Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2013 06:40:47 Offline |
Re: Řetěz ČZ na bandasku 1200
petr.b12 psal:Čau, má někdo zkušenost. DÍK
jo
pouzij hledat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2013 09:51:16 Offline |
Filous psal:...mam na B12 ČZ530SDZ asi 15t km a žádnej trabl, myslim že eště patnáct dá
na B12 to mam stejne a na B6 vydrzel asi 35000
takze neni problem
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...mam na B12 ČZ530SDZ asi 15t km a žádnej trabl, myslim že eště patnáct dá
na B12 to mam stejne a na B6 vydrzel asi 35000
takze neni problem
taky tak
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Banditatom (Člen) 12.04.2013 17:38:37 Offline |
nechápu proč klem ČZ panuje tolik polopravd a mýtu jeden zlatej čeká v regálu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:nechápu proč klem ČZ panuje tolik polopravd a mýtu jeden zlatej čeká v regálu
...no pravdou je že v minulosti měli f ČZ dost trabl s kolísáním kvality...ale podle vohlasů za poslední dva-tři roky nejni problém
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Banditatom psal:nechápu proč klem ČZ panuje tolik polopravd a mýtu jeden zlatej čeká v regálu
...no pravdou je že v minulosti měli f ČZ dost trabl s kolísáním kvality...ale podle vohlasů za poslední dva-tři roky nejni problém
...a právě tohle je taky jedna z polopravd a mýtů
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:Banditatom psal:nechápu proč klem ČZ panuje tolik polopravd a mýtu jeden zlatej čeká v regálu
že bych měl poslední ze zmetků nebo moc tahám za heft
osiris psal:Filous psal:Banditatom psal:nechápu proč klem ČZ panuje tolik polopravd a mýtu jeden zlatej čeká v regálu
...a právě tohle je taky jedna z polopravd a mýtů
...čoveče no nevim, ale tag pjet let spátky sme prodali pár řetězů, kerý se vrátili po pár km a byli neskutečně neparvidelně vytahaný a reklamace dodavatel řešil bes problému...tag nevim ...ten co tam mam já byl za polovic jakože na voskoušení lepčí kvality...pár let se mi válel v regálu a zatim slouží
...reklamace řešej vždycky a to dokonce i když rozborem odhalej, že dotyčnej majitel řetěz zkurvil (přepnul, mytím wapkou vyházel těsnění, nemazal apod.)
...maličko tam do toho vidím, nemůžu datovat zpětně abych říkla od kdy, to bych blábolil, ale už hodně dlouho jsou srovnatelný se špičkou, jen ta vžitá éra socíku (že nic českýho nemůže bejt na úrovni) se s nima mezi lidma tak nějak ještě táhne
...kdysi se mluvilo i o špatný dodávce železa
K.a.s.y.m. (Člen) 13.04.2013 11:12:14 Offline |
osiris psal:...reklamace řešej vždycky a to dokonce i když rozborem odhalej, že dotyčnej majitel řetěz zkurvil (přepnul, mytím wapkou vyházel těsnění, nemazal apod.)
...maličko tam do toho vidím, nemůžu datovat zpětně abych říkla od kdy, to bych blábolil, ale už hodně dlouho jsou srovnatelný se špičkou, jen ta vžitá éra socíku (že nic českýho nemůže bejt na úrovni) se s nima mezi lidma tak nějak ještě táhne
...kdysi se mluvilo i o špatný dodávce železa
tohle pro ně byl nejlepší průzkum trnu protože měli zpětnou vazbu jak vypadaj řetězi po různejch lidech
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:...reklamace řešej vždycky a to dokonce i když rozborem odhalej, že dotyčnej majitel řetěz zkurvil (přepnul, mytím wapkou vyházel těsnění, nemazal apod.)
...kdysi se mluvilo i o špatný dodávce železatohle pro ně byl nejlepší průzkum trnu protože měli zpětnou vazbu jak vypadaj řetězi po různejch lidech
to mi spíš připadá,že testovali jaká pevnost na jaký motorce kolik vydrží.
Osi:
...no já nevim, já do toho asi nevidim jako ty, jen řikám skušenosti s provozu...a mou skušenost uš sem psal, já proti tomudle řetězu neřeknu ani popel a příště si ho f klidu koupim zas
...vyjde zejtra
http://www.floowie.com/cs/nahled/335549 … vacseni/5/
Řetěz ČZ už bych nikdy nekoupil. Asi 2 roky zpět jsem řešil reklamaci. Po omytí petrolejem jsem si všim, že je pár těsnících kroužku prasklých, jinak vytahanej nepravidelně nebyl.
Měl najeto myslím kolem 3 tis. a vapkou moto nemeju.
Tak sem ho vytáh a hned poslal na reklamaci. Naštěstí mě zdarma nabídli výměnu za řetěz RK a ten už mám asi 15tis a bez známek nepravidelného vytáhnutí či poškozených kroužků.
Ještě sem porovnal těs."X" kroužky ČZ a RK. Ty od čezety byly takový mekce gumový a ty RK takový tvrdší jako by plastový..
hide psal:Řetěz ČZ už bych nikdy nekoupil. Asi 2 roky zpět jsem řešil reklamaci. Po omytí petrolejem jsem si všim, že je pár těsnících kroužku prasklých, jinak vytahanej nepravidelně nebyl.
Tak sem ho vytáh a hned poslal na reklamaci. Naštěstí mě zdarma nabídli výměnu za řetěz RK a ten už mám asi 15tis a bez známek nepravidelného vytáhnutí či poškozených kroužků.
Ještě sem porovnal těs."X" kroužky ČZ a RK. Ty od čezety byly takový mekce gumový a ty RK takový tvrdší jako by plastový..
...a nemlich stejnej problém sem móóóckrát viděl i u vostatních jako třeba DID
Banditatom (Člen) 18.04.2013 19:16:30 Offline |
Filous psal:hide psal:Řetěz ČZ už bych nikdy nekoupil. Asi 2 roky zpět jsem řešil reklamaci. Po omytí petrolejem jsem si všim, že je pár těsnících kroužku prasklých, jinak vytahanej nepravidelně nebyl.
Ještě sem porovnal těs."X" kroužky ČZ a RK. Ty od čezety byly takový mekce gumový a ty RK takový tvrdší jako by plastový.....a nemlich stejnej problém sem móóóckrát viděl i u vostatních jako třeba DID
Cim to?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1