Nejsi přihlášen
NAKED KILLERS VI.
Zdar pičiaci,
blíži sa čas Naked Killers, hlaste sa: http://suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=166
predbežne info:
ubytovanie:http://slovakiainn.sk/sk/index.php?page=h_uvod&hotel=2
v areáli: http://slovakiainn.sk/sk/index.php?page … p;hotel=3.
ubytovanie: 12€ osoba/noc
ranajky (svedske stoly): 4-5 € (este to nieje 100% doriesene)
Pivo: Kozel 12
a klasika v piatok guláš, v sobotu grilovačka + kapelka
Vstupne: 7€ (za guláš a sobotnú kapelu)
V areáli: lanový park, lukostrelba
Bandit pičooooo!!!
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Banditatom (Člen) 11.04.2013 18:04:58 Offline |
Re: NAKED KILLERS VI.
no ale tralo ti to pičáku
Vikec ale pochrupkali jsme solidně
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
killerovka (Člen) 12.04.2013 16:21:30 Offline |
zdenek 1 psal:Tak já hlásím vč.raňajek a pokoj pre dva!
Verču nebereš?
zdenek 1 psal:To ani omylem....
Tak ji vezmu já
Fik-B6S psal:zdenek 1 psal:To ani omylem....
Tak ji vezmu já
Se mnou by jsi ji snad pustil ne?
killerovka (Člen) 01.06.2013 21:26:21 Offline |
666killer psal:Zdar pičiaci,
blíži sa čas Naked Killers, hlaste sa: http://suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=166
predbežne info:
ubytovanie:http://slovakiainn.sk/sk/index.php?page=h_uvod&hotel=2
v areáli: http://slovakiainn.sk/sk/index.php?page … p;hotel=3.
ubytovanie: 12€ osoba/noc
ranajky (svedske stoly): 4-5 € (este to nieje 100% doriesene)
Pivo: Kozel 12
a klasika v piatok guláš, v sobotu grilovačka + kapelka
Vstupne: 7€ (za guláš a sobotnú kapelu)
V areáli: lanový park, lukostrelba
Bandit pičooooo!!!
mala zmena: kedze hotel je v oblasti liahnucich sa dravych vtakov, ochranari nam zatrhli sobotny koncert .. tym padom sa vstupne upravuje na 4€
inak je vsio tak, ako ma byt..
motorky budu na parkovisku STRÁŽENE!!
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
SuJazuwaki (Člen) 10.06.2013 14:45:19 Offline |
Raňajky chcem, do poznámky mi to nejde
SuJazuwaki
kneehammer (Člen) 10.06.2013 16:13:29 Offline |
taktéž... asi chyba v metrixu
..:: B12 inside ::..
Banditatom (Člen) 10.06.2013 20:52:42 Offline |
tak mi papat budem 3ks
Banditatom (Člen) 10.06.2013 21:19:26 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:tak mi papat budem 3ks
jo a píše se MY !
neser jsme měkejši proto "I"
Tak já budu chodit se Spidisovou Monikej na snídaně takyNapsanej zatím nejsem ale furt se jantaři další dva nemůžou vymáčknout ale já teda jako jedu bo by Spíd tou jeho kochací cestou moh sám zabloudit mezi skalama do nějakej slepej ulice jak loni
Jebat motorky :-)
Taky se snídání a sám...
SuJazuwaki (Člen) 18.06.2013 08:25:33 Offline |
SuJazuwaki psal:Už to chystám
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … treats.jpg
-extrakt kapsicinu o síle 1 milionu SHU.
Jo, obsahuje kapátko pro ideální dávkování.
Jen jsem se na to podíval a slzí mi oči.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:SuJazuwaki psal:Už to chystám
Jo, obsahuje kapátko pro ideální dávkování.Jen jsem se na to podíval a slzí mi oči.
Pičo,to se nedává do vočí,ale do huby,to dá volovi rozum
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Ondráš psal:SuJazuwaki psal:Už to chystám
Jo, obsahuje kapátko pro ideální dávkování.Jen jsem se na to podíval a slzí mi oči.
mno, až po tom budeš ráno srát, tak to na vočích bude taky vidět :)
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 18.06.2013 18:44:00 Offline |
SuJazuwaki psal:Už to chystám
Jo, obsahuje kapátko pro ideální dávkování.
