Nejsi přihlášen
Re: Pistolníci ll
Banditatom psal:VikecB12 psal:Není náhodou glok rakušák?
Na nošení bych bral gloka 43 A na střelnicu asi nějakej revolver,protože s tym aspoň něco nastřílím. S pistolou trefím hovno
Ale já furt tihnu k tomu waltru ppk A na ráži seru,keci vo tom,že sedumpětašedesát je málo pouštím jednym uchem tam a druhym ven
Jo Tome,ta cz50 je ale aji přesná né? je to stejná koncepce jak ten waltr,tak to musí šlapat dobře Když na nějakou 50/70 kápnu v mém okolí za rozumnej peníz,tak ji klidně vemu místo toho waltra50/70 se vyhni....tata mel tri kousky a vsechny problematicke....hele ja moc nestrilim nemam na to uz tolik casu....spis uz vubec ale s presnosti nemam problem co by😕se me libilo je cz 52 ale jak pisu jestli picnu par krabek rocne
Tyhle ročníky jsou fuck jen na hraní,do roku 90 jsme z toho střílely hodně moc a když si dal 3 zasobníky za sebou na Segala tak prasknul rám vzadu u kohoutu,naštěstí to platila VB tak se nafasovala jiná ale žádná nedala víc než 1000 ran moderního střílení (dvojstřely nebo přenášení na více cílu)prostě rychlá střelba je likvidovala jednu za druhou.Jsou přesný to je jasný,pevná hlaveň je dobrá ale zastaralá koncepce,když jí chceš zamknout na pořádny střelivo tak je to pokaždý hrozně složitý
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
Pořád tvrdím že zbraň na sebeobranu musí bejt co nejmenší a co nejvýkonější.
Tak že 40SW,nabo 45ACP.
Už vzhledem k tomu že vždycky obhájíš nutnou obranu a krajní nouzi s jedním výstřelem mnohem jednodušejc než když budeš muset do frajera na perníku nasázat celej zásobník 7.65.
Viděl jsem už je to dávno zatýkání bankovních lupičů zásahovkou a oni toho jednoho řádsky perníkem nafrčenýho zmrda 6x střelili do hrudníku a břicha 9kou a von se s nima pořád pral
Ještě je taky nevýhoda že ty menší ráže rády prolítnou a frčej dál,je dost na prd smáznout sice zmrda ale s ním mámu od 3 dětí co půjde vynést odpadky
Je fakt že dneska do 9 dělaji speciální střelivo co minimalizuje průlet skrza maximalizuje účinek v zasaženym tak že i ta 9 se dá dneska používat celkem bezpečně
Vím že tady u nás u některých "dutých" špiček problémy mají, a taky je dokážu koupit
To správné střelivu je tady ve videu na konci
https://www.youtube.com/watch?v=VkOvLkc … ture=cards
God Save The Queen!
Petr J. psal:Kelly01 psal:Problém je že s tímhle střelivem maj úřady u civila trošku problém
...tak když jde legálně koupit
omyl - to že jde legálně koupit ještě neznamená, že jde legálně použít k sebeobraně.
Loveckou 7,62 x 39 která tě vyvrhne si taky můžeš legálně koupit, ale nemůžeš jí mít v SA58, kterou máš pod kabátem na obranu
hans psal:Petr J. psal:Kelly01 psal:Problém je že s tímhle střelivem maj úřady u civila trošku problém
...tak když jde legálně koupit
omyl - to že jde legálně koupit ještě neznamená, že jde legálně použít k sebeobraně.
Loveckou 7,62 x 39 která tě vyvrhne si taky můžeš legálně koupit, ale nemůžeš jí mít v SA58, kterou máš pod kabátem na obranu
Nikdy nemůžeš zaregistrovat SA.58 za účelem sebeobranyVždycky sport,lov,zběratelství.
Pistolové střelivo které legálně koupíš je určeno primárně k sebeobraně,musíš se naučit co máš říkat poldům a u soudu,když ty dutý použiješ.Nebo držet hubu a zavolat právníka.
Vždycky můsíš bejt ten ohleduplnej hodnej opčan zahnaný do rohu,dutou jsi použil ze strachu před zraněním nezůčasněných osob.
Nesmíš vypovídat že jsi chtěl toho zmrda smáznout na 100% a ušetřit státu na soudních nákladechto fuck nejde.
půmotor: to jsi vzal kde tohle??
