Nejsi přihlášen
Re: Brno-kolínko
děda psal:richie psal:děda psal:Uzs dal?
ne :D jeste nebylo kde ale skrtl sem stupackou po prepakovani borec mi v zatacce zaslapl brzdy a ja ho musel podjet jinak by bylo bum tak sem to tak polozil ze sem skrtl jak svina a kolinko me nenapadlo zrovna :D ale vysedám v točkách to jo ale zatím jedu asi hovno pilu :( jak bude pekne pojedu najít nejakou peknou točku kruháče kloužou nevím proc
Ja ti radil dobre s tim parkovistem u Globusu... Tam s tim muzes kdyz tak v klidu v nulove rychlosti plesknout vo zem a neprejede te auto ;-)
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
richie psal:děda psal:richie psal:
Uzs dal?ne :D jeste nebylo kde ale skrtl sem stupackou po prepakovani borec mi v zatacce zaslapl brzdy a ja ho musel podjet jinak by bylo bum tak sem to tak polozil ze sem skrtl jak svina a kolinko me nenapadlo zrovna :D ale vysedám v točkách to jo ale zatím jedu asi hovno pilu :( jak bude pekne pojedu najít nejakou peknou točku kruháče kloužou nevím proc
Ja ti radil dobre s tim parkovistem u Globusu... Tam s tim muzes kdyz tak v klidu v nulove rychlosti plesknout vo zem a neprejede te auto ;-)
no náklony už mám slušný i když poser proužek o tom moc nechce slyšet :D a škrtnu sem tam stupačkou ale koleno zatím nic
Honzik8719 (Člen) 05.05.2013 15:34:50 Offline |
děda psal:richie psal:děda psal:
ne :D jeste nebylo kde ale skrtl sem stupackou po prepakovani borec mi v zatacce zaslapl brzdy a ja ho musel podjet jinak by bylo bum tak sem to tak polozil ze sem skrtl jak svina a kolinko me nenapadlo zrovna :D ale vysedám v točkách to jo ale zatím jedu asi hovno pilu :( jak bude pekne pojedu najít nejakou peknou točku kruháče kloužou nevím procJa ti radil dobre s tim parkovistem u Globusu... Tam s tim muzes kdyz tak v klidu v nulove rychlosti plesknout vo zem a neprejede te auto ;-)
no náklony už mám slušný i když poser proužek o tom moc nechce slyšet :D a škrtnu sem tam stupačkou ale koleno zatím nic
kdybys to tak nehrotil
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 05.05.2013 15:46:09 Offline |
Honzik8719 psal:děda psal:richie psal:
Ja ti radil dobre s tim parkovistem u Globusu... Tam s tim muzes kdyz tak v klidu v nulove rychlosti plesknout vo zem a neprejede te auto ;-)no náklony už mám slušný i když poser proužek o tom moc nechce slyšet :D a škrtnu sem tam stupačkou ale koleno zatím nic
kdybys to tak nehrotil
uš sem mu to chtel napsat pred chvilkou...on to tam tak dlouho bude tlacit , az to tam pošle
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 05.05.2013 16:33:58 Offline |
hlemejzd999 psal:Honzik8719 psal:děda psal:
no náklony už mám slušný i když poser proužek o tom moc nechce slyšet :D a škrtnu sem tam stupačkou ale koleno zatím nickdybys to tak nehrotil
uš sem mu to chtel napsat pred chvilkou...on to tam tak dlouho bude tlacit , az to tam pošle
tak dlouho se strká koleno do točky až ho svodidlo urve
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
jezdím kochačku :D náhodou v zatáčkách su už lepší.Spíš si myslím,že to brzo položí kamoš co jezdí semnou na hornetu 600 protože ten jezdí zatáčky skoro rovně a věčně v protisměru aby je projel co nejrychleji.Já rychlost nehrotím mě de o náklon :D
Honzik8719 (Člen) 05.05.2013 18:47:17 Offline |
děda psal:jezdím kochačku :D náhodou v zatáčkách su už lepší.Spíš si myslím,že to brzo položí kamoš co jezdí semnou na hornetu 600 protože ten jezdí zatáčky skoro rovně a věčně v protisměru aby je projel co nejrychleji.Já rychlost nehrotím mě de o náklon :D
si trochu protiřečíš ne?
