Nejsi přihlášen
prodřený hadry
Tak sem včera poprvý lehnul , bandaska nastesti nedopadla nejhůř, ohnutý řidítka sem vyměnil za originální, zrcátko sem měl náhradní a budíky provizorně poslepoval. Skrábance zatim neřešim.
Po asi 10 metrovym brouseni silnice pod mašinou, mám prodřený hadry.
Nevíte o někom kdo by je spravil, případně kde sehnat materiál na záplaty?
Re: prodřený hadry
Jak řiká Kelly. Po pádu je lepší koupit nový. Když spadneš, tak nastanou nevratný změny a příště už by ti ty hadry nemuseli pomoct tak, jako když se s nima natáhneš jen jednou. Vyhodit, nakoupit
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Zkus kontaktovat výrobce, většinou dělaj opravy způsobem, že vyměněj celý prodřený díl. pošleš jim to a oni ti daj vědět cenu opravy. Pak jen zhodnot, jestli se to vyplatí. Nebo jde třebas koupit to samý, bez protektorů (pokud jim nic nejni) Způsobů jak ušetřit je spousta , ale vždy bych toto řešil s výrobcem. Jakékoliv jiné opravě bych moc nevěřil.
I kdyby ti ty hadry spravili, bude to hnus a už nikdy to nebude pořádně držet pohromadě. Na těchto věcěch se nevyplatí příliš šetřit.
Po takové zkušenosti s pádem bych to bral jako velmi dobrý důvod jít do kšeftu a koupit kožený ohoz.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Spidermila (Člen) 09.04.2007 08:51:37 Offline |
Mek psal:Tak sem včera poprvý lehnul , bandaska nastesti nedopadla nejhůř, ohnutý řidítka sem vyměnil za originální, zrcátko sem měl náhradní a budíky provizorně poslepoval. Skrábance zatim neřešim.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … crash1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … crash2.jpg
Nevíte o někom kdo by je spravil, případně kde sehnat materiál na záplaty?
Tyvoe hlavně že ti nic není. A máš další investici na začátek sezóny. Ten kufr asi nikdy nekoupíš...
No, snad ti vyjde ta vyjížďka ve středu.
A jesště jednou - hlavně ža ti nic není.
Hadry nebyli moc drahý, tak by se asi oprava ani nevyplatila.
Díry zalepim kobercovkou a budu šetřit na pořádný
U budiků mám rozlámanej ten bílej plast za kterej sou přidělaný k mašině. Dá se někde sehnat samotnej nebo to bude chtít nový budíky?
Spidermila psal:Mek psal:Tak sem včera poprvý lehnul , bandaska nastesti nedopadla nejhůř, ohnutý řidítka sem vyměnil za originální, zrcátko sem měl náhradní a budíky provizorně poslepoval. Skrábance zatim neřešim.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … crash1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … crash2.jpg
Nevíte o někom kdo by je spravil, případně kde sehnat materiál na záplaty?Tyvoe hlavně že ti nic není. A máš další investici na začátek sezóny. Ten kufr asi nikdy nekoupíš...
No, snad ti vyjde ta vyjížďka ve středu.
A jesště jednou - hlavně ža ti nic není.
Já sem naštěstí v pořádku, jen trochu naražená noha. Přes noc se to všechno rozleželo a bolí mě celej člověk. Ale dneska odpoledne jedu do Brna a se středou počítám
Co máte hergot fšichni proti Nazranu??!
Zkoušel jsem si toho dost a tohle mi přišlo srovnatelný i s dražšíma hadrama a jsem spokojenej jak mám...
Chtěl jsem textil,tak mam Nazran-nevidim v tom problém
Až to jednou někde vymelu,tak určitě potkám strom nebo autoa tam mi už nepomůže ani ta kůže z hrocha
Děláte,jako by to bylo uplně k hounu
Nekupoval jsem to v Bikersu,ale v malým soukromým krámku a s tim chlápkem je výborná domluva a veškerej servis mi zařídí
Asi jsem outsider,protože jezdim v textilu
PURE NAKED BIKE!
sakra, vy mi davate ...
uz som bol viacmenej rozhodnuty pre textil, ale zodrat sa na kost zrovna nechcem
vzhladom nato, ze som uplny zaciatocnik, pocitam, ze to niekde oprem, preto by som rad aj odisiel po svojich :)
dilema jak svina
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
kufor psal:chlapi,
da sa v tej kozi v lete 35st. vydrzat?
ked sa clovek flaka mestom, tak mu je teplo aj tricku, to je jasne
ja by som rad len porovnanie s textilom
...f tekstilu mi bylo vedro snat eště vječí...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
teda tekstyl bych nechtěl už jenom pro to, že se mi to nelíbí.....
ale proč kvůli tomu hanit nazran???