Nikdy nemůžeš zaregistrovat SA.58 za účelem sebeobranybadVždycky sport,lov,zběratelství.
asi jsem tedy jediná výjimka v ČR
nicola.foxx (Člen) 10.02.2016 10:37:51 Offline |
pulmotor psal:Nesmíš vypovídat že jsi chtěl toho zmrda smáznout na 100% a ušetřit státu na soudních nákladechto fuck nejde.
Ale uznej sám, že lhát by se nemělo.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
hans psal:půmotor: to jsi vzal kde tohle??
Nikdy nemůžeš zaregistrovat SA.58 za účelem sebeobranybadVždycky sport,lov,zběratelství.
asi jsem tedy jediná výjimka v ČR
Ty jsi mněl v žádosti o vydání nákupního povolení že chceš 58 pro skryté nošení tedy pro sebeobranu a na krerý písmenko ve zbrojáku jsis jí kupovalto mě teda zajímá.
pulmotor psal:hans psal:půmotor: to jsi vzal kde tohle??
asi jsem tedy jediná výjimka v ČRTy jsi mněl v žádosti o vydání nákupního povolení že chceš 58 pro skryté nošení tedy pro sebeobranu a na krerý písmenko ve zbrojáku jsis jí kupovalto mě teda zajímá.
Né nákupní ale žádost registrace tam to píšeš.
počkej, žádost o registraci je co? To jsem podle mě nikdy nevyplňoval....
NP mám vystavený na obranu a v průkazu zbraně se nic neuvádí...
Zbraň kategorie B můžeš skrytě nosit, to je buřt že je to SA58....
Tak proč bych jí nemohl mít na obranu?
V žádosti o schválení nabytí zbraně kat. A nebo B (A teda nepočítejme) se vyplňuje důvod nabytí..sběratelství, lov,sport nebo obrana)..alespoň jeden důvod ti musejí uznat, proto je nejlepší jich tam napsat co nejvíc..pokud napíšeš na tu 58 sport a obrana a oni oba důvody bez keců odsouhlasej, pak ji lze i nosit..pokud ne, tak ti uznaj sport a nosit ji nemůžeš..koneckonců je to pouze pistole samonabíjecí, kat B, takže nosit by klidně měla jít..registrace už jen vystavení "techničáku"..jakmile ti odklepnou si jí koupit, zaregistrovat jí musej..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:V žádosti o schválení nabytí zbraně kat. A nebo B (A teda nepočítejme) se vyplňuje důvod nabytí..sběratelství, lov,sport nebo obrana)..alespoň jeden důvod ti musejí uznat, proto je nejlepší jich tam napsat co nejvíc..pokud napíšeš na tu 58 sport a obrana a oni oba důvody bez keců odsouhlasej, pak ji lze i nosit..pokud ne, tak ti uznaj sport a nosit ji nemůžeš..koneckonců je to pouze pistole samonabíjecí, kat B, takže nosit by klidně měla jít..registrace už jen vystavení "techničáku"..jakmile ti odklepnou si jí koupit, zaregistrovat jí musej..
s tím přesně souhlasím a podle mě to tak je....
Kluci,řešili jste někdo samodomo předělávku zásobníků do kosy
z třiceti na třeba patnáct nebo deset?? Mám pár otřískanejch kousků,
který bych na to obětoval,ale nějak nechci jen tak do nich zatnout flexu
Stály mě pakatel a než kupovat za dvě tři kila zmenšeniny,zkusil bych je
upravit sám.. hledal jsem na netu a nenašel nic kloudnýho..
...a bude hůř!
hans psal:Meloun psal:V žádosti o schválení nabytí zbraně kat. A nebo B (A teda nepočítejme) se vyplňuje důvod nabytí..sběratelství, lov,sport nebo obrana)..alespoň jeden důvod ti musejí uznat, proto je nejlepší jich tam napsat co nejvíc..pokud napíšeš na tu 58 sport a obrana a oni oba důvody bez keců odsouhlasej, pak ji lze i nosit..pokud ne, tak ti uznaj sport a nosit ji nemůžeš..koneckonců je to pouze pistole samonabíjecí, kat B, takže nosit by klidně měla jít..registrace už jen vystavení "techničáku"..jakmile ti odklepnou si jí koupit, zaregistrovat jí musej..
s tím přesně souhlasím a podle mě to tak je....