...relativní kochač...
No asi budu za vola ale k čemu je dobrý válet kolena u země? Chápu to na okruhu a tak ale na bandasce mezi vesnicema mi to přijde jen jako frjeřinka bez užitku. (jen muj osobní názor)
A jen tak pro zajímavost, ten tvůj poserproužek si měřil? Kolik ti chybí na hranu pneu že už škrtáš stupačkama?
Smrt je ze všeho to poslední.
Honzik8719 psal:děda psal:jezdím kochačku :D náhodou v zatáčkách su už lepší.Spíš si myslím,že to brzo položí kamoš co jezdí semnou na hornetu 600 protože ten jezdí zatáčky skoro rovně a věčně v protisměru aby je projel co nejrychleji.Já rychlost nehrotím mě de o náklon :D
si trochu protiřečíš ne?
si to přečti znova
Banditatom (Člen) 05.05.2013 18:56:23 Offline |
vendous psal:No asi budu za vola ale k čemu je dobrý válet kolena u země? Chápu to na okruhu a tak ale na bandasce mezi vesnicema mi to přijde jen jako frjeřinka bez užitku. (jen muj osobní názor)
A jen tak pro zajímavost, ten tvůj poserproužek si měřil? Kolik ti chybí na hranu pneu že už škrtáš stupačkama?
kolik mi chybí sem neměřil ale furt tam je
neškrtám v každé zatáčce ale občas
a k čemu je koleno v provozu?K nicčemu jen machrovinka ale chci to umět aji kdybych to měl udělat jen na jedné zatáčce tak si chci škrtnout :D
hlemejzd999 (Člen) 05.05.2013 18:57:01 Offline |
když budu chtít mít podreny slajdry , tak je doma vemu rozbruskou , takovydle ňáký zkoušení je na hovno ...
Honzik8719 (Člen) 05.05.2013 19:00:24 Offline |
děda psal:vendous psal:No asi budu za vola ale k čemu je dobrý válet kolena u země? Chápu to na okruhu a tak ale na bandasce mezi vesnicema mi to přijde jen jako frjeřinka bez užitku. (jen muj osobní názor)
A jen tak pro zajímavost, ten tvůj poserproužek si měřil? Kolik ti chybí na hranu pneu že už škrtáš stupačkama?kolik mi chybí sem neměřil ale furt tam je
a k čemu je koleno v provozu?K nicčemu jen machrovinka ale chci to umět aji kdybych to měl udělat jen na jedné zatáčce tak si chci škrtnout :D
mi dej adresu pošlu ti svoje zhoblovaný vot MBW a aspoň to nesložíš
...relativní kochač...
hlemejzd999 psal:když budu chtít mít podreny slajdry , tak je doma vemu rozbruskou , takovydle ňáký zkoušení je na hovno ...
no vzít si slidery a ohoblovat je abych pak ukazoval jak si dávám kolínka mi přijde trošku mimo
ano není moc normální se snažit dát za každou cenu kolínko ale když to chci tak to prostě chci a bude.Můžete se jen vsadit kdy to položím no :D
http://www.youtube.com/watch?v=J8nkj0zvYt8
když koukám na tohle tak vím proč trefím vzdy stupacku a koleno ne :D
děda psal:vendous psal:No asi budu za vola ale k čemu je dobrý válet kolena u země? Chápu to na okruhu a tak ale na bandasce mezi vesnicema mi to přijde jen jako frjeřinka bez užitku. (jen muj osobní názor)
A jen tak pro zajímavost, ten tvůj poserproužek si měřil? Kolik ti chybí na hranu pneu že už škrtáš stupačkama?kolik mi chybí sem neměřil ale furt tam je
No já mám na pneu zhruba 4mm od kraje ale eště sem si neškrt. No a na kolínko seru
vendous psal:děda psal:vendous psal:No asi budu za vola ale k čemu je dobrý válet kolena u země? Chápu to na okruhu a tak ale na bandasce mezi vesnicema mi to přijde jen jako frjeřinka bez užitku. (jen muj osobní názor)
a k čemu je koleno v provozu?K nicčemu jen machrovinka ale chci to umět aji kdybych to měl udělat jen na jedné zatáčce tak si chci škrtnout :DNo já mám na pneu zhruba 4mm od kraje ale eště sem si neškrt. No a na kolínko seru
možná to bude váhou a nastavením podvozku-přitvrdím
Banditatom (Člen) 05.05.2013 19:41:14 Offline |
někde na netu je fotka cbr 125 kdy motorku má kolmo a kolínkem hobluje asfalt
Kolínko je mi u prdele, ale vždycky se leknu a rovnám když chytnu špičkou boty o asfalt a to mám zdvihlý a dozadu posunutý stupačky,
A to mám gumy na plocho
Holt největší náklon udělám v pomalých zatáčkách s perfektním asfaltem
God Save The Queen!
