Nejsi přihlášen
Startovani po 3 tydnech - nechytne
Zdarec
Mám B 650 2006 cize jeste vzduch . Problém , neboli "standard" je ze pri delsim stani masini jak cca 3 týdny mi moto proste nestartne. Musim nadzvednout nadrz nalit benzin do privodove hadicku do karburatoru a potom startne , uz to beru jak standard.
Jak jste na tom vy ? Je to standard nebo je to rozjebane?
Čim víc jezdim tim míň chlastám.
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2013 10:15:03 Offline |
Re: Startovani po 3 tydnech - nechytne
je to standart.nez se karbeci zaplni trva to dlouho proto i dlouho nechyta.misto liti benzinu do privodni hadice zkus najit hadicku kterou jde podtlak do kohoutu a bud strikou nebo pusou v ni udelej podtlak a napust si karbeci.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
noise psal:Zdarec
Mám B 650 2006 cize jeste vzduch . Problém , neboli "standard" je ze pri delsim stani masini jak cca 3 týdny mi moto proste nestartne. Musim nadzvednout nadrz nalit benzin do privodove hadicku do karburatoru a potom startne , uz to beru jak standard.
Jak jste na tom vy ? Je to standard nebo je to rozjebane?
tři týdny je docela málo ..stejnej problém maj všichni co maj rok 05-06 ale u mě nastane problém při odstávce 3 měcíce a víc..tak po zimě řešim stejně.
když budeš startovat dýl tak si to nasaje a chytne to ale už na to nemam nervy a sundat nádrž je jednoduší
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Radek-Ban psal:noise psal:Zdarec
Jak jste na tom vy ? Je to standard nebo je to rozjebane?tři týdny je docela málo ..stejnej problém maj všichni co maj rok 05-06 ale u mě nastane problém při odstávce 3 měcíce a víc..tak po zimě řešim stejně.
když budeš startovat dýl tak si to nasaje a chytne to ale už na to nemam nervy a sundat nádrž je jednoduší
...nebylo by lepčí si udělat preventivně vývod a následně nemuset sundávat nádrž?
...normální to nejni, startuju i po zimě ve studený garáži bes laborace a to i po vypuštění karbců...na třetí start prostě musí jít, dyš máš f cajku baterku, svíce, podtlakovej kohout a karburaci...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 21.03.2013 15:27:44 Offline |
Filous psal:...normální to nejni, startuju i po zimě ve studený garáži bes laborace a to i po vypuštění karbců...na třetí start prostě musí jít, dyš máš f cajku baterku, svíce, podtlakovej kohout a karburaci...
šef má taky posledního lufťáka a po třech týdnech musí déle točit než mu to nažene fjul do karbeců...italská příšera po 14 dnech taky chvíli bojuje než naskočí.... hold asi tankujou nějakej prchlavej benzín
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Filous psal:...normální to nejni, startuju i po zimě ve studený garáži bes laborace a to i po vypuštění karbců...na třetí start prostě musí jít, dyš máš f cajku baterku, svíce, podtlakovej kohout a karburaci...
šef má taky posledního lufťáka a po třech týdnech musí déle točit než mu to nažene fjul do karbeců...italská příšera po 14 dnech taky chvíli bojuje než naskočí.... hold asi tankujou nějakej prchlavej benzín
...ale to že musíš točit dýl je normální...na potřetí prostě musí jít, dyš je fšecko cajk...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:...normální to nejni, startuju i po zimě ve studený garáži bes laborace a to i po vypuštění karbců...na třetí start prostě musí jít, dyš máš f cajku baterku, svíce, podtlakovej kohout a karburaci...
...ale to že musíš točit dýl je normální...na potřetí prostě musí jít, dyš je fšecko cajk...
....to teda tenhle model v suzuce moc nezvládli
MRDAT!!!
Banditatom (Člen) 21.03.2013 17:02:21 Offline |
huskyb12 psal:Kožak psal:....to teda tenhle model v suzuce moc nezvládli
ale kroužky má jak zvon :)
kulatý
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2013 19:02:04 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:...normální to nejni, startuju i po zimě ve studený garáži bes laborace a to i po vypuštění karbců...na třetí start prostě musí jít, dyš máš f cajku baterku, svíce, podtlakovej kohout a karburaci...
