Nejsi přihlášen
Jízda s propadlou TK na STK
Jsem debil a nechal jsem si propadnout STK, dneska končí, věděl jsem že to je někdy v dubnu, ale myslel jsem si že mám ještě chvíli čas... teď jsem si toho všim, shodou okolností mám auto v servisu a zejta jsem na tom chtěl jet do práce, takže bych se cestou stavil na STK...
když mě ráno chytí, co mi hrozí, pokud narazim na kreténa s kterym bych se nedomluvil?
Re: Jízda s propadlou TK na STK
Ondráš psal:yebat psal:a kurva...
Tohle je horní hranice...
V případě že by našli něco co je ve vyhlášce 341/2002 Sb., která definuje závady ohrožující bezpečnost provozu.
s motorkou nic neni... akorát nemá Ečka na zrcátkách...
Banditatom (Člen) 08.04.2013 18:53:05 Offline |
yebat psal:Ondráš psal:yebat psal:s motorkou nic neni... akorát nemá Ečka na zrcátkách...
Nehomologované díly?
jo
mě policajt zastavil a zdupal mě, že tak pěkná motorka a mám propadlou technickou prej dáme to za 500 bez zápisu když mi slíbíte, že se v pondělí dostavíte na stk
Takže jinej kraj jinej mrav
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 08.04.2013 18:56:56 Offline |
richie psal:vyražený na nálepce je duben.... na místě poznaj piču... stačí nebourat
když to bude kokod tak si to zjistí přesně
Banditatom psal:richie psal:vyražený na nálepce je duben.... na místě poznaj piču... stačí nebourat
zjistí jestli je to pojištěný..... STK už umí taky? To sem nevěděl....
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Banditatom psal:richie psal:vyražený na nálepce je duben.... na místě poznaj piču... stačí nebourat
Koukaj jenom po známce,tam to má do dubna.Mě taky zastavili a byl jsem podle datumu bez STK.Akorád mě upozornili,že mám na to tejden abych si tu technickou udělal.
Ondráš psal:Pokuta 5.000-10.000 Kč
Zákaz činnosti řízení od šesti do 12 měsíců.
5 bodů.
Hele já loni dostal 500 Kč a bez bodu.
Docela náhodně - na světelný za mnou zastavil policajt na motorce a nalepil se na mě tak že to přečet, v autě by neměl šanci
Docela jsem čuměl, že i v pepíkově jsou takový pohodáři. Pokecali jsme o motorkách, dal mi rady co mám říct, kdyby mě ještě někdo chytil cestou domu přes půl republiky, popřál šťastnou cestu a pustil dál
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Banditatom (Člen) 08.04.2013 19:47:52 Offline |
Libor nx psal:Banditatom psal:richie psal:vyražený na nálepce je duben.... na místě poznaj piču... stačí nebourat
Koukaj jenom po známce,tam to má do dubna.Mě taky zastavili a byl jsem podle datumu bez STK.Akorád mě upozornili,že mám na to tejden abych si tu technickou udělal.
diť píšu, že když bude chtít tak zjistí
a když jsme u teho... juknul jsem na techničáky a mám 4 měsíce propadlou Ducati
Banditatom psal:Libor nx psal:Banditatom psal:
když to bude kokod tak si to zjistí přesněKoukaj jenom po známce,tam to má do dubna.Mě taky zastavili a byl jsem podle datumu bez STK.Akorád mě upozornili,že mám na to tejden abych si tu technickou udělal.
diť píšu, že když bude chtít tak zjistí
a když jsme u teho... juknul jsem na techničáky a mám 4 měsíce propadlou Ducati
´
a určitě jí povezeš na podválu jako já co? tady se střídaj v sedum... chvíli před sedmou vyjíždim, na technický maj taky od sedmi, tak abych tam byl první... a pak v klidu na kafe doi práce... ale jako sere mě to... všimnout si toho dneska o hodinu dřív, tak to mám a nemusim mít nerva...