děda psal:hlemejzd999 psal:když budu chtít mít podreny slajdry , tak je doma vemu rozbruskou , takovydle ňáký zkoušení je na hovno ...
no vzít si slidery a ohoblovat je abych pak ukazoval jak si dávám kolínka mi přijde trošku mimo
ano není moc normální se snažit dát za každou cenu kolínko ale když to chci tak to prostě chci a bude.Můžete se jen vsadit kdy to položím no :D
přesně tak dědku
já kolínko dal jedenkrát a hned následoval pád
naštěstí z minibajku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
hlemejzd999 (Člen) 05.05.2013 20:41:51 Offline |
vendous psal:Pro zajímavost
http://vendous.1.sweb.cz/Moto/20130430_143421.jpg
máš to teda zasrany ...umej si to kolo
hlemejzd999 psal:vendous psal:Pro zajímavost
http://vendous.1.sweb.cz/Moto/20130430_143421.jpgmáš to teda zasrany ...umej si to kolo
Já věděl že se něco takovího dovim
vendous psal:Pro zajímavost
http://vendous.1.sweb.cz/Moto/20130430_143421.jpg
... pro zajímavost
... a kolínko jsem nedal ani ho nikdy neřešil
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Banditatom (Člen) 05.05.2013 21:02:05 Offline |
Mour psal:....stejně vám na těch šestkách to kolínko a poser proužek nic nezvětší
před základkou bude mět v trenkách bouli jak kráva
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2013 21:14:34 Offline |
SLUGI psal:vendous psal:Pro zajímavost
http://vendous.1.sweb.cz/Moto/20130430_143421.jpg... pro zajímavost
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _sday4.jpg
máš nějakou divnou šestku když tam máš takhle širokou gumu
to dědek:tady už by se kolínko dalo dát,ale kdo by ho tam rval
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
SLUGI psal:vendous psal:Pro zajímavost
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _sday4.jpg
Však já se to taky naučim
vendous psal:SLUGI psal:vendous psal:Pro zajímavost
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _sday4.jpgVšak já se to taky naučim
Není guma jako guma, každá má jinej profil myslím ve stejný šířce. Dunlop Sportmax Roadsmart je na kraji hned.
Banditatom (Člen) 05.05.2013 22:07:12 Offline |
SLUGI psal:... Pirelli Diablo Supercorsa 190/55
a mě příjde že tu 190 naším turistickým tempem nikdy nedostanu na kraj
pirelli angel...
já se musím podívat co mám za gumu nějak si nepamatuju co to tam vůbec mám :D
Banditatom (Člen) 06.05.2013 10:58:31 Offline |
osiris psal:...ty už si tu kyčel konečně vykloubi, nebo s tím prašť vo zem, ať je konečně klid
osiris psal:...ty už si tu kyčel konečně vykloubi, nebo s tím prašť vo zem, ať je konečně klid
až to položím myslíš že bude klid když budu shánět součástky?
