Nejsi přihlášen
Nemecka helma 2.svetova replika kde sehnat ?
Ahoj, kamos ma origos SS helmu na chopra, ale schani pro svoji starou v nejakym plastovym a nebo sklolaminatu provedenim repliku podobne helmy, M38 M40 a nebo jinou. Replika plast kvuliva vaze, jeho pani by to nedala ten plech. Nevite moravaci kde tady v okoli by se to dalo hlavne i vyzkouset, pac po netu neco kupovat je na kokot.
Lepsi foto aktualne nemam
Re: Nemecka helma 2.svetova replika kde sehnat ?
jsem to viděl i v bikerscrw.....
Diky, v tom bikerscrownu sem neco nasel, uvidi no snad si vybere neco. Hlavne to ma byt pro ni lehky na palicu, je to pro obcasny jezdeni pro spolujezdkyni, bo zenska ma stat u plotny a zaroven met zarazeny ruky v drezu .
Diky
ten nákup bych zvážil - jako hroznej drsňák v tom občas jezdím na jawě (v klasický železný), ale dá se to vydržet tak 30 km. Pak už mě z toho tak bolí hlava a zuby, že bych se posral.... Je to o hluku, foukání na čelo, uši a spánky atd....
pro pohodlnou projížďku to podle mě není, ať je to železný nebo plastový....
VikecB12 psal:Bajkrskraun a myslím to mívali aji v motocentrum olomouc u toho kokota...
Ten me taky pak napadl no , psal sem mu at si tady ty dva kramy objezdi se starou a neco ji narazi na hlavu
hans psal:ten nákup bych zvážil - jako hroznej drsňák v tom občas jezdím na jawě (v klasický železný), ale dá se to vydržet tak 30 km. Pak už mě z toho tak bolí hlava a zuby, že bych se posral.... Je to o hluku, foukání na čelo, uši a spánky atd....
pro pohodlnou projížďku to podle mě není, ať je to železný nebo plastový....
Tady ten se s tim nemaze, ve 170kmh na intru vedle me jede a drzi si jednou rukou helmu na hlave , zatacky na buchlakach projizdi ze to jsou v riditkach chvilkama harakiri, to bys musel videt proste, David je pacient ve spravnym smyslu . Kdysi mel gsxr 1100 W, dal to prozatim pryc a koupil si 14 intra a preutvoril si to do peknyho stylu.
Stránky: 1