Nejsi přihlášen
Osička v brzdovém třemu
Ahoj všichni,
v sobotu jsem začal připravovat moto na sezonu a řekl jsem si že vyčistím brzdové třmeny. Bohužel u pravého brzdového třmenu je stržená horní část osičky která drží brzdové destičky - proště ji šroubovákem nepovolím, protože je to tam pěkně omleté. Nemáte někdo nápad, jak na to a nemuse to odvrtávat? Je to tam na plochý šroubovák a hrany jsou tak sjetý, že nejni možnost za to pořádně zabrat.
Prosím o rady a nápady a všem zúčastněným předem děkuji.
Jedná se o bandasku 600S, r. v. 1998.
Re: Osička v brzdovém třemu
...je to jen záslepka, osička je aš pod ní a je na pjetku imbus...vohřej to horkovzduškou a neboj se mu jí nandat pořádnou kladivem a pag pořádnym šroubovákem, nejlíp na "Téčku" povolit...dyš ani to nepude, tag důlčikem nebo malym sekáčkem a kladivem povolit...dyš ani to nepude, tag do tý záslepky vrtni malou díru a vytahovákem to zaručeně povolíš...neboj se, mezi tou záslepkou a samotnou osičkou je kosek místa...a dyš nebudeš chtít kupovat ty záslepky nový, nacpi tam pag enem plastovou nebo gumovou záslepku...nejni zač
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 09.04.2013 18:44:16 Offline |
Kožak psal:....všichni nato zapomínaj ale Sovětský způsob je stále nejůčinější
jako, že hodinky z SSSR zvládnou 1h za 45min?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Taky sem se s tim loni drbal a taky na pravym brzdici. Taky sem to mel totalne vymackany. Pobouchal sem to kladivem - ale fest! a pak sem na kus toho bejvalyho šlicu nasadil takovej ten poklepavatelnej sroubovak (proste ten, co ma kov az nahoru a leze ven) povolil sem to v podstate vodsekavanim
nevim jak lip to napsat
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1