Banditatom (Člen) 08.04.2013 20:13:45 Offline |
yebat psal:Banditatom psal:Libor nx psal:
Koukaj jenom po známce,tam to má do dubna.Mě taky zastavili a byl jsem podle datumu bez STK.Akorád mě upozornili,že mám na to tejden abych si tu technickou udělal.diť píšu, že když bude chtít tak zjistí
a když jsme u teho... juknul jsem na techničáky a mám 4 měsíce propadlou Ducati´
a určitě jí povezeš na podválu jako já co? tady se střídaj v sedum... chvíli před sedmou vyjíždim, na technický maj taky od sedmi, tak abych tam byl první... a pak v klidu na kafe doi práce... ale jako sere mě to... všimnout si toho dneska o hodinu dřív, tak to mám a nemusim mít nerva...
mám to 400m s toho 200m po hlavní
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2013 08:29:12 Offline |
Libor nx psal:Banditatom psal:richie psal:vyražený na nálepce je duben.... na místě poznaj piču... stačí nebourat
tak tady se seredne pletes.v momente kdy uvidi ze STK komci ten mesic co je tak sedne do auta a overi si presnej datum s tim nemaj problem. a pak uz jen zalezi na konkretnim cajtovi jak te potresta...jestli domluvou a nebo 5000 a sebranim not.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mour psal:..zas s těch policajtů nedělejte úplné kokoty, když Tě chytí, tak mu slušně a s pokorou řekneš, že jedeš na STK, ukážeš, že máš sebou velký TP .......a jedeš dál.... jak jinak se máš na tu STK dostat?
Vozejk.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Mour psal:..zas s těch policajtů nedělejte úplné kokoty, když Tě chytí, tak mu slušně a s pokorou řekneš, že jedeš na STK, ukážeš, že máš sebou velký TP .......a jedeš dál.... jak jinak se máš na tu STK dostat?
Vozejk.
...já se asi narodil v jiným kosmosu
....jojo, čím větčí pakárna tím líp
Pokud ti STK skončila ted v Dubnu, tak PČR na to nepřijde... že už jedeš s neplatnou STK
Leda že by ses nachomitl do nějaké nehody "i nezaviněné" jsi okamžitě vyníkem ty... A pojištovny ti od toho dají ruce pryč...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Mour psal:..zas s těch policajtů nedělejte úplné kokoty, když Tě chytí, tak mu slušně a s pokorou řekneš, že jedeš na STK, ukážeš, že máš sebou velký TP .......a jedeš dál.... jak jinak se máš na tu STK dostat?
Já by držel hubu a popřípadě rejpani pana muže zákona by se ohradil stim že mi končí TK končí až koncem měsíce např. 22.Dubna
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Jak říká Mour
má to na tu STK snad 200 km?tímhle jsem si nikdy hlavu nelámal, prostě sednu a jedu šance, že tě zastaví je asi stejně tak velká, jako že nabourá, když ví, že nemá STK tak asi nepojede jako kokot Ni?Auto s propadlou STK snad taky povezeš na vozejku? To je jako když jedeš na 90sátce 150, taky průser a všichni tak jezdíte.Furt řešíte viny, stojej snad cajti každejch 50 metrů?
The father of the little princess of the dawn
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2013 10:43:57 Offline |
jak??tak jak mi to jednou policajt rek.sezente si odtahovku a odvezte si to...a mas smolika a zadnou sanci na vymluvu.
hlemejzd999 (Člen) 09.04.2013 11:01:27 Offline |
ja mam zas s policajtama zkušenosti veskrze kladné- když jsem jel na technickou s propadlým datumem, ale ve stejném měsíci , taky mě stavěli a povídá , že mi končí technická a co jako budu delat , tak jsem na nej z batohu vytáh velkej techničák, řek sem mu , že jedu už druhej tejden noční , že přes den furt spim a nemel sem čas tam dojet , tak me normalne pustil...asi si za mnou rikal - chudák - v takovym malym korejskym aute jezdi..
proste si myslim , že i policajti nejsou kokoti a je s nima normalní domluva ...jo a byli to hluchavky s bílejma čepicema, takže žáný místní strážmistři z Pacova , ale jihlaváci ..a to se o nich rika , jaky sou svine.
