Nejsi přihlášen
Re: Pistolníci ll
...uš je mi to jasný, to je dement, bych se bál, že mi to utrhne ruce ...a todle je taky výtvor
https://www.youtube.com/watch?v=X2m7cnBOakI
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kelly01 psal:Zas to tak nežerte, 90% z vás vystřílí 3 krabičky a pak to skončí v šuplíku bo to není levný, střelnice běží jen někdy, nebude vás to bavit apod. , a z těch co začne nosit to většina velice rychle nosit přestane..
A odborný žvásty o zádržkách a zpětných rázech pusťte rychle z hlavy bo s továrním střelivem to bude fungovat vždy
Řídím se heslem že je lepší zbraň 20 let nosit na prd než ji 1 vteřinu potřebovat a nemít ji.
Když si to zpočítáš a chceš vážně každej tejden dát těch 150 tak se ti vyplatí koupit jednoduchou mašinu na přebíjení.Večer u telky dáš v pohodě 50ks. a pak tě 9mm vyjde na nějakech 2.10kč. a to už se střílí jináč a 9 má hodně pevnou nábojnici tak se dá použít cca.10x. Na 3000 ranách se ti ta mašina zaplatí
A střelnice do 10m jde udělat v každym RD se sklepem.Teť v posledním půl roce jsem pomáhal kámošům stavět už 3 žádnej problem.
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
Jenže to se týká nás co víme že nás to baví a bude bavit
Většina populace se chová jak jsem psal vejš...
Ale zase se od nich dobře nakupuje
Dřív jsem kupoval přebíjený devítky za 2,50 a 45 za 3, ty ceny jsou pryč a taky už to vidím na lis, a hlavně se mi líbilo že jsem míval olověný kule
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Jenže to se týká nás co víme že nás to baví a bude bavit
Většina populace se chová jak jsem psal vejš...
Ale zase se od nich dobře nakupuje
Dřív jsem kupoval přebíjený devítky za 2,50 a 45 za 3, ty ceny jsou pryč a taky už to vidím na lis hlavně se mi líbilo že jsem míval olověný kule
Směle do toho, času máš jako důchodce až až, tak by ses mohl tímto způsobem revanzovat mladé generaci
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kámoš má 3 děti tak přebíjí ⌀ 150 každej den,jak říká spratek přinese kouli tak za trest má zaracha u lisu a udělá 400 kousků
Je to výchovné a užitečné,lepší než 100x opisovat nebudu prudit učitele
Kelly01 psal:Hele, zkontaktuj mne, dal bych větší objednávku, mám posledních 1500 v 45 a 500 v 9
Helemunici nepouštíme,všichni kolem pokrejeme sotva nší zpotřebu a to já ještě kupuju tu 40SW za 8 kč tak že
Jen moje roďka má zpotřebu jak střeleckej klub někdy musíme dokoupovat 9mm za 4 kč a to střílíme ještě 1xcal45,2xcal7.62,1xcal38speciál a brokárnu.Tak že když se s rodinou sejdema na střelnici je to cca. 5000kč za 2 hodky.
Holt drahej koníček.
...tohle s tím tlumičem...to by se mi líbilo....
https://www.youtube.com/watch?v=KJTs-SMD0hs
tipuju že je to i přebíjenka, ale s tovární navážkou....
ale fakt jen hádám
Továrna používá idealní množství prachu a váhu kule odvozenou od doporučení výrobcem zbraní a ten zase počíta s tím co tam vznikne za tlaky na páky.Pak to právě funguje na 100%ve šech zbraních což je docela frajeřinka tohle spočítat když srovnáte ty obrovský rozdíly ve velikostech těch bouchaček např. 2kg SuperPara a proti tomu 500g GL 43 Jo jo zlarej revolver mačkáš a funguje a to klidně nacpeš do Magnumu jenom 38spec.Nebo do 38 speciál pistolovou 9,když na to máš ty speciální rámečkyprostě vystřelíš co najdeš
Taky himl potřebuju vystřílet nějaký patróny..pak vzit ruma a udělat si hezkej večer u souseda s lisem.....akorát nevim jaký střely pořídit..co ty poplastovaný? Má s tim někdo nějakou zkušenost? Jelikož jsou konexe dobrá věc, tak je můžu mít za nějakých 1.3,-
PURE NAKED BIKE!