Jaký máš písmenka ve zbrojáku,pokud ti vydali 58 na E tak je to špatně útočná puška není zbran určená ke skrytému nošení a na ochranu zdraví.Pokud máš B tak je to OK.Předčti si v zákoně jak máš přepravovat dlouhou zbran. Krátkou musíš mít mít u sebe a je to v pohodě.Chci vidět jak budeš sedět za volantem s 58 pod kabátem
Bohu žel nemáme zákony jako v USA kde můžes mít bouchačku viditelně.
Tady už je přestupek i to když jí nějakej kolemjdoucí na ulici uvidí a napráší tě
nikoho nezajímá, jak to budu přenášet, když to budu přenášet skrytě, třeba v báglu, tak nic neporušuju....
Já ti jen říkám, že mám NP vydaný na 58 na obranu a tak jí tak můžu nosit....
Zákon hovoří jasně jde to jak říká Hans.. ,a jako všechno v čechách je to na libovůli jednotlivejch úřadoven,kdy někdo to dává a jinej ne..Jak se často řeší na netu..
Nabývání vlastnictví dlouhé střelné zbraně kategorie B držitelem zbrojního průkazu skupiny E
Zákon č. 119/2002 Sb., o zbraních, ve znění pozdějších předpisů, rozdělil oproti předchozí právní úpravě nově zbraně do čtyř kategorií a stanovil pro jednotlivé kategorie odlišné obecné podmínky pro jejich nabývání do vlastnictví, držení a nošení. Zjednodušeně lze říci, že nabývat do vlastnictví a držet, popřípadě nosit zbraně
• kategorie A mohou držitelé zbrojního průkazu nebo zbrojní licence, pokud jim byla udělena výjimka (§ 8, § 9 a § 10),
• kategorie B mohou držitelé zbrojního průkazu nebo zbrojní licence, pokud jim bylo vydáno povolení (§ 8 a § 12),
• kategorie C mohou držitelé zbrojního průkazu nebo zbrojní licence (§ 14),
• kategorie D mohou fyzické osoby starší 18 let způsobilé k právním úkonům nebo právnické osoby (§ 15).
Výjimku z uvedených obecných podmínek tvoří např. držitelé zbrojního průkazu skupiny D, kteří nemohou nabývat zbraň kategorie A až C do vlastnictví, ale mohou pouze držet nebo nosit zbraň, na kterou má jejich zaměstnavatel vydán průkaz zbraně.
Při posuzování práva k nabývání vlastnictví a držení, popřípadě nošení zbraně kategorie B držitelem zbrojního průkazu skupiny E k ochraně života, zdraví nebo majetku je třeba především vycházet z těch ustanovení zákona o zbraních, která vymezují kategorie zbraní, nabývání vlastnictví, držení a nošení zbraní a oprávnění držitelů zbrojních průkazů.
Oprávnění k nabývání vlastnictví, držení a nošení zbraní držitelů zbrojních průkazů je upraveno rozdílně pro jednotlivé skupiny zbrojního průkazu v ustanovení § 28 zákona o zbraních.
Podle ustanovení § 28 odst. 4 písm. a) je držitel zbrojního průkazu skupiny E oprávněn nabývat do vlastnictví a držet, popřípadě nosit zbraň kategorie A, na kterou mu byla udělena výjimka, zbraň kategorie B, na kterou mu bylo vydáno povolení, nebo zbraň kategorie C. Vydávání povolení k nabývání vlastnictví a držení nebo nošení zbraní kategorie B upravuje ustanovení § 12 zákona o zbraních, které v odstavci 5 stanoví, že příslušný útvar policie vydá povolení vlastnit nebo držet zbraň kategorie B, pokud k tomu má žadatel řádný důvod. Podle písmene f) tohoto ustanovení se za řádný důvod považuje ochrana života, zdraví nebo majetku. Ustanovení § 12 odst. 6 zákona o zbraních pak upravuje i vydávání povolení k nošení zbraně kategorie B. Vzhledem k tomu, že výše uvedená ustanovení zákona o zbraních hovoří o zbraních kategorie B bez omezení, vyplývá tedy z této právní úpravy zcela jasně, že držitel zbrojního průkazu skupiny E je oprávněn nabývat do vlastnictví a držet, popřípadě nosit zbraně kategorie B na základě vydaného povolení v rozsahu zbraní této kategorie uvedených v § 5 zákona o zbraních bez dalšího omezení na krátkou nebo dlouhou zbraň.