osiris psal:...né, radši jezdi v pohodě a do ničeho se nenuť
přesně táák
richie psal:děda psal:osiris psal:...né, radši jezdi v pohodě a do ničeho se nenuť
přesně táákspíš na to ser v provozu... obruš to někde na kruháči a schovej si to na okruh ;-)
zrovna včera sem si to říkál že si to nechám na okruh kde pojedu kolínkovou kochačku :D
přesně táákspíš na to ser v provozu... obruš to někde na kruháči a schovej si to na okruh ;-)
zrovna včera sem si to říkál že si to nechám na okruh kde pojedu kolínkovou kochačku :D
Na to je ideální Vysoký Mýto
richie psal:děda psal:richie psal:
spíš na to ser v provozu... obruš to někde na kruháči a schovej si to na okruh ;-)zrovna včera sem si to říkál že si to nechám na okruh kde pojedu kolínkovou kochačku :D
Na to je ideální Vysoký Mýto
nejblíž mám brno :D cca 5km
mám před véplatou :D jedine ze bych sel pred okruh somrovat drobny
jinac dobra zprava pro vsechny na kolinko na silnici seru :D nenasel sem vhodnou zatacku a cpat to do malejch zatacek jen abych ho dal je k nicemu
necham to na okruh a az skrtnu tak se to dozvíte :D
Honzik8719 (Člen) 09.05.2013 00:55:25 Offline |
děda psal:mám před véplatou :D jedine ze bych sel pred okruh somrovat drobny
jinac dobra zprava pro vsechny na kolinko na silnici seru :D nenasel sem vhodnou zatacku a cpat to do malejch zatacek jen abych ho dal je k nicemu
necham to na okruh a az skrtnu tak se to dozvíte :D
spíš v tom přestaň hledat vědu
já dneska pojezdil slapy,jel sem na Béčku podruhý co ho mám a bylo to tam ani sem nechtěl
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:děda psal:mám před véplatou :D jedine ze bych sel pred okruh somrovat drobny
necham to na okruh a az skrtnu tak se to dozvíte :Dspíš v tom přestaň hledat vědu
já dneska pojezdil slapy,jel sem na Béčku podruhý co ho mám a bylo to tam ani sem nechtěl
co bych dal za krásný dlouhý zatáčky co maj čecháčci :D
děda psal:Honzik8719 psal:děda psal:mám před véplatou :D jedine ze bych sel pred okruh somrovat drobny
necham to na okruh a az skrtnu tak se to dozvíte :Dspíš v tom přestaň hledat vědu
já dneska pojezdil slapy,jel sem na Béčku podruhý co ho mám a bylo to tam ani sem nechtělco bych dal za krásný dlouhý zatáčky co maj čecháčci :D
a co Blansko??
richie psal:děda psal:Honzik8719 psal:
spíš v tom přestaň hledat vědu
já dneska pojezdil slapy,jel sem na Béčku podruhý co ho mám a bylo to tam ani sem nechtělco bych dal za krásný dlouhý zatáčky co maj čecháčci :D
a co Blansko??
na to tam mám dobré vzpomínky nevím zda mám já to štěstí ale v té jedné točce sem měl dvakrát benga a nejlepší bylo když sem jel pro mě děsnou pilu a najednou jen rev a vítr a nějakej pilot na r1 mě vzal v zatáčce jak na okruhu.
V nedělu odpo mám volno tak tam pojedu zařádit.Udělám si takovej okruh brno okolí než naplánuju nějakou luxusní trasu
a doufám že pojedu sám a že ne s těma mejma joudo kamošema.Jeden jede jak prase a furt v protisměru a na druhýho neustále čekám protože on prostě motorku neklopí :(
Honzik8719 (Člen) 09.05.2013 09:33:13 Offline |
faitík psal:...vy dva ste se hledali...
vůbec né jen sem se prostě musel pochlubit, těžce mě Bandit překvapil jak to všechno krásně funguje
...relativní kochač...
co bych dal za krásný dlouhý zatáčky co maj čecháčci :Da co Blansko??
na to tam mám dobré vzpomínky nevím zda mám já to štěstí ale v té jedné točce sem měl dvakrát benga a nejlepší bylo když sem jel pro mě děsnou pilu a najednou jen rev a vítr a nějakej pilot na r1 mě vzal v zatáčce jak na okruhu.