mr.BSE psal:Tak jsem dneska koupil dvě krabky 115gr (5,2Kč/ks) Vlašim a 100ks ve 124gr (údajně) přebíjených Limitů (4Kč/ks).
Zítra bych to chtěl jít zkusit, tak uvidíme, jak se rakušan projeví
Takže kvér je doma?
Já měl asi 600ks nějakejch přebíjenek v .45 v poměděným celoplášti po 6kč kupované v Brně v Dersolu a bylo to téměř stejný s origo SB,kerý momentálně kupuju za nějakejch 7,30kč
Nicméně sem se zhrozil při pohledu na mé zasoby,kdy na mě koukly poslední 4 krabky V Brně chcou fšude 8kč a víc... Kupuju v Hovoranech na střelnici. Myslím že i 9L tam budou mít za dobře.
Olověný přebíjenky mě nechce pistola chlamstat Přemejšlím o lisu,času mám fůru,peněz málo....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:mr.BSE psal:Tak jsem dneska koupil dvě krabky 115gr (5,2Kč/ks) Vlašim a 100ks ve 124gr (údajně) přebíjených Limitů (4Kč/ks).
Zítra bych to chtěl jít zkusit, tak uvidíme, jak se rakušan projevíTakže kvér je doma?
Já měl asi 600ks nějakejch přebíjenek v .45 v poměděným celoplášti po 6kč kupované v Brně v Dersolu a bylo to téměř stejný s origo SB,kerý momentálně kupuju za nějakejch 7,30kč
Nicméně sem se zhrozil při pohledu na mé zasoby,kdy na mě koukly poslední 4 krabky V Brně chcou fšude 8kč a víc... Kupuju v Hovoranech na střelnici. Myslím že i 9L tam budou mít za dobře.
Olověný přebíjenky mě nechce pistola chlamstat Přemejšlím o lisu,času mám fůru,peněz málo....
jj, dnes jsem ho dovezl. Zítra registrace.
jestli budeš mít lis a matrice na 9x19 jsem jenom tvůj
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Tak dneska vystreleno 90 nábojů a z toho 70 byly limity. Jedna zadrzka limitu. Myslím, že dobrý (na ty prognózy) . Uvidíme jak dál. Střelecky jsem nadšen, trapézová miridla jsem se už taky naučil jaks taks cist téměř žádný kopání (v porovnání s cz 75b) a ergonomie pro mě A1
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mimochodem, doufám, že už máte všichni podepsáno toto:
www.gunban.eu
!!
- kecy o tom, že je to zbytečný a navíc elektronický neberu, je to jediná petice, ke který se upínají spolky jako LEX apod. napříč celou Evropou..... Lepší něco než nic....
Kelly01 psal:Hele, na jazyky jsem blbej a na dopravu z USA taky, poznáte čím mi to jde(nechci se moc ztrapňovat u kolegy co mi to objednával)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … stoiek.jpg
...a bude hůř!
karlos100 psal:Kelly01 psal:Hele, na jazyky jsem blbej a na dopravu z USA taky, poznáte čím mi to jde(nechci se moc ztrapňovat u kolegy co mi to objednával)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … stoiek.jpg
kurva nejde ten odkaz,je to letecká přepravní služba
...a bude hůř!
karlos100 psal:karlos100 psal:Kelly01 psal:Hele, na jazyky jsem blbej a na dopravu z USA taky, poznáte čím mi to jde(nechci se moc ztrapňovat u kolegy co mi to objednával)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … stoiek.jpgkurva nejde ten odkaz,je to letecká přepravní služba
...a bude hůř!