Při vydávání povolení podle § 12 zákona o zbraních nelze např. spekulovat s tím, že dlouhou zbraň není možné nosit skrytě nebo není vhodná k ochraně života, zdraví nebo majetku. Uvedená spekulace nemůže být důvodem pro nevydání povolení k nabytí vlastnictví a držení, popřípadě nošení zbraně kategorie B držiteli zbrojního průkazu skupiny E z důvodu ochrany života, zdraví nebo majetku. Právní úprava jednoznačně umožňuje držiteli uvedeného zbrojního průkazu nabývat do vlastnictví a držet, popřípadě nosit i dlouhé zbraně kategorie B a spekulace o tom, že se dlouhá zbraň nehodí k ochraně života, zdraví nebo majetku je nepodložená, neboť si její využití k ochraně života, zdraví nebo majetku lze velice dobře představit např. na osamocených rozlehlých usedlostech.
...a bude hůř!
hans psal:nikoho nezajímá, jak to budu přenášet, když to budu přenášet skrytě, třeba v báglu, tak nic neporušuju....
Já ti jen říkám, že mám NP vydaný na 58 na obranu a tak jí tak můžu nosit....
Ty máš jen E? Já jo a docela by mě zajímalo,jestli by mě 58 nechali koupit...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
ne, mám A,B,E.
Nevidím zákonnej důvod, proč by tě nenechali....
Tet jsem volal kámoše státního zástupce a ten řek na tuhle otázku CITUJI:Noste si co chcete ale když to použiješ tak to musíš umět zákoně zdůvodnit,a zákon ti jasně vymezuje co je nutná obrana a krajní nouze a jak jí musíš od začátku chápat.Při použití 58 někde v zástavbě je jasný že jsi nic nepochopil a já ti máznu obecný ohrožení a je mě jedno jestli jsi střílel oprávněně,nejsme kurva ve válce.
Tak asi takhle
Jj,je to taky část pravdy.. jedna věc je znění zákona a druhá výklad..
prostě se shodneme,že nebudeme zatím střílet kosama na ulici
Milane,co ty krátký zásobníky,nevíš?? na Tebe jsem sázel,že jste to pitvali pilkou
...a bude hůř!
pulmotor psal:Tet jsem volal kámoše státního zástupce a ten řek na tuhle otázku CITUJI:Noste si co chcete ale když to použiješ tak to musíš umět zákoně zdůvodnit,a zákon ti jasně vymezuje co je nutná obrana a krajní nouze a jak jí musíš od začátku chápat.Při použití 58 někde v zástavbě je jasný že jsi nic nepochopil a já ti máznu obecný ohrožení a je mě jedno jestli jsi střílel oprávněně,nejsme kurva ve válce.
Tak asi takhle
S tim castecne souhlasim. Ale zkratka sa58 je na obranu legalni..
karlos100 psal:Jj,je to taky část pravdy.. jedna věc je znění zákona a druhá výklad..
Milane,co ty krátký zásobníky,nevíš?? na Tebe jsem sázel,že jste to pitvali pilkou
Né normálně koupit na bazarech,daj se sehnat od 150kč.použitý a když má unavenou poružinu tak do něj zastříhnout dlouhou podle závitů na tý starý
hans psal:pulmotor psal:Tet jsem volal kámoše státního zástupce a ten řek na tuhle otázku CITUJI:Noste si co chcete ale když to použiješ tak to musíš umět zákoně zdůvodnit,a zákon ti jasně vymezuje co je nutná obrana a krajní nouze a jak jí musíš od začátku chápat.Při použití 58 někde v zástavbě je jasný že jsi nic nepochopil a já ti máznu obecný ohrožení a je mě jedno jestli jsi střílel oprávněně,nejsme kurva ve válce.
Tak asi takhleS tim castecne souhlasim. Ale zkratka sa58 je na obranu legalni..
Asi ano ale ůplně na hono když si pudeš sednout za prostřelený vokno v paneláku co je 2km daleko.
Podle mně je tam ta benevolence v zákoně hlavně kvůli brokárnám,ty používají i agenturníci co vozej prašule
pulmotor psal:karlos100 psal:Jj,je to taky část pravdy.. jedna věc je znění zákona a druhá výklad..
