Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 28.03.2013 16:26:34 Offline |
Re: Westík - fenka
Kelly01 psal:Nemáte někdo info nebo kontakt na štěně?
Potřebuji pro máti, dnes jsem jí musel nechat uspat její fenku(16 let) a ona bez psa nevydrží a uchlastá se...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Dík, tak ten už nemá ale dal mi kontakt na Olomouc kde "možná" bude ještě jedna fenka volná, jinak v Práglu jsem sehnal Dandie Dinmont Terrierku, ale musím počkat jestli si ji zítra předchozí zájemci odeberou nebo ne, holt fenky jsou nedostatkové zboží, ne jak ty běžně dostupné dvounohé kur.y
God Save The Queen!
...nebo z útulku?
http://www.westici.net/index.php?page=nasli
![]() |
Banditatom (Člen) 29.03.2013 10:16:06 Offline |
kup jí plyšáka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Asi ne no
Ikdyž buldoček může bejt taky až moc akční..spíš ,opse, ty lenošej..chlupy krátký, skoro žádná údržba..pro babu v důchodu ideal
Až budu bohatej a mít svuj domeček, tak už vim, že to budou dva bullmastifové
Anebo zavolej do turecka a splaš jí tohle:
http://www.google.cz/search?q=kars+%C3% … mp;bih=768
PURE NAKED BIKE!
![]() |
Banditatom (Člen) 29.03.2013 11:22:24 Offline |
Meloun psal:Asi ne no
Ikdyž buldoček může bejt taky až moc akční..spíš ,opse, ty lenošej..chlupy krátký, skoro žádná údržba..pro babu v důchodu ideal
Až budu bohatej a mít svuj domeček, tak už vim, že to budou dva bullmastifové
Anebo zavolej do turecka a splaš jí tohle:
http://www.google.cz/search?q=kars+%C3% … mp;bih=768
to je kráva nebo pes?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Malý psi jsoi na , furt to štěká, neposlouchá, když je to doma tak to leze do postele...
Pes má bejt venku a hlídat barák. V UL jsme měli Čuvače a teď Jihorusa.
Když bych nebydlel v garsonce a nechodil domů až v noci tak bych si koupik Holandskýho ovčáka, je to takovej kompromis mezi malym a velkym.
Jenže nemám to srce šikanovat psa domácím vězením...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:Malý psi jsoi na
, furt to štěká, neposlouchá, když je to doma tak to leze do postele...
Když bych nebydlel v garsonce a nechodil domů až v noci tak bych si koupik Holandskýho ovčáka, je to takovej kompromis mezi malym a velkym.
Pojď toho našeho malýho naučit štěkat
Ten štěkne, jen když hlídá anebo žene kočku..zaplať satan za to
..naproti maj ovčáka - magor..vedle jack russel - magor..dokud jsme nedali plasťáky a špunty do uší, tak ses nevyspal
Bullmastiff..neštěká, neni nervní..a když jde do tuhýho, tak může jít směle do jakýhokoliv provokatéra..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:PFremer psal:Malý psi jsoi na
Jenže nemám to srce šikanovat psa domácím vězením...Pojď toho našeho malýho naučit štěkat
Ten štěkne, jen když hlídá anebo žene kočku..zaplať satan za to
..naproti maj ovčáka - magor..vedle jack russel - magor..dokud jsme nedali plasťáky a špunty do uší, tak ses nevyspal
Bullmastiff..neštěká, neni nervní..a když jde do tuhýho, tak může jít směle do jakýhokoliv provokatéra..
Tak jasný, je to všechno o cvičení, když na psa budeš srát, bude z něj hovado... Ať už velkej či malej.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2013 12:48:07 Offline |
PFremer psal:Malý psi jsoi na
to cos napsal je blbost.tady vzdycky plati.jakej pan takovej pes.kdyz mu dovolis chodi do postele tak tam bude.to sami kdyz mu dovolis stekat ta proste stekat bude.o vezeni v panelaku ych taky pochyboval.za predpokladu ze nejsi 16 hodin v praci.ja mam v panelaku dva psy a troufnu si tvrdit ze jsem s nima venku vic jak nekteri lidi z baraku.takue znova plati jakej pan takovej pes
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:Malý psi jsoi na
Jenže nemám to srce šikanovat psa domácím vězením...to cos napsal je blbost.tady vzdycky plati.jakej pan takovej pes.kdyz mu dovolis chodi do postele tak tam bude.to sami kdyz mu dovolis stekat ta proste stekat bude.o vezeni v panelaku ych taky pochyboval.za predpokladu ze nejsi 16 hodin v praci.ja mam v panelaku dva psy a troufnu si tvrdit ze jsem s nima venku vic jak nekteri lidi z baraku.takue znova plati jakej pan takovej pes
Všechno beru, taky jsem psal, že to je všechno o tom, jak psa trénuju a jakej k němu mám přístup.
Bejvalka má taky malýho psa, víc vycepovanýho jezevčíka jsem ještě neviděl, takže jasně co ho naučim to umí....
Jinak sorry, ale stále si myslim, že pes patří na zahradu, prostě pes do bytu nepatří.