Tak to je OK, ještě potřebuji nějaké díly na 1911, nevím proč maj limit objednávky 100$, tak budu platit poštovné 2x 22$
A to ještě nevím jestli se mi na to v práglu na poště nevrhnou a nenavýší o vše možné i nemožné
God Save The Queen!
Tak sem do toho nakonec zklouzdneska sem jí jen tak amatérsky nastřeloval...musim ale zbastlit nějakej pevnej držák páč to má dost silnou spoušť a nerozhazovat si to na těch 65m co sem střílel dá práci ale jinak v celku dobrý
...á test do špalku z červenýho dubu ...10čísel hluboko,šíp sem vysekával sekerou
MRDAT!!!
Kdyby někdo chtěl turka..za ty prachy(+ještě bude slevička)pro ni asi ve středu dojdu - na horší časy..na titulní straně zde:
http://www.armyarms.cz/
PURE NAKED BIKE!
Honzik8719 (Člen) 07.02.2016 17:57:36 Offline |
Meloun psal:Kdyby někdo chtěl turka..za ty prachy(+ještě bude slevička)pro ni asi ve středu dojdu - na horší časy..na titulní straně zde:
http://www.armyarms.cz/
pěkný... máš tam nějaký slevokámoše?
těď spíš jako čerstvý absolvent zkoušky odborné způsobilosti čumim po pistolích...
pořád se nemůžu nějak rozhodnou ani co pořídit jednou variantou jsou kompakty Walther PPQ M2, SIG P320, ČZ P-07...to by se mi asi líbilo nový
nebo cesta jetou ČZ 75 a k tomu nějakej subkompakt jako Walther PPS apod...
a ted jedna nováčkovská otázka na místní zaběhlý pistolníky...na co všeobecně čučet při koupi jetý bouchačky?
...relativní kochač...
Nosí tady odsud někdo?
Pořídil jsem od falco SK gumovej pás a zatím jsem spokojen. Tahal jsem to teď o víkendu se psama po lese (ne že bych se cejtil ohrožen nějakým srncem v lese) abych zjistil jak moc je to (ne)pohodlný.
Chtěl jsem jen vědět, jestli je tento stav u nováčků běžný a časem přejde
Kelly?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
No to bych chtěl vidět,jak ti čuba bude tasit
Měl sem to sebou asi dva dny,na zkoušku a teďka dám pouzdro na opasek jen když jedu na střelnicu. Někdy ani to né
Chtěl bych ale koupit něco menšího a to bych asi semtam nosil,ale né v pouzdře,ale v kabelce přez rameno,kerou mám usebe téměř pořád...
Jo a sere mě na bouchačce na opasku,že se de čék vychcat a padají mu u toho gaťata ke kolenům
nosím každý den a bez problému.... ale malou, velkou tahám jen to čurákova a beru náhradní šuple
Jedná se o tento konkrétní pás http://www.prodej-zbrani.cz/prislusenst … 2169p.html
Je to v rámci možností opravdu pohodlný včera jsem s tím dál 8km pěšky lesem se psama a dneska asi 5km.
A není to tak, že "mám teď novou hračku, tak to prostě vydržím nosit " navíc my co máme trable s ledvinama to využijeme i jako ledvinový pás
Jo a ještě bych měl jeden dotaz. Jak moc se ničí pružina v zásobníku když tam budu mít trvale třeba 10 nábojů z 15?
Vikec: můžu se stavit ukázat ti ten pás (a rovnou probereme tu jehlu ), abys věděl možnosti než koupíš tašku na skryté nošení...akorát si ho asi nezkusíš
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Klíďo se zastav,odpoledne,nebo navečer není problém,jehlu ukážu. Jo a vem hračku ssebou,ať se pokochám Jen cinkni,abych byl doma..