V nedělu odpo mám volno tak tam pojedu zařádit.Udělám si takovej okruh brno okolí než naplánuju nějakou luxusní trasu
a doufám že pojedu sám a že ne s těma mejma joudo kamošema.Jeden jede jak prase a furt v protisměru a na druhýho neustále čekám protože on prostě motorku neklopí :(
Na Blansko jedine ve vsedni den dopoledne.... o vikendu je to hruza...
Honzik8719 psal:faitík psal:...vy dva ste se hledali...
vůbec né jen sem se prostě musel pochlubit, těžce mě Bandit překvapil jak to všechno krásně funguje
beztak 12ka funguje líp :D
děda psal:Honzik8719 psal:faitík psal:...vy dva ste se hledali...
beztak 12ka funguje líp :D
..už mi to nedalo..
..na..
http://www.youtube.com/watch?v=u-8qNEzkF34
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Honzik8719 (Člen) 09.05.2013 19:20:13 Offline |
Pšán psal:děda psal:Honzik8719 psal:
vůbec né jen sem se prostě musel pochlubit, těžce mě Bandit překvapil jak to všechno krásně fungujebeztak 12ka funguje líp :D
..už mi to nedalo..
..na..
...relativní kochač...
Pšán psal:děda psal:Honzik8719 psal:
vůbec né jen sem se prostě musel pochlubit, těžce mě Bandit překvapil jak to všechno krásně fungujebeztak 12ka funguje líp :D
..už mi to nedalo..
..na..
a já nevěděl furt jak na to :D děkuju moc
a já už to neřeším až dnes sem se sám přesvědčil že na normální silnici je to k hovnu stačí trošku vysednout a naklopit a projedu to rychlejc nez kdyz se zavesim vedle motky a budu počítát kolik cm mě zbývá :D stejně tu nohu tam tak divně kroutím že na to hážu párek :D
takže si muzu odskrtnout dve veci co nebudu v provozu zkoušet
kolínko-nelze :D
jízda po zadním povedlo se a celkem dlouze až nechtěně a výměna trenek-stačilo na to to chce nejaky endurko a na pole :D
takže už zas povalím kochačku holt budu moct machrovat jen abnormálně velkym penisem :D
K.a.s.y.m. (Člen) 09.05.2013 21:23:17 Offline |
děda psal:a já už to neřeším až dnes sem se sám přesvědčil že na normální silnici je to k hovnu stačí trošku vysednout a naklopit a projedu to rychlejc nez kdyz se zavesim vedle motky a budu počítát kolik cm mě zbývá :D stejně tu nohu tam tak divně kroutím že na to hážu párek :D
jízda po zadním povedlo se a celkem dlouze až nechtěně a výměna trenek-stačilo na to to chce nejaky endurko a na pole :D
takže už zas povalím kochačku holt budu moct machrovat jen abnormálně velkym penisem :D
na šestce určitě ne
K.a.s.y.m. psal:děda psal:a já už to neřeším až dnes sem se sám přesvědčil že na normální silnici je to k hovnu stačí trošku vysednout a naklopit a projedu to rychlejc nez kdyz se zavesim vedle motky a budu počítát kolik cm mě zbývá :D stejně tu nohu tam tak divně kroutím že na to hážu párek :D
takže už zas povalím kochačku holt budu moct machrovat jen abnormálně velkym penisem :Dna šestce určitě ne
hlemejzd999 (Člen) 09.05.2013 23:32:13 Offline |
jaryn psal:VikecB12 psal:Žádnej šetkař nemůže mít věčí péro,než jakejkoliv dvanáctkář
hm...A kde jsem na stupnici já,když mám 750 Inazumu?
ty seš ten....Transalp
Libor nx psal:jaryn psal:VikecB12 psal:Žádnej šetkař nemůže mít věčí péro,než jakejkoliv dvanáctkář
hm...A kde jsem na stupnici já,když mám 750 Inazumu?
