Nejsi přihlášen
Re: Polo či Louis
vorel psal:záleží jak mu vyjde čas , aby se moc nezdrzel v muzeu Karla kvjetna
...to by pag nemusel vobojí stihnout ...ale já bych mu doporučil, aby to muzejum vzal fofrem a pag by moch zaject do vobojích
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:XJelen psal:s POLO si pospěš, budou asi zavírat
...jakože f Dresden nebo komplet???
komplet, už poslední rok byli v pekelný ztrátě, vyměnili management, ale myslím, že ten tlak neustojí. Nabídka se zúžila, na krámě v Bayreuth je jak po nájezdu švédů... prostě se drží jentaktak
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:XJelen psal:s POLO si pospěš, budou asi zavírat
...jakože f Dresden nebo komplet???
komplet, už poslední rok byli v pekelný ztrátě, vyměnili management, ale myslím, že ten tlak neustojí. Nabídka se zúžila, na krámě v Bayreuth je jak po nájezdu švédů... prostě se drží jentaktak
...v pátek jsem se v garage u píva probíral starejma časákama a narazil jsem na katalog z RUCO z 98 ...tak mě to teď připomělo
Mour psal:XJelen psal:Filous psal:
...jakože f Dresden nebo komplet???komplet, už poslední rok byli v pekelný ztrátě, vyměnili management, ale myslím, že ten tlak neustojí. Nabídka se zúžila, na krámě v Bayreuth je jak po nájezdu švédů... prostě se drží jentaktak
...v pátek jsem se v garage u píva probíral starejma časákama a narazil jsem na katalog z RUCO z 98 ...tak mě to teď připomělo
...no jo, dyš bejvalo Ruco ve Vrbofce ...sem uplně zapoměl...ten čas letí
zzzmrzlinar (Člen) 17.03.2013 20:21:57 Offline |
v Drážďanech bude bohatě stačit Louis, v Polo Dresden jsem byl jednou a je to ztráta času, nemaj tam nic. A to jsem tam byl ještě předtím, než se dostali do trablů jak říkal Jelen.
Ten Louis je asi třikrát větší a navíc je tam vždy přitomná česká prodavačka. Když už tak dojet do Leipzig tam je ještě věčí Lujs s ajrotunelem na zkoušení helem
zajeď do vobou a cestou to vem Gerike -
Byli jsem u LOUISE minulý týden na cestě do Alp....
.... krom toho, že mě tam dcera poblila při historicky první návštěvě louise/motoshopu v životě, jsme tam udělali slušnou útratu a máme doma pár krásnějch nutností :- )
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
já nic vlastně nepotřebuju, ale jedu do Drezden kůpit levnější nutelu, nějaký outfit či čo, a mladej prej nutně potřebuje něco na sebe jakože k banditovi. Já dám na náměstí klobásku, nebo dvje, tož tak, akurát musím do pátku někde nechat vyměnit ložisko v kole na ochcávce, nebo už mi to cestou upadne
Ale jinak mám Drážďana rád, pěkný starý město, jezdím tam často a mám to prolezlý skoro celý.
The father of the little princess of the dawn
Filous psal:Mour psal:XJelen psal:
komplet, už poslední rok byli v pekelný ztrátě, vyměnili management, ale myslím, že ten tlak neustojí. Nabídka se zúžila, na krámě v Bayreuth je jak po nájezdu švédů... prostě se drží jentaktak...v pátek jsem se v garage u píva probíral starejma časákama a narazil jsem na katalog z RUCO z 98 ...tak mě to teď připomělo
...no jo, dyš bejvalo Ruco ve Vrbofce ...sem uplně zapoměl...ten čas letí
...letí čas, letí ...to šlo poznat na těch Motorájích a Supermoto z 98-99 ...kdy byl B12 kult novinka a pěli na něho ódy ...něco o nudistických svalovcích a tak ....
Mour psal:Filous psal:Mour psal:
...v pátek jsem se v garage u píva probíral starejma časákama a narazil jsem na katalog z RUCO z 98 ...tak mě to teď připomělo...no jo, dyš bejvalo Ruco ve Vrbofce ...sem uplně zapoměl...ten čas letí
...letí čas, letí ...to šlo poznat na těch Motorájích a Supermoto z 98-99 ...kdy byl B12 kult novinka a pěli na něho ódy ...něco o nudistických svalovcích a tak ....
kurnik sem před nedávnem děla pořádek na půdě a našel sem tam staré Bikes info... takový sešit A5, ale parádní čtení...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Mour psal:Filous psal:
...no jo, dyš bejvalo Ruco ve Vrbofce ...sem uplně zapoměl...ten čas letí...letí čas, letí ...to šlo poznat na těch Motorájích a Supermoto z 98-99 ...kdy byl B12 kult novinka a pěli na něho ódy ...něco o nudistických svalovcích a tak ....
kurnik sem před nedávnem děla pořádek na půdě a našel sem tam staré Bikes info... takový sešit A5, ale parádní čtení...
...taky sem jich nedávno pár našel
Stránky: 1