Filous psal:...f tekstilu mi bylo vedro snat eště vječí...
jaa vaaam dekuji pane filousi ;)
textil sa mi paci viac, ale zodrat sa na kost nechcem
ak sa to bude dat kupit za rozumne prachy pre novacika, idem do toho
dik za pomoc pri vybere
Subjektivní pocity... bylo mi vedro, dokud jsem neotevřel helmu. Jak jsem jel v otevřené helmě, tak to bylo lepší celkově. když ale stojíš na semaforech, tak je to něco.
Textil = spacák
Nepadnul jsem (tak jsem asi tůrista), ale u kůže zůstanu
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tak já mám teda podobnýpocit jako tady Filous. V textilu sem se snad potil ještě vís než teď v kůži. A jak psal taky Filous, přešel jsem na kožku po tramtadaa v textilu, který odešel do věčných lovišť.
Tož tak:-D
vorel psal:pšáne a jakejm rukavičkám dáváš přednost?
..příjde na to..
..jedny mám s kevlarem..ty používám,nejedu-li s Jarkenem..
..druhé(nevím která gumárna je robí)mám krásně růžové..moc se mi ta barva líbí..
..ty používám,jedu-li s Jarkenem..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Filous psal:...vječina lidí po prvnim kreši f tekstilu přejde na kůži...stejně jako já přet lety ...a lidi na silnicích f tekstilu vnímam vopravdu buť jako tůristy a nebo ty neposkvrněný
sem neposkvrněnej tůrista nebot kdybych se voblík do kůže tak vypadám jak těhotnej medvěd
momentalně zavostalej
Pšáne když si na to vzpomenu tak se musím řehtat ještě teď no né?No ano!
P.S.Jak si na tom s cyklem v neděli ha?
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
měl sem textil, Nazran,teď mám kůži,zpět bych nešel. Jediná výhoda u textilu,že je nepromokavej mi u bundy nefungovala.V kalhotách,protože ty nepromokavé byly,jsem se zase potil jag sviňa,páč absolutně nedejchaly,bylo to jako zabalit sa do igelitu.Nemluvě o tom,že v textilu ať jsem stahoval pásky jak jsem chtěl,se mi chrániče toulaly po celém těle,zkrátka nebyly tam gde měly být.V neposlední řadě pokud se člověk zkusí bouchnout do místa,gde nemá chránič,tak textil proti kůži je přece jen chabější ochrana.A nejvíc je to cítit,dyž si člověk v krámu obleče kůži,má ji na sobě třeba čtvrt hodiny a pak si zkusí textilní bundu,přinde si pak jak dyby byl jen v triku,prostě ta kůže drží celkově líp tvar,je tužší,člověk si připadá bezpečněji.Jo a řek bych,že v létě mi v ní horko nebejvá,prostě v normě.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:měl sem textil, Nazran,teď mám kůži,zpět bych nešel. Jediná výhoda u textilu,že je nepromokavej mi u bundy nefungovala.V kalhotách,protože ty nepromokavé byly,jsem se zase potil jag sviňa,páč absolutně nedejchaly,bylo to jako zabalit sa do igelitu.Nemluvě o tom,že v textilu ať jsem stahoval pásky jak jsem chtěl,se mi chrániče toulaly po celém těle,zkrátka nebyly tam gde měly být.V neposlední řadě pokud se člověk zkusí bouchnout do místa,gde nemá chránič,tak textil proti kůži je přece jen chabější ochrana.A nejvíc je to cítit,dyž si člověk v krámu obleče kůži,má ji na sobě třeba čtvrt hodiny a pak si zkusí textilní bundu,přinde si pak jak dyby byl jen v triku,prostě ta kůže drží celkově líp tvar,je tužší,člověk si připadá bezpečněji.Jo a řek bych,že v létě mi v ní horko nebejvá,prostě v normě.
uaau, dalsia skvela recenzia
mam rozmyslene
... ja som vedel, ze sa mam opytat, ked som tukan, dobre som urobil
Takový Bruntál-Skřet-Šumperk-Červ.voda-Suchý vrch, pak zpět a odbočit na Králiky kde v Horním Hedeči poté rozjímat u mystického kláštera nad papáníčkem...
Ještě zkusím nalomit Kellyho no né?no ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Pšán psal:To Ondráš:
..nejseš tůrista,jseš neposkvrněný..zatím
Co já se tu o sobě ještě nedozvím... Užívám si poslední sezonu, protože třetí rok bejvá prej kritickej, takže napřesrok se těšte na to jak budu stavjet ratbajk
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1