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:..zas s těch policajtů nedělejte úplné kokoty, když Tě chytí, tak mu slušně a s pokorou řekneš, že jedeš na STK, ukážeš, že máš sebou velký TP .......a jedeš dál.... jak jinak se máš na tu STK dostat?
jak??tak jak mi to jednou policajt rek.sezente si odtahovku a odvezte si to...a mas smolika a zadnou sanci na vymluvu.
...jak jsem psal o jiným kosmosu viz výše
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2013 11:30:57 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:..zas s těch policajtů nedělejte úplné kokoty, když Tě chytí, tak mu slušně a s pokorou řekneš, že jedeš na STK, ukážeš, že máš sebou velký TP .......a jedeš dál.... jak jinak se máš na tu STK dostat?
...jak jsem psal o jiným kosmosu viz výše
je to vzdy o lidech.kdyz narazis na debila je lepsi se nehadat nebo pouze rukama
yebat psal:Jsem debil a nechal jsem si propadnout STK, dneska končí, věděl jsem že to je někdy v dubnu, ale myslel jsem si že mám ještě chvíli čas... teď jsem si toho všim, shodou okolností mám auto v servisu a zejta jsem na tom chtěl jet do práce, takže bych se cestou stavil na STK...
když mě ráno chytí, co mi hrozí, pokud narazim na kreténa s kterym bych se nedomluvil?
já to měl podobně a risknul sem to ty dva kilometry plny strachu :D jel sem ale dost rychle abych tam byl :D
Petr J. psal:Banditatom psal:.. juknul jsem na techničáky a mám 4 měsíce propadlou Ducati
...ta je ale propadlá z výroby....
právě že jde o lidi... a zrovna u nás slouží jeden akční píčus, co už mě jednou stavěl... zastavit jsem musel, jinak bych ho přejel... oblejzal všechno, i datum na lékárničce... ten vůl pokutoval dokonce svoje známý a je to fakt idiot... :D narazit na něj, tak jsem bez papírů, tim pádem bez práce atd... narazit na kokoholiv jinýho z naší služebny, tak ho slušně pozdravim, s většinou si dokonce tykám... ale tenhle píčus... (nejhorší je, že tam tomu za chvíli bude velet...)
spíš mi šlo o to, zjistit jestli mi hrozí pokuta, nebo trest smrti... na pokutu srát... ale bez papírů by mě fakt mrdlo...
techickou jsem doatal bez jediný připomínky, akorát řikal, že nevypadá na ty kilometry co má natočený...
hlemejzd999 (Člen) 09.04.2013 14:43:19 Offline |
děda psal:Petr J. psal:Banditatom psal:.. juknul jsem na techničáky a mám 4 měsíce propadlou Ducati
...ta je ale propadlá z výroby....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
yebat psal:právě že jde o lidi... a zrovna u nás slouží jeden akční píčus, co už mě jednou stavěl... zastavit jsem musel, jinak bych ho přejel... oblejzal všechno, i datum na lékárničce... ****lo...
techickou jsem doatal bez jediný připomínky, akorát řikal, že nevypadá na ty kilometry co má natočený...
Lidi jsou ruzné... ale prosimtě, odkud by to ten policajt zjistil? že už máš propadlou technikou? Dle SPZ si zjisti maximalně měsíc a rok...