Nítěnka o tomhle problému na šestce taky mluvil..třeba to má B12 trošku jinak,ale to si nemyslim..já když nenapustim tak ani na potřetí nečapne...co Bandit to originál
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
..kdysi mi to dělala kozénka,ale ta měla kohout..
..než jsem došel na funkci PRI,tak jsem po laborování došel poznání,že podtlaková hadička byla prdlá a cucala luft,takže podtlak nula nula nic..
..pak jsem ani PRI už nepotřeboval..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
muj K5 Banďour, po zimě chyta v pohodě. Karbce prazdne, uplně vyschle, nabita baterka parkrat protočim a rychtyk. Je fakt že sem to letos eště nestartoval ale nevidim v tom problem. Ani v sezoně když dyl nejezdim neni problem se startem. Nech si omrknout karbce, děla to dost
......bo Ostrava je regijon razovyty.......
To já muzu tocit kolik chci proste nechytne... často se mi v loni stávalo , že prvních 5 km nemá moto vúbec tah a dusí ho.... tak to asi dát na servis, ale radši bych to řešil myself, tak kdýž nekdo ví co a jak tak , se nechám poučit...
Čim víc jezdim tim míň chlastám.
Banditatom (Člen) 21.03.2013 21:43:07 Offline |
Mour psal:Koldan psal:mně to bezproblémů startuje aj dyž to bez dotyku stójí od počátku listopadu do počátku dubna. Na třetí ťuk šlape. Já neradím, jen sa chválím
...tož tak já se budu chválit s tebů
Tak ja se budu chvalit s vama me taky na drc
Mám také B 650, rok 2006, vzduch - olej. (již be kohoutu ). Mašinka stojí vždy od listopadu do jara bez jediného startu a na jaře max. na 4-5 spuštění staréru naskočí v klidu. A to vždy na podzim vypustím přes vypoušťáky karbece . Chvilku si to sice brumle na volnoběh nic moc, ale za pár okamžiků je opět v kondici .
Chce to ale grif na startování po dlouhém stání . Dát plný sytič a 0 plynu (nula plynu pro rejpali .-) ).
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Tak včera sem si řek že bych to teda mohl natočit esi sem moc muj stroj nepřechvalil v minulem komentařu. Mašina je v garaži ve kere je tak deset stupňu a sucho. Od 21.10 na něho nebylo šahnute. Dal sem do cajku řetěz, pak par dalšich detajlu, vutahnul svičky parkrat protočil ať si trochu nacuca benalu ( jasně, bez sviček neni pořadny podtlak ), pak dal svice, vytahl ven na mraz ( -2 stupně ) dal plny sytič, a na pate protočeni zavrčel jak naš pes na pošťaka. Vonloběh v pohodě ale po tak dlouhem stani se mu nechtělo do vyššich otaček, ale jak se pořadně zahřal, začal zpivat fajnu čtyřvalcovu ariu takže sem v předchozim komentu Bandasku nepřechvalil
......bo Ostrava je regijon razovyty.......
snowflake600 (Člen) 30.06.2013 07:42:16 Offline |
No, já teda nevim, jak vy, ale i když to vodplachtuju v zimě, páč se v tom stejně vždycky vrtám, obvykle mi to nedá a ač by se to nemělo, nadlábnu to...batery mám ve vytápěný místnosti a vobvykle ji stáčí jen trošku probublat na pár minut na síti, prdnout to tam, PRI na 10-15 vteřin, vrátit a poď. Plnej sytič a i po delší voctávce začně vrnět tak po 3 cvrnknutích vo startér. Jo, valí se z toho šílenej hulán a smrad, ale ten zvuk, když ste v garáži a za voknem kupa sraček padajících, to mi prostě nedá. Jinak klasika, když stojí tak 3 týdny, zase 10-15 vteřin PRI, hned pak chytá na první
Stránky: 1