Neboj jseš v průměru
to těžko
1200+600 =1800/2= 900 se 750 je hrubě podprůměrnej
...a bude hůř!
mr.BSE psal:šestkaři sou vybavení vod přírody
nepotřebujou nějaký vobjemy navíc
přesně tak
a stejně nikod skoro nepozná šestku od dvanáctky :D
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2013 10:05:54 Offline |
děda psal:a stejně nikod skoro nepozná šestku od dvanáctky :D
to se dosti pletes tech rozpoznavacich znaku je spousty uz jen treba zadni guma a kyvka..o zvuku v pripade ladaku ani nemluve a to je jen to co postrehnes u projizdejici motorky
hlemejzd999 (Člen) 10.05.2013 10:21:16 Offline |
K.a.s.y.m. psal:děda psal:a stejně nikod skoro nepozná šestku od dvanáctky :D
to se dosti pletes tech rozpoznavacich znaku je spousty uz jen treba zadni guma a kyvka..o zvuku v pripade ladaku ani nemluve a to je jen to co postrehnes u projizdejici motorky
hlavne poznas dvanactku za jizdy , ze ten co na ni jede ho tahne skoro po zemi
No hodne lidi se me prave ptalo zda to je 12tka nebo sestka :D ale to je jedno pero mam stejne vetsi jak polovina lidi tady a nejmensi ho maj eskaři proto se schovávaj za hlavu brouka :D
ted mimo tema vcera sem sedel na cbr 600 a celkem sem koukal jak je ta motorka lehounka oproti me masine :(
smolny je ze sem nikdy na jine motorce nez je bandit nejel
v autoskole bandit 600 po autoskole bandit 600
zajimalo by me jak je v porovnani co se tyce váhy,zrychlení ovladatelnosti treba gsxr600 srad treba 98,99 atd
premyslim ze bych prikoupil neco na trýznění na okruh a kolínkovačku :D ale zda to bude markantní rozdíl oproti banditu
děda psal:No hodne lidi se me prave ptalo zda to je 12tka nebo sestka :D ale to je jedno pero mam stejne vetsi jak polovina lidi tady a nejmensi ho maj eskaři proto se schovávaj za hlavu brouka :D
ted mimo tema vcera sem sedel na cbr 600 a celkem sem koukal jak je ta motorka lehounka oproti me masine :(
zajimalo by me jak je v porovnani co se tyce váhy,zrychlení ovladatelnosti treba gsxr600 srad treba 98,99 atd
premyslim ze bych prikoupil neco na trýznění na okruh a kolínkovačku :D ale zda to bude markantní rozdíl oproti banditu
...rozdíl nebetyčnej, Bandaska je železnej ingot...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:děda psal:No hodne lidi se me prave ptalo zda to je 12tka nebo sestka :D ale to je jedno pero mam stejne vetsi jak polovina lidi tady a nejmensi ho maj eskaři proto se schovávaj za hlavu brouka :D
premyslim ze bych prikoupil neco na trýznění na okruh a kolínkovačku :D ale zda to bude markantní rozdíl oproti banditu...rozdíl nebetyčnej, Bandaska je železnej ingot...
kdyby se ti chtelo mohl by ses trosku rozepsat?
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2013 13:10:26 Offline |
děda psal:Filous psal:děda psal:No hodne lidi se me prave ptalo zda to je 12tka nebo sestka :D ale to je jedno pero mam stejne vetsi jak polovina lidi tady a nejmensi ho maj eskaři proto se schovávaj za hlavu brouka :D
premyslim ze bych prikoupil neco na trýznění na okruh a kolínkovačku :D ale zda to bude markantní rozdíl oproti banditu...rozdíl nebetyčnej, Bandaska je železnej ingot...
kdyby se ti chtelo mohl by ses trosku rozepsat?
svez se na supersportu a uvidis sam psani slohu je zbytecny a v podstate nic nerikajici
K.a.s.y.m. psal:děda psal:Filous psal:
...rozdíl nebetyčnej, Bandaska je železnej ingot...kdyby se ti chtelo mohl by ses trosku rozepsat?