Frodo89 psal:yebat psal:právě že jde o lidi... a zrovna u nás slouží jeden akční píčus, co už mě jednou stavěl... zastavit jsem musel, jinak bych ho přejel... oblejzal všechno, i datum na lékárničce... ****lo...
techickou jsem doatal bez jediný připomínky, akorát řikal, že nevypadá na ty kilometry co má natočený...Lidi jsou ruzné... ale prosimtě, odkud by to ten policajt zjistil? že už máš propadlou technikou? Dle SPZ si zjisti maximalně měsíc a rok...
tenhle by viděl že končí v dubnu a je schopnej volat i papežovi...
Frodo89 psal:yebat psal:právě že jde o lidi... a zrovna u nás slouží jeden akční píčus, co už mě jednou stavěl... zastavit jsem musel, jinak bych ho přejel... oblejzal všechno, i datum na lékárničce... ****lo...
techickou jsem doatal bez jediný připomínky, akorát řikal, že nevypadá na ty kilometry co má natočený...Lidi jsou ruzné... ale prosimtě, odkud by to ten policajt zjistil? že už máš propadlou technikou? Dle SPZ si zjisti maximalně měsíc a rok...
...asi tu možnost maj; a dokonce, představ si, že za jízdy; chytili, teda zastavili známýho a řekli mu: "pane řidiči, víte o tom, že máte dva dny propadlou technickou?" ...měl to bez postihu ...jel autem a oni taky (za ním)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Frodo89 psal:yebat psal:právě že jde o lidi... a zrovna u nás slouží jeden akční píčus, co už mě jednou stavěl... zastavit jsem musel, jinak bych ho přejel... oblejzal všechno, i datum na lékárničce... ****lo...
...asi tu možnost maj; a dokonce, představ si, že za jízdy; chytili, teda zastavili známýho a řekli mu: "pane řidiči, víte o tom, že máte dva dny propadlou technickou?" ...měl to bez postihu ...jel autem a oni taky (za ním)
A já žil v blahé nevědomosti že to nemají jak zjistit... alespoň budu zas o neco chytřejší
osiris psal:Frodo89 psal:yebat psal:právě že jde o lidi... a zrovna u nás slouží jeden akční píčus, co už mě jednou stavěl... zastavit jsem musel, jinak bych ho přejel... oblejzal všechno, i datum na lékárničce... ****lo...
tu možnost maj určitě, nás vyhmátli se služební dodávkou, jeli normál za náma po městě, předjeli, stopli a prej že máme dva tejdny propadlou technickou, ale že za to pokutu nemužou dát, až když je to dýl jak měsíc, tak nám dal kilo za upozornění....
My letci máme ocelové ptáky...
f klidu sem sednul zebral papiry a jel. Vuzek nemam a nebudu to tlačit. technicka končila v listopadu, to mi už byla kosa tak sem čekal na jaro. možna by to šlo ukecat s tim že mam papiry a valim na STK. nechytli mě takže nevim co by se jinak dělo
......bo Ostrava je regijon razovyty.......
Já to měl fčera uplně stejně,ale nachlup Ale de voto,jestli by se jim chtělo zastavovat tlustýho strejdu jedoucího na rozsednutým pinckovi A jak by tasil plácačku,tak bych vzal křečovitě za brzdy,urval vobě lanka,polišovi přejel nohy a přes kotník ho majznul těma nízkejma stupačkama a už by mě páskovali za napadení orgána
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
úplně jednoduše, vezme rádio a od tej pani co u nich sedí na dysčepynku si nechá nadiktovat přesnej datum kdy ti končí technická, to je v tom kostrbatějším případě. V tom moderně vybaveným autě maj kompík s onlajn napojením na registr vozidel (pro karlovarský kraj červená jedničková oktávka např. věděla snad i kdy mám jít k zubaři )
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:úplně jednoduše, vezme rádio a od tej pani co u nich sedí na dysčepynku si nechá nadiktovat přesnej datum kdy ti končí technická, to je v tom kostrbatějším případě. V tom moderně vybaveným autě maj kompík s onlajn napojením na registr vozidel (pro karlovarský kraj červená jedničková oktávka např. věděla snad i kdy mám jít k zubaři )
...a kdy máš jít k zubaři?