Milane,co ty krátký zásobníky,nevíš?? na Tebe jsem sázel,že jste to pitvali pilkouNé normálně koupit na bazarech,daj se sehnat od 150kč.použitý a když má unavenou poružinu tak do něj zastříhnout dlouhou podle závitů na tý starý
ok,nebudu vymejšlet
...a bude hůř!
VikecB12 psal:Ještě kdyby to tak mohlo udělat ratatatatata,tak by to bylo uplně gut
kéž by, ale tady to můžeš zkusit leda hubou
hans psal:VikecB12 psal:Ještě kdyby to tak mohlo udělat ratatatatata,tak by to bylo uplně gut
kéž by, ale tady to můžeš zkusit leda hubou
Tady i s tou hubou vopatrně,pamatuj co bylo napsaný na starejch vojenskech vysílačkách.
NEPŘÍTEL NASLOUCHÁ
K.a.s.y.m. (Člen) 14.02.2016 12:52:39 Offline |
Kelly01 psal:Jo,jo, je to jeho identita, má. od nich i pinzetu na obočí a pilníček na paty
Ale konec žertů, beru teriérku do lesa
máš boty na běhání
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kelly01 psal:Tipuji že Filouspvi už jsou v nákupním centru nebo v cukrárně
...blbečku, po sladkym mě bolej zuby...nacpal sem se hovjezim gulášem, počkam aš se pes, kerej usnul pod stolem probudí a dem k Jizeře a do zámeckýho parku trénovat poslušnost
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 14.02.2016 16:10:01 Offline |
Kelly01 psal:Jo,jo, je to jeho identita, má. od nich i pinzetu na obočí a pilníček na paty
Ale konec žertů, beru teriérku do lesa
Tak bacha na zajice
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Nemáš strach z myslivců,když jí necháš takhle lítat v polích.
Kolem Prahy střílej na všechno co se pohne,tak že psi pouštím jen v oranžovém postroji a ješt jenom někde.
Banditatom (Člen) 14.02.2016 19:14:17 Offline |
pulmotor psal:Nemáš strach z myslivců,když jí necháš takhle lítat v polích.
Kolem Prahy střílej na všechno co se pohne,tak že psi pouštím jen v oranžovém postroji a ješt jenom někde.
Jj jenze v okoli prahy nepoznaj terriera od srnky
Selfíčko není, byl jsem zlitej z toho kalupu jak hovado
Občas strach mám, pitomců je i tady dost
Když vona je hrozně samostatná, klidně si vodběhne o pár zatáček dopředu a teprve tam počká jestli už milostivě jdu, jak mne uvidí vyrazí dál..
Ale na povel přiletí, to jo, sice nevím občas odkud a kdy, ale občas i něco donese
God Save The Queen!
...mašlička bjehala po zámeckym parku, krom tenisáku nic nenosila, nigde se nekoupala a ani nikam nezdrhala, vopčas zakňučela, bo se zatím i bojí, tagže nic zásadního, co by stálo za fotku z mojí vopstarožní Nokije s foťákem 1,3 MPx
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 14.02.2016 20:24:22 Offline |
Kelly01 psal:Selfíčko není, byl jsem zlitej z toho kalupu jak hovado
Když vona je hrozně samostatná, klidně si vodběhne o pár zatáček dopředu a teprve tam počká jestli už milostivě jdu, jak mne uvidí vyrazí dál..
Ale na povel přiletí, to jo, sice nevím občas odkud a kdy, ale občas i něco donese
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 29_010.jpg
no to by si tady mohli zkusit..to by dostali pěkně za uši..tady střílej jen kočky..navíc střelit mi po psu má problém...až na vyjímky se odemně nehnou na víc jak deset metrů tak bych to bral jako útok na mojí osobu.
K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:Selfíčko není, byl jsem zlitej z toho kalupu jak hovado
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 29_010.jpgno to by si tady mohli zkusit..to by dostali pěkně za uši..tady střílej jen kočky..navíc střelit mi po psu má problém...až na vyjímky se odemně nehnou na víc jak deset metrů tak bych to bral jako útok na mojí osobu.