Po posledni zkusenosti se mi scvakla prsel
VikecB12 psal:Ondráš psal:SuJazuwaki psal:Už to chystám
Chlap kterej si v tom vyráchá jahodu má u mě basu piva.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:VikecB12 psal:Ondráš psal:
Jen jsem se na to podíval a slzí mi oči.Pičo,to se nedává do vočí,ale do huby,to dá volovi rozum
Chlap kterej si v tom vyráchá jahodu má u mě basu piva.
kámoš má 750 000, jen jsem si lehonce ušpinil prst a bylo to, jak když žeru žhavý žiletky. Ale na péro asi taky dobrý
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
zdenek 1 psal:zdenek 1 psal:Tak já hlásím vč.raňajek a pokoj pre dva!
(sobota i neděle)
Já nebudu spát s váma?
kneehammer (Člen) 01.07.2013 14:00:09 Offline |
Vikec, banditatom: už víte pacholci, jak to máte s odjezdem? Ať vím, ke kemu se kdyžtak přiseru
Jo a neplánuje někdo návrat v sobotu navečer? Možná nebudu moc zůstat do rána a jet sám je o ničem
kneehammer psal:Vikec, banditatom: už víte pacholci, jak to máte s odjezdem? Ať vím, ke kemu se kdyžtak přiseru
Jo a neplánuje někdo návrat v sobotu navečer? Možná nebudu moc zůstat do rána a jet sám je o ničem
To by me tez zajimalo
Vzdy muze byt hur :-)
kneehammer (Člen) 01.07.2013 16:30:39 Offline |
Ton@l psal:kneehammer psal:Vikec, banditatom: už víte pacholci, jak to máte s odjezdem? Ať vím, ke kemu se kdyžtak přiseru
Jo a neplánuje někdo návrat v sobotu navečer? Možná nebudu moc zůstat do rána a jet sám je o ničemTo by me tez zajimalo
tak se k sobě přiserem a na ně se vyserem
Já zatím nevím,jestli semnou nepojede ještě kamoš Mara,kerej možná bude muset do arbajtu aji v pátek,rozlousknu to až ve čtvrtek a napíšu. Každopádně budu vyjíždět od Vyškova z chalupy,ale zatím nevím kdy.
to killerovci:
...taky bych chtěl určo přijet, akorát ještě nevím jestli nebudu muset v pátek do arbajtu, jinak bych dorazil až v sobotu kolem poledne, takže nevím jak se mám vlastně přihlásit, abych v tom nedělal bordel
WD club member...
kneehammer (Člen) 02.07.2013 09:40:20 Offline |
budu to tady ve čtvrtek čekovat a nějak to domluvime
killerovka (Člen) 02.07.2013 09:55:05 Offline |
Hanz psal:to killerovci:
...taky bych chtěl určo přijet, akorát ještě nevím jestli nebudu muset v pátek do arbajtu, jinak bych dorazil až v sobotu kolem poledne, takže nevím jak se mám vlastně přihlásit, abych v tom nedělal bordel
napis sa kludne na sobotu a ked dojdes v piatok, tak dojdes v piatok hotel je cely nas miesta bude dost
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
killerovka psal:Hanz psal:to killerovci:
...taky bych chtěl určo přijet, akorát ještě nevím jestli nebudu muset v pátek do arbajtu, jinak bych dorazil až v sobotu kolem poledne, takže nevím jak se mám vlastně přihlásit, abych v tom nedělal bordelnapis sa kludne na sobotu a ked dojdes v piatok, tak dojdes v piatok hotel je cely nas miesta bude dost
ok, ďakujem
WD club member...
Takže,jedeme dva,odjezd z Ivanovic na Hané,benzinka(snad Agip) na konci obce směr stará kroměřížská,v pátek v 11hodin. Cesta buďto přes Rožnov,Makov atd.,nebo dle dohody na místě spodem na Vizovice,Půchov atd. Doladíme na místě
Snad nás tam nebude dvacet
VikecB12 psal:Takže,jedeme dva,odjezd z Ivanovic na Hané,benzinka(snad Agip) na konci obce směr stará kroměřížská,v pátek v 11hodin. Cesta buďto přes Rožnov,Makov atd.,nebo dle dohody na místě spodem na Vizovice,Půchov atd. Doladíme na místě
OKBudu tam...