svez se na supersportu a uvidis sam psani slohu je zbytecny a v podstate nic nerikajici
jsou to kecy vo hovně
nejdůležitější na motorce je jezdec,Rohy může povyprávět
jak honil se šestkou bandaskou litrový gixero a ten borec
to radši po pár kilákách vzdal
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2013 13:34:13 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:děda psal:
kdyby se ti chtelo mohl by ses trosku rozepsat?svez se na supersportu a uvidis sam psani slohu je zbytecny a v podstate nic nerikajici
jsou to kecy vo hovně
to radši po pár kilákách vzdal
jasny ze to je o jezdci..taky sem v Brne na B6 pojezdil super duka ale jemu slo spis o to jak se to ovlada a jak se na tom jede a o tom je taky zbytecny psat
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:
svez se na supersportu a uvidis sam psani slohu je zbytecny a v podstate nic nerikajicijsou to kecy vo hovně
to radši po pár kilákách vzdaljasny ze to je o jezdci..taky sem v Brne na B6 pojezdil super duka ale jemu slo spis o to jak se to ovlada a jak se na tom jede a o tom je taky zbytecny psat
já nepindal na tebe tys mu dal dobrou radu
mě to přijde jako celkově vo hovně
...a bude hůř!
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:
jsou to kecy vo hovně
to radši po pár kilákách vzdaljasny ze to je o jezdci..taky sem v Brne na B6 pojezdil super duka ale jemu slo spis o to jak se to ovlada a jak se na tom jede a o tom je taky zbytecny psat
bodejť, ty vo tom něco víš rozdíl mezi Landwirtschaftsmaschine a K5 750
Strýcfajtr !!!
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:
jsou to kecy vo hovně
však tě nikdo k temu nenutí
mě jde o porovnání neporovnatelneho zda v tom bude rozdil
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2013 16:36:31 Offline |
děda psal:karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:
jasny ze to je o jezdci..taky sem v Brne na B6 pojezdil super duka ale jemu slo spis o to jak se to ovlada a jak se na tom jede a o tom je taky zbytecny psatjá nepindal na tebe tys mu dal dobrou radu
mě to přijde jako celkově vo hovněvšak tě nikdo k temu nenutí
mě jde o porovnání neporovnatelneho zda v tom bude rozdil
jakej myslíš ,že bude rozdíl mezi třeba cestovně sportovní a supersportovní motorkou kde je rozdíl 30 kg a 50 koní
K.a.s.y.m. psal:děda psal:karlos100 psal:
mě to přijde jako celkově vo hovněvšak tě nikdo k temu nenutí
mě jde o porovnání neporovnatelneho zda v tom bude rozdiljakej myslíš ,že bude rozdíl mezi třeba cestovně sportovní a supersportovní motorkou kde je rozdíl 30 kg a 50 koní
ano me to zajima jak je to velkej rozdil zda se muzu koukat po stare sestce a ne treba rovnou na litra
o to mi jde
nikdy sem na gsxr 600 nesedel proto se ptam kdyz ju mam v merku treba tady nekdo vlastni nebo vlastnil a rekne mi jaky to je po presednuti z bandasky.At co se tyka ovladatelnosti po zrychleni atd
děda psal:K.a.s.y.m. psal:děda psal:
však tě nikdo k temu nenutí
mě jde o porovnání neporovnatelneho zda v tom bude rozdiljakej myslíš ,že bude rozdíl mezi třeba cestovně sportovní a supersportovní motorkou kde je rozdíl 30 kg a 50 koní
ano me to zajima jak je to velkej rozdil zda se muzu koukat po stare sestce a ne treba rovnou na litra
o to mi jde
nikdy sem na gsxr 600 nesedel proto se ptam kdyz ju mam v merku treba tady nekdo vlastni nebo vlastnil a rekne mi jaky to je po presednuti z bandasky.At co se tyka ovladatelnosti po zrychleni atd
no mám 750ku dle mího v ovladatelnosti na stejno , ve větších rychlostech je mnohem klidnější ... a kolínko......... :D s tím jde líp než na banditovi . no a ten výkon taky děká svoje , no poznáš aš abgrejduješ sám
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
já se svez na 750 a vrátil mu jí s tim ať ti to strčí do řiti... sedět se na tom nedá a něják zbytečně moc to zrychluje...
