Nejsi přihlášen
Potřebuju cihle..
Je tu někdo pes stavebniny?Vochotnej dát bandit pičo slevu? Sháním nějakej porotherm 40..asi 150m2..pak budem potřebovat traverzy apod..Přesný množství bych dozjistil, nemam tady teď papíry..Nebo nemáte někdo zkušenost to objednat z Polska/Německa? Jestli by to vycházelo o 10% levnějc než tady, tak by se to vyplatilo..Díkec
PURE NAKED BIKE!
Re: Potřebuju cihle..
Něměl bys napřed ten barák, pak strom a pak.....
Jinak co mám zkušenosti já, tak najdeš cenu na netu co se ti líbí. Pak skočíš do nějakýho řetězce stavebnin, tam se zeptáš zdali jsou ochotni se dohodnout. No a pak už jen diktuješ za kolik si co vezmeš. Alespoň tak sem to posledně udělal já při fasádě. Je ot takový vostřejší na duhou stranu stavebnictví je teď v .
kdyby to bylo takhle před 4 lety co jsem stavěl ....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Stavěl jsem garáž myslím předminulej rok. Krapet delší, cca 12m pokud se nepletu. Sakumprdum i s odstraněním původní kůlny, výkopem, odvozem bordelu, chodníčkem ze zámkovky po jedné straně, nájezdu přes chodník, vč. vrat Trido... a nějaký píčovinky kolem, cca půl mega :-/
GSF 600 S '99
yebat psal:ty vole, tady se prodávaj garáže za 70000,- i s elektroikou, jsem myslel že by se to dalo tak tři pětky za matroš udělat...
nemusim tam mít pálený tašky a bazén
...můj odhad materiálu 64.825,- bez DPH ...bez pozemku a přípojek.
yebat psal:ty vole, tady se prodávaj garáže za 70000,- i s elektroikou, jsem myslel že by se to dalo tak tři pětky za matroš udělat...
nemusim tam mít pálený tašky a bazén
Žádnej bazén, žádný pálený tašky... Nedělal jsem svépomocí. Už jsem si dost užil na baráku. Taky jsem z toho byl nejdřív vykulenej, když jsem viděl nacenění.
GSF 600 S '99
Mour psal:...můj odhad materiálu 64.825,- bez DPH
...bez pozemku a přípojek.
Teda koukl jsem na porotherm 40, standardní cena vč. dph je 1132,-/m2. Tzn x 150 = necelejch 170 litrů. Určitě se dá sehnat levnějc, nebo i neco jinýho, ale vo tolik??
A to nepočítáme lepidlo (nebo pěnu) a ostatní matroš. Nezdá se to, ale bude to myslím větší ranec.
GSF 600 S '99
Meloun psal:Já našel za 29.50,- s DPH porotherm 40..do metru jich je 17..tzn., 503,- /m2
jj, doba je zlá, kolega co vloni stavěl, srazil mikroaukcema se stavebninama cenu materiálu vo víc než půlku ...
ale di, Ty brepto ...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 15.04.2013 18:03:18 Offline |
Meloun psal:Je to přístavba k baráku..8x13m..traverzy, cihle, beton, plechy,sítě a jiný hovadiny a zatim to vychází na 600.000,-..
..a stavět to budem sami..
tak velkej mam celej domecek a von prej pristavba
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Meloun psal:Je to přístavba k baráku..8x13m..traverzy, cihle, beton, plechy,sítě a jiný hovadiny a zatim to vychází na 600.000,-..
![]()
Ty máš domeček tak max. 4x5cm vole..jednou jsem to sbíral na export do Francie
PURE NAKED BIKE!
huskyb12 psal:Meloun psal:Já našel za 29.50,- s DPH porotherm 40..do metru jich je 17..tzn., 503,- /m2
jj, doba je zlá, kolega co vloni stavěl, srazil mikroaukcema se stavebninama cenu materiálu vo víc než půlku ...
vo tem nepochybuj brodneska je radost stavět. dřív to bylo tak, žes dostal základní slevu a ber nebo nech být. spousta lidí bralo přes stavebniny, páč ty díky množstevním odběrům byli schopni dát slevu větší, než ti jako soukromníkovi dal výrobce. Stejně tak firmy měli slevy díky celoročním odběrům. Dnes na to sere pes (ty né vogu), nehledí se na množství, nehledí se na to, zda odebíráš celý rok, nebo je to jednorázovka, když jsi trošku šikovný a není ti blbé dodavatele ždímnout, dostaneš se na ceny o kterých se dřív nesnilo velkým fimám
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2013 18:32:51 Offline |
hlemejzd999 psal:Meloun psal:Je to přístavba k baráku..8x13m..traverzy, cihle, beton, plechy,sítě a jiný hovadiny a zatim to vychází na 600.000,-..
![]()
já mám barák taky menší jak tohle
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:Meloun psal:Je to přístavba k baráku..8x13m..traverzy, cihle, beton, plechy,sítě a jiný hovadiny a zatim to vychází na 600.000,-..
![]()
já mám barák taky menší jak tohle
taky tak nějak, zase se líp vybíraly matrijály dyš to bylo dycky jen pár metrúch
řikám si hurikán
Stránky: 1