Petr J. psal:XJelen psal:úplně jednoduše, vezme rádio a od tej pani co u nich sedí na dysčepynku si nechá nadiktovat přesnej datum kdy ti končí technická, to je v tom kostrbatějším případě. V tom moderně vybaveným autě maj kompík s onlajn napojením na registr vozidel (pro karlovarský kraj červená jedničková oktávka např. věděla snad i kdy mám jít k zubaři )
měl jsem tam bejt minulej měsíc, ale jsem posera
Strýcfajtr !!!
Tak jsem včera oživil velké GS, dofoukal gumy, promazal, co je třeba, prohlédl, vytáhl z garáže a vyjel...
Když jsem zaviral vrata garáže, tak si říkám, do kdy že to vlastně mám tu technickou, když se to tu tak řešilo a před týdnem jsem se smál kamarádovi, že to málem nestihl? Mno....měl jsem technickou. Mám ji propadlou "jenom" ROK
Takže dnes tam jedu
kneehammer (Člen) 25.04.2013 09:33:07 Offline |
Vidim, že tohle vlákno zachránilo už pár sklerózám .. Čtu čtu, tlemim se těm, co jedou s prošlou, zamyslim se, leknu se, a minuly ponděli už sem jel se sevřenou prdeli a s tyden propadlou
Jinak STK bez buzerace: svítíš, blikáš, nic ti neteče, nějaky éčka tam taky máš, z pneu dráty nejdou...klakson máme? .... a pozor chyták....odrazka? ano odrazku máme, taje na stk uplně nejvíc takže vylepíme samolepku
Jo a poprvé měřil světla ne okem, ale nějakym tim měřákem. Vylekal mě, ale neměl námitek.
..:: B12 inside ::..
Petr J. psal:XJelen psal:úplně jednoduše, vezme rádio a od tej pani co u nich sedí na dysčepynku si nechá nadiktovat přesnej datum kdy ti končí technická, to je v tom kostrbatějším případě. V tom moderně vybaveným autě maj kompík s onlajn napojením na registr vozidel (pro karlovarský kraj červená jedničková oktávka např. věděla snad i kdy mám jít k zubaři )
díky, volám mu, abych se vobjednal
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Natukaj SPZ a vedi hned....lip nez ty :)
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Marián psal:Myšák psal:Jinak v Praglu je obvykla sazba domluva, 500,- nebo 1000,- ... asi podle ksichtu...ja to mel vetsinou za litr :)
se nedivim s tim ksichtem...
No ze se ozves zrovna ty....ty bys to mel za dvojku
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
ja mam zkusenost s policii takovou, ze kdyz me chytli s autem a mel jsem ji propadlou dva dny, tak na to prisli aniz bych jim ukazoval velkej technicak, nekam si volali a rekli mi ze je dva dny propadla, bylo to za 200,-
zkusenost s STK, po ceste na STK mi praskl retez, STK jsem mel propadlou, tak pro me bracha prijel s vozikem a dovezl jsem to tam, vseci se na me chodili divat proc to jako vezu na voziku, co temu jako je, tak jsem delal blbyho ze bez STK nemozu po vlastni ose, a byl jsem tercem posmesku
takze takm zkontrolovali svetla gumy lekarnicku a ze je to vlastne nepojizdne, bo to nema retez, to uz nikoho netrapilo...
jinak s moto jsem jezdil i pul roku, bo jsem na to zapomnel, to te nic netrapi, bo to nevis, ale nesmi te zastavit
on the road
Včera sem propad, dneska napraveno. STK v Kunraticích můžu Všem pražcům doporučit, price dobrá a rychlost cca 15min na počkání, bez trablů.
http://www.stkkunratice.cz/
Lepší někdy, než nikdy.
Stránky: 1