a jak tu někdo psal... je to o pilotovi... ten kluk mi na sradovi nestačí... na rovině možná, ale v zatáčce ho předjíždim...
jo a je to hnusný...
yebat psal:já se svez na 750 a vrátil mu jí s tim ať ti to strčí do řiti... sedět se na tom nedá a něják zbytečně moc to zrychluje...
a jak tu někdo psal... je to o pilotovi... ten kluk mi na sradovi nestačí... na rovině možná, ale v zatáčce ho předjíždim...
jo a je to hnusný...
no v zatacce ho predjizdis protoze je asi spatnej pilot :D
osiris psal:...tyvole dyť vás nikdo nenutí na to odpovídat, tak se zeptal no
hale bože,eslipa ty nejsi nějakej vyměklej poslední dobou
já to myslel jako tak,že psát vo tom, je vo hovně..
dyť může skočit na kozu,přifrčet někam mezi lid
a dyš bude dobrej kluk,třeba se bude moct na něčí
kozénce povozit.. a to mu dá víc než bláboly na monitoru..
je kurva sezona,má se jezdit ne pindat
...a bude hůř!
karlos100 psal:osiris psal:...tyvole dyť vás nikdo nenutí na to odpovídat, tak se zeptal no
je kurva sezona,má se jezdit ne pindat
jenže prošli jsme si tím všeci, koupě nové motorky, obcházení kolem ní a uchcávání, hrabání se v tom skrz každou pičovinu, aby jsi se toho mohl dotýkat, nakupování všech možných chujovin přes net, ježdění, povídání o tom v hospodě, v práci, na netu, ve spaní. prostě když na tom nemůžeš sedět, tak to musíš ventilovat i jinak. a teorie taky není od věci, kdyby byla, tak na motoškolách se jen jezdí a nekecá, což tak určitě není, že jo. a třeba já jsem případ, kdy si rád nechám poradit, doteď si pamatuju na odbornou radu Housky, dyž mi řekl: šoupni tou svou prdelí na půl sedla pičo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:karlos100 psal:osiris psal:...tyvole dyť vás nikdo nenutí na to odpovídat, tak se zeptal no
je kurva sezona,má se jezdit ne pindatjenže prošli jsme si tím všeci, koupě nové motorky, obcházení kolem ní a uchcávání, hrabání se v tom skrz každou pičovinu, aby jsi se toho mohl dotýkat, nakupování všech možných chujovin přes net, ježdění, povídání o tom v hospodě, v práci, na netu, ve spaní. prostě když na tom nemůžeš sedět, tak to musíš ventilovat i jinak. a teorie taky není od věci, kdyby byla, tak na motoškolách se jen jezdí a nekecá, což tak určitě není, že jo. a třeba já jsem případ, kdy si rád nechám poradit, doteď si pamatuju na odbornou radu Housky, dyž mi řekl: šoupni tou svou prdelí na půl sedla pičo
jinač asi pujdu do srada [600,1998]
tak krásná motorka kurvááááááá
děda psal:jinač asi pujdu do srada [600,1998]
tak krásná motorka kurvááááááá
Sem to vlastnil někdy před 8mi rokama. Podvozek na tu dobu parádní,motor dole mrtvej,nahoře celkem nadupaná mrcha,brzdy taky ok akorát ten napičuposez,ale tenkrát mě to tak nepřišlo. Před tím sradem sem měl ještě cbr600f a to byl takovej napůl cesťák,pohodlnej,né tak radikální posez,taková napůl bandaska,ale kurefsky rychlá. Ale proti dvanáctce mrtvola Srad se mě vždycky líbil v 750 Serou mě na těch sportech té doby ty vibrace od motoru,kerý sem pociťoval na fšem,ať to bylo YZF1000R,GSXR6,Fároš900 a já nevím co ještě mě prošlo pazourama Bandit to nedělá,cbr6f to taky nedělalo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)