Na pružinu zásobníku bych se vysral,musí to přece nějakou dobu vydržet. A když nebude zásobník uplně plnej,tak tym dýl
hans psal:co to je??
http://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/16 … cp-combat/
Dyť říkám,že chcu menší Stejně to nikdo nekoupí,takže zustane doma a malou koupím nějakou šmudlu cz70 Chvilu to tam nechám a uvidím no.
Hlavně bych musel koupit asi lis,protože už jaksi nedělám za ty love co do teď,tak zřejmě skončím na sociálním lugru
to si pomůžeš s 7,65 BR. - to je pomalu za stejnou cenu jak přebíjenka .45, ne??
Luger gut, nevyvrhne, ale projde dvěma
zzzmrzlinar (Člen) 07.02.2016 20:53:19 Offline |
teda hubnoucí pás jsem na nošení nikdy nezkoušel
myslím, že časem dojdeš ke dvěma variantám, první, že se přes různé levné Dasty a dostaneš k nějakému solidnímu pouzdru z Kydexu na hezkým silným pásku. pistole zůstává tam kde má a celej den o ní nevíš. Max na hajzlu a to ne při chcaní, jak zde bylo zmíněno (jestli si ovšem nesedáš jako dámička ), ale jen a výhradně při sraní, což esivá netrpíš častým durchfálem, by nemuselo moc omezovat.
já mám totok
http://www.justholsterit.com/product/ri … d-holster/
velmi dobrá zkušenost i s tímto, ale stránky nějak spí
http://www.huckfinn.cz/pouzdra
druhá možnost (ne pro mne, bo jsem dost rotržitej a mohlo by se stát, že to někde zapomenu) je tohle, dobře to drží, celkem rychle se to tasí a mimo lidí co se v tom pohybují nikdo nepozná co v tom je
http://www.falcoholsters.cz/
je-li libo ještě více elegance tak maj i jiné typy, tam se tasí s jedním pohybem navíc a zpravidla oběma rukama, ale pořád je to v pohodě
jinak ve viditelnosti zbraně v pouzdře pod oděvem je třeba u mé postavy obrovský rozdíl mezi vnitřním a vnějším pouzdrem,
hans psal:to si pomůžeš s 7,65 BR. - to je pomalu za stejnou cenu jak přebíjenka .45, ne??
Luger gut, nevyvrhne, ale projde dvěma
No jo,ale kde ty přebíjenky furt brat,nikde nic,fšude samej lugr v našich končinách
Pokud se to neprodá,tak koupím lis,váhu,prachovač,zápalkovač a začnu si hrát.
No a cenově ta 7.65 vychází nastejno s L takže tam by mě to bylo asi jedno.
když jsem jukl na to video tak jak se znám tak bych si ji při tasení odhodil
God Save The Queen!
já mám totonc a je to boží zboží
http://copshop.cz/index.php?route=produ … duct_id=63
Ten pás jsem vzal na základě kladných ohlasů několika lidí, kteří na něj přešli z kydexu.
Popravdě mě naprosto odrazuji veškerá opaskova vnitřní pouzdra. Při představě, že o "to" v podstatě zvětšit obvod pasu... Možná když nosis hodně volný kalhoty... Například do 501 po vyprání mám velkej problém se dostat i bez kveru a prvních pár dnů jsou to spíše dřevěné kalhoty
Naproti tomu ten pás mne drží zbraň pěkně na bočním špeku a dokážu to jaks taks maskovat tričkem a nic mě nikde netlačí.
Jaký třeba jsou ty vnitřní pouzdra v autě? Přesně tím místem přece vede bezpečnostní pás... To přece musí tlačit na zbraň a přes tu na tělo, ne?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Honzik8719 (Člen) 07.02.2016 22:14:10 Offline |
mr.BSE psal:Ten pás jsem vzal na základě kladných ohlasů několika lidí, kteří na něj přešli z kydexu.