VikecB12 psal:Takže,jedeme dva,odjezd z Ivanovic na Hané,benzinka(snad Agip) na konci obce směr stará kroměřížská,v pátek v 11hodin. Cesta buďto přes Rožnov,Makov atd.,nebo dle dohody na místě spodem na Vizovice,Půchov atd. Doladíme na místě
aj my v 11
Banditatom (Člen) 03.07.2013 21:01:25 Offline |
píšu ti abys věděl že ti budu zítra navečír volat hele v tuhle hodinu by jsme chtěli stejnou trasou vyrážet ale na pohodičku pač jedu s paňmámoj a brašulej
Ton@l psal:VikecB12 psal:Takže,jedeme dva,odjezd z Ivanovic na Hané,benzinka(snad Agip) na konci obce směr stará kroměřížská,v pátek v 11hodin. Cesta buďto přes Rožnov,Makov atd.,nebo dle dohody na místě spodem na Vizovice,Půchov atd. Doladíme na místě
Snad nás tam nebude dvacetOKBudu tam...
Vole Tondo,si na nás mužeš počkat u vás na vsi někde u cesty,ať si nezajíždíš Ale jak chceš,zas tak daleko to není Ale znáš to,to bude tankování,cigáro,pití,cigáro,voplatek a možná vodjezd Jo a jedem v dešťu jo,tak se nachystejte
Banditatom (Člen) 03.07.2013 21:09:31 Offline |
VikecB12 psal:Ton@l psal:VikecB12 psal:Takže,jedeme dva,odjezd z Ivanovic na Hané,benzinka(snad Agip) na konci obce směr stará kroměřížská,v pátek v 11hodin. Cesta buďto přes Rožnov,Makov atd.,nebo dle dohody na místě spodem na Vizovice,Půchov atd. Doladíme na místě
Vole Tondo,si na nás mužeš počkat u vás na vsi někde u cesty,ať si nezajíždíš Ale jak chceš,zas tak daleko to není Ale znáš to,to bude tankování,cigáro,pití,cigáro,voplatek a možná vodjezd Jo a jedem v dešťu jo,tak se nachystejte
objednal jsem pěkný počasí co?
Hoja Tome.....ze Zlína jede Jana a Peťka a Datlík.....tak svou polovičku předej ženským a já předám Datlíka Vám a budou síly vyrovnány....
Zásobovací četa bude následovat a sbírat spacáky z příkopů.....
Vyrážet chceme kolem poledne...tak to odpovídá Vikecovi v 11 od Vyškova....
Kudy z nudy se pojede nevím a je to asik jedno....
Jen bacha za Vizovicema směrem na Lhotsko. Je levá při výjezdu z vesnice a potom takové hezké esíčko, prává a hned levá...svádí to k tomu to hezky naklopit a rozjed.
Ovšem v tom esíčku jsou hadi po celé šířce klikyhákem jak se podařilo. Klouže to jak sviň....posledně nám tam ulítlo přední i zadní všem co projížděli....
A už vím o dušičce co to tam s ložila do příkopu....
Banditatom (Člen) 04.07.2013 10:53:49 Offline |
VikecB12 psal:Jo a Killere,dojede semnou kamoš Mara na B12 s batohem,tak jen doufám,že se někam vmáčknem,kdyš sou ti dva jakože navíc. Akorát ještě nevíme,jestli zustanem jen jednu noc,nebo durch...
Loni jsi to posral letos se snaz
Banditatom psal:VikecB12 psal:Jo a Killere,dojede semnou kamoš Mara na B12 s batohem,tak jen doufám,že se někam vmáčknem,kdyš sou ti dva jakože navíc. Akorát ještě nevíme,jestli zustanem jen jednu noc,nebo durch...
Loni jsi to posral letos se snaz
Jako že sem byl málo vožralej nebo co Vole,su přece otec od rodiny,nemužu přece celej víkend prokalit někde na slovensku.... Musím třeba sobotu prokalit ještě někde jinde,třeba na chalupě
kneehammer (Člen) 04.07.2013 14:38:18 Offline |
VikecB12 psal:Ton@l psal:VikecB12 psal:Takže,jedeme dva,odjezd z Ivanovic na Hané,benzinka(snad Agip) na konci obce směr stará kroměřížská,v pátek v 11hodin. Cesta buďto přes Rožnov,Makov atd.,nebo dle dohody na místě spodem na Vizovice,Půchov atd. Doladíme na místě
Obě trasy se jedou pres Zlin? Pak bych počkal v Kromclu, šlo by? 11:30?
kneehammer psal:VikecB12 psal:Ton@l psal:
OKBudu tam...Vole Tondo,si na nás mužeš počkat u vás na vsi někde u cesty,ať si nezajíždíš Ale jak chceš,zas tak daleko to není Ale znáš to,to bude tankování,cigáro,pití,cigáro,voplatek a možná vodjezd Jo a jedem v dešťu jo,tak se nachystejte
Obě trasy se jedou pres Zlin? Pak bych počkal v Kromclu, šlo by? 11:30?
