Nejsi přihlášen
Obavy z natavení kufrů v oblasti výfuku
Ahoj, dnes jsem zkoušel na držák bočních kufrů PL522 dát koupené kufry Givi B36n, a všiml jsem si že kufr je v jednom bodě cca 1-3cm od výfuku, který se zamozřejmně pěkně dokáže rozpálit. Řešil někdo podobný problém? Přemýšlím o krytu mezi výfuk a kufry.
Možná je plast žáru odolný, což ale nechci moc zkoušet ... Díky
Bandit 2004
K.a.s.y.m. (Člen) 15.03.2013 06:35:27 Offline |
Re: Obavy z natavení kufrů v oblasti výfuku
kdyz chvili vydrzis urcite sem da nekdo fotku jak se ten kufr umi roztect..a kdyz pohledas tak to mozna najdes uz se to tu resilo.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris psal:...mám ale dojem, že pouze když na něj jdou z koncovky přímo výfukový plyny, ne sálavým teplem z obalu
Přesně, ja měl taky laf tak 2 cm od kufru a všecko cajk, nesmí ti to fučet rovnou na kufr... Měl jsem koncovku s takovim tim čuračkem, takže
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
nicola.foxx (Člen) 15.03.2013 15:47:37 Offline |
K.a.s.y.m. psal:kdyz chvili vydrzis urcite sem da nekdo fotku jak se ten kufr umi roztect..a kdyz pohledas tak to mozna najdes uz se to tu resilo.
Jo a pak tam hodí plechovou lopatu, aby to vodklonil
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 16.03.2013 10:28:08 Offline |
faitík psal:Luk psal:ty voe, taky furt cekam, kdy se to tu objevi a nechce se mi to hledat
Sujazuwaki
byls ryhlejší
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mám to taky celkem blízko od joši,ale zatím dobrý,je to jak píše Osi,kdyš to na to nefouká,tak to přežije. Ale zrovna na Sujazuwakiho banditu to pravidlo nefungovalo,protože jeho joši RS3 má asi 4cm od výstupu z laufu takovou plechovou přepážku,kerá ten horkej plyn nějak záhadně roztočí a výsledek známe
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
SuJazuwaki (Člen) 26.03.2013 09:42:06 Offline |
SuJazuwaki
Freeman86 psal:Ahoj, dnes jsem zkoušel na držák bočních kufrů PL522 dát koupené kufry Givi B36n, a všiml jsem si že kufr je v jednom bodě cca 1-3cm od výfuku, který se zamozřejmně pěkně dokáže rozpálit. Řešil někdo podobný problém? Přemýšlím o krytu mezi výfuk a kufry.
...nalepil bych tam alu-folii...
Petr J. psal:A nechali Tě platit kreditkou jednoho buřta a kafe v plastovém kelímku?
No,v bufetu U trampa v Buchlákách a aby se tam víckrát neukazoval,tak mu nechali dole v hradišti rači sebrat papíry vod místního šerifa
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1