Nejsi přihlášen
Registr vozidel
Tak jsem si dneska vyrazil pro číslo na registr vozidel u nás v Říčanech. Přišel jsem tam kolem 8:15. Ten šmejd na lístečky na mě vyhodil hlášku že mi číslo k přepážce nedá dokud neodbaví klienty přede mnou ( bylo jich 77 ), asi hodinu jsem tam čekal jak trubka abych zjistil že se nic nezměnilo a žádnej lístek nedostanu. Vypadnul jsem odtud nasranej jako hovado. Nedalo mi to abych tam nezašel odpoledne znova - tentokrát tam čekalo jenom 11 lidí, dalších asi 15 ve frontě na lístky a ten šmejd automat psal tu samou hlášku jako ráno. Dorazil sem domu abych se objednal po interfernetu, nebližší volnej termín je 6. května, to by mě normálně jeblo .
Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan
Re: Registr vozidel
Na tohle je tu Mrdací místnost.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … 2&p=24
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
Honzik8719 (Člen) 08.04.2013 18:33:04 Offline |
Willy psal:Tak jsem si dneska vyrazil pro číslo na registr vozidel u nás v Říčanech. Přišel jsem tam kolem 8:15. Ten šmejd na lístečky na mě vyhodil hlášku že mi číslo k přepážce nedá dokud neodbaví klienty přede mnou ( bylo jich 77 ), asi hodinu jsem tam čekal jak trubka abych zjistil že se nic nezměnilo a žádnej lístek nedostanu. Vypadnul jsem odtud nasranej jako hovado. Nedalo mi to abych tam nezašel odpoledne znova - tentokrát tam čekalo jenom 11 lidí, dalších asi 15 ve frontě na lístky a ten šmejd automat psal tu samou hlášku jako ráno. Dorazil sem domu abych se objednal po interfernetu, nebližší volnej termín je 6. května, to by mě normálně jeblo
.
a hele krajánek ještě že jezdim na registr na jih
...relativní kochač...
Willy psal:Tak jsem si dneska vyrazil pro číslo na registr vozidel u nás v Říčanech. Přišel jsem tam kolem 8:15. Ten šmejd na lístečky na mě vyhodil hlášku že mi číslo k přepážce nedá dokud neodbaví klienty přede mnou ( bylo jich 77 ), asi hodinu jsem tam čekal jak trubka abych zjistil že se nic nezměnilo a žádnej lístek nedostanu. Vypadnul jsem odtud nasranej jako hovado. Nedalo mi to abych tam nezašel odpoledne znova - tentokrát tam čekalo jenom 11 lidí, dalších asi 15 ve frontě na lístky a ten šmejd automat psal tu samou hlášku jako ráno. Dorazil sem domu abych se objednal po interfernetu, nebližší volnej termín je 6. května, to by mě normálně jeblo
.
Snad tě to nepřekvapilo Tak jen pro oživení paměti jsme v ČR. Prachy za uvedení nefunkčního systému už někdo schrábnul a teď se to bude látat.Samo že to nějakou pětku bude stát no a co nikdo za to nemůže.
Já byl nedávno na Poděbradský , kolem 9.00 kouknul jsem na čísla bylo tam 81, a ze strojku vylezlo 403, pak už jen hlasil že další nevydává. Byl jsem objednanej na čas přes net a tuším, že to trvalo tak týden dopředu. Ale pokud se ti nechce z Říčan jiná varianta asi není...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Dospěl jsem ve svojí uváze až tak daleko, že mě napadlo si napsat jako provozovatele svojí firmu, která má sídlo v Praze. No ale hned mě to zase pustilo když jsem se podíval na kdy objednávají třeba na Jarově. Tam to není jako v Říčanech na 6.května ale dokonce to vylepšili až na 21.května . Takže bych si asi moc nepomohl. Zkusím to zítra natvrdo vystát na úřadě a jestli to neklapne tak se na bandasku posadím se značkama až za měsíc. To bych vážně
.
Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 08.04.2013 22:29:12 Offline |
Honzik8719 psal:Willy psal:Tak jsem si dneska vyrazil pro číslo na registr vozidel u nás v Říčanech. Přišel jsem tam kolem 8:15. Ten šmejd na lístečky na mě vyhodil hlášku že mi číslo k přepážce nedá dokud neodbaví klienty přede mnou ( bylo jich 77 ), asi hodinu jsem tam čekal jak trubka abych zjistil že se nic nezměnilo a žádnej lístek nedostanu. Vypadnul jsem odtud nasranej jako hovado. Nedalo mi to abych tam nezašel odpoledne znova - tentokrát tam čekalo jenom 11 lidí, dalších asi 15 ve frontě na lístky a ten šmejd automat psal tu samou hlášku jako ráno. Dorazil sem domu abych se objednal po interfernetu, nebližší volnej termín je 6. května, to by mě normálně jeblo
.
a hele krajánek
ještě že jezdim na registr na jih
mě udivujou vaše problémy
...ja sem normalně přišel ke dveřim , vzal si z police ten formulař , vyplnit jsem ho nestih - to až u vokýnka ve spolupráci s tou pani , protože , když mi vyjelo číslo ze strojku , tak se hned rozsvítilo na tabuli a šel jsem dovnitř
...nevim , co bylo za den , ale bylo dopoledne a byl jsem tam sám , proste tady se s tim neserou
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Honzik8719 (Člen) 08.04.2013 22:44:02 Offline |
hlemejzd999 psal:Honzik8719 psal:Willy psal:Tak jsem si dneska vyrazil pro číslo na registr vozidel u nás v Říčanech. Přišel jsem tam kolem 8:15. Ten šmejd na lístečky na mě vyhodil hlášku že mi číslo k přepážce nedá dokud neodbaví klienty přede mnou ( bylo jich 77 ), asi hodinu jsem tam čekal jak trubka abych zjistil že se nic nezměnilo a žádnej lístek nedostanu. Vypadnul jsem odtud nasranej jako hovado. Nedalo mi to abych tam nezašel odpoledne znova - tentokrát tam čekalo jenom 11 lidí, dalších asi 15 ve frontě na lístky a ten šmejd automat psal tu samou hlášku jako ráno. Dorazil sem domu abych se objednal po interfernetu, nebližší volnej termín je 6. května, to by mě normálně jeblo
.
a hele krajánek
...ja sem normalně přišel ke dveřim , vzal si z police ten formulař , vyplnit jsem ho nestih - to až u vokýnka ve spolupráci s tou pani , protože , když mi vyjelo číslo ze strojku , tak se hned rozsvítilo na tabuli a šel jsem dovnitř
...nevim , co bylo za den , ale bylo dopoledne a byl jsem tam sám , proste tady se s tim neserou
na registru v Pacově ani nemaji strojek, na féra tam přindu za pani že do něco vodhlásit nebo přihlásit vona vytáhne papír a vyplňujem
...relativní kochač...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 08.04.2013 22:45:37 Offline |
Honzik8719 psal:hlemejzd999 psal:Honzik8719 psal:a hele krajánek
na registru v Pacově ani nemaji strojek, na féra tam přindu za pani že do něco vodhlásit nebo přihlásit vona vytáhne papír a vyplňujem
hlemejzd999 psal:
...šel sem tamtudy 2x a dycky pani prosila aby šel někdo dovnitř
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 08.04.2013 23:19:26 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:
...šel sem tamtudy 2x a dycky pani prosila aby šel někdo dovnitř
jako „ podte si prosimvás nekdo neco zaregistrovat, já se tady nudim “ ?
Stránky: 1