No jedna trasa je vrchem,kromcl,Bystřice p.Host.,Rožnov... a druhá je spodem kromcl,Zlín,Vizovice.... Jo,počkej v kromclu,někde na benzince,třeba ten Robinoil na příjezdu od nás,ulice Kojetínská,v protisměru. Ok?
kneehammer (Člen) 04.07.2013 15:07:33 Offline |
VikecB12 psal:kneehammer psal:VikecB12 psal:
Vole Tondo,si na nás mužeš počkat u vás na vsi někde u cesty,ať si nezajíždíš Ale jak chceš,zas tak daleko to není Ale znáš to,to bude tankování,cigáro,pití,cigáro,voplatek a možná vodjezd Jo a jedem v dešťu jo,tak se nachystejteObě trasy se jedou pres Zlin? Pak bych počkal v Kromclu, šlo by? 11:30?
No jedna trasa je vrchem,kromcl,Bystřice p.Host.,Rožnov... a druhá je spodem kromcl,Zlín,Vizovice.... Jo,počkej v kromclu,někde na benzince,třeba ten Robinoil na příjezdu od nás,ulice Kojetínská,v protisměru. Ok?
ok
VikecB12 psal:kneehammer psal:VikecB12 psal:
Vole Tondo,si na nás mužeš počkat u vás na vsi někde u cesty,ať si nezajíždíš Ale jak chceš,zas tak daleko to není Ale znáš to,to bude tankování,cigáro,pití,cigáro,voplatek a možná vodjezd Jo a jedem v dešťu jo,tak se nachystejteObě trasy se jedou pres Zlin? Pak bych počkal v Kromclu, šlo by? 11:30?
Tos ja pockam taky v Kromclu mam to po ceste:D
Co to vidím, přihlášen Paja Dolínek. Tak tebe sem chlape dlouho neviděl a uvidím moc rád!
PS:oproti prvnímu srazu sem trochu zesílil, ale furt nezapomenu na akci u Vás v Dolínku.
No nic, du pomalu ven připravit gril, dneska ještě grilujeme...
666killer psal:chlape s tym grilom opatrne, na sobotu si nechaj vytravit.
inak vsetko je nachystane, cakame vas sracky a sracinky
gulas v piatok bude hotovy o cca 16:00
Grilu nemám nikdy dost
ted sme skončili, pár flákot krkovice, kuře, klobasy, cukety, pivko...
sotva hýbu tělem.
PS: těším se i na Huskyovic
killerovka (Člen) 04.07.2013 23:01:26 Offline |
Killerům dík za pěknej večer,zase sme to táhli až do rána Dneska na Harmancu brutální slejvák,takže z jízdy hovno,ale aji tak supr svezení. Hodilo mě to pěknejch 640km.
Housko,vole byls fčera nádhernej
Tož taky doma se stavem 550km super díky za akci
Banditatom (Člen) 07.07.2013 16:42:26 Offline |
tak Kopřivničáci hlási návrat bez kapky deště kileroj a kilerojkoj díky za super akci rád jsem vás viděl šulini najeto superních 480km
To Datlík und Hanz und T@nol: dojezd domů na plátno a následovná popravička gumy dík kuci za fajn svezení
Mamutek:
Děkujeme moc Killerovcům za opět skvělý víkend perfektní guláš i krkovičku
Se Sujazawukim pohodová cesta přes Harmanec (poseproužek zrušen do nuly ). Tak sem to ještě 2x otočil už bez Katky . Oběd na motorestu Rasová, pak buchláky a Zdeneček to pádil směr Zdounky, Kromcl a my na Brno. Díky moc !
Sakum prdum 707 km.
Datlíci hlásí návrat...sláva nazdar výletu...."ne"zmokli jsme a jsme tu....
Killeři díky za super akcičku.....rádi jsme všechny viděli, pozdravili, popili....dušičky uspokojili....
Krásný a vydařený víkend...více takových.......díky
Stránky: 1 2