Nejsi přihlášen
Nový klíč do zapalování Bandit 600 1995
Zdarec, jak to s klíčama na bandasku z 1995? Má mašina imobilizér nebo je to jen klasika. Potřeboval bych náhradní klíč, ten můj zachvilu vypadá že se zlomí. Kolik asi stojí novej? Dá se to normálně udělat v zámečnictví a jesi má imobilizér tak musím do Suzuki co? Dík za odpověď.
Re: Nový klíč do zapalování Bandit 600 1995
...f klíči čip nejni..."pseudoimobilizer" je ve spínačce...nejni potřeba spárovanej klíč...tagže vobyč zámečnictví, gde budou mít schodný kopyto...ánebo přes Suzuki a dostaneš klíček k nerozeznání vot originálu, ofšem za jiný prachy...taky se mi stalo, že sem vobjednal origo klíč podle vinu a ejhle, von nepasoval, bo nejspíš jeden z předchozích majitelů vyměnil zámky fčetně spínačky...majitel nebyl nadšenej, že má drahej klíč nahovno, ale co už, vrátit to nešlo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...f klíči čip nejni..."pseudoimobilizer" je ve spínačce...nejni potřeba spárovanej klíč...tagže vobyč zámečnictví, gde budou mít schodný kopyto...ánebo přes Suzuki a dostaneš klíček k nerozeznání vot originálu, ofšem za jiný prachy...taky se mi stalo, že sem vobjednal origo klíč podle vinu a ejhle, von nepasoval, bo nejspíš jeden z předchozích majitelů vyměnil zámky fčetně spínačky...majitel nebyl nadšenej, že má drahej klíč nahovno, ale co už, vrátit to nešlo
Od suzuki mi dle VIN vždy přišlo pouze kopyto (za 635Kč jedno)... se slovi že si ho mam nechat vybrousit sám...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
noise psal:ani na 2006 neni žadný Imobilizér , udelaj ti ho i z Fabky nikdo nepočítá s tím že by Banďoura chtel nekdo kráct ...
I tací se pry najdou
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
taky jsem ho dělal. Nikde v klíčnictví ale neměli ten nevybroušenej polotovar. Sehnal jsem ho v Suzuki u Filousů. Ale choděj jen nevybroušený a musí ti ho vybrousit klíčník podle starýho, i když byl objednanej podle VIN ka. Tušim že byl něco kolem šestikilča.
K.a.s.y.m. (Člen) 18.04.2013 08:20:52 Offline |
kdrk psal:taky jsem ho dělal. Nikde v klíčnictví ale neměli ten nevybroušenej polotovar. Sehnal jsem ho v Suzuki u Filousů. Ale choděj jen nevybroušený a musí ti ho vybrousit klíčník podle starýho, i když byl objednanej podle VIN ka. Tušim že byl něco kolem šestikilča.
tak si mel jit jinam.i v hyprosich maj kopyta a u nas ho ma zamecnik taky..i se me ptal co mam za znacku ze mi da s logem a stal 120 voci
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Honzik8719 (Člen) 18.04.2013 16:45:27 Offline |
K.a.s.y.m. psal:kdrk psal:taky jsem ho dělal. Nikde v klíčnictví ale neměli ten nevybroušenej polotovar. Sehnal jsem ho v Suzuki u Filousů. Ale choděj jen nevybroušený a musí ti ho vybrousit klíčník podle starýho, i když byl objednanej podle VIN ka. Tušim že byl něco kolem šestikilča.
tak si mel jit jinam.i v hyprosich maj kopyta a u nas ho ma zamecnik taky..i se me ptal co mam za znacku ze mi da s logem a stal 120 voci
a kdepa to tam je? se tam stavim cestou do Chyšky
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 18.04.2013 21:12:55 Offline |
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:kdrk psal:taky jsem ho dělal. Nikde v klíčnictví ale neměli ten nevybroušenej polotovar. Sehnal jsem ho v Suzuki u Filousů. Ale choděj jen nevybroušený a musí ti ho vybrousit klíčník podle starýho, i když byl objednanej podle VIN ka. Tušim že byl něco kolem šestikilča.
a kdepa to tam je? se tam stavim cestou do Chyšky
u parku v budově bejvalí polikliniky,ale jestli ty klíčky ještě takhle má ti neřeknu..bylo to ještě na B6 když jsem jí koupil..což je 8 let
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:tak si mel jit jinam.i v hyprosich maj kopyta a u nas ho ma zamecnik taky..i se me ptal co mam za znacku ze mi da s logem a stal 120 voci
Na Zličíně v Tescu tehdy tuším asi taky za 120,-. Na počkání. Ta buňka je tam myslím furt.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
kneehammer (Člen) 19.04.2013 12:49:04 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:tak si mel jit jinam.i v hyprosich maj kopyta a u nas ho ma zamecnik taky..i se me ptal co mam za znacku ze mi da s logem a stal 120 voci
Na Zličíně v Tescu tehdy tuším asi taky za 120,-. Na počkání. Ta buňka je tam myslím furt.
funkční ale nevzhledné ten klíč pak vypadá jak na traktor
..:: B12 inside ::..
kneehammer (Člen) 24.04.2013 08:37:58 Offline |
Ondráš psal:kneehammer psal:funkční ale nevzhledné ten klíč pak vypadá jak na traktor
Mam to na ježdění ne na výstavu.
ja zas vic leštím než jezdím
Honzik8719 (Člen) 29.04.2013 00:26:42 Offline |
Multík psal:Richtr Nusle 90 korun a byl hned, na 96ku.
a nevypadá to jak vot traktoru?
...relativní kochač...
kneehammer (Člen) 29.04.2013 13:26:19 Offline |
s timhle nemusi http://www.darkoland.cz/tricka-na-klice … 206-1967-3
Stránky: 1