Popravdě mě naprosto odrazuji veškerá opaskova vnitřní pouzdra. Při představě, že o "to" v podstatě zvětšit obvod pasu... Možná když nosis hodně volný kalhoty... Například do 501 po vyprání mám velkej problém se dostat i bez kveru a prvních pár dnů jsou to spíše dřevěné kalhoty
Naproti tomu ten pás mne drží zbraň pěkně na bočním špeku a dokážu to jaks taks maskovat tričkem a nic mě nikde netlačí.
Jaký třeba jsou ty vnitřní pouzdra v autě? Přesně tím místem přece vede bezpečnostní pás... To přece musí tlačit na zbraň a přes tu na tělo, ne?
kdybys měl kalhoty jak já nemáš trabl...po tom co sem za rok shodil 22 kg se mi tam vejdou klidně dva desert eagly
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 08.02.2016 09:08:20 Offline |
mr.BSE psal:Posledních 20let mám bohužel opačný problém
Taky se ti presunuje svalovina s oblasti hrudniku a pazi do oblasti bricha kde zahadnym zpusobem zridne?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
andre.marek (Člen) 08.02.2016 10:11:16 Offline |
mr.BSE psal:já jsem ji nikdy v oblasti hrudníku ani pazi nemel mně se prostě jen vytvořila měkká hmota okolo pasu
On taky ne, ale zní to líp
Banditatom (Člen) 08.02.2016 11:14:46 Offline |
pulmotor psal:V odborných kruzích tomu říkáme OCHRANÝ TAKTICKÝ PRSTENEC To je proti proniknutí nože k důležitým orgánům
V tom pripade jsem i neprustrelnej
Banditatom (Člen) 08.02.2016 11:33:31 Offline |
Kelly01 psal:To bohužel Mythbusters zbořili
V mojem pripade su klidnyale vse se meni prvni tydny rodicovstvi!velky vydaj!maly prijem! Spankovy deficit....za 7dni -5kg obrany😐pas se zmensuje
Banditatom (Člen) 08.02.2016 12:29:17 Offline |
Kelly01 psal:To se dá kompenzovat pekáčem "buchet"
Jako ze bych kulku misto abych pohltil tak odrazil?
No, to je jedna z variant, ta druhá je ty pekáče pravidelně konzumovat
A od střelectví jsme u pečení
Jo, a hodně se dá nabrat konzumací přebytečného mléka, nevím jak na tom teda jste, ale být přisátý na "nevyužitém" struku je taky možnost, navíc ušetříte za odsávačku
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 08.02.2016 12:50:38 Offline |
Kelly01 psal:No, to je jedna z variant, ta druhá je ty pekáče pravidelně konzumovat
A od střelectví jsme u pečení
Jo, a hodně se dá nabrat konzumací přebytečného mléka, nevím jak na tom teda jste, ale být přisátý na "nevyužitém" struku je taky možnost, navíc ušetříte za odsávačku
Mladej je previtnechce me k tomu pustit a kdyz tak nic nenecha
Banditatom (Člen) 08.02.2016 13:27:31 Offline |
Kelly01 psal:Si s ním konečně promluv, si snad fotr, ne
Jj budem muset hodit😂rev s oci do oci a ted k tomu peceni...buchty nebo babovku?
Banditatom (Člen) 08.02.2016 13:49:24 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:Mladej je previtnechce me k tomu pustit a kdyz tak nic nenecha
...podobnost s otcem čistě náhodná....
Jj😟celej tatinek
To kelly: ale nee ja myslel mramorovou babovku,olejovou babovku, makovou babovku. Buchty treba honzoj s povidly nebo tvarohem
Honzik8719 (Člen) 08.02.2016 15:03:24 Offline |
pulmotor psal:Doporučuju v Praze puškařství Novotný,je to moc solidní pán a za to co prodává fuck opravdu ručí.