Jo útok na tebe to bejt může samozřejmě že bych taky opětoval palbu ale
toho psa už to nevskřísí tady si fakt musíme dávat bacha.Neni to tak dávno co tu suveréně pálil po dítěti na sánkách že prej "MYSLEL"že je to kanec
K.a.s.y.m. (Člen) 15.02.2016 07:03:01 Offline |
pulmotor psal:K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:Selfíčko není, byl jsem zlitej z toho kalupu jak hovado
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 29_010.jpgno to by si tady mohli zkusit..to by dostali pěkně za uši..tady střílej jen kočky..navíc střelit mi po psu má problém...až na vyjímky se odemně nehnou na víc jak deset metrů tak bych to bral jako útok na mojí osobu.
Jo útok na tebe to bejt může samozřejmě že bych taky opětoval palbu ale
toho psa už to nevskřísí tady si fakt musíme dávat bacha.Neni to tak dávno co tu suveréně pálil po dítěti na sánkách že prej "MYSLEL"že je to kanec
to ja vim že to psa nevzkřísí..nic méně je tady u nás mezi myslivcema nepsaný pravidlo že se psy nestřílej a pokud je mi známo držej se toho pokud nenajdou něco roztrhanýho.
nicola.foxx (Člen) 15.02.2016 14:32:20 Offline |
TVL proč jsou ty termíny na zkoušky tak kravsky dlouhý? To se ozbrojuje celej národ nebo jak?
Dneska jsem si podal přihlášku a termín mám 15.6.
Jak kde..u nás třeba vim, že když porušim pravidlo příslušnýho útvaru dle bydliště a popojedu o 25km vedle, tak mám vše hned..povolení k nabztí na počkání..registrace a zkoužky ZP do měsíce..
Nejlepší jsou ty důvody nabytí..Kryšot: Na co to potřebuješ? Na mohamedány??..tak to joo...
PURE NAKED BIKE!
nicola.foxx (Člen) 15.02.2016 14:55:52 Offline |
Mám to pro Praha východ a jsou to 4 měsíce.
Praha to prej má ještě horší.
..a hlavně ten Hradec se snaží, aby prošlo co nejmíň žadatelů..znepříjemňujou to jak můžou..u zkoušek se nesmí stát jedinej špatnej pohyb apod..(takhle se o tom bavili policajti v xxxx, kde se naopak snažej to lidem udělat sice dle předpisů, ale bez zbytečných komplikací..
PURE NAKED BIKE!
svatej psal:Filous psal:zzzmrzlinar psal:tak jsem včera koupil tudlenc pumpovačku
http://walkingdead.wikia.com/wiki/File: … A8_-1-.jpg
už se těším jak si o víkendu nechám nakopat rameno mimochodem je velkej rozdíl v kopanci od 12/70 a 12/76 magnum?...to je pjeknýýýý ...eště bych trochu skrátil hlaveň a vyrazil bych na lof
by si akorat vybeh pred barak,ne?
Vono to nemá ten nábojovej válec ničim spřaženej s hlavní nebo na tý fotce něco uniklo
Jo a zkusna ňákym až si bude chtít vystřelit můj oblíbenej žertík,první 3 normální 3mm broky a další jednu s 8mm broky v Magnumu.To uteče slzička i největším tvrdákům.Taky jsem si tenkrát ucvrnknul
Honzik8719 (Člen) 15.02.2016 18:31:23 Online |
ďál sem v Jihlavě, přihláška 15.12. zkouška 4.2....docela sem čuměl na kapacitu...bylo nás tam 32 a z toho se jeden olmuvil a dva se neráčili dostavil a jako mezi těma lidma byli někteří docela divnolidi
nicméně čekám na tu kartičku už týden nekonečný čekání
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 15.02.2016 18:37:24 Online |
pulmotor psal:svatej psal:Filous psal:
...to je pjeknýýýý ...eště bych trochu skrátil hlaveň a vyrazil bych na lofby si akorat vybeh pred barak,ne?
Vono to nemá ten nábojovej válec ničim spřaženej s hlavní nebo na tý fotce něco uniklo
Jo a zkusna ňákym až si bude chtít vystřelit můj oblíbenej žertík,první 3 normální 3mm broky a další jednu s 8mm broky v Magnumu.To uteče slzička i největším tvrdákům.Taky jsem si tenkrát ucvrnknul
pěkný docela bych si z toho zkusil vystřelit nějakou takovou srandu bych si taky rád časem pořídil
...relativní kochač...
