Nejsi přihlášen
...nodoprdele...to je road racing!!!
...já tomu nerozumim, mít v hlavje bramboračku je jedna vjec, ale jezdit takle ukrutnou palbu po takovejch silnicích??? ...nechápu, mam husinu, brnění f koulích a smekam přet jejich uměnim
http://www.youtube.com/watch?v=LU-ynRoqDEs
P.S. ...já uš se nedivim Pearsonovi, že je pro něj 300 ZGH z jeho pohledu naprosto bespečná víkendová zábava, dyš je votkojenej takovejma závodama
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...nodoprdele...to je road racing!!!
...ty polety sou masakrální
http://www.youtube.com/watch?v=FOuh6D5Q_4I
Bomba se na to dívat.
Akorát mě příjde, že ty chlápci do takovejch závodů choděj na smrt a sou s tim smířený, jinak to asi nejde
http://www.jenproauta.cz/video/1310-nej … 234-mrtvyc
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
tady je taky videt kdo moc neubira
http://www.youtube.com/watch?v=kjIH6Mx6xIk
xrohy psal:Joo tendle setřih je legendary...
Nedávno jsem si to dával 2x za sebou, jelikož sou to strašný pumelenice a hřeje to u srdce.
Ty máš pičo léčit rýmičku a ne čumět na net
ale to video je parádní,ježí se mi z toho dycky kožich
...a bude hůř!
kucí já stará konzerva po delší době kejvnul na skajlink... včera jsem spolu se začínajícím morybundusem ulehnul večer ke sport5 a dávali sestřih GrandPrix z 86týho. Ty pičo to byl mazec! Soudruzi nám to dávkovali ve zprávách jenom pár vobrázků, ale tehdá to bejvaly krásný časy... na startu štyrycet magorů, start jako správnej závoďák roztlačením, takže ti byla půlpozišn celkem k prdu, hajsajdru se eště neříkalo hajsajdr, ale byl tam skoro furt, yamaha o šesti cigaretovejch týmech (sem úplně zapoměl že Lucky Strike byla i Yamaha)
...no prostě mě i ten morybundus na chvíli přešel
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 28.03.2013 08:31:18 Offline |
mě to hlava nebere hezky se na to dívá ,... ten gdo si přiveze domu medaily z tohodle závodu prostě neni normální
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 28.03.2013 08:33:35 Offline |
hlemejzd999 psal:mě to hlava nebere hezky se na to dívá ,... ten gdo si přiveze domu medaily z tohodle závodu prostě neni normální
z mého pohledu i dvě třetiny tohodle fóra , co se rychlosti týče
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
XJelen psal:kucí já stará konzerva po delší době kejvnul na skajlink... včera jsem spolu se začínajícím morybundusem ulehnul večer ke sport5 a dávali sestřih GrandPrix z 86týho. Ty pičo to byl mazec! Soudruzi nám to dávkovali ve zprávách jenom pár vobrázků, ale tehdá to bejvaly krásný časy... na startu štyrycet magorů, start jako správnej závoďák roztlačením, takže ti byla půlpozišn celkem k prdu, hajsajdru se eště neříkalo hajsajdr, ale byl tam skoro furt, yamaha o šesti cigaretovejch týmech (sem úplně zapoměl že Lucky Strike byla i Yamaha)
...no prostě mě i ten morybundus na chvíli přešel
Jo taky jsem se kochal, hlavně ten matroš na čem už drandili. To komanč nám nemohl dát, páč tady by ty Jawky a MZtky nikdo už tak neobdivoval. Dobře si to kluci dávali i na vodě.
Jen pro i nspiraci, čubrněl jsem na to že měli už i za plégem kameru.
https://www.youtube.com/watch?v=hZZXSSv4kTU
Lepší někdy, než nikdy.
svistouka psal:skoro jako u nas česká skalice-hořičkynebo kořenofský zatáčky
co to bleješ?ty tři zatáčky na hořičky?se mě zdá že tě budem muset s Mariánem vytáhnout do hor,ale ne do těch přiblblejch krkonoš,jedině orlickýtam to je maso kdyš nevíš co je za každou druhou zatáčkou
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:svistouka psal:skoro jako u nas česká skalice-hořičkynebo kořenofský zatáčky
co to bleješ?ty tři zatáčky na hořičky?se mě zdá že tě budem muset s Mariánem vytáhnout do hor,ale ne do těch přiblblejch krkonoš,jedině orlickýtam to je maso kdyš nevíš co je za každou druhou zatáčkou
...maso bude až za tou zatáčkou sejmeš chlapa v traktoru s dvoukolákem, kterej ti pak na zemi eště přišlápne kejhák
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:PALOUS psal:svistouka psal:skoro jako u nas česká skalice-hořičkynebo kořenofský zatáčky
...maso bude až za tou zatáčkou sejmeš chlapa v traktoru s dvoukolákem, kterej ti pak na zemi eště přišlápne kejhák
už tady straším dlouho tak de vo prd
PALOUS psal:svistouka psal:skoro jako u nas česká skalice-hořičkynebo kořenofský zatáčky
...fakt je, že Orlický sou maso ...letos mě tam zas potaháte ...a u Rampušáka je večír taky fajně
Filous psal:PALOUS psal:svistouka psal:skoro jako u nas česká skalice-hořičkynebo kořenofský zatáčky
...fakt je, že Orlický sou maso ...letos mě tam zas potaháte ...a u Rampušáka je večír taky fajně
rádi
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2013 21:07:28 Offline |
Filous psal:PALOUS psal:svistouka psal:skoro jako u nas česká skalice-hořičkynebo kořenofský zatáčky
Jo jo když jsem v Pardubicích tak taky vyjíždim do Orlickejch a pokaždy najdu novou cestu která nemá chybu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2013 21:38:39 Offline |
Filous psal:...já tomu nerozumim, mít v hlavje bramboračku je jedna vjec, ale jezdit takle ukrutnou palbu po takovejch silnicích??? ...nechápu, mam husinu, brnění f koulích a smekam přet jejich uměnim
http://www.youtube.com/watch?v=LU-ynRoqDEs
P.S. ...já uš se nedivim Pearsonovi, že je pro něj 300 ZGH z jeho pohledu naprosto bespečná víkendová zábava, dyš je votkojenej takovejma závodama
to jsou fakt bezmozci,ale moc pěkně se na to kouká a je to podbarvený luxusní hudbou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
..jak pravíš..moc jsem tam toho nepojezdil,ale stále vzpomínám na údolíčko s potůčkem z Deštného do Solnice..nechal bych se tam zase potahat..je to tam gut..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:PALOUS psal:svistouka psal:skoro jako u nas česká skalice-hořičkynebo kořenofský zatáčky
..jak pravíš..moc jsem tam toho nepojezdil,ale stále vzpomínám na údolíčko s potůčkem z Deštného do Solnice..nechal bych se tam zase potahat..je to tam gut..
...tag uděláme azijsko-evropskej frončaft, máme to na půl cesty a Palous s Mariánem nam tam budou dělat průvotce
Pšán psal:PALOUS psal:svistouka psal:skoro jako u nas česká skalice-hořičkynebo kořenofský zatáčky
tam jsem jezdil naposledy na vejšce, tam je to fajné
Bandit 4EVER!!!
Sice zadny racing ale "veteran" jede slusne http://www.youtube.com/watch?v=Ay9q-xOw … 27601A17FC
Není umění vědět vše ale vědět co nevím!
Stránky: 1