Ale je to jen můj názor a ať si lidi dělají co uznaj za vhodné
Tak, mám 3 volby a dnes se musím rozhodnout
Westíka v Olomouci, foto netřeba, každý zná
Tohle v Košicích, má PetPas takže pohoda, z fotek jsem unešenej, vypadá holka dostatečně sebevědomě a drze, takže to slibuje celoživotní boj vo to podle koho a co se bude dělat
no a v Práglu bude 7.4 k odběru poslední volná fenka Dinmonta
Ceny se pohybují od 5 do 20litrů, ale je to furt lepší investice než do uřvanýho haranta
God Save The Queen!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2013 13:50:21 Offline |
PFremer psal:K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:Malý psi jsoi na
Jenže nemám to srce šikanovat psa domácím vězením...to cos napsal je blbost.tady vzdycky plati.jakej pan takovej pes.kdyz mu dovolis chodi do postele tak tam bude.to sami kdyz mu dovolis stekat ta proste stekat bude.o vezeni v panelaku ych taky pochyboval.za predpokladu ze nejsi 16 hodin v praci.ja mam v panelaku dva psy a troufnu si tvrdit ze jsem s nima venku vic jak nekteri lidi z baraku.takue znova plati jakej pan takovej pes
Všechno beru, taky jsem psal, že to je všechno o tom, jak psa trénuju a jakej k němu mám přístup.
Bejvalka má taky malýho psa, víc vycepovanýho jezevčíka jsem ještě neviděl, takže jasně co ho naučim to umí....
Jinak sorry, ale stále si myslim, že pes patří na zahradu, prostě pes do bytu nepatří.
Ale je to jen můj názor a ať si lidi dělají co uznaj za vhodné
vsak jo je to nazor kazdyho.ja ze zkusenosti vim ze psy stejne vetsinu dne prochrapou a je jim srdecne jedno jestli spi na sedace nebo v kosiku a nebo venku pod krovim.v panelaku je to spis trest pro panicka kd z prijdou z venku zpraseny tak je vopucovat nebo vykoupat.taky uz se do baraku tesim jak malej
Mour psal:Kelly01 psal:........................................Ceny se pohybují od 5 do 20litrů, ale je to furt lepší investice než do uřvanýho haranta
....myslíš jako do novýho bratra ???
...ty si vůůůůůl
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kelly01 psal:Bude dožívat se mnou
Klasickej Kernteriér, to co jsme uspali byla jeho hnědá varianta ale mně se líbí tahle varianta typu "uliční směs", papíry to samozřejmě má
Me se taky libi, tak Kelly at dela mati jenom radost , kurva ja teho obrecel doma, ale mame tedkon taky dve jedna 2,5 roku a jedna 1 rok jsou to kamosky a doma delaj sem tam peknej bordel ale jinak dobry. Sem rad ze je mame, maji se u nas jak prasata v zite, az se priste narodim chci bejt u nas doma pes
.
VikecB12 psal:Mám rát psiska,v podstatě fšecky,ale tohle se mě pánové nelíbí
A fšelijací ti "zakisaní " sráči mě moc nejdou pod nos
Jó buldočci,stafordíci a podobná vobtloustlá verbež je moje krevní skupina
Svalnatá pičo..svalnatá verbež!..teda aspoň ten muj hubeňour..
PURE NAKED BIKE!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 29.03.2013 20:38:30 Offline |
Meloun psal:VikecB12 psal:Mám rát psiska,v podstatě fšecky,ale tohle se mě pánové nelíbí
Svalnatá pičo..svalnatá verbež!
..teda aspoň ten muj hubeňour..
Přessnněěě
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Meloun psal:VikecB12 psal:Mám rát psiska,v podstatě fšecky,ale tohle se mě pánové nelíbí
Kelly pořid totok, s tím se stejně jak s westíkama nebudou nudit tohle je dcérka po tom našem mazánkovi
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 29.03.2013 22:09:19 Offline |
Filous psal:Kelly01 psal:Co to je
...Houska???
jo
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2013 10:09:26 Offline |
nety psal:Meloun psal:VikecB12 psal:Mám rát psiska,v podstatě fšecky,ale tohle se mě pánové nelíbí
Kelly pořid totok, s tím se stejně jak s westíkama nebudou nudit
tohle je dcérka po tom našem mazánkovi
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 6993_n.jpg
nádherná
Kelly01 psal:Tak u mně taky vyřešeno
, té starší se to teda moc nezdá ale co už
Jinak v Košicích 12°C a motorka vedle motorky
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_1873.jpg
Kdyz sme prikoupili pokazdy stene, tak taky nejstarsi se to nepozdavalo a preslapovalo, jakoze co jeste to dotahli dom ? a ze dva dny z teho stara byla spatna a pak zjistila ze je to vlastne fajn met novou kamosku
Tak at dela radost a spousty roztrhanejch veci
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 31.03.2013 18:49:16 Offline |
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2013 18:57:39 Offline |
hlemejzd999 psal:bracha ma tohodle ...a ted jeste dostane štěně za krytí
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag1239.jpg
Jack Russell..taky máme,ale holku..tak trochu pes magor,ale když má hodně pohybu tak jsou v pohodě.
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:bracha ma tohodle ...a ted jeste dostane štěně za krytí
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag1239.jpgJack Russell..taky máme,ale holku..tak trochu pes magor,ale když má hodně pohybu tak jsou v pohodě.
... přesně jak říkáš
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2013 21:07:23 Offline |
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2013 21:15:39 Offline |
Stránky: 1