Kelly01 psal:A nejlepší je udělat si D, na to jsou myslím jen 4 testy a ty se daj naučit nazpaměť bez předchozího učení
Ale zas se misíš trefit na 15m
Testy už nejsou dle skupin. Jsou pro všechny skupiny stejný a jen se mění počet bodů nutný ke splnění. Na D a E je to 74/79
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Honzik8719 (Člen) 15.02.2016 19:17:36 Online |
mr.BSE psal:Kelly01 psal:A nejlepší je udělat si D, na to jsou myslím jen 4 testy a ty se daj naučit nazpaměť bez předchozího učení
Ale zas se misíš trefit na 15mTesty už nejsou dle skupin. Jsou pro všechny skupiny stejný a jen se mění počet bodů nutný ke splnění. Na D a E je to 74/79
musíš zohlednit ten věk jauvajs
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 15.02.2016 19:53:21 Offline |
Kelly01 psal:Smradi
Ještě mi řekněte že jsem starej
....nejses ale uz ti tu chystam taborak
Banditatom (Člen) 15.02.2016 20:39:39 Offline |
Kelly01 psal:Pak prosím na "loučku"
Jsem si vzpomněl na tohle.
https://www.youtube.com/watch?v=LMY8Aakvxp4
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx psal:TVL proč jsou ty termíny na zkoušky tak kravsky dlouhý? To se ozbrojuje celej národ nebo jak? Dneska jsem si podal přihlášku a termín mám 15.6.
...já to dával před měsícem a termín mám o měsíc dřív než Ty...ale pro Prahu už jsou dnes prý termíny na září...
...podle všeho se národ ozbrojuje...a to dost
Letí to, v japan bych už byl bez papírů bo bych ji nezved
A ta přesýpačka se mi líbí, bohužel to asi v reálu nekoupím, ale mám nápad, kolega hrobař mne proseje "na jemno" a pokud by se toho někdo ujal mohla by se udělat "památeční" limitovaná série přesýpaček na vajíčka(možná i s citáty), popel časem dávám dobrovolně a zdarma
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Letí to, v japan bych už byl bez papírů bo bych ji nezved
A ta přesýpačka se mi líbí, bohužel to asi v reálu nekoupím, ale mám nápad, kolega hrobař mne proseje "na jemno" a pokud by se toho někdo ujal mohla by se udělat "památeční" limitovaná série přesýpaček na vajíčka(možná i s citáty), popel časem dávám dobrovolně a zdarma
Ta přesejpačka je dost hrůzná představaTy vole makat ještě po smrti
Takže už to nemůžu mít ani doma
http://zpravy.idnes.cz/poslanci-se-bour … domaci_kop
God Save The Queen!
ZNOVU PŘIPOMÍNÁM:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.gunban.eu
http://www.tacticaltraining.cz/cz/?p=petice.html
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2016 17:36:22 Offline |
Kelly01 psal:Takže už to nemůžu mít ani doma
http://zpravy.idnes.cz/poslanci-se-bour … domaci_kop
ale klíííd to je teprve návrh.
K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:Takže už to nemůžu mít ani doma
http://zpravy.idnes.cz/poslanci-se-bour … domaci_kopale klíííd to je teprve návrh.
No,určitě to neprojde,bude tam určitě nějaký pozměňování,ale jak to známe z minulosti,tak ještě k horšímu. Nějakej chytrák tam zakomponuje ještě nějakou větičku,kerou tomu dá tuplem korunu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2016 17:43:32 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:Takže už to nemůžu mít ani doma
http://zpravy.idnes.cz/poslanci-se-bour … domaci_kopale klíííd to je teprve návrh.
No,určitě to neprojde,bude tam určitě nějaký pozměňování,ale jak to známe z minulosti,tak ještě k horšímu. Nějakej chytrák tam zakomponuje ještě nějakou větičku,kerou tomu dá tuplem korunu
nikde neninpsáno že musíš mít zbraň doma
Honzik8719 (Člen) 18.02.2016 19:25:27 Online |
hans psal:ZNOVU PŘIPOMÍNÁM:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.gunban.eu
http://www.tacticaltraining.cz/cz/?p=petice.html
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
přijde mi lepší to podepsat vlastní rukou teda
nevíš do kdy to je?