Zároveň všechno co má v komisi tak repasuje do 100% stavu a řekne ti co ta zbraň zažila a co ještě vydrží.Je to takovej ten starej profík řemeslník co už vymřeli.Já osobně k němu chodím nakupovat všechno a také "onanovat"ke stojanu s upravenejma 58. Lajk tu zbraň ani nepozná :-když si ji ten fachman vezme do parády.Ale ta cena,přesně tak jak ji chci je tam za 28000kč. A to je proti standartní 58 za 5200kč docela kurva rozdíl.
příspěvek převzatej z původního vlákna...a ted dotaz na půlmotora...chodíš tam pořád? je to tam durt dobrý? v týdnu se tam půjdu kouknout na nějakou tu bezarovku
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:pulmotor psal:Doporučuju v Praze puškařství Novotný,je to moc solidní pán a za to co prodává fuck opravdu ručí.
Zároveň všechno co má v komisi tak repasuje do 100% stavu a řekne ti co ta zbraň zažila a co ještě vydrží.Je to takovej ten starej profík řemeslník co už vymřeli.Já osobně k němu chodím nakupovat všechno a také "onanovat"ke stojanu s upravenejma 58. Lajk tu zbraň ani nepozná :-když si ji ten fachman vezme do parády.Ale ta cena,přesně tak jak ji chci je tam za 28000kč. A to je proti standartní 58 za 5200kč docela kurva rozdíl.příspěvek převzatej z původního vlákna...a ted dotaz na půlmotora...chodíš tam pořád? je to tam durt dobrý? v týdnu se tam půjdu kouknout na nějakou tu bezarovku
Neznám nikoho kdo si na něj stěžuje a vím že si u něj nechávaj upravovat zbraně i cizáci z celího světa. Zatav se u něj a zeptej se co má nebo o čem ví že bude na prodej.
Hned o 2 ulice vedle jsou Zbrane BEAREKA kde maj taky slušný zásoby,tak to sfoukni při jednomJá si u nich kupoval k vánocům novou 58
Honzik8719 (Člen) 08.02.2016 20:44:11 Offline |
pulmotor psal:Honzik8719 psal:pulmotor psal:Doporučuju v Praze puškařství Novotný,je to moc solidní pán a za to co prodává fuck opravdu ručí.
Zároveň všechno co má v komisi tak repasuje do 100% stavu a řekne ti co ta zbraň zažila a co ještě vydrží.Je to takovej ten starej profík řemeslník co už vymřeli.Já osobně k němu chodím nakupovat všechno a také "onanovat"ke stojanu s upravenejma 58. Lajk tu zbraň ani nepozná :-když si ji ten fachman vezme do parády.Ale ta cena,přesně tak jak ji chci je tam za 28000kč. A to je proti standartní 58 za 5200kč docela kurva rozdíl.příspěvek převzatej z původního vlákna...a ted dotaz na půlmotora...chodíš tam pořád? je to tam durt dobrý? v týdnu se tam půjdu kouknout na nějakou tu bezarovku
Neznám nikoho kdo si na něj stěžuje a vím že si u něj nechávaj upravovat zbraně i cizáci z celího světa. Zatav se u něj a zeptej se co má nebo o čem ví že bude na prodej.
Hned o 2 ulice vedle jsou Zbrane BEAREKA kde maj taky slušný zásoby,tak to sfoukni při jednomJá si u nich kupoval k vánocům novou 58
díky díky
upravenou 58?
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 09.02.2016 19:59:14 Offline |
Petr J. psal:...tak jsem hledal něco malého na nošení, to co se mi líbí, má původ v US....nechci ale nosit americkej kvér
Hele nepatrim do mistniho kverclub ale uz skoro deset let vlastnim a nosim postarozni cz50.... kdyz jsem ji koupil(dostal) prosla kompletni go a slouzi slouzi.....na to moje prcani.....jo na strelnici jsem povl pac nema glocka nebo siga ale mrdat je mala skladna funkcni
Banditatom psal:.....jo na strelnici jsem povl pac nema glocka nebo siga ale mrdat...
