplán
Taky nesu zastánce tech obřích rozet,taky jedu vobčas vokufrovanej,ve dvou vlastně pořát a dal sem jenom vo zoubek věčí rozetu,nic víc. Je fakt že se 42 nebo 43 zubama co sem jednou zkoušel to fakt nejelo a na maximálku to bylo ještě horší,protože se motor nedokáže tak vytočit,nemá na to koně
Banditatom (Člen) 22.03.2013 11:46:21 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:jen takovej dotazek... origo řetěz na gsx 1400 byl RK, že a může mě někdo osvětit estliva zlatej nebo klasika?
nechceš mi teda tvrdit, že to co tam mám je originál
Banditatom psal:osiris psal:Banditatom psal:jen takovej dotazek... origo řetěz na gsx 1400 byl RK, že a může mě někdo osvětit estliva zlatej nebo klasika?
nechceš mi teda tvrdit, že to co tam mám je originál
...jak mám vědět co tam máš
Banditatom (Člen) 22.03.2013 12:16:33 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:nechceš mi teda tvrdit, že to co tam mám je originál
...jak mám vědět co tam máš
to samé tak to už chápu že s něj lítaj součástky ale kola sou furt dobrý
Banditatom psal:osiris psal:Banditatom psal:
nechceš mi teda tvrdit, že to co tam mám je originál...jak mám vědět co tam máš
to samé tak to už chápu že s něj lítaj součástky ale kola sou furt dobrý
No to je dost na piču,kdyš motor nevydrží ani to co první řetěz
Banditatom (Člen) 22.03.2013 12:56:11 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:osiris psal:
...jak mám vědět co tam mášto samé tak to už chápu že s něj lítaj součástky ale kola sou furt dobrý
No to je dost na piču,kdyš motor nevydrží ani to co první řetěz
motor měl drobnou chybičku ( ale zjistil jsem od kolegy busáka, že nejsem sám komu se to stalo) ale jo 45tis na tachu s originál řetězem je fekál a já proč nešel nikam našponovat
Banditatom psal:VikecB12 psal:Banditatom psal:
to samé tak to už chápu že s něj lítaj součástky ale kola sou furt dobrýNo to je dost na piču,kdyš motor nevydrží ani to co první řetěz
motor měl drobnou chybičku ( ale zjistil jsem od kolegy busáka, že nejsem sám komu se to stalo) ale jo 45tis na tachu s originál řetězem je fekál a já proč nešel nikam našponovat
Ale to že je na motorce origo řetěz,ještě neznamená,že je tam origo z hamamatsu,sou na planetě i tací,co si ho nechají vyměnit v autorizáku a neřeší sračky No,takhle to udělají třikrát a pak to se stopadesáti tisícama najetejma pošlou na dojetí do čech Tohle bych řekl je normální praxe kdekoliv venku a je jedno,jestli de vo motorku,auto nebo třeba vzducholoď
Banditatom (Člen) 22.03.2013 13:26:22 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:
No to je dost na piču,kdyš motor nevydrží ani to co první řetězmotor měl drobnou chybičku ( ale zjistil jsem od kolegy busáka, že nejsem sám komu se to stalo) ale jo 45tis na tachu s originál řetězem je fekál a já proč nešel nikam našponovat
Ale to že je na motorce origo řetěz,ještě neznamená,že je tam origo z hamamatsu,sou na planetě i tací,co si ho nechají vyměnit v autorizáku a neřeší sračky No,takhle to udělají třikrát a pak to se stopadesáti tisícama najetejma pošlou na dojetí do čech Tohle bych řekl je normální praxe kdekoliv venku a je jedno,jestli de vo motorku,auto nebo třeba vzducholoď
zas tak tragicky bych to neviděl a nehledě na to, že jsem svoje vnitřnosti viděl a celkem mě je to buřt
Ja mam vpredu 14 zubu ( origo je 15 zubu) vzdadu klasika 45zubu, a je to pro me lepsi, leti to jak zpraku a jeste k temu vacnatci to lepsi plnej , hold pero povyrostlo
VikecB12 psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:No to je dost na piču,kdyš motor nevydrží ani to co první řetěz
jednu takovou vzducholoď mam a neni z venku za 4 roky 290 000 Km
Billy psal:Ja mam vpredu 14 zubu ( origo je 15 zubu) vzdadu klasika 45zubu, a je to pro me lepsi, leti to jak zpraku a jeste k temu vacnatci to lepsi plnej , hold pero povyrostlo
...taky sem takle spokojenej parchant ...+ eště Speedohealer, aby budici nekecali nesmysle...akorát maksimálka trochen klesla, ale to mě nesere...navopag, líbí se mi že se to bejčí při rozjezdech bes spojkování
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1