...relativní kochač...
podepsal jsem obě.... ta elektronická asi není nic moc, ale napříč Evropou nic lepšího není....
myslím že platnost omezená není....zatím.....
zzzmrzlinar (Člen) 18.02.2016 22:12:45 Offline |
pro ty, kteří někdy přemýšeli na přesností Kosy s ruzným střelivem: Dost jsem dumal na tím, že slavná Vz.58 je sice skvělá zbraň, ale přesnost, není úplně kdovíjaká, tak jsem dnes provedl test s různými druhy střeliva, celkem 7 druhů.
vzdálenost 50 metrů, 2 stupně Celsia, bezvětří, ležka s oporou na střeleckých pytlích.
Stříleno přes kolimátor 3 MOA na boční montáži.
Střelcem jsem byl já, tzn. ne moc dobrý, poloslepý, obrýlený jouda. Tzn. dost z toho rozptylu může být mojí chybou, taky je mi jasné, že vzdálenost je dost krátká a má to i jiné nedokonalosti, přesto všechno myslím, že vzhledem k výsledku to nějakou informační hodnotu má.
Střelivo prům. Rozptyl v cm
voj. Čína poměděná, ozn 69/13 7
voj. Čína šedivá, bez ozn. (nerovné špičky střel) 7,5
voj. Čína zelená, bez ozn 7
voj. Maďar,SM41/09 sportwaffen-munition.de 7
voj. české, CZH 7
civ. Barnaul FMJ 123gr, nekorozivní zápalka,boxer 4,5
civ. Sellier FMJ, 2907/2, nekorozivní záp. boxer 4,5
pro mě z toho výplývá, že všechny vojenské mají plus minus stejnou přesnost, spíš tedy nepřesnost, kdežto civilní jsou znatelně přesnější .
mírně se lišil střední bod zásahu, kdy všechny vojenské chodili cca 1-2 cm výše než civilní
Jak není dokonalá všechno co jsi nastřílel je v hrudním koši,je to polní utočná puška pro pitomce s životností do 3 minut.
Tak že super,na to co je zkonstruovaná je perfektní.
Vem kteroukoli loveckou pušku do 25000 tisic,vystřel v rychlém sledu 30 ran a pak s ni nastřílej líp než s 58.Jsem opravdu zvědavej.Ta 58 ten nástře drží i po 100 ranách v rychlím sledu a to je to na co je udělaná.To nemluvě o tom že se hlaven vydouvá až tak po 30000 výstřelech což je ůžasný.
zzzmrzlinar (Člen) 19.02.2016 00:56:04 Offline |
pulmotor psal:Jak není dokonalá všechno co jsi nastřílel je v hrudním koši,je to polní utočná puška pro pitomce s životností do 3 minut.
Tak že super,na to co je zkonstruovaná je perfektní.
Vem kteroukoli loveckou pušku do 25000 tisic,vystřel v rychlém sledu 30 ran a pak s ni nastřílej líp než s 58.Jsem opravdu zvědavej.Ta 58 ten nástře drží i po 100 ranách v rychlím sledu a to je to na co je udělaná.To nemluvě o tom že se hlaven vydouvá až tak po 30000 výstřelech což je ůžasný.
však já neříkal, že není dokonalá, já říkal, že není moc přesná . Což evidentně jelita co se snažej z ní udělat odstřelovačku nechápou. Je to super útočná puška, která vydrží naprostej nesmysl a spolehlivá je naprosto. Fakt je, že nejen myslivecké tenké flinty, ale i třeba Saiga po 20 ranách vodjede nástřelem o 20cm jinam, kdežto Kosa to má rozházený hned vod začátku. To esivá zvládne solit terč velikosti chlapa na 300 metrů jdu vyzkoušet příští týden.
+4 pod mrakem, lehký déšť
Beru psa, už se protahuje a kopu ho ven
Pes mi včera dospěl, poprvé vyjel bezdůvodně na člověka - cikána, tzn. správně se v dnešní době orientuje tak dostala "kokinko"
Bohužel ta "rasistická" svině sebou měla rotvajlera tak musela holka covnout, mají to holt jak u nás, minorita si může dělat co chce
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 19.02.2016 09:53:26 Offline |
Kelly01 psal:+4 pod mrakem, lehký déšť
Beru psa, už se protahuje a kopu ho ven
Pes mi včera dospěl, poprvé vyjel bezdůvodně na člověka - cikána, tzn. správně se v dnešní době orientuje tak dostala "kokinko"
Bohužel ta "rasistická" svině sebou měla rotvajlera tak musela holka covnout, mají to holt jak u nás, minorita si může dělat co chce
To ji to trvalo...pri koncentraci hnedocechu v Prerove