...chci to na nošení, né na terčovou střelbu...na to pořídím časem nějakou kozlici - třeba CZ-USA SPORTING (holub) a kulovnici - třeba CZ 557 VARMINT (terč)...
Líbí se mi nejvíc něco alá Ruger LCP nebo Glock 43...nelíbí se mi ale původ zbraní...
Petr J. psal:Banditatom psal:.....jo na strelnici jsem povl pac nema glocka nebo siga ale mrdat...
...chci to na nošení, né na terčovou střelbu...na to pořídím časem nějakou kozlici - třeba CZ-USA SPORTING (holub) a kulovnici - třeba CZ 557 VARMINT (terč)...
Líbí se mi nejvíc něco alá Ruger LCP nebo Glock 43...nelíbí se mi ale původ zbraní...
Mohu poprosit o zdůvodnění? Jen abych věděl (žádný rejpani).
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 09.02.2016 20:47:05 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:.....jo na strelnici jsem povl pac nema glocka nebo siga ale mrdat...
Prave ze starecka nosim pac ta zbran je opravdu mala.....mam jeste jednu jeste starsiale bohuzel pujde na reklamaci pac se mi zda ze posrali gocoz me sere strasne....ale jak pisu nejsem guru strelec strlim jen od 12let s tatou
Není náhodou glok rakušák?
Na nošení bych bral gloka 43 A na střelnicu asi nějakej revolver,protože s tym aspoň něco nastřílím. S pistolou trefím hovno
Ale já furt tihnu k tomu waltru ppk A na ráži seru,keci vo tom,že sedumpětašedesát je málo pouštím jednym uchem tam a druhym ven
Jo Tome,ta cz50 je ale aji přesná né? je to stejná koncepce jak ten waltr,tak to musí šlapat dobře Když na nějakou 50/70 kápnu v mém okolí za rozumnej peníz,tak ji klidně vemu místo toho waltra
nicola.foxx (Člen) 09.02.2016 21:05:38 Offline |
Hele jak je náročnej ten zbroják?
A jak jsou na tom Beretty?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 09.02.2016 21:58:32 Offline |
VikecB12 psal:Není náhodou glok rakušák?
Na nošení bych bral gloka 43 A na střelnicu asi nějakej revolver,protože s tym aspoň něco nastřílím. S pistolou trefím hovno
Ale já furt tihnu k tomu waltru ppk A na ráži seru,keci vo tom,že sedumpětašedesát je málo pouštím jednym uchem tam a druhym ven
Jo Tome,ta cz50 je ale aji přesná né? je to stejná koncepce jak ten waltr,tak to musí šlapat dobře Když na nějakou 50/70 kápnu v mém okolí za rozumnej peníz,tak ji klidně vemu místo toho waltra
50/70 se vyhni....tata mel tri kousky a vsechny problematicke....hele ja moc nestrilim nemam na to uz tolik casu....spis uz vubec ale s presnosti nemam problem co by😕se me libilo je cz 52 ale jak pisu jestli picnu par krabek rocne
Banditatom (Člen) 09.02.2016 22:03:40 Offline |
Jeste jsem pozapomel s cz 50strili i lena a na to ze strili jednou max 2x za rok tak velice dobre oproti tatove cz 75 me prijde starecek v mnoha ohledech lepsi....aspon me vyhovuje vic
Petr J. psal:...tak jsem hledal něco malého na nošení, to co se mi líbí, má původ v US....nechci ale nosit americkej kvér
To by mohlo splňovat, je to CZ
Ale historicky to je US
http://cz-usa.com/product/dw-eco-45-acp … 7-rd